Gokkasten

Hou je van gokkasten en fruitautomaten?

Waarschijnlijk herken je gokkasten en fruitautomaten wel uit de snackbar bij je om de hoek of uit films die zich afspelen in Las Vegas of Atlantic City (daar worden ze ook wel one-armed bandits of eenarmige bandiet genoemd!). Normaal heeft een fruitautomaat verschillende rollen met symbolen daarop, zoals afbeeldingen van kersen, het cijfer 7 of bar. Ook zijn er fruitautomaten: dat zijn gokkasten die enkel fruit als symbolen op de rollen hebben. Je kunt muntgeld in de mechanische gokkast gooien en krijgt daar punten of credits voor terug, waarmee je kunt spelen. Geef een slinger aan de hendel of druk op de startknop en de rollen gaan draaien en de rollen stoppen na elkaar - je wint als je drie gelijke symbolen op de rollen weet te krijgen! Op alle gokkasten staat een schema voor uitbetaling, waar je kunt zien wat je kunt winnen bij drie gelijke symbolen. Soms heeft een gokkast ook een verdubbelaar; je ziet dan een muntstuk en moet op het juiste moment klikken om kop of munt te krijgen.

gokkasten

Online gokkasten zijn er in vele variaties

Inmiddels kunnen spelers gelukkig kiezen uit een groot aanbod van online gokkasten. Zo kun je gratis spelen op de speelautomaten van Tanzoo, Slotpaza, Netbet of op de fruitautomaten van Fruitkings of Fruitluck. Als je wilt kun je geld storten met iDeal, je mobiele telefoon of credit card, maar we adviseren met gratis playmoney te spelen. Vergeet ook de nieuwe gokkasten niet! Online gokkasten zijn erg populair, omdat ze vaak veel uitgebreidere spellen hebben dan offline gokkasten. Zo kennen vele gokkasten een uitgebreid lijnenspel, waarin je kunt kiezen op hoeveel verschillende lijnen je tegelijk meespeelt. Zo kunnen de symbolen van de rollen van de gokkast dus ook bijvoorbeeld diagonaal een serie vormen en win je alsnog punten! Ook is de geluidskwaliteit en andere speciale effecten van de gokkasten vaak veel mooier dan bij de offline gokkasten. Het zogenaamde bovenspel is vaak zeer uitgebreid op een online gokkast, die soms ook nog eens gekoppeld is aan een progressieve jackpot.

Gokkasten zijn 100% betrouwbaar

Het is belangrijk dat als je online gokkasten voor echt geld zou willen spelen om te weten dat je dat doet bij betrouwbare spelaanbieders. Wij plaatsen op SpelletjesOverzicht.nl enkel gokkasten van aanbieders die 100% betrouwbaar zijn. Mocht er een probleem optreden bij een spelaanbieder, kijk dan eerst even op de storingspagina van de aanbieder van de online gokkast waar vaak staat uitgelegd hoe je alsnog over je credits kunt beschikken en neem anders contact met ons op. We wensen je veel online spelplezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Jackpot 6000, Relic Raiders, Super Joker, Big Money Game, Random Runner, Golden Oldie, Gladiator Gokkast, Starburst, Double Sixteen, Golden Shamrock

Break Da Bank
Een gokkast met meerder winlijnen op drie rollen. Het Break da Bank symbool is wild!
8 / 10
Couch Potato
Een simpele gokkast waarbij het Couch Potato symbool een vervanger is voor alle andere symbolen.
8 / 10
Wallstreet
Kredietcrisis of niet, op Wallstreet is met deze gokkast wel geld te verdienen!
8 / 10
Pays 5 Times
Pays 5 Times betaalt maar liefst 5 keer uit bij de juiste combinatie.
8 / 10
Lucky Chips
Speel het mooie gokkast spelletje Lucky Chips gratis online. Laat de rollen draaien met deze slot machine en zet alle fruit icoontjes, the belletjes, en de BAR staven op een rij!
8 / 10
Slots Farm
Kies de win lijnen waarop je wilt inzetten in dit mooie SlotsFarm gokkast spelletje. Is vandaag jouw geluksdag en weet jij de jackpot te winnen? Veel succes!
8 / 10
Wild Turkey
Laat de vijf rollen draaien met deze mooie gokkast en win allerlei prijzen. Het thema is azteken en kalkoenen. Kun jij ze allemaal op een rij krijgen en veel muntjes scoren met elke draai?
8 / 10
Super Ace Multiplier
Speel een klassiek video poker spelletje. Zet eerst in op de multiplier om je winst te verhogen. Kies welke kaarten je vast blijft houden en welke je opnieuw draait.
8 / 10
Golden Oldie
Golden Oldie, een klassieke gokkast met een goed bovenspel!
7.7 / 10
Beat the Bank
Haal het geld uit de kluis in Beat the bank. Zorg er voor dat het alarm niet afgaat.
7.5 / 10
Saturday Night Fever
In deze mooie Saturday Night Fever gokkast kom je alle mooie disco-ballen en dansmoves tegen.
7.3 / 10
Kameleon
De Kameleon gokkast heeft een uitgebreid bovenspel met een bet5 en een bet10 spel.
7.3 / 10
Thor
Probeer met deze gokkast veel geld te verdienen en te zorgen dat je 5 symbolen op een rij krijgt.
7.3 / 10
Deep Blue Sea
Deep blue Sea is een gokkast met veel verschillende topspellen.
7.3 / 10
Top Gun
De schitterende Top Gun gokkast heeft mooie symbolen om je Tom Cruise te wanen. Download en geniet.
7.2 / 10
Black & White
Tot maximaal 5 winlijnen op deze gokkast. Zoek de Five Times Pay Symbolen!
7 / 10
Bonusline
Ga op jacht naar de 3 Double Jackpot symbolen om de winst te verdubbelen in de gokkast Bonusline.
7 / 10
Diamond Line
Een simpele gokkast waarbij je het best de symbolen in een Diamant vorm kunt krijgen.
7 / 10
Random Runner 2
Een nieuwe versie van de oude vertouwde Random Runner. Met iDeal mogelijkheid!
6.8 / 10
Space Runner
De planeet symbolen tellen kris-kras beneden en 5 planeten boven activeren de mysterygame.
6.7 / 10