Denken

Mahjong Tower

Mooi Mahjong spel met oude chinese tekens en verschillende levels.

8 / 10
Master Mind

Een eenvoudig maar leuk mastermind spel. Sleep de pinnen naar de juiste plaatsen op het bord en klik op OK om te zien hoe dicht jij bent gekomen bij het kraken van de code. Een zwarte pin in een goede kleur op de verkeerde plek, een witte pin de goede kleur op de goede plek. Maar de volgorde van de zwarte en witte pinnen komt niet overeen met de volgorde van de gekleurde pinnen in de rij.

7.4 / 10
Jan van Haasteren Jigsaw

Kun jij alle puzzels oplossen in dit leuke legpuzzel spelletje? De tekeningen zijn allemaal gemaakt door Jan van Haasteren, en zitten vol subtiele grapjes. Je kan met wel 504 puzzelstukjes spelen!

0 / 10
Klondike

Iedereen kent natuurlijk patience wel. Stapel van de aas tot de koning in de 4 lege vlakken boven in het spel om het spel uit te spelen. Je kan de dichte kaarten per 3 omdraaien en die kaarten gebruiken! Verder kan je alle kaarten stapelen zolang het maar aflopend is en om en om een kleur! Dus de zwarte 8 kan onder de rode 9!

8.4 / 10
Celtic Mahjong

Een Mah jong versie met Celtische tekens. Je kunt makkelijk zien hoeveel paren er nog mogelijk zijn. Bij een aantal symbolen hoeven de kleuren ook niet overeen te komen, zo lang de vorm wel identiek is.

8 / 10
Algerian Patience Solitaire

Speel een leuke variant van patience. Stapel alle kaarten bovenin van aas tot koning om het spel uit te spelen.

7.5 / 10
Mahjongg Alchemy

Mahjongg Alchemy is een mooie mahjongg variant. Speel alle stenen weg door goede combinaties te make

8 / 10
Chocolade letters vangen

Pak de chocolade letters door de juiste letter in te drukken. Misgrijpen is minpunten.

7 / 10
Bridge Builder

Bouw in elk level een sterke brug. De brug moet stevig genoeg zijn om de vrachtwagen naar de overkant te kunnen laten rijden. Weet jij hoe je dat het beste kunt doen?

7.7 / 10
Chess 3D

Schaken in dit 3D schaakspel. Je speelt met groene stukken, ook de schaaknotatie is te zien.

8 / 10
Zubo Zurfing

In Zubo Zurfing gebruik je trillingen om je Zubos naar de andere kant te krijgen. Verzamelen alle sleutels en pas op voor hindernissen in dit spel.

6 / 10
Little Big Balance

Pak de sterren door torens te bouwen. Let op de balans, het is minder makkelijk dan je zou denken!

8 / 10
All in One Solitaire

In dit spelletje kun je allerlei verschillende solitaire spellen spelen. Spider, classic, pyramid, crescent, en nog veel meer! Welke speel jij het liefst?

10 / 10
Electric Box

Kun jij de electriciteit van generator naar de gebruiker leiden? Gebruik stoom, water, licht, magneten, lasers en meer om de electriciteit om te leiden.

8.1 / 10
Planarity

Verplaats alle punten zodat de lijnen elkaar nergens kruisen. Trek de hele puzzel uit elkaar en kom er achter hoe je de lijnen uit de klit krijgt.

7.9 / 10
Farm Connect

Speel een leuk connect spelletje op de boerderij, met allerlei fruit en groenten. Er zal ook fruit tussen zitten dat er geheel onbekend uitziet!

9 / 10
Socoban

Duw de kisten naar de vakjes die zijn gemarkeerd met een ruitje. Als alle kisten goed liggen mag je door naar het volgende level. Je kunt de kisten wel duwen, maar niet trekken.

8 / 10
Perfect Balance

Draai de blokken zo om dat ze op de grijze paal blijven staan. Het is niet altijd makkelijk. vooral niet als je daarbij ook nog ergens een paar bollen kwijt moet!

8 / 10
Monopoly

Monopoly, wie kent het niet. Speel in deze variant tegen de computer. Kun jij iedereen er uit spelen en zoveel mogelijk geld en hotels verzamelen? En bij deze leuke online versie hoef je na afloop niet eens op te ruimen!

7.9 / 10
Crescent Solitaire

Een nieuwe vorm van solitaire. Je komt er al snel achter hoe het moet, kan jij het spel uitspelen?

0 / 10

Puzzels, doordenkers en breinbrekers vind je op deze pagina. Ben jij slim genoeg voor deze denk-spelletjes?

Dit vinden wij de leukste spellen:Patience 3, Chess, Patience, Solitaire 3, Mahjong Titans, Mahjong Connect 2, Freecell Solitaire, Mahjong Solitaire, Crescent Solitaire 2, Easy Chess