Multiplayer

Tanks

Uitgebreid tank vs tank spel met een hoop opties! Rij rond in je tank en beschiet je tegenstanders. Kun jij ze allemaal uitschakelen in dit tank spelletje?

8 / 10
1 On 1 Soccer

Speel 1 tegen 1 voetbal tegen elkaar. Je bent allebei een ander poppetje. Wie maakt de meeste goals.

8 / 10
Side Kick 2007

Kies een land om voor te spelen en speel voetbal tegen de computer of met een vriend of vriending. Je wisselt automatisch van spelers die je bestuurt afhankelijk van wie er dichter bij de bal staat.

8 / 10
Pool

Speel mee in een leuk pool toernooi tegen spelers van over de hele wereld. Speel wedstrijden en rematches! Scoor EXP om in de meest elite pool kamers van dit multiplayer pool spelletje mee te kunnen spelen!

8 / 10
Bomberman

Plaats een bom met DEL en geef hem aan je tegenstander door tegen de bom te lopen! Trap de bommen tegen je tegenstander aan, maar zorg dat je zelf op een veilige afstand blijft.

8 / 10
VIP Belote

Belote is een soort Klaverjas en is heel erg populair in Frankrijk. Speel Belote alvast online in dit mooie multiplayer kaartspel en je bent klaar om ook op vakantie deze zomer kaarten te spelen op de camping! Kun jij samen met de speler tegenover je de twee andere spelers er uit spelen? Veel plezier met dit troefkaarten spelletje!

8 / 10
Pesten GameDuell

Speel met allerlei andere spelers uit verschillende landen. Kun jij iedereen er uit spelen bij het leuke kaartspel pesten? Probeer het nu!

8 / 10
Goudzoeker Multiplayer

Speel nu goedzoeker met zijn 2en en probeer zover mogelijk in het level te komen. Als je heel goed bent kan je het ook in je eentje proberen om 2 poppetjes te besturen.

8 / 10
Rail Nation

In dit spelletje kun je je eigen treinvervoer bedrijf oprichten. Kun jij standhouden door zes verschillende tijdperken in de geschiedenis van treinvervoer? Probeer met je treinen alle steden te verbinden en een groot netwerk te maken.

8 / 10
Sevens Multiplayer

De multiplayer variant van sevens maakt het spel extra leuk!

8 / 10
DartKing

Speel een spannend dart spelletje met spelers van over de hele wereld. Kun jij beter mikken dan wie dan ook? Speel het nu!

8 / 10
Domino

In deze wisescreen versie van het spel domino kan je domino spelen tegen andere spelers uit Nederland en misschien nog verder weg. Maak een gratis login naam en wachtwoord en speel alle blokjes weg door ze per nummer aan elkaar te leggen. Veel plezier.

8 / 10
Tank Ball 2

Speel tegen mensen over de hele wereld in Tank Ball 2. Massive Multiplayer!

8 / 10
Backlash

Probeer je tegenstanders uit de arena te beuken in dit botsauto spelletje. Hard op elkaar inrijden, maak kijk wel uit dat je bij een botsing niet zelf het platform af stuitert!

8 / 10
Fleabag vs. Mutt

De voortdurende strijd tussen poezen en honden. Speel de hond of ook de kat als je samen bent.

8 / 10
Backgammon GameDuell

Speel een spannend backgammon spel met mensen van over de hele wereld. Bij backgammon komt zeker geluk kijken, maar vooral ook een aandeel strategie!

8 / 10
Klaverjassen 3

Speel klaverjassen tegen andere spelers. Schrijf je in en krijg een leuke welkomst bonus.

8 / 10
Rummy

Rummi is een kaartvariant van Rummikub. Maak combinaties van je kaarten om ze weg te spelen in dit leuke multiplayer spel.

8 / 10
Heelal Ganzenbord

Test je kennis over het heelal met deze versie van Ganzenbord. Speel het spel in je eentje of samen met een andere speler. Beantwoord bij elke beurt een vraag over onze planeet of andere planeten en sterren in het heelal.

8 / 10
Klaverjassen GameDuell

Speel het gezellige kaartspelletje klaverjassen met andere online gamers van over de hele wereld. Kun jij iedereen er uit spelen?

8 / 10

Online spelletjes spelen is leuker als je samen kan spelen. Met deze multiplayer spellen hoef je niet in je eentje tegen de computer te spelen. Nodig je vrienden uit via social media en speel samen, of test je talenten tegen andere spelers. Vorm een team of neem het in je eentje op tegen de rest. Je kan samen bouwen, allianties vormen, en strategiƫn uitvoeren, of ga juist de strijd tegen elkaar aan in spannende PvP battles. Van fantasierijke MMO spellen in een totaal nieuwe wereld tot leuke multiplayer kaart- en puzzelspellen, hier vind je precies wat je zoekt. Kijk in de linkerkolom voor een overzicht van al onze beste multiplayer spelletjes! Veel plezier met spelen!

Dit vinden wij de leukste spellen:Billiards, Klaverjassen, Hearts, Backgammon Arena, Pool, WebDarts, WordTornado, Thirty-one, Parcheesi, Tanks