Denken

Chinese Checkers

Dammen op een Chinees dambord. Speel de stukken in zo min mogelijk zetten van het bord. Je moet wel een beetje vooruit denken bij dit spel.

7.7 / 10
Mijnenveger

Het klassieke spelletje mijnenveger. Waar zitten de mijnen verstopt en waar is het veilig om te klikken? Kun jij dat uit de cijfers opmaken en de mijnen onschadelijk maken? Veel succes!

7.5 / 10
Twistingo

Probeer bingo te halen. Klik de juiste getallen aan, kijk goed en snel want de getallen bewegen door het level.

8.4 / 10
Harry Potter Mastermind

Mix een toverdrankje in Professor Sneep's les in dit mastermind spel. Probeer de juiste volgorde van de ingredienten te vinden door ze in de weegschaaltjes boven de toverketel te hangen. Een witte pin betekent dat een van de ingredienten op de juiste plaats ligt, terwijl een zwarte pin betekent dat een van de ingredienten die je hebt gekozen wel in de toverdrank moet maar op de verkeerde plaats ligt.

8 / 10
New Years Night 5 Difference

Zoek de verschillen op de plaatjes die alles te maken hebben met oud en nieuw. Probeer ze zo snel mogelijk te vinden.

8.5 / 10
Jigsaw Puzzle: Bahama's

Los 16 prachtige nieuwe puzzels op in het spelletje Jigsaw Puzzle: Bahama’s. Kijk goed naar de zonnige vakantiefoto's voordat je op de shuffle knop drukt om de stukjes door elkaar te schuifelen. Kun jij je nog herinneren hoe het plaatje er uitzag terwijl je de stukjes op hun plek probeert te leggen? Kies met hoeveel puzzelstukjes je elke puzzel wilt spelen: 6x5, 8x6 of 12x10. Leg de stukjes op je gemak weer aan elkaar, of probeer de puzzels zo snel mogelijk uit te spelen om de driesterren-score te behalen.

0 / 10
Age Of Japan

Probeer in dit spel age of japan de bejeweled zo snel mogelijk op te lossen. Zorg ervoor dat je steeds 3 of meer van dezelfde plaatjes op een rij krijgt. Je kan plaatjes die naast elkaar zitten wisselen.

8 / 10
Backgammon

Speel backgammon tegen de computer. Laat je stenen niet alleen staan, dan kunnen ze worden geslagen.

6.3 / 10
Zoek de 10 verschillen

De twee tekeningen lijken wel heel erg op elkaar, maar ze zijn niet precies hetzelfde. Zoek de verschillen. Het zijn er 10.

7 / 10
Gratis Rummy

Iedereen kent rummicub wel, rummy is een kaartvariant van dit spel. Speel tegen mensen uit heel europa!

8 / 10
World Countries Quiz

In dit spelletje kun je je kennis van de landen in de wereld toetsen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kijken of je alle vlaggen kent.

8 / 10
Soothing Bedroom Escape

Ontsnap uit deze hele roze slaapkamer in dit escape spelletje. Zoek in alle hoeken naar handige voorwerpen en ontdek hoe je ze kunt gebruiken.

8.6 / 10
The Fortune Teller

Een man komt bij de waarzegster en zij vertelt hem dat de familieschat in het bos verborgen is. Kun jij goed zoeken naar alle spullen op het lijstje terwijl je diepe het bos in gaat?

0 / 10
Football Logo

Hoe goed ken jij shirtjes en logos van voetbalclubs uit europa? Doe de test.

8 / 10
Chrono Days Sim Date

Probeer alle voorwerpen te vinden en zo ook de uitgang. Gebruik de voorwerpen om te ontsnappen. Kijk goed in alle kamers.

8 / 10
Treasure Link

Kun jij alle blokken met elkaar verbinden in dit mahjong connect spelletje? Je kunt identieke blokken met elkaar verbinden om ze weg te spelen, maar de lijn tussen de blokjes mag maximaal twee bochten maken! Veel succes! De klok loopt!

0 / 10
Test Your Brain

Allerlei leuke en lastige reactiesnelheid- en puzzelspelletjes moet je in dit brain training spelletje doen. Haal jij een hoge score?

8 / 10
Erica's Place

Kun jij Erica helpen de spullen te vinden die onderin het scherm aangegeven staan? Ze heeft er nogal een troep van gemaakt. Kijk goed om de spullen terug te vinden.

6 / 10
Tingly's Magic Solitaire

Speel alle kaarten weg die op tafel liggen. Draai de kaarten op de extra stapel om. De kaarten die je wegspeelt moeten steeds een punt hoger of een punt lager zijn dan de vorige kaart op de stapel.

9.8 / 10
A Day In Venice

Onderaan het scherm staat een rijtje voorwerpen. Kun jij ze steeds allemaal terug vinden in deze plaatjes van de mooie stad Venetie?

8 / 10

Puzzels, doordenkers en breinbrekers vind je op deze pagina. Ben jij slim genoeg voor deze denk-spelletjes?

Dit vinden wij de leukste spellen:Patience 3, Chess, Patience, Solitaire 3, Mahjong Titans, Mahjong Connect 2, Freecell Solitaire, Mahjong Solitaire, Crescent Solitaire 2, Easy Chess