Denken

Solitaire Classic

Kies zelf wat voor solitaire spelletje je speelt: 3-card draw of 1-card draw. Probeer alle aas kaarten te verzamelen en stapel alles weg in de vier lege vakjes!

4 / 10
Cut It

Zaag het hout in verschillende stukken. Je mag maar een bepaald aantal keer een lijn door het hout zagen, maar je moet wel zorgen dat je het aangegeven aantal stukken hebt en dat alle stukken even groot zijn!

9.3 / 10
Viaduct Designer

Maak een stevig viaduct zodat de trein en de lading er veilig overheen kunnen.

8.1 / 10
Super Collapse Puzzle Gallery

Probeer in elk level de puzzel op te lossen. Wat precies de bedoeling is daar kom je snel achter.

8 / 10
Alpine Resort

Zoek goed naar de verborgen voorwerpen in deze plaatjes. Je bent hoog in de Alpen op vakantie. Kun jij alles dat onderin het scherm staat aangegeven vinden?

8 / 10
Railroad Shunting Puzzle 2

Probeer de treinen op de juiste plek te krijgen. Koppel de treinen en laat ze het juiste spoor pakken.

8.2 / 10
Otomaco Last Jade Journey

Probeer te ontsnappen uit de kamers. Pak de voorwerpen op, gebruik ze goed en probeer te ontsnappen.

8 / 10
Grow Valley

Probeer een wereld te bouwen en ervoor zorgen dat alles in het hoogste level komt. Bouw in de juiste volgorde zodat de mannetjes elkaar kunnen helpen.

8.2 / 10
Flag Bricks

Probeer goed te onthouden waar de vlaggen zitten en zoek 2 dezelfde bij elkaar. Speel genoeg vlaggen weg om door te kunnen gaan naar het volgende level.

6 / 10
Sinterklaas Woordzoeker

Kun jij alle Sinterklaas woordjes vinden in deze puzzel? Kijk goed en streep ze allemaal af. Ze komen horizontaal, diagonaal, verticaal, en achterstevoren voor. Het achtergrondplaatje is van allemaal lekker Sinterklaas snoep!

8.1 / 10
Steen Papier Schaar 2

Speel steen papier schaar. Zet geld in en probeer te winnen. Met een beetje geluk kan je veel geld verdienen. En natuurlijk weet iedereen dat schaar van papier wint, steen wint van schaar en papier wint weer van de steen.

8 / 10
Signal Switch

Kijk goed naar de volgorde waarin de gekleurde lampen flitsen, en trek dan in de juiste volgorde aan de hendels om een nieuwe kar aan de trein vast te maken. Je hebt wel een goed geheugen nodig voor dit spelletje.

8 / 10
PIN Kraker

Probeer de pincode te kraken. Voer cijfers in en kijk welke goed staan. Groen betekent goed, geel betekent dat het cijfer goed is, maar de plaats verkeerd. Kun jij de codes een voor een kraken?

6.7 / 10
Armor Picross 2

De nummers aan de zijkant geven het aantal gevulde blokjes in de rij of kolom aan. Let's Picross!

8 / 10
Escape Room Chestnut

Nogmaals een Escape game waarin je goed moet nadenken hoe je moet ontsnappen.

8 / 10
Emma Its Valentines

Probeer alle verschillen in elk level te zoeken. Emma is vaak in beeld en valentijn komt eraan. Zoek de verschillen en win.

9.3 / 10
Periodic Table Sniper

Per rij van het periodiek systeem der elementen krijg je de elementen opgenoemd. Je moet ze zo snel mogelijk schieten met je geweer. Ken jij alle afkortingen?

8 / 10
Flopad Supercharged

Kan jij de uitgang vinden? Pak de juiste spullen en gebruik ze op de plekken waarvan je denk dat ze nodig zijn.

8 / 10
The Impossible Quiz 2

Deel 2 van deze absoluut legendarische spellen. Vond je The Impossible Quiz 1 al haast onmogelijk, dan is dit zeker weer een nieuwe uitdaging. Pas op want als je begint stop je niet meer. Succes met de vragen!

8.1 / 10
Europe Countries

Hoe goed ken jij de kaart van Europe? Wijs voor elke naam van een Europees land de juiste plaats aan op de kaart.

8.1 / 10

Puzzels, doordenkers en breinbrekers vind je op deze pagina. Ben jij slim genoeg voor deze denk-spelletjes?

Dit vinden wij de leukste spellen:Patience 3, Chess, Patience, Solitaire 3, Mahjong Titans, Mahjong Connect 2, Freecell Solitaire, Mahjong Solitaire, Crescent Solitaire 2, Easy Chess