Denken

Gratis Rummy

Iedereen kent rummicub wel, rummy is een kaartvariant van dit spel. Speel tegen mensen uit heel europa!

8 / 10
Different Picture 2

Probeer zo snel mogelijk in elk level de 5 verschillen te vinden.

7.3 / 10
Two Of A Kind Classic

Combineer 2 dezelfde kaarten en zo speel je ze weg. Speel alle kaarten weg om het spel uit te spelen.

8 / 10
Chinees Mahjong

Klik 2 dezelfde plaatjes aan om ze weg te spelen. Maar je kan alleen maar stenen wegklikken die aan de buitenkant liggen.

8 / 10
Jewel Academy

Reis door de Jewel Academy. Je begint aan de poort van deze school voor magie, en met elk level reis je een stukje verder. Maak toverdrankjes door speciale combinaties te maken in dit prachtige bejeweled spelletje.

0 / 10
Ribiba

Verplaats de bloemen en zorg ervoor dat er 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar komen. Probeer alle bloemen weg te spelen.

8 / 10
Lilith A Friend At Hallows Eve

Zoek zo snel mogelijk alle verschillen en speel alle levels uit.

9.2 / 10
Speed Kaarten

Speel al jouw speelkaarten eerder weg op een van de twee stapels dan de computer. Stapel jouw kaarten op de twee kaarten in het midden als er kaarten in jouw dek zitten met een waarde van een meer of een minder dan een van die kaarten.

8 / 10
Deal or no Deal

Dagelijks op tv en nu ook op spelletjesoverzicht.nl: Deal or no Deal (zonder Beau!).

8 / 10
IQ Marathon

De koe moet naar de prijs toe. Leidt hem de weg!

8 / 10
My Little Pony Puzzle

Maak de puzzel van de pony. Leg de stukjes op de juiste plaats en zorg dat je dat zo snel mogelijk doet.

8 / 10
The Scale of the Universe

In dit spelletje kun je heel ver in en uit zoomen. Zo kun je de grootte van allerlei dingen vergelijken. Van de kleinste deeltjes in de wereld tot de grootste dingen in het universum!

9.3 / 10
The Queens Jewels

Probeer in deze ronde versie van bejeweld 3 of meer van dezelfde figuren op een rij te krijgen. Haal genoeg punten om door te kunnen naar het volgende level.

8 / 10
Jigsaw Puzzle: Easter

Met de legpuzzels van het Paasspelletje Jigsaw Puzzle: Easter heb je alle Paasdagen plezier. Kies een puzzel uit en kijk goed naar de stukjes. Kun jij zien waar ze horen? Leg de hoekjes en randjes aan elkaar en probeer daarna het middelste deel van de legpuzzel in te vullen. Door de puzzels uit te spelen kun je nieuwe puzzels ontgrendelen.

0 / 10
Gimme 5 Dogs

Vind de 5 verschillen op de foto's met de honden. Klik goed en doe het zo snel mogelijk.

8 / 10
Tetroid 2

Probeer alle blokken in het grid te passen in dit mooie 2020 spelletje. Je krijgt steeds drie blokken die je allemaal moet laten passen voor je verder mag. Maak volledige rijen en kolommen om oude blokken weg te spelen en ervoor te zorgen dat je steeds genoeg ruimte overhoudt. Veel succes!

0 / 10
Frozen Winter Puzzle

Kun jij alle stukjes op de juiste plek leggen en deze puzzel van de film Frozen helemaal goed afmaken? Kijk goed!

8 / 10
Beaver Bubbles

Schiet de bubbels met de katapult en maak match-3 combo’s van drie of meer bubbels van dezelfde kleur. Zorg dat je niet te vaak mist, want dan verschijnen er nog meer bubbels bij!

2 / 10
D Finder

Vind de verschillen tussen de de sets van twee plaatjes die identiek lijken maar dat niet zijn. Kan jij steeds alle vijf verschillen op tijd vinden?

8 / 10
Happy Time 5 Differences

Kun jij steeds de vijf verschillend aanwijzen tussen de twee plaatjes? Goed kijken of je ze allemaal kunt vinden. Er zijn veel verschillende levels in dit spelletje. Speel ze allemaal uit!

8.2 / 10

Puzzels, doordenkers en breinbrekers vind je op deze pagina. Ben jij slim genoeg voor deze denk-spelletjes?

Dit vinden wij de leukste spellen:Patience 3, Chess, Patience, Solitaire 3, Mahjong Titans, Mahjong Connect 2, Freecell Solitaire, Easy Chess, Mahjong Solitaire, Schaken Multiplayer