Multiplayer

Bandit Kings

Vecht met 2 ridders van het kasteel tegen elkaar. Je moet ervoor zorgen dat je de andere ridder verslaat. Sla met je zwaard en zorg dat er niks meer overblijft.

8 / 10
Hover Havoc

Lekker botsauto spelen maar dan met hovercrafts in Hover Havoc. Raas over het water in je boot en ram iedereen ondersteboven. Zorg dat je je eigen boot niet te hard sloopt.

8 / 10
Bees Under Attack

Lanceer een aanval met je bijen tegen de vijandelijke troepen. Zorg dat jij nog bijen overhebt terwijl die van je vijand op worden gemaakt.

8 / 10
Cannon Ball

Schiet met je kanon het kasteel van de ander in puin! Goed mikken en probeer steeds de zwakste punten van het kasteel te raken om zoveel mogelijk schade aan te richten. Je kan dit spelletje ook in single-player modus spelen.

8 / 10
Battlebus

Schiet vanuit twee bussen op elkaar. De damage die je doet is niet heel groot, maar probeer wel je tegenstander af te maken door zijn bus helemaal kapot te maken.

8 / 10
Airborne

In Airborne moet je de vijandelijke luchttroepen uit de lucht schieten. Gebruik je geweren of je vlammerwerpers om iedereen te verslaan.

8 / 10
Zero Matter

Single of multiplayer - schiet met de pijltjes toets voor naar onderen en schiet het ruiteschip van je vijand helemaal kapot om te winnen!

8 / 10
Kangoo vs Kangoo

Bestuur elk een kangoo en probeer elkaar van de mat te knokken.

8 / 10
Twisted Tennis

Speel een potje tennis op verschillende tennisbanen in ongewone locaties. Kies een speler en voer je naam in. Speel vervolgense steeds de bal over het net. Als je niet teveel snelle ballen slaat kun je sneller opsparen voor een superslag. Druk op Z om die te spelen als de powerbalk vol is.

8 / 10
Twin Shot 2

Schiet al je tegenstanders in elk level neer. Als je dat gedaan hebt kan je door naar het volgende level. Schiet er lekker op los en speel alle levels uit.

8 / 10
Platform Racing

In Platform racing kun je een aantal basic meer wel leuke race spelletjes spelen tegen spelers van over de hele wereld. Je kunt ook lekker in de chat meekletsen. In de races kun je upgrades halen, en weer een level up scoren. Zo ontgrendel je ook verder races waar je aan kunt meedoen.

8 / 10
Polar Stars

Speel alle sterren weg. Maak combinaties met sterren van dezelfde kleuren. Je kunt ook speelgeld inzetten als je het spannender wilt maken.

8 / 10
8-Ball Pool GameDuell

Speel pool met mensen van over de hele wereld. Speel een vriendschappelijk potje, maar je wil natuurlijk wel winnen, of je nou op je spelletje inzet of niet. Als je geld inzet kun je ook echt geld winnen.

8 / 10
Pop Top Pups

Verzamel met je puppie zoveel mogelijk doppen en andere items in dit voorjaars spelletje. Kijk uit voor de konijnen en marmotten, daar verlies je energie door.

8 / 10
Spider Pro

Een versie van Spider Solitaire voor de echte pro's die er supergoed in zijn. Kun jij dit spel beter spelen dan welke andere speler dan ook?

8 / 10
Gold Miner - Multiplayer

Speel de klassieker goudmijn nu ook met z'n tweeen in dit Chinese multiplayer spel. Je kunt bijde miner besturen, dan gaat het sneller.

8 / 10
Family Barn

In dit spelletje heb je een boerderij. Koop en verkoop allerlei planten en hou ook dieren op je erf. Kijk goed naar wat je boeren nodig hebben en help ze ermee.

8 / 10
Boom Boom Volleyball

Speel snel de bal af in dit strandvolleybal spel. Speel de bal steeds terug over het net en zorg dat jij er niet mee opgezadeld zit in dit zon en strand spelletje.

7.9 / 10
Connect 4

Connect 4 is helemaal met Scalable Vector Graphics gebouwd. Veel plezier met dit soepel lopende 4 op een rij spelltje. Speel het met een vriend of vriendin.

7.9 / 10
Robot Rage

Bouw je Robot en win battles voor meer geld. Speel tegen de hele wereld!

7.9 / 10

Online spelletjes spelen is leuker als je samen kan spelen. Met deze multiplayer spellen hoef je niet in je eentje tegen de computer te spelen. Nodig je vrienden uit via social media en speel samen, of test je talenten tegen andere spelers. Vorm een team of neem het in je eentje op tegen de rest. Je kan samen bouwen, allianties vormen, en strategiƫn uitvoeren, of ga juist de strijd tegen elkaar aan in spannende PvP battles. Van fantasierijke MMO spellen in een totaal nieuwe wereld tot leuke multiplayer kaart- en puzzelspellen, hier vind je precies wat je zoekt. Kijk in de linkerkolom voor een overzicht van al onze beste multiplayer spelletjes! Veel plezier met spelen!

Dit vinden wij de leukste spellen:Billiards, Klaverjassen, Hearts, Backgammon Arena, WebDarts, Pool, WordTornado, Kamertje verhuren, Parcheesi, Thirty-one