Help

Hallo!

Welkom op SpelletjesOverzicht.nl! Wij van SpelletjesOverzicht.nl hebben een website gebouwd waar je allerlei online spelletjes kunt spelen. Je hoeft dus geen software daarvoor te downloaden, je kunt de spelletjes gelijk in je browser (Internet Explorer, Firefox) spelen. Onze website is voor iedereen die online spelletjes leuk vindt en alle spelletjes zijn gratis. Hieronder vind je antwoord op veel gestelde vragen.

Help! Het spelletje doet het niet. Wat nu?

Wij bieden drie soorten spelletjes aan: Flash, Java en Shockwave spelletjes. Je browser (Internet Explorer, Firefox) heeft een zogenaamde plug-in nodig om de Flash en Shockwave spelletjes te vertonen.Soms doen spellen het niet als je niet de nieuwste versie van de plug-in's hebt geinstalleerd. Hieronder kun je de nieuwste plug-in's installeren:

Kost het spelen van spelletjes geld?

Nee, alle spelletjes die je op SpelletjesOverzicht.nl kunt vinden zijn gratis te spelen. Enkele spellen hebben daarnaast echter de mogelijkheid om voor geldbedragen te spelen. Dit is nooit verplicht. Als je minderjarig bent, verzoeken we je eerst met je ouders of voogd te overleggen voordat je dergelijke spellen voor geld gaat spelen.

Hoeveel spelletjes hebben jullie? Wanneer komen er nieuwe bij?

Wij hebben ontzettend veel spellen! Op onze voorpagina kun je linksonderin vinden hoeveel het er nu zijn. Vrijwel dagelijks voegen we nieuwe spelletjes toe. Via onze RSS-feed kun je op de hoogte blijven wanneer nieuwe spelletjes zijn toegevoegd. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon op onze voorpagina kijken bij "Nieuw"!

Wat is "Mijn spelletjes" ?

Als je een spelletje leuk vindt, kun je klikken op de knop "voeg toe" in de linkerbalk, waardoor het spelletje altijd in de linkerbalk blijft staan. Zo kun je heel snel weer je favoriete spelletjes spelen! Als je op het kruisje ernaast klikt, kun je het spelletje daar weer verwijderen en ook als je de cookies van je browser (Internet explorer of Firefox) verwijderd, is de lijst weer leeg.

Ik kan een spelletje niet vinden. Wat nu?

Onze voorpagina wordt steeds opnieuw opgebouwd met de nieuwste en populairste spelletjes. Misschien kun je daarom jouw spelletje niet meer vinden. Je kunt dat spelletjes het makkelijkste weer terug vinden door gebruik te maken van onze zoekfunctie rechtsboven op de pagina, of anders via onze categoriepagina's.

Ik wil spelletjes op mijn eigen website plaatsen. Kan dat?

We vinden het hartstikke leuk als je links naar onze spelletjes wilt plaatsen. Je kunt de spel-bestanden echter niet direct van onze server laden. We zijn op dit moment bezig om het mogelijk te maken dat jullie de spelletjes op Hyves.nl en op jullie eigenlijk websites kunnen plaatsen. Daarover binnenkort meer!