Humor

Tessas Pizza

Maak een lekkere pizza. Zorg dat alles erop zit. En stop de pizza vooral niet te lang in de oven. Snij alle ingredienten eerst.

5 / 10
Test Your Patience

In Test Your Patience wordt je geduld op de proef gesteld. Kan jij alle vragen en testjes correct beantwoorden? Voordat je verder gaat: adem eerst diep in en diep uit.

7.7 / 10
Tetric Pit

In de middeleeuwen stapelde men de gevangen op in een put, maar dat paste niet altijd even goed. Kan jij de beul helpen met het stapelen van gevangen? Als je het goed doet ontstaat er extra ruimte!

2 / 10
The Backyardigans Adventure Maker

Kies de achtergrond, je vrienden en alle spullen en maak er een mooi plaatje van. Zorg dat alles een beetje bij elkaar past en er top uitziet.

8 / 10
The Bad Guy Dress Up

Geef de slechte man wat kleren en andere items. Je kan uit veel dingen kiezen en probeer hem daardoor nog extra slecht te maken.

8 / 10
The Bar

Kan jij snel genoeg de juiste drank inschenken? Schenk in wat de klant wil hebben en zet het voor ze neer op de bar. Je moet snel zijn, want anders staat er binnen de kortste keren een veel te lange rij.

8 / 10
The Best Winter Couple

The Best Winter Couple wedstrijd is begonnen! Welk koppeltje heeft zich het leukst gekleed voor de winter? Kleed de drie Disneykoppeltjes aan in mooie winterkleding. Kies leuke setjes uit voor Jack Frost en Elsa, Aladdin en Jasmine, en Flynn en Rapunzel in dit gezellige mode spelletje!

0 / 10
The Black Knight

De peasants betalen te weinig belasting... Doe er wat aan met je knuppel als de Black Knight! Je bent namelijk in dienst van de koning, en die wil graag zijn centen.

8 / 10
The Classroom 2

Je bent nieuw in de klas en moet ervoor zorgen dat je wat nieuwe vrienden maakt. Zorg ervoor dat je goed luistert naar die andere jongens wat je allemaal moet gaan doen.

8 / 10
The Farmer

In tuinen werken in de tuin van deze boerderij. Plant gewassen en zorg dat ze groeien als kool.

8 / 10
The Great Gatsby

Help Nick Carraway the Great Gatsby the vinden. Kijk uit voor de dronken feestgasten, de obers, en de dansende flappers. Ook de gangsters van Meyer Wolfsheim komen achter je aan. Gooi met je hoed om ze omver te stoten.

0 / 10
The Impossible Quiz 3

The Impossible Quiz is terug! Weer heel veel lastige strikvragen, dus makkelijk is het niet, maar wel heel erg leuk en verrassend!

7.9 / 10
The Impossible Quizbook Chapter 1

Er is weer een nieuwe Impossible Quiz! In dit spelletje vind je weer een grote verzameling gekke, grappige, en hele uitgekookte vragen. Hoe ver kun jij komen?

6 / 10
The Morning After

Na een avond feesten wordt je wakker in een studentenhuis. Kun jij er ook weer uit komen? Doorzoek kamers en verzamel dingen die handig van pas kunnen komen om een uitweg te vinden.

8 / 10
The Proposal

Vlak voor je een huwelijksaanzoek gaat doen rent je vriendin ineens boos weg. Wat is er aan de hand? Er sluipt ook een of andere mysterieuze vent met een pan op z'n hoofd rond. Kun jij het mysterie oplossen en je vriendin terug vinden?

8.3 / 10
The Secret Of Princess Vivian

Probeer te zoenen zonder dat iemand het ziet. Kijk rond en als niemand naar jullie kijkt sla je toe.

8 / 10
The Simpsomaker

Kleed de Simpsons zelf aan hoe je wilt. Je kunt ook het hoofd, de ogen en het haar veranderen; wat je maar wilt. Maak je eigen Simpson in The Simpsomaker.

8 / 10
The Smurfs Handy's Car

Help de smurf de auto in elkaar te zetten. Plaats de onderdelen op de auto maar doe het wel in de juiste volgorde.

8 / 10
The Visitor Returns

De killer Alien uit The Visitor is terug. Kun jij allerlei dieren en mensen bespringen en doden om zo verder te muteren tot een vreselijk monster?

8 / 10
The Way the Gingerbread Cookie Crum

Je geeft een kerstfeest, maar je ondankbare gasten willen niets anders dan koekjes. Je oven is kapot, dus bakken gaat niet. Zoek in huis naar een oplossing.

0 / 10

De spellen in deze categorie zijn om te lachen. De leukste humor spellen vind je op SpelletjesOverzicht.nl.

Dit vinden wij de leukste spellen:Robbies Avontuur, Sla Je Baas, Nanny Mania, InsaniQuarium, Theme Hotel, Sexy Girl 3, Bouw Je Eigen Pretpark, Dog Hotel, The Morning After, Bouterdart