Humor

Robbies Avontuur

Ga met robbie de hond op pad en probeer zoveel mogelijk botten te verzamelen en het einde van het level te halen. Spring goed en ontwijk alle katten en andere dieren.

8.1 / 10
InsaniQuarium

Verzamel geld om drie stukken ei te kopen. Als je ei compleet is krijg je een nieuw dier in de aquarium. Voer al je vissen en pak het geld dat ze laten vallen. Kijk uit voor de aliens.

8.1 / 10
Baba Yaga Adventure

Kun jij ontsnappen uit het huis van Baba Yaga de heks? Kijk goed rond en vind alle aanwijzingen en spulletjes die je nodig hebt om de boomhut uit te komen!

8.3 / 10
Nanny Mania

Zorg dat je alle rommel op tijd opruimt zodat de mensen tevreden blijven.

7.8 / 10
Flirten op School

Loop door de gangen op school en werp je flirterige blik op de jongens die langslopen. Kun jij ze met de kracht van je meest flirty blikken in vuur en vlam zetten? Kijk uit voor je rivalen! Ook zij zullen hun meest begerende blikken op de jongens werpen. Zullen jouw wellustige blikken de strijd winnen in dit hilarische spelletje?

10 / 10
Corporation Inc

In dit spelletje kun je je eigen bedrijf runnen. Je moet het alleen wel eerst helemaal zelf opbouwen. Maak een kantoor en huur mensen in. Koop upgrades en bouw uit!

8.1 / 10
Fireworks Simulation

Ontwerp een mooie vuurwerk show in Fireworks Simulation. Pas je vuurpijl aan naar je eigen wensen. Je hoeft niet bang te zijn voor verbrandingen aan je handen, en je hoeft ook niet weg te sprinten na het aansteken met dit veilige online vuurwerk. ;)

7.9 / 10
Hot Dog Bush

Help Dubya met het maken van Hot Dogs en Hamburgers!

7.9 / 10
Firework Frenzy

Maak de mooiste vuurwerk kunst in Firework Frenzy.

8 / 10
Fork It

Probeer met de vork alles te pakken. Klik op het juiste moment om de vork te lanceren.

7.4 / 10
Politiek Spel

Loods Balkenende door de levels. Ook voor niet politiek geinteresseerden.

6.4 / 10
Bouterdart

Darten met kabouters! Pak een kabouter op in dit spel van en gooi hem op het dartboard!

7.5 / 10
Sla Je Baas

Heb je het even helemaal gehad met je werk en je baas? Reageer je frustatie maar even lekker af in dit spelletje. Sla deze baas voor z'n kop. Kies verschillende dingen om mee te meppen.

7.8 / 10
Whack Your Boss

Voel je je een beetje gefrustreerd vandaag? Reageer al je woede af op je baas zonder je baan te verliezen in dit online spel. Er zijn 16 manieren om je baas te lijf te gaan. Kan jij ze allemaal vinden? The schoonmaker lost de rest op.

8 / 10
The Morning After

Na een avond feesten wordt je wakker in een studentenhuis. Kun jij er ook weer uit komen? Doorzoek kamers en verzamel dingen die handig van pas kunnen komen om een uitweg te vinden.

8 / 10
Huis ontwerpen

Ontwerp je eigen Bob de Bouwer huis en kleur hem daarna netjes in.

8 / 10
Bouw Je Eigen Pretpark

Bouw je eigen pretpark! Je hebt alle spullen en je kan alles zelf neerzetten waar je wilt. Kan jij er een mooi park van maken?

7.9 / 10
Dog Hotel

Zorg voor alle honden die in het hotel worden gebracht. Kijk goed wat ze willen en zorg dat ze tevreden weer weggaan.

7.8 / 10
Bob's Schuur opruimen

Help Bob de Bouwer bij het opruimen van zijn schuur met gereedschap.

7.9 / 10
Busted

Busted! Gluur met de wanhopige jongen naar de borsten van de zus van zijn beste vriend. Laat je niet betrappen, of het verhaal loopt slecht af! Elke keer als iemand langsloopt of omkijkt moet je wegkijken!

10 / 10

De spellen in deze categorie zijn om te lachen. De leukste humor spellen vind je op SpelletjesOverzicht.nl.

Dit vinden wij de leukste spellen:Robbies Avontuur, InsaniQuarium, Baba Yaga Adventure, Nanny Mania, Flirten op School, Corporation Inc, Fireworks Simulation, Hot Dog Bush, Firework Frenzy, Fork It