Denken

Rizzoli and Isles: The Masterpiece

Zoek goed op het plaats delict en ontdek wie de moord heeft gepleegd. Verzamel bewijzen, stuur ze naar het lab, en praat met collega's over de resultaten zodat je de zaak kunt oplossen!

9.6 / 10
Connect 2

Verbind de plaatjes doormiddel van een lijn van een identiek plaatje naar een ander. Je kan de lijn alleen maken als er een pad van het ene plaatje naar het andere is. Op die manier kan je het hele veld proberen leeg te spelen. Dit lukt echter niet altijd. Het is een combinatie van strategisch spelen en veel geluk hebben.

8 / 10
Find The Cities

Kun jij de steden van over de hele wereld goed aanwijzen op de kaart? Je krijgt verschillende namen van steden te zien. Probeer steeds je vlaggetje zo dicht mogelijk op de juiste plek te zetten.

8.7 / 10
Fitz!

Dit bejeweled spel blijft leuk omdat de vakjes in elk level een andere vorm hebben. Speel alle gekleurde vakjes weg door de symbooltjes in rijen van drie of meer te plaatsen.

8 / 10
The Countries Of Africa

Ken jij de landen in Afrika een beetje? Er komt een land in beeld en klik dan op de juiste plek om zoveel mogelijk punten te halen.

8 / 10
Drie Keer Dammen

Speel normaal dammen, of een versie waarin je juist alle stukken moet kwijtraken of nog een andere!

7.9 / 10
Bus Vol Koffers

De bus wordt helemaal vol koffers gepropt in het puzzelspelletje Bus Vol Koffers. Zorg ervoor dat de lading niet helemaal muurvast komt te zitten tot aan het platfond, want dan kunnen nieuwe passagiers hun spullen nergens meer kwijt. Schuif de koffers opzij om ze omlaag te laten vallen. Vul zo de gaten in de rijen op. Complete rijen koffers verdwijnen, zodat er meer plaats vrijkomt voor een nieuwe lading bagage. Voor elke zet die je maakt komt er onderin een nieuwe lading koffers bij, dus zorg dat je geen zetten verspilt!

0 / 10
Mystery P.I.

Zoek zo snel mogelijk alle voorwerpen die op het lijstje staan. Klik de voorwerpen aan en streep ze weg op het lijstje.

8 / 10
Moord In Hotel

Er is een moord gepleegd in het hotel en jij moet zorgen dat je die oplost. Vind de juiste voorwerpen en probeer zo alles op te lossen.

7.7 / 10
Text Express 2

Maak zoveel mogelijk woorden met de letters op de kolen om de trein op gang te houden.

8 / 10
Periodiek Systeem

Ben jij goed in scheikunde? Test je kennis van het periodiek systeem in dit online spelletje. Zoek het element bij de genoemde atoommassa. Weet jij ze allemaal goed te beantwoorden?

7.2 / 10
Tangram

Je krijgt 7 figuren om een voor een na te maken met de Tangram puzzelstukjes. Leg ze zo snel mogelijk op de juiste wijze neer. Des te sneller je bent des te meer bonuspunten je per puzzel krijgt.

7.3 / 10
Detective Max

Ontdek samen met Max de politiehond waar de verborgen voorwerpen in dit spelletje verstopt zitten. Je moet alle spullen vinden die onderin het scherm staan aangegeven.

8 / 10
kalima

Maak woorden tussen de eerste en de laatste letter. Zorg ervoor dat je genoeg punten bij elkaar verzamelt.

8 / 10
Youda Marina

Youda Marina is een simulatie van een jachthaven. Aan jou de taak om de alledaagse problemen in de haven op te lossen. Houd alle bezoekers tevreden en bouw met het verdiende geld nieuwe winkels en restaurant.

8.1 / 10
Mahjong Dynasty

Mahjong Dynasty is een leuke en uitdagende online versie van het klassieke bordspelletje mahjong. Zoek de paren gelijke stenen bij elkaar en speel ze van tafel om punten te scoren. Je kan alleen de stenenwegspelen die vrij zijn om geselecteerd te worden. De klok loopt, dus ga snel aan het werk. Des te sneller je alle stenen wegspeelt, des te meer punten je scoort.

0 / 10
Funny Pictures 5 Difference

Probeer in elk level de 5 verschillen te vinden. Het zijn vaak grappige plaatjes dus laat je niet afleiden.

9 / 10
Crazy Quilt Solitaire

Zorg ervoor dat alle kaarten naar de rechterkant worden gestapeld. Je mag steeds kaarten pakken en verplaatsen maar je kan ook nieuwe kaarten nemen.

8.5 / 10
Free Solitaire

Solitaire op Windows, wie heeft het niet gespeeld? Free Solitaire is een simpel flash spelletje met exact de zelfde regels: de Klondike regels voor Solitaire.

8.2 / 10
Perfect Dansen

Doe de dans na die het andere poppetje doet. Klik op de juiste kleur van de pijltjes. Hoelang kan jij dezelfde dans doen?

6 / 10

Puzzels, doordenkers en breinbrekers vind je op deze pagina. Ben jij slim genoeg voor deze denk-spelletjes?

Dit vinden wij de leukste spellen:Patience 3, Chess, Patience, Solitaire 3, Mahjong Titans, Mahjong Connect 2, Freecell Solitaire, Mahjong Solitaire, Crescent Solitaire 2, Easy Chess