Gokkasten

Hou je van gokkasten en fruitautomaten?

Waarschijnlijk herken je gokkasten en fruitautomaten wel uit de snackbar bij je om de hoek of uit films die zich afspelen in Las Vegas of Atlantic City (daar worden ze ook wel one-armed bandits of eenarmige bandiet genoemd!). Normaal heeft een fruitautomaat verschillende rollen met symbolen daarop, zoals afbeeldingen van kersen, het cijfer 7 of bar. Ook zijn er fruitautomaten: dat zijn gokkasten die enkel fruit als symbolen op de rollen hebben. Je kunt muntgeld in de mechanische gokkast gooien en krijgt daar punten of credits voor terug, waarmee je kunt spelen. Geef een slinger aan de hendel of druk op de startknop en de rollen gaan draaien en de rollen stoppen na elkaar - je wint als je drie gelijke symbolen op de rollen weet te krijgen! Op alle gokkasten staat een schema voor uitbetaling, waar je kunt zien wat je kunt winnen bij drie gelijke symbolen. Soms heeft een gokkast ook een verdubbelaar; je ziet dan een muntstuk en moet op het juiste moment klikken om kop of munt te krijgen.

gokkasten

Online gokkasten zijn er in vele variaties

Inmiddels kunnen spelers gelukkig kiezen uit een groot aanbod van online gokkasten. Zo kun je gratis spelen op de speelautomaten van Tanzoo, Slotpaza, Netbet of op de fruitautomaten van Fruitkings of Fruitluck. Als je wilt kun je geld storten met iDeal, je mobiele telefoon of credit card, maar we adviseren met gratis playmoney te spelen. Vergeet ook de nieuwe gokkasten niet! Online gokkasten zijn erg populair, omdat ze vaak veel uitgebreidere spellen hebben dan offline gokkasten. Zo kennen vele gokkasten een uitgebreid lijnenspel, waarin je kunt kiezen op hoeveel verschillende lijnen je tegelijk meespeelt. Zo kunnen de symbolen van de rollen van de gokkast dus ook bijvoorbeeld diagonaal een serie vormen en win je alsnog punten! Ook is de geluidskwaliteit en andere speciale effecten van de gokkasten vaak veel mooier dan bij de offline gokkasten. Het zogenaamde bovenspel is vaak zeer uitgebreid op een online gokkast, die soms ook nog eens gekoppeld is aan een progressieve jackpot.

Gokkasten zijn 100% betrouwbaar

Het is belangrijk dat als je online gokkasten voor echt geld zou willen spelen om te weten dat je dat doet bij betrouwbare spelaanbieders. Wij plaatsen op SpelletjesOverzicht.nl enkel gokkasten van aanbieders die 100% betrouwbaar zijn. Mocht er een probleem optreden bij een spelaanbieder, kijk dan eerst even op de storingspagina van de aanbieder van de online gokkast waar vaak staat uitgelegd hoe je alsnog over je credits kunt beschikken en neem anders contact met ons op. We wensen je veel online spelplezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Jackpot 6000, Relic Raiders, Super Joker, Big Money Game, Random Runner, Golden Oldie, Gladiator Gokkast, Starburst, Double Sixteen, Golden Shamrock

Crazy 7
Bij de Crazy 7 draait het allemaal om de zevens. Zorg dat je ze netjes op een rij krijgt en win.
8 / 10
Dice Buster
Als je het bovenspel weet te bereiken kan je op maar liefst 10 rollen tegelijk spelen in Dice Buster.
8 / 10
Crazy Bananas
Gokkast waarbij je bananen moet verzamelen. Ze moeten we in de juiste volgorde staan. Kan jij de jackpot van 20.000 winnen?
0 / 10
Club 21
Een gokkast waarbij je in het bovenspel met kaarten speelt. Kan jij 21 halen in het bovenspel of speel je liever alleen maar beneden?
8 / 10
Geisha Wonders
De Geisha wonder slot machine heeft 2 Jackpots voor ingelogde spelers, de Wonder Jackpot en de Mega Wonder Jackpot. Deze rustgevende gokkast heeft tevens 30 winlijnen op 5 rollen.
0 / 10
Arthurs Quest
Wederom een mooie video gokkast met extreem veel winlijnen. Help koning Arthur bij zijn Quest!
0 / 10
Nefertiti's Thomb
Een mooie video gokkast met een Egyptisch thema en maar liefst 30 winlijnen!
8 / 10
Ladies Nite
Lippenstift, handtasjes en een ontbloot bovenlijf: deze gokkast is speciaal voor de dames!
8 / 10
Big Kahuna
De Big Kahuna bevat 2 bonus spellen: Pick a Mask en het Volcano spel.
2 / 10
Wild Timer
De opvolger van Old Timer is Wild Timer. Nog meer kans om te winnen!
0 / 10
Old Timer
Een ouderwetse gokkast, de Old Timer. Speel je het liefst beneden of boven?
8 / 10
Money Honey
Een honingzoete gokbak, dat is Money Honey. blijf jij aan het geld plakken?
6 / 10
Happy Hour
In Happy Hour is er in het bonusspel een herhaalkans: de spinner blijft draaien tot je stop draait.
0 / 10
Golden Gate
De Golden Gate gokkast is een klassieker. Vul de fruitmatrix en win in het bovenspel.
5 / 10
SandBox
Met het basisspel kun je wat winnen, maar in de cashgame loopt het pas echt op in SandBox.
8 / 10
Wild Stars
Wild Stars is uiteraard bekend uit de speelhallen. Speel hem nu online!
0 / 10
Volcano
De Volcano gokkast staat op ontploffen! Gebruik je nudges goed!
2 / 10
Wild orchids
Zoek de Double en Wild Orchid symbolen in deze eenvoudige gokkast.
0 / 10
Triple Diamond
Drie Triple Diamond symbolen en je bent binnen! De Triple Diamonds zijn ook jokers bij deze gokkast.
8 / 10
Sterling
Sterling is voor wie genoeg heeft van euro's en dollars. Anyone?
8 / 10