Denken

Puzzels, doordenkers en breinbrekers vind je op deze pagina. Ben jij slim genoeg voor deze denk-spelletjes?

Dit vinden wij de leukste spellen:Krismas Mahjong, Adam and Eve 4, Jewels of Arabia, Gun Builder 2, Winter Mahjong, Adam and Eve: Zombies, Gravity Soccer, Blue Mahjong HD, Jigsaw Puzzle: Bahamas, FunGamePlay Pyramid Solitaire

Jigsaw Puzzle: Bahamasnew
Speel Jigsaw Puzzle: Bahamas, een leuk Puzzel spelletje nu gratis!
0 / 10
FunGamePlay Pyramid Solitaire
FunGamePlay Pyramid Solitaire is een vermakelijk online patience spelletje. In dit kaartspel liggen de kaarten in een grote piramide. Je moet de piramide afbouwen door combo's van 13 punten te maken.
0 / 10
Gummy Blocksnew
Speel Gummy Blocks, een leuk Puzzel spelletje nu gratis!
0 / 10
Jewel Explodenew
Speel Jewel Explode, een leuk Denk spelletje nu gratis!
0 / 10
Brain For Monster Trucknew
Speel Brain For Monster Truck, een leuk Puzzel spelletje nu gratis!
0 / 10
Heartwild Solitaire Dreamsnew
Speel 540 prachtige mahjong levels in Heartwild Solitaire Dreams, een mooi mahjong spelletje met kleurrijke fullscreen HD graphics die er zowel op je tablet en laptop als op je telefoon geweldig uitzien. Je kan allerlei nieuwe pakketten met nieuwe levels vrijspelen, en geniet ook van extra dagelijkse bonus puzzels!
0 / 10
Jigsaw Puzzle: Snowy Scenes
Speel Jigsaw Puzzle: Snowy Scenes, een leuk Puzzel spelletje nu gratis!
0 / 10
Cheese Route
Cheese Route is een grappig puzzelspelletje waarin je het muisje te eten moet geven. Muizen houden heel erg van kaas, dus vind steeds het stuk kaas en teken een lijntje naar de muis. Rol de kaas over het lijntje heen om bij de muis te komen.
0 / 10
Christmas Gifts HD
Speel Christmas Gifts HD, een leuk Puzzel spelletje nu gratis!
0 / 10
Santa’s Mission
Speel Santa’s Mission, een leuk Puzzel spelletje nu gratis!
0 / 10
Marble Blastnew
Speel Marble Blast, een leuk Denk spelletje nu gratis!
0 / 10
Icy Purple Head 2new
Speel Icy Purple Head 2, een leuk Puzzel spelletje nu gratis!
0 / 10
Jungle Gemsnew
Speel Jungle Gems, een leuk Puzzle spelletje nu gratis!
0 / 10
99 Balls Evo
Speel 99 Balls Evo, een leuk denken spelletje nu gratis.
0 / 10
Goose Game Online
Goose Game Online: Probeer alle vallen in dit bordspel te ontwijken, en pak af en toe een extra beurt mee. Zo kun je je tegenstanders inhalen en als eerste bij de finish komen. Het gevaarlijkste vakje bij het Ganzenborden is natuurlijk de grafzerk: die stuurt je helemaal terug naar de start! Naast deze val krijg je ook nog te maken met de waterput, de doornstruik, en de gevangenis!
0 / 10
Backgammonianew
Speel Backgammonia, een leuk Denk spelletje nu gratis!
0 / 10
Superheroes 1010
In het verslavende spelletje Superheroes 1010 moet je de blokken met de logo's van superhelden en superschurken in het rooster laten passen. Zorg dat het rooster niet te vol wordt! Ken jij de logo's van alle helden en schurken?
0 / 10
Christmas Shooter
Dit leuke bubbelspelletje is speciaal voor de Kerst in een nieuw, kleurrijk jasje gestoken. Richt het kerstkanon precies de juiste kant op en speel alle kerstballen weg in Christmas Shooter. Schiet match-3 combo's bij elkaar met de gelijke kerstballen en speel ze allemaal weg voor ze te dicht bij de bodem van het speelveld zakken!
0 / 10
Sweet Jellynew
De kleine snoepjes van gelei die je in het puzzelspelletje Sweet Jelly moet verplaatsen zijn heel erg glibberig. Geef ze een zetje en duw ze naar de tegeltjes met een sterretje er op. Kijk uit, want als niets hun pad blokkeert dan blijven ze gewoon glijden tot ze het level uit zijn geglibberd!
0 / 10
Lost in Junglenew
Speel Lost in Jungle, een leuk Denk spelletje nu gratis!
0 / 10