Multiplayer

Twin Shot 2

Schiet al je tegenstanders in elk level neer. Als je dat gedaan hebt kan je door naar het volgende level. Schiet er lekker op los en speel alle levels uit.

8 / 10
Hardcourt Basketbal

Speel basketbal tegen een andere speler. Gooi de ballen door het netje voordat je tegenstander het doet! Bewijs dat jij de beste bent.

5 / 10
Polar Stars

Speel alle sterren weg. Maak combinaties met sterren van dezelfde kleuren. Je kunt ook speelgeld inzetten als je het spannender wilt maken.

8 / 10
Brown Cow Curling

Speel curling met deze bruine koeien. De stenen laat je glijden naar het huis met je muis.

7 / 10
Guardian

In dit bizarre arkanoid spelletje moet je iemand beschermen die gevangen in genomen en vastgebonden. Laat alle ballen wegstuiteren met je arkanoid betje zodat hij niet geraakt wordt. Als hij zeven keer is geraakt dan gaat hij dood.

7 / 10
8-Ball Pool GameDuell

Speel pool met mensen van over de hele wereld. Speel een vriendschappelijk potje, maar je wil natuurlijk wel winnen, of je nou op je spelletje inzet of niet. Als je geld inzet kun je ook echt geld winnen.

8 / 10
Throne: Kingdom at War

Throne: Kingdom at War is een mooi empire-building MMO spel met een middeleeuwse setting. Bouw je eiegn stad en trek ten strijde met je leger van dappere ridders. Bescherm je stad in PvE battles, en tegen de aanvallen van andere spelers op plundertocht!

0 / 10
Maya Piramide

Kun jij alle tegels in de pyramide wegspelen door ze in de juiste combinaties weg te spelen? Zorg dat je zo de hele pyramide afbouwt. Speel het samen met allerlei verschillende spelers.

4 / 10
Sint Piet En Pepernoten

Speel boter, kaas, en eieren tegen elkaar in de sinterklaas en zwarte pieten stijl.

6 / 10
Bloble.io

Bouw een fort in het strategie multiplayer .io spelletje Bloble.io! Hou je vijanden op afstand door je fort te omsingelen met soldaten, stevige muren, en andere eenheden. Hoe lang kun jij stand houden?

0 / 10
Pop Top Pups

Verzamel met je puppie zoveel mogelijk doppen en andere items in dit voorjaars spelletje. Kijk uit voor de konijnen en marmotten, daar verlies je energie door.

8 / 10
Nafk.io

Nafk.io is een leuk Chomp spelletje! In deze multiplayer io versie van het spel speel je tegen allerlei andere spelers. Verover stukken van de arena door ze met je slang aft e bijten, maar wordt niet geraakt!

0 / 10
Well Sudoku

Lekker sudoku spelen tegen andere puzzelaars!

0 / 10
Fireball Frenzy

Bomberman spel met vuurballen. Je kunt tegen elkaar spelen. De winnaar is de speler of het team met de meeste kills.

0 / 10
Cupids Challenge

Zorg dat je er sneller bij bent dan de Cupido van de computer. Zorg dat het koppeltje aan de andere kant van het veld verliefd wordt door de hartjes van de wolken af te schieten zodat ze op het koppeltje vallen.

0 / 10
Ghost Sweeper

Minesweeper maar dan met spoken in plaats van mijnen. Kun jij alle lege delen van het veld ontruimen en de spoken vermijden? Speel het met speler van over de hele wereld.

0 / 10
Kap'tein Klik

Speel Kap'tein Klik met allerlei spelers uit allerlei verschillende landen. Klik de combinaties van dezelfde kleuren weg uit het speelveld om de schatten te winnen.

0 / 10
Sudoku GameDuell

Speel een leuk potje sudoku. Met een Gameduell account kun je je meten tegen allerlei andere spelers van over de hele wereld. Ben jij goed in Sudoku puzzels? Speel het dan nu!

0 / 10
Dark Orbit Spel

In deze Space MMORPG met meet dan 80 miljoen spelers moet je helpen de mensheid te beschermen tegen de dodelijke aliens. Sluit je aan bij een van de drie clans en stuur je ruimteschepen er op uit om de aarde te beschermen!

0 / 10
Undermaster

Graaf diep onder de grond en maak je eigen luxe kerker waar je veel ondergrondse wezens kunt aantrekken en vangen. Van trollen tot tovenaars en vampieren. Leg een complex netwerk van tunnels en kamers aan. Je kunt zelfs verschillende verdiepingen bouwen waar je trollen en orcs kunnen leven en werken. Verlicht de prachtige kamers met toortsen en zet je werkers aan de slag als de Undermaster in dit mooie dungeon spel!

0 / 10

Online spelletjes spelen is leuker als je samen kan spelen. Met deze multiplayer spellen hoef je niet in je eentje tegen de computer te spelen. Nodig je vrienden uit via social media en speel samen, of test je talenten tegen andere spelers. Vorm een team of neem het in je eentje op tegen de rest. Je kan samen bouwen, allianties vormen, en strategiƫn uitvoeren, of ga juist de strijd tegen elkaar aan in spannende PvP battles. Van fantasierijke MMO spellen in een totaal nieuwe wereld tot leuke multiplayer kaart- en puzzelspellen, hier vind je precies wat je zoekt. Kijk in de linkerkolom voor een overzicht van al onze beste multiplayer spelletjes! Veel plezier met spelen!

Dit vinden wij de leukste spellen:Billiards, Klaverjassen, Hearts, Backgammon Arena, WebDarts, Pool, WordTornado, Kamertje verhuren, Domino, Parcheesi