Meest gespeeld

Marble Magic

In deze variant van Bubbles draai je rond een cirkel van ballen die je moet wegschieten. Probeer de bubbles goed te raken zodat ze ook goed draaien en je de andere kant ook kunt beschieten. Succes!

8 / 10
Crescent Solitaire 2

Dit solitaire spelletje is niet makkelijk om uit te spelen. Stapel de kaarten weg van laag naar hoog en hoog naar laag. Lukt het jou om uit te spelen?

8 / 10
Easy Chess

Schaken met kleurrijke stukken. Als je je schaakstuk los laat kun je toch je zet opnieuw doen.

8 / 10
Mah jong Connect

Speel zo snel mogelijk alle stenen weg met mahjong. Zorg ervoor dat je steeds 2 dezelfde aan klikt om ze weg te spelen.

8.4 / 10
Krismas Mahjong

Van Krismas Mahjong krijg je weer helemaal een Kerstgevoel! In dit klassieke bordspel moet je de gelijke stenen bij elkaar zoeken om combinaties te maken. In plaats van Chinese tekens hebben deze stenen leuke Kerstplaatjes. Ga snel aan de slag, want het zand stroomt al snel door de zandloper naar beneden!

10 / 10
Gaps Solitaire

Een superverslavend kaartspelletje, want het lijkt zo makkelijk uit te spelen... Maak de rijen af door alle kaarten op kleur en op nummer bij elkaar te leggen door de lege vakken in te vullen.

8.1 / 10
Skip Bo

Probeer als eerste al je kaarten weg te spelen met skip bo. Denk goed na en stapel de kaarten goed op.

8 / 10
Mahjongg 3D

Een mooie 3d versie van het bekende Mahjong. Kom je er niet uit dan kun je hints krijgen.

8 / 10
Solitaire FRVR

Speel nu Solitaire FRVR!

0 / 10
Woobies

Woobies is weer is een andere variant van bubbles. Schiet de woobies tegen de andere woobies aan die dezelfde kleur hebben en bij 3 of meer zullen ze verdwijnen.

8.1 / 10
Tingly Bubble Shooter

Schiet de bubbels tegen elkaar en maak combinaties van drie of meer in dit bubble shooter match-3 spelletje. Zorg dat de bubbels niet onder de lijn komen!

10 / 10
Bingo

Kijk welke nummbers er vallen en streep ze zo snel mogelijk op je bingo kaart weg. Zal jij het spel winnen? Je moet je voor dit spel wel eerst even registreren.

7.5 / 10
Escape The Room

Ben jij slim genoeg om uit de kamer te ontsnappen? Bewijs het in Escape the Room.

6.7 / 10
Schaken Multiplayer

Ben je een beetje moe ervan steeds maar alleen tegen je computer te kunnen schaken? Speel nu een potje schaken tegen andere spelers over de hele wereld in dit mooie multiplayer schaakspel.

7.9 / 10
The Rise of Atlantis

Waan je in de oudheid met het verslavende spel The Rise of Atlantis.

8.4 / 10
InsaniQuarium

Verzamel geld om drie stukken ei te kopen. Als je ei compleet is krijg je een nieuw dier in de aquarium. Voer al je vissen en pak het geld dat ze laten vallen. Kijk uit voor de aliens.

8.1 / 10
Connect 1001

Verbind 2 dezelfde plaatjes met elkaar om ze weg te spelen. Een superverslavend spelletje. Kun jij alle levels van dit spel verslaan?

8 / 10
Backgammon Arena

In Backgammon Arena speel je het uitdagende bordspelletje Backgammon tegen spelers van over de hele wereld. Backgammon is deels geluk en deels strategie. Verzamel EXP punten door te spelen, en ontgrendel allerlei nieuwe Backgammon speler kamers. Zet de ogen die je rolt slim in en reis het bord rond. Kun jij je tegenstanders stuk voor stuk wegspelen in dit multiplayer bordspel? Veel plezier met spelen!

6 / 10
Mexican Train Dominoes

Maak een zo lang mogelijke trein van domino stenen; zorg dat je als eerste dominostenen kwijt bent. Als dat niet lukt, zorg dan in ieder geval dat je er zo veel mogelijk kwijtraakt, vooral die stenen met hoge ogen. Aan het einde van elke ronden worden de ogen van de stenen bij elkaar opgeteld, en de speler met de het laagste aantal punten wint.

5.4 / 10
WebDarts

Darten tegen echte tegenstanders, het kan met WebDarts! Ben jij een goede darter? Bewijs het dan aan mensen over de hele wereld door uit te blinken in dit dart spel.

7.8 / 10