Meest gespeeld

Jigsaw Puzzel

Maak deze leuke maar moeilijke jigsaw puzzel met stukjes net als een echte puzzel. Probeer hem binnen de tijd te maken of gewoon op je gemak.

8 / 10
Sevens

Maak steeds combinaties van dobbelstenen die 7 vormen om de dobbelstenen weg te spelen.

8.8 / 10
Backgammon 2

Nog een mooie backgammon variant. Zorg dat je je stenen als eerste aan de overkant krijgt.

9.3 / 10
Pool

Speel mee in een leuk pool toernooi tegen spelers van over de hele wereld. Speel wedstrijden en rematches! Scoor EXP om in de meest elite pool kamers van dit multiplayer pool spelletje mee te kunnen spelen!

8 / 10
Mahjong Tower 2

Bouw de hele toren van mahjong stenen af. Speel alle tegels weg door de identieke paren bij elkaar te zoeken en alle stenen vrij te spelen!

8 / 10
Bubblez

Speel Bubblez! Leuk spel wat je ook online kan spelen. Druk een paar keer door en zorg dat je alle kleuren tegen elkaar speelt zodat ze verdwijnen.

8 / 10
Mahjong Combi

Een mooie Mahjong versie van Zigiz. Met speciale shuffle stenen.

8 / 10
Simon Says

Simon bepaalt de volgorde van de kleuren, je geheugen bepaalt je score! Onthoud goed ales wat je ziet, want je moet het vervolgens zelf nadoen. Lukt dat jou ook?

8.2 / 10
Vier op een rij

Speel 4 op een rij tegen de computer. Laat de fishes in de juiste rijen naar beneden vallen in het veld. Zorg dat je er vier op een rij krijgt, verticaal, diagonaal of horizontaal, voordat de computer er vier op een rij kan krijgen.

7.9 / 10
Crush The Castle 2

Weer een super mooie uitbreiding op crush the castle. Je schiet dingen weg met een katapult en moet proberen alle poppetjes in de kastelen dood te maken. Je schiet in het begin stukken hout maar dat worden later stenen en bommen. Kan jij in elk level de goude medaille halen? Dit spel werkt erg verslavend! Probeer nu crush the castle!

8.2 / 10
Bridge Builder

Bouw in elk level een sterke brug. De brug moet stevig genoeg zijn om de vrachtwagen naar de overkant te kunnen laten rijden. Weet jij hoe je dat het beste kunt doen?

7.8 / 10
Mumbo Jumbo

Verbind de kettingen met elkaar en zorg dat je er 3 of meer aan elkaar krijgt om ze weg te spelen.

5 / 10
The Impossible Quiz

Legendarisch; The Impossible Quiz! Een quiz waar je lastige vragen moet beantwoorden, soms moet je even doordenken voor het antwoord, maar niets is onmogelijk...toch? Veel succes met The Impossible Quiz 1!

8 / 10
Mahjong Elite

Nog een mooie gratis mah jong variant in Elite Mahjong.

8 / 10
Murder

Probeer in dit spelletje achter de koning aan te sluipen met de gluiperd. Kun jij hem vermoorden? Als het je lukt wordt jij zelf de koning, maar dan volgt een nieuw probleem: nu willen allerlei gluiperds jou vermoorden!

7.1 / 10
Roller Coaster 3

Probeer de kermis een beetje draaiend te houden door bijvoorbeeld een achtbaan te bouwen of een simulator. Huur mensen in en maak reclame. Vergeet alleen niet genoeg geld achter te housen om de rekeningen te betalen.

7.7 / 10
Six O Clock High

Vlieg rond in je vliegtuig en schiet al de vijandige vliegtuigen neer. Kun jij levend terugkeren van deze gevaarlijke missie?

9.9 / 10
Master Solitaire

Speel alle 52 kaarten weg in dit eenvoudige patience spelletje. Leg de azen rechtsboven en stapel alle andere kaarten er in de goede volgorde op weg.

7.8 / 10
Bouncing Balls

Probeer alle ballen weg te spelen. Schiet vanaf onderaan kleur bij kleur om de ballen weg te spelen. De ballen verdwijnen als er 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar zitten. De ballen komen langzaam naar beneden dus je moet wel snel zijn.

8 / 10
Gems Swap 2

Probeer 3 of meer dezelfde figuren op een rij krijgen om ze weg te spelen. Haal zo snel mogelijk veel punten.

9.2 / 10