Gokkasten

Hou je van gokkasten en fruitautomaten?

Waarschijnlijk herken je gokkasten en fruitautomaten wel uit de snackbar bij je om de hoek of uit films die zich afspelen in Las Vegas of Atlantic City (daar worden ze ook wel one-armed bandits of eenarmige bandiet genoemd!). Normaal heeft een fruitautomaat verschillende rollen met symbolen daarop, zoals afbeeldingen van kersen, het cijfer 7 of bar. Ook zijn er fruitautomaten: dat zijn gokkasten die enkel fruit als symbolen op de rollen hebben. Je kunt muntgeld in de mechanische gokkast gooien en krijgt daar punten of credits voor terug, waarmee je kunt spelen. Geef een slinger aan de hendel of druk op de startknop en de rollen gaan draaien en de rollen stoppen na elkaar - je wint als je drie gelijke symbolen op de rollen weet te krijgen! Op alle gokkasten staat een schema voor uitbetaling, waar je kunt zien wat je kunt winnen bij drie gelijke symbolen. Soms heeft een gokkast ook een verdubbelaar; je ziet dan een muntstuk en moet op het juiste moment klikken om kop of munt te krijgen.

gokkasten

Online gokkasten zijn er in vele variaties

Inmiddels kunnen spelers gelukkig kiezen uit een groot aanbod van online gokkasten. Zo kun je gratis spelen op de speelautomaten van Tanzoo, Slotpaza, Netbet of op de fruitautomaten van Fruitkings of Fruitluck. Als je wilt kun je geld storten met iDeal, je mobiele telefoon of credit card, maar we adviseren met gratis playmoney te spelen. Vergeet ook de nieuwe gokkasten niet! Online gokkasten zijn erg populair, omdat ze vaak veel uitgebreidere spellen hebben dan offline gokkasten. Zo kennen vele gokkasten een uitgebreid lijnenspel, waarin je kunt kiezen op hoeveel verschillende lijnen je tegelijk meespeelt. Zo kunnen de symbolen van de rollen van de gokkast dus ook bijvoorbeeld diagonaal een serie vormen en win je alsnog punten! Ook is de geluidskwaliteit en andere speciale effecten van de gokkasten vaak veel mooier dan bij de offline gokkasten. Het zogenaamde bovenspel is vaak zeer uitgebreid op een online gokkast, die soms ook nog eens gekoppeld is aan een progressieve jackpot.

Gokkasten zijn 100% betrouwbaar

Het is belangrijk dat als je online gokkasten voor echt geld zou willen spelen om te weten dat je dat doet bij betrouwbare spelaanbieders. Wij plaatsen op SpelletjesOverzicht.nl enkel gokkasten van aanbieders die 100% betrouwbaar zijn. Mocht er een probleem optreden bij een spelaanbieder, kijk dan eerst even op de storingspagina van de aanbieder van de online gokkast waar vaak staat uitgelegd hoe je alsnog over je credits kunt beschikken en neem anders contact met ons op. We wensen je veel online spelplezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Jackpot 6000, Relic Raiders, Super Joker, Big Money Game, Random Runner, Golden Oldie, Gladiator Gokkast, Starburst, Double Sixteen, Golden Shamrock

Double Magic Sevens
Je kan het wel raden, het gaan om de 7's. Hoe meer op een rij, hoe meer prijs.
8 / 10
Simply Wild 2
Simply Wild is een gokkast die we al kennen. Nu in een nieuw jasje. Speek het spel en win veel geld.
0 / 10
Golden Goal
Probeer veel geld te verdienen met de gokkast Golden Goal. De plaatjes hebben natuurlijk met voetbal te maken.
8 / 10
Turbo Runner
Speel de gokkast Turbo Runner waarbij je met de jokers veel punten kan verdienen.
8 / 10
Wheel Of Fortune 2
Speel de gokkast wheel of fortune en probeer veel geld te verdienen. Speel op meer rijen tegelijk om veel geld te winnen.
8 / 10
Thrill Spin
Ook op de kermis kan je een gokje wagen. Pas op voor het spookhuis en het reuzenrad.
8 / 10
Cops n Robbers
Een gokkast met een erg leuk bovenspel. Er zijn heel veel opties. Het is een soort bordspel. Kan jij uitvinden hoe dat moet? Probeer het nu.
8 / 10
Tiki Wonders
In Tiki Wonders kan je lekker genieten van aangename temperaturen. Ga op zoek naar de ananassen, dolfijnen en cocktails en verdien free spins of win de jackpot.
8 / 10
Sinterklaas gokkast
Kun jij de pepernoten, pieten en schoenen op een rij krijgen? Zet de rol vast op het juiste moment.
8 / 10
Carnaval
Een vrolijke speelautomaat in het thema van Carnaval. Met 9 winlijnen!
8 / 10
Viking's Treasure
Ga op zoek naar de schat van de Vikingen met maar liefst 15 winlijnen.
6 / 10
BlackBull
De stier is los in BlackBull. Speel mee voor de junior en mega-jackpot.
5 / 10
Arabian Nights 2
In Arabian Nights heb je naast het basisspel ook een poker spel. Met progressieve Jackpot!
8 / 10
HauntedHouse
Wederom een mooie Video Slotmachine! Als de spoken verschijnen maak je kans op de bonus spellen.
8 / 10
Black & White
Tot maximaal 5 winlijnen op deze gokkast. Zoek de Five Times Pay Symbolen!
7 / 10
Red Eye Nickels
Bij deze gokkast draait het om de Double Jackpot en Red Eye Nickels symbolen.
6 / 10
Red Alert
Als je het red alert alarm kan laten afgaan is de gokkast niet meer te houden.
0 / 10
Deal Of Fortune
Draaien maar. Als je aan het rad mag draaien dan gaan de echte prijzen vallen.
8 / 10
Eagles Wings
Speel de gokkast en probeer veel geld te winnen. Draai de rollen en maak de juiste plaatjes.
2 / 10
Jackpot Timer
De jackpot timer in een leuke nieuwe gokkast. Zorg voor veel dezelfde symbolen naast elkaar voor veel prijs.
0 / 10