Denken

Same Game

In dit abyss blokken spelletje moet je het hele veld leegkrijgen. Elke ronde komt er een nieuwe kleur bij. Je hebt drie soorten bommen rechtsonder in het scherm. Eentje voor een vlak van 9 blokken, eentje voor een rij en eentje voor een kolom.

8 / 10
Shrink it

Shrink it is een leuk denk spel waarin je de smiley naar het doel moet krijgen. Dit doe je door 'massa' te herverdelen over het level.

7.8 / 10
Backgammon Go

Backgammon Go is de online multiplayer versie van de het bordspel backgammon! Speel met iemand die je kent in een priv├ęsessie of neem het op tegen een speler die de computer voor je selecteert. Gooi de dobbelstenen, verzet de schijfjes jouw kant op, en verwijder ze vervolgens van het bord voordat je tegenstander hetzelfde doet. Je hebt een beetje geluk nodig, maar strategisch te werk gaan helpt ook!

2 / 10
Spider Soli

Dit Spider Solitaire spelletje kun je zo moelijk maken als je wil. Kies tussen een, twee of vier kleuren. Des te meer, des te moeilijker het spel is om uit te spelen.

9 / 10
Marine Mahjong

Speel nu de marine versie van mahjong. Zoek 2 dezelfde plaatjes bij elkaar en zorg ervoor dat je alle plaatjes wegspeelt.

8 / 10
Text Express

Maak zo snel mogelijk zoveel mogelijk woorden met de letters om je trein op gang te houden in Text Express. Zorg dat je eerder dan de andere trein bij het station komt.

8 / 10
Bakers Dozen

Probeer aan de rechterkant van het spel de kaarten te stapelen, om te beginnen bij de aas en dan tot de koning. Je kan verder in het spel alles stapelen zolang het maar aflopend is. Je kan dus ook dezelfde kleuren onder elkaar leggen. Als je daar vakken vrijspeelt kan je die alleen opvullen met de koning.

8 / 10
Grow Island

Je eiland moet groeien en groeien. Klik de dingen in de juiste volgorde aan.

8.3 / 10
Ant Hill Trap

Probeer de uitgang te vinden. Zorg dat je de juiste kamers in gaat en zo de dingen vind die je helpen om het spel uit te spelen.

8.1 / 10
Sudoku Challenge

Veel verschillende Sudokus met variaties die het extra moeilijk maken.

8 / 10
Animal Mahjong

Verwijder al de tiles in deze Mahjong game met dieren plaatjes. Dieren plaatjes moeten gecombineerd worden met identieke dieren plaatjes, maar alle bloemen kunnen een meld vormen met elke andere bloem. Hetzelfde geldt voor de fruit plaatjes. Linksonder zie je hoeveel mogenlijke combinaties je nog kunt vinden in het veld. Veel plezier!

8 / 10
Klaverjassen 2

Lekker klaverjassen in deze flash-game. Troeven tellen en pitten halen!

8 / 10
Jewel Explode

Jewel Explode is het leuke en uitdagende bejeweled spelletje waarin je doel is om steeds drie gelijke stenen op een rijtje te zetten. Zo laat je de stenen knappen. Maak langere combo's om meer punten te scoren en speciale bonus stenen te verdienen waarmee je grote lappen edelstenen kunt wegspelen. Behaal alle speldoelen om nieuwe levels vrij te spelen.

8 / 10
1010 Deluxe

Zet alle blokken slim neer in het grid in 1010 Deluxe. Je moet er steeds meer blokken tussen weten te passen, dus maak volledige rijen en kolommen on extra plek vrij te spelen. Veel succes!

0 / 10
Yukon

Dit spel lijkt een beetje op patience maar alle kaarten zijn al in het spel. Je kan de kaarten slepen en op andere kaarten leggen die passen. Als je een 2 pakt, kun je die stapel altijd op een 3 leggen - maakt niet uit welke kaarten daar boven of onder liggen. Stapel verder alle kaarten van de Aas tot de koning in de lege vlakken!

8 / 10
Lovely Mermaid

Zoek in elk level de 6 verschillen en probeer een zo hoog mogelijke score te halen. Klik niet verkeerd want dat kost je strafpunten.

8.3 / 10
Bomboozle 2

Klik zoveel mogelijk blokken weg. Je kan de blokken aanklikken als er 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar vast zitten.

7.4 / 10
Celtic Mahjong

Een Mah jong versie met Celtische tekens. Je kunt makkelijk zien hoeveel paren er nog mogelijk zijn. Bij een aantal symbolen hoeven de kleuren ook niet overeen te komen, zo lang de vorm wel identiek is.

8 / 10
New Spider Solitaire

Speel alle kaarten weg in dit leuke spider solitaire spelletje met mooie graphics. Je speelt met twee kleuren, schoppen en harten.

0 / 10
Count The Cubes

Kun jij alle blokken goed tellen? Sommige zijn gedeeltelijks of helemaal achter of onder andere blokken verborgen, dus kijk goed en tik het juiste aantal in.

8 / 10

Puzzels, doordenkers en breinbrekers vind je op deze pagina. Ben jij slim genoeg voor deze denk-spelletjes?

Dit vinden wij de leukste spellen:Patience 3, Patience, Chess, Solitaire 3, Mahjong Titans, Freecell Solitaire, Mahjong Solitaire, Mahjong Connect 2, Flash Chess, Free Cell