Multiplayer

Pesten GameDuell

Speel met allerlei andere spelers uit verschillende landen. Kun jij iedereen er uit spelen bij het leuke kaartspel pesten? Probeer het nu!

8 / 10
Kraken

Kraak je tegenstander als je meer punten denkt te kunnen halen maar pas op voor de contrakraak!

8.3 / 10
Rail Nation

In dit spelletje kun je je eigen treinvervoer bedrijf oprichten. Kun jij standhouden door zes verschillende tijdperken in de geschiedenis van treinvervoer? Probeer met je treinen alle steden te verbinden en een groot netwerk te maken.

8 / 10
Checkers Fun

Een lekker potje dammen, tegen elkaar of de computer.

7.8 / 10
Sevens Multiplayer

De multiplayer variant van sevens maakt het spel extra leuk!

8 / 10
Dino Run

Blijf uitsterving voor door met je dino zo hard mogelijk te blijven rennen. Spring over de hindernissen en langzamere dinos, grijp onderweg wat eieren om te eten, en blijf vooral nergens stil staan in dit grappige pixellated dino spelletje.

8.1 / 10
Four Fourteen Multi

Speel het spel Four Fourteen nu ook tegen andere speler voor extra fun! Een prachtige patience spelletje met multiplayer spelfuncties!

0 / 10
Goudzoeker Multiplayer

Speel nu goedzoeker met zijn 2en en probeer zover mogelijk in het level te komen. Als je heel goed bent kan je het ook in je eentje proberen om 2 poppetjes te besturen.

8 / 10
Battle Patience

Speel Battle patience in dit leuke mulitplayer spel. Een solitaire spelletje waarin je sneller moet zijn dan je tegenstander wanneer je de kaarten in het spel wegwerkt.

8 / 10
DartKing

Speel een spannend dart spelletje met spelers van over de hele wereld. Kun jij beter mikken dan wie dan ook? Speel het nu!

8 / 10
Mahjong Duels

Speel een leuk speed Mahjong spelletje tegen spelers van over de hele wereld in dit multiplayer Mahjong spelletje. Kun jij snel allerlei combinaties maken en je stenen wegspelen voordat je tegenstander zijn of haar Mahh-jong layout helemaal weet weg te spelen? Door snel veel Mah-jongg combo's achter elkaar te maken kun je hindernissen naar je tegenstander sturen. Win EXP punten om meer Mahjong kamers vrij te spelen. Veel plezier met spelen!

2 / 10
Yatzy Arena

Speel een leuk Yatzy Online dobbelspelletje. In dit multiplayer Yatzy spel speel je tegen spelers van over de hele wereld. Doe de dobbelstenen in het bekertje en werp ze op tafel. Probeer de meest waardevolle combo's te maken met de ogen die je hebt gegooid. Op de kaart kun je zien welke combo's je kunt kiezen. Je mag tijdens elke beurt drie keer werpen. Kies zelf welke dobbelstenen je bewaart en welke er terug te beker in gaan. Veel plezier met spelen!

4.7 / 10
KlassiekJassen

De klassieke versie van klaverjassen. Je kunt zelfs met robots spelen.

7 / 10
Darten

Speel online darts tegen mensen uit de hele wereld!

7.8 / 10
Klaverjassen 3

Speel klaverjassen tegen andere spelers. Schrijf je in en krijg een leuke welkomst bonus.

8 / 10
Klaverjassen GameDuell

Speel het gezellige kaartspelletje klaverjassen met andere online gamers van over de hele wereld. Kun jij iedereen er uit spelen?

8 / 10
Big Barney Chase

Flintstones, meet the Flintstones! Speel een soort ganzebord in Big Barney Chase!

7.8 / 10
1 On 1 Soccer

Speel 1 tegen 1 voetbal tegen elkaar. Je bent allebei een ander poppetje. Wie maakt de meeste goals.

8 / 10
Backgammon GameDuell

Speel een spannend backgammon spel met mensen van over de hele wereld. Bij backgammon komt zeker geluk kijken, maar vooral ook een aandeel strategie!

8 / 10
Tank Ball 2

Speel tegen mensen over de hele wereld in Tank Ball 2. Massive Multiplayer!

8 / 10

Online spelletjes spelen is leuker als je samen kan spelen. Met deze multiplayer spellen hoef je niet in je eentje tegen de computer te spelen. Nodig je vrienden uit via social media en speel samen, of test je talenten tegen andere spelers. Vorm een team of neem het in je eentje op tegen de rest. Je kan samen bouwen, allianties vormen, en strategiƫn uitvoeren, of ga juist de strijd tegen elkaar aan in spannende PvP battles. Van fantasierijke MMO spellen in een totaal nieuwe wereld tot leuke multiplayer kaart- en puzzelspellen, hier vind je precies wat je zoekt. Kijk in de linkerkolom voor een overzicht van al onze beste multiplayer spelletjes! Veel plezier met spelen!

Dit vinden wij de leukste spellen:Billiards, Klaverjassen, Hearts, Backgammon Arena, WebDarts, Pool, WordTornado, Kamertje verhuren, Domino, Parcheesi