Multiplayer

Generals.io

In dit multiplayer .io bordspel moet je je troepen strategisch over de landkaart verdelen. Neem territorium in en neem de generaal van je tegenstanders gevangen in spannende veldslagen!

0 / 10
Bomb It

Plaats bommen op de juiste plaat in dit doolhof zodat je tegenstanders door de knal worden geraakt. Een suikerzoete versie van de klassieker Bomberman met kleine robots.

8 / 10
Might & Magic Heroes Online

Verken de adembenemende fantasiewereld van het gratis MMO spel Might & Magic Heroes Online. Geniet van de spectaculaire graphics en het mooie ontwerp van alle personages, en vecht mee in spannende veldslagen. Leid je held en bende vrienden door allerlei avonturen en battles. Stap de arena in in coöp gamemode en vecht voor roem en prijzen met een team spelers van over de hele wereld. Veel plezier met spelen!

0 / 10
The Goose

Speel in The Goose een leuk potje ganzenborden. Kun jij als eerste het laatste vakje bereiken in dit bordspel vol vallen en avontuur? Speel met spelers van over de hele wereld!

0 / 10
Scorpo.io

In het mooie .io multiplayer spel Scorpo.io kun je het in de woestijn als schorpioen opnemen tegen de andere schorpioenen. Probeer zoveel mogelijk gekleurde gems te pakken, want daar wordt je sterker van!

0 / 10
Stick Arena

Speel tegen meerdere tegenstanders overal ter wereld in Stick Arena

8 / 10
Puppy Curling

In dit curling spelletje mik je geen gratieten stenen over het ijs maar puppies over de gladde vloer. Probeer zoveel mogelijk puppies in de cirkel te krijgen.

8 / 10
Bandit Kings

Vecht met 2 ridders van het kasteel tegen elkaar. Je moet ervoor zorgen dat je de andere ridder verslaat. Sla met je zwaard en zorg dat er niks meer overblijft.

8 / 10
Bees Under Attack

Lanceer een aanval met je bijen tegen de vijandelijke troepen. Zorg dat jij nog bijen overhebt terwijl die van je vijand op worden gemaakt.

8 / 10
Cannon Ball

Schiet met je kanon het kasteel van de ander in puin! Goed mikken en probeer steeds de zwakste punten van het kasteel te raken om zoveel mogelijk schade aan te richten. Je kan dit spelletje ook in single-player modus spelen.

8 / 10
Potion Panic

Maak zoveel mogelijk combinaties met de zelfde magische drankjes. Zorg ervoor dat jouw tovenaar de wedstrijd wint. Speel tegen allerlei andere spelers!

0 / 10
Zoo 21

Tel op tot 21 met de kaarten. Kun jij dit leuke kaartenspelletje uitspelen? Het speelt zich af in de dierentuin, en in de voorgrond zie je al een paar dieren.

0 / 10
Combina

Speel een leuk bejeweled spelletje, alleen of met spelers van over de hele wereld. Probeer zoveel mogelijk combinaties te maken met drie of meer van dezelfde figuurtjes.

0 / 10
Vikings: War of Clans

Vikings: War of Clans is het epische viking spel waar je je eigen viking dorp sticht!

0 / 10
Battlebus

Schiet vanuit twee bussen op elkaar. De damage die je doet is niet heel groot, maar probeer wel je tegenstander af te maken door zijn bus helemaal kapot te maken.

8 / 10
Airborne

In Airborne moet je de vijandelijke luchttroepen uit de lucht schieten. Gebruik je geweren of je vlammerwerpers om iedereen te verslaan.

8 / 10
Zero Matter

Single of multiplayer - schiet met de pijltjes toets voor naar onderen en schiet het ruiteschip van je vijand helemaal kapot om te winnen!

8 / 10
The King Of Fighters Wing

Een vrij snel en moeilijk te verslaan vechtspelletje. Kies een personage en vecht je weg langs een serie tegenstanders. Check de speciale aanvallen in het menu dat je tijdens de gevechten kan aanklikken.

7.2 / 10
Kangoo vs Kangoo

Bestuur elk een kangoo en probeer elkaar van de mat te knokken.

8 / 10
Twisted Tennis

Speel een potje tennis op verschillende tennisbanen in ongewone locaties. Kies een speler en voer je naam in. Speel vervolgense steeds de bal over het net. Als je niet teveel snelle ballen slaat kun je sneller opsparen voor een superslag. Druk op Z om die te spelen als de powerbalk vol is.

8 / 10

Online spelletjes spelen is leuker als je samen kan spelen. Met deze multiplayer spellen hoef je niet in je eentje tegen de computer te spelen. Nodig je vrienden uit via social media en speel samen, of test je talenten tegen andere spelers. Vorm een team of neem het in je eentje op tegen de rest. Je kan samen bouwen, allianties vormen, en strategiën uitvoeren, of ga juist de strijd tegen elkaar aan in spannende PvP battles. Van fantasierijke MMO spellen in een totaal nieuwe wereld tot leuke multiplayer kaart- en puzzelspellen, hier vind je precies wat je zoekt. Kijk in de linkerkolom voor een overzicht van al onze beste multiplayer spelletjes! Veel plezier met spelen!

Dit vinden wij de leukste spellen:Billiards, Klaverjassen, Hearts, Backgammon Arena, WebDarts, Pool, WordTornado, Kamertje verhuren, Domino, Parcheesi