Multiplayer

Mini Golf

Even een potje minigolf spelen? In dit midgetgolf spel kun je lekker putten. Maar let er wel op dat je al snel te hard slaat.

8 / 10
Blokkendoos

Laat zien hoe goed jij bent in het klassieke spel tetris door tetris wedstrijden te spelen tegen andere mensen uit Nederland en misschien zelfs buiten de grens. Ben jij goed genoeg om iedereen te verslaan? Probeer het in deze widescreen multiplayer game.

8 / 10
Pyromasters

Je kunt dit spel in je eentje spelen, maar je kan het ook spelen met tot wel vier spelers aan het zelfde keyboard. Plaats bommen in het veld en verzamel de bonus items. Deze kunnen je helpen je tegenstander(s) op te blazen.

8 / 10
Mahjong GameDuell

Speel een spannend mahjong spelletje met andere online gamers van over de hele wereld. Kun jij alle stenen wegspelen door de combinaties te vinden?

8 / 10
Blob Wars

Sluit je tegenstander in met je eigen Blobs in Blob Wars. Speel het spel strategisch en zet steeds de juiste moves om zoveel mogelijk blobs in en keer te veranderen op zo'n manier dat je het je tegenstander lekker moeilijk maakt.

8 / 10
Sudoku

Oefen eerst je sudoku vaardigheden en neem het daarna op tegen anderen!

8 / 10
Ragdoll Volleyball

Speel volleybal met deze ragdoll beachvolleybal meisjes. Sleep ze door het veld en laat de bal niet vallen. Je kunt obstakels het veld van je tegenstander in werken door met de bal het vierkant met de X er op te raken boven in het veld.

8 / 10
Bumper Ball

Probeer de bal in het doel van de tegenstander te schieten terwijl je in een botsautotje rond rijdt. Ze zijn moeilijk te besturen en de bal stuitert. Het is een beetje zoals airhockey, maar dan iets moeilijker.

8 / 10
Professor Muis

Speel een leuk woodspelletje met Professor Muis. Help hem alle juiste letters by elkaar te zoeken in dit spel. Speel met mensen van over de hele wereld!

8 / 10
Deluxe Pool

Speel een mooi spel snooker door alle ballen in de juiste pockets te stoten. De richting van de bal is voor elk schot aangegeven, maar ook welke kant to kuebal op zal gaan. Zo kun je erg precies te werk gaan.

8 / 10
Artillery Live

Een soort worms met tanks! Speel tegen andere spelers wereldwijd.

8 / 10
Platform Racing 2

Race tegen andere spelers van over de hele wereld in dit spelletje. Het concept is hetzelfde als in deel 1, maar het ontwerp van het spel is beter en de speler opties zijn duidelijker weergegeven. Kies de races waaraan je wilt meedoen en win!

8 / 10
G Switch

Ren met het mannetje door het level en probeer het einde te halen. Het enige wat je kan veranderen in het level is de zwaartekracht! Dus loopt hij ondersteboven of gewoon normaal!

8 / 10
Tribe

Word jij de nieuwe stamhoofd van deze Afrikaanse stam? Je moet vijf rituelen doorstaan...

8 / 10
Tic Tac Toe

Boter, kaas en eieren: tegen elkaar of tegen de computer.

8 / 10
Bomb It 2

In dit tweede deel van Bomb It kan je samen met een vriend of vriendin slepen, in een team of tegen elkaar. Zet je bommen zo in het veld dat je tegenstander door de knal geraakt wordt.

8 / 10
Operation Slaps

Probeer elkaars handen te slappen, maar pas op voor schijnbewegingen.

8 / 10
Bomb It

Plaats bommen op de juiste plaat in dit doolhof zodat je tegenstanders door de knal worden geraakt. Een suikerzoete versie van de klassieker Bomberman met kleine robots.

8 / 10
Stick Arena

Speel tegen meerdere tegenstanders overal ter wereld in Stick Arena

8 / 10
Puppy Curling

In dit curling spelletje mik je geen gratieten stenen over het ijs maar puppies over de gladde vloer. Probeer zoveel mogelijk puppies in de cirkel te krijgen.

8 / 10

Online spelletjes spelen is leuker als je samen kan spelen. Met deze multiplayer spellen hoef je niet in je eentje tegen de computer te spelen. Nodig je vrienden uit via social media en speel samen, of test je talenten tegen andere spelers. Vorm een team of neem het in je eentje op tegen de rest. Je kan samen bouwen, allianties vormen, en strategiƫn uitvoeren, of ga juist de strijd tegen elkaar aan in spannende PvP battles. Van fantasierijke MMO spellen in een totaal nieuwe wereld tot leuke multiplayer kaart- en puzzelspellen, hier vind je precies wat je zoekt. Kijk in de linkerkolom voor een overzicht van al onze beste multiplayer spelletjes! Veel plezier met spelen!

Dit vinden wij de leukste spellen:Billiards, Klaverjassen, Hearts, Backgammon Arena, WebDarts, Pool, WordTornado, Kamertje verhuren, Parcheesi, Thirty-one