Denken

2048 Bricks

Verplaats steeds de bovenste tegel van de ene naar de andere toren en stapel de tegels in de juiste volgorde weg. Voeg de gelijke getallen bij elkaar totdat je 2048 hebt.

0 / 10
Dreamland Difference

Probeer alle verschillen te vinden tussen de twee bijna identieke plaatjes van droomland. Er zijn een aantal subtiele verschillen dus bestudeer de plaatjes goed.

8 / 10
Gummy Blocks

Zet alle blokjes in de lege vakken in Gummy Blocks, een leuk 10x10 puzzelspelletje dat super verslavend is om te spelen. Pak de blokken die je hebt gekregen en leg ze alle drie in de lege vakjes van het bord. De blokken mogen niet op elkaar komen te liggen, maar als je een volledige rij of kolom legt dan knappen ze en maak je weer wat ruimte vrij. Hoeveel punten kun jij scoren voordat je de blokken er niet meer tussen kunt passen? Je krijgt pas drie nieuwe blokjes als je de vorige lading helemaal hebt weggespeeld. Als er niet meer genoeg plaats over blijft ben je af!

6 / 10
Mountain Differences 2

Zoek de verschillen in de plaatjes van de berglandschappen. Het zijn er 5 in totaal, hoe snel kan jij ze vinden? De klok loopt! Goed kijken dus!

8.7 / 10
Sobic

Bubbles met rechthoeken in plaats van balletjes, die spellen ontwikkelaars zitten ook nooit stil! Speel zoveel mogelijk rijen weg en verdien zoveel mogelijk bonus punten!

8 / 10
Soothing Bedroom Escape

Ontsnap uit deze hele roze slaapkamer in dit escape spelletje. Zoek in alle hoeken naar handige voorwerpen en ontdek hoe je ze kunt gebruiken.

8.6 / 10
1000 Cookies

1000 Cookies is een grappig puzzelspelletje met koekjes. Leg alle koekjes in het veld en probeer de rijen en kolommen vol te bouwen. Volledige rijen en kolommen verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe koekjes. Dat is maar goed ook, want als de stukken niet meer passen ben je af!

0 / 10
South America Capitals

Kun jij alle hoofdsteden van Zuid- en Midden-Amerika aanwijzen op deze landkaart? Test je topografische kennis met dit leuke spel.

8 / 10
Harry Potter Mastermind

Mix een toverdrankje in Professor Sneep's les in dit mastermind spel. Probeer de juiste volgorde van de ingredienten te vinden door ze in de weegschaaltjes boven de toverketel te hangen. Een witte pin betekent dat een van de ingredienten op de juiste plaats ligt, terwijl een zwarte pin betekent dat een van de ingredienten die je hebt gekozen wel in de toverdrank moet maar op de verkeerde plaats ligt.

8 / 10
Verbind De Punten 1

Denk goed na waar je het streepje zet met kamertje verhuren. Zorg ervoor dat je meer dicht vakjes krijgt dan je tegenstander. Kan jij alle vakjes krijgen dan ben je briljant!

8 / 10
Asia Capitals

Weet jij al de hoofdsteden te vinden in Azie? Een behoorlijk pittig topografie spelletje om voor je toetsen te oefenen, of gewoon voor de lol.

8 / 10
Must Escape the Castle

Je bent gevangen in het kasteel. Er is helemaal niemand meer, kan jij ontsnappen door de juiste spullen te vinden en te pakken.

8.1 / 10
Kris Mahjong

Speel alle stenen weg door de gelijke paren te verbinden met een lijn. De lijn tussen twee stenen mag maximaal twee bochten van 90 graden maken. Veel succes!

8 / 10
Samsara Room

Waar ben je? Kun jij een manier vinden om uit deze vreemde magische kamer te komen? Kijk goed rond en vind nuttige voorwerpen om te gebruiken.

8 / 10
South Central America Countries

Wijs al de landen van Midden-Amerika en Zuid-Amerika aan op deze kaart. Kan jij deze uitdaging aan en een score van 100% behalen?

8 / 10
Templar Secret

Zorg dat je ontsnapt uit de tempel. Zorg dat je op de juiste dingen klikt en zo de uitgang vind. Verzamel de voorwerpen in de kamers.

6.8 / 10
US States SVG

Weet jij alle staten van de Verenigde Staten uit je hoofd? In dit SVG-spelletje kun je je kennis van Amerikaanse topografie testen.

8 / 10
Planarity

Verplaats alle punten zodat de lijnen elkaar nergens kruisen. Trek de hele puzzel uit elkaar en kom er achter hoe je de lijnen uit de klit krijgt.

7.9 / 10
Shrink it

Shrink it is een leuk denk spel waarin je de smiley naar het doel moet krijgen. Dit doe je door 'massa' te herverdelen over het level.

7.8 / 10
Fruit Matching

Of het nou meloenen of kokosnoten zijn, zorg dat je drie of meer op een rij krijgt. Voor vier-op-een-rij krijg je een bom en voor nog meer op een rij zelfs extra tijd en een wild fruit. Wat wordt jouw high score? Succes!

0 / 10

Puzzels, doordenkers en breinbrekers vind je op deze pagina. Ben jij slim genoeg voor deze denk-spelletjes?

Dit vinden wij de leukste spellen:Patience 3, Chess, Patience, Solitaire 3, Mahjong Titans, Freecell Solitaire, Crescent Solitaire 2, Mexican Train Dominoes, Patience 2, Flash Chess