Humor

Puzzle Mania Tweety

Maak een mooie puzzel van tweety! Kan jij alle puzzelstukjes op de juiste plaats leggen? Probeer het nu!

8 / 10
Pyjama Feestje

Het is een pyjama feestje en jij mag de meisjes hun pyjama geven. Zorg dat ze er leuk uit zien met een leuke knuffel erbij.

8 / 10
Pyjama Party

In dit spelletje kun je allerlei kleren uitproberen. Kun jij een leuke outfit bij elkaar zoeken voor de meisjes bij dit slaapfeestje?

0 / 10
Quest for Milkshake

Een klant in je winkel weigert weg te gaan tot je een kokos milkshake voor hem maakt. Je hebt alleen geen kokosnoten meer. Zoek het hele dorp af om te vinden wat je nodig hebt.

0 / 10
Rabbit Punch

Schiet alle konijntjes tussen de gaten door. Mik wel goed en mis niet te vaak want dan ben je af.

8 / 10
Rage Super Punch

Het is een saaie dag op het kantoor en alles zit je ook nog eens tegen! De maat is vol! Ram alles en iedereen uit de weg met je rage super punch!

8 / 10
Rainbow Cupcakes

Leer heerlijke cupcakes bakken. Dit spelletje laat je zien hoe je deze lekkere regenboog cupcakes kunt maken. Volg de aanwijzingen.

8 / 10
Ratatouille Puzzel

Maak deze puzzel van Ratatouille nu. Het is een leuke peuzel van een rat die uit moet kijken voor zijn leven. Kan jij de puzzel maken en daarmee zijn leven redden?

6 / 10
Ray Part 2

Ray is terug! In dit deel van het spel moet je weer allerlei geweldadige en gevaarlijke klusjes oplossen voor de dubieuze collega van je.

8 / 10
Real Barbie Dress Up

Geef deze barbie wat leuke kleren. Je kan kiezen uit shirtjes, schoenen, jasjes en leuke broeken. Kies jou smaak en maak er wat leuks van.

8 / 10
Real Love Tester

De liefde kan ingewikkeld zijn, maar maak je geen zorgen. Als je jouw naam en die van je (geheime) geliefde invoert vertelt de Real Love Tester je of het echte liefde is. Zo niet dan kan je misschien beter op zoek gaan naar iemand die jouw liefde wel op waarde weet te schatten...

0 / 10
Referee Challenge World Cup 2014

Heb jij het inzicht en reactievermogen om een scheidsrechter op het WK te zijn? Test het in dit spelletje. Kun jij in elke situatie steeds de juiste beslissing maken?

8 / 10
Regenachtige Dag

Kleed dit meisje goed aan want het wordt een regenachtige dag. Misschien kan je haar laarzen wel aan doen? Maak er wat moois van!

8 / 10
Regenkleding

Geef het meisje wat juiste kleding want het gaat regenen. Ze staat in het begin nog in een bikini maar ze zal snel wat anders nodig hebben. Vergeet ook de paraplu niet.

0 / 10
Reghouled

Speel nu de halloween versie van bejeweled. Zorg voor 3 of meer van dezelfde plaatjes op een rij om ze weg te spelen.

0 / 10
Reincarnation

Volg het klik en vind avontuur waarbij je in een auto begint.

8 / 10
Restaurant Slots

Laat de rollen draaien en probeer je lekkere taartjes en andere hapjes uit de gokkast te halen voor de klanten in je restaurant. Speel tegen andere spelers en scoor meer punten dan wie dan ook!

0 / 10
Richard Hammond Dress Up

Ben jij een fan van het humoristische auto TV programma Top Gear? In dit spelletje kun je presentator Richard "Hamster" Hammond allerlei kleren laten uitproberen.

8 / 10
Riddle School

In dit spelletje zit je alleen in de nablijf klas. Je bent het zat! Kun jij een manier vinden om de klas uit te komen? Doorzoek de school en vind een manier om buiten te komen. Kijk goed rond en probeer nuttige voorwerpen te verzamelen.

8.6 / 10
Rihanna aankleden

Kun jij zangeres Rihanna aankleden? Haar kledingkast is nog niet zo gestoord als die van Lady Gaga, maar met sommige kledingstukken komt ze aardig in de buurt. Kies de leukste outfit uit.

8 / 10

De spellen in deze categorie zijn om te lachen. De leukste humor spellen vind je op SpelletjesOverzicht.nl.

Dit vinden wij de leukste spellen:Robbies Avontuur, Sla Je Baas, Nanny Mania, InsaniQuarium, Theme Hotel, Sexy Girl 3, Bouw Je Eigen Pretpark, Dog Hotel, The Morning After, Bouterdart