Crossword Casualnew

Hoe goed ben jij in Engels? In Crossword Casual kun je jezelf trainen doormiddel van leuke kruiswoordpuzzels. Vergroot spelenderwijs je kennis van het Engels! Kies een thema uit en probeer de kruiswoordpuzzel zo snel mogelijk uit te spelen. Zo leer je steeds meer handige woordjes, de namen van steden, en nog veel meer! Om je te helpen streept Crossword Casual de hints af die je al hebt opgelost. Zo kun jij je richten op de onderdelen die nog groen zijn.

0 / 10
Blocky Farm

Betreed de charmante wereld van Blocky Farm, waar je voor schattige huisdieren en dieren kunt zorgen, ze kunt opmaken met coole gadgets en liefde van ze terug kan terugkrijgen. Beheer je land, bezorg goederen aan de stad met de tractor en creëer vriendschap met burgers!

0 / 10
Crossy Path

Schuif het blokje door het level door het met de muis in de juiste richting te slepen en swipen. Kun jij deze 3D doolhof puzzels oplossen? Kijk goed, want elk level is een optische illusie!

4.5 / 10
Rally Racer

Probeer steeds als eerste over de finish lijn van dit autorace spelletje te komen. Zorg dat je al je tegenstanders achter je laat. Laat ze je niet van het circuit rijden.

10 / 10
Hockey Stars

Kies je team in dit mooie MMO ijshockey spelletje. Speel wedstrijden en toernooien. Je kunt allerlei steden en arena's vrijspelen. Speel meer van 80 teams vrij. Er worden steeds meer arena's en teams toegevoegd!

10 / 10
Pirates and Cannons

Speel een potje zeeslag met prachtige piratenschepen. Zet je schepen neer in het grid, en voeg een paar mijnen toe om je vijand in de val te lokken. Kun jij de schepen van je tegenstander vinden en laten zinken voordat jouw schepen worden opgeblazen? Schiet om de beurt met je kanon!

8 / 10
Donuts

Speel een leuk match spelletje en maak combo's met de donuts. Je hebt minimaal twee van dezelfde donuts nodig voor een combo. Je kunt horizontale en verticale combinaties maken. Hoe ver kom jij?

10 / 10
Gravity White Ball

Rol door de levels en ontwijk alle stekels met het witte balletje. Kun jij steeds langs alle stekels rollen zonder er een te raken? Wissel snel van baan! Hoe ver kom jij?

6 / 10
Fairy Barbie Wedding Nails

Barbie gaat trouwen. Nu moet ze wel eerst haar nagels laten doen. Kun jij haar nagels mooi vijlen en versieren met nagellak en mooie patroontjes? Help haar ook een bruidsjurk te kiezen.

0 / 10
Text Twist 2

Probeer zoveel mogelijk woorden te leggen met de zes letters. Raad het zes-letter woord om door te gaan naar het volgende level. Je kunt het spel met of zonder tijdsdruk spelen. Veel plezier!

3.3 / 10
Luke Deluxe

Luke is op een date, maar deze vrouw is alleen achter zijn geld aan. Ze wil Luke dwingen haar te trouwen zodat ze hem kan vermoorden en zijn geld kan stelen. Kun jij Luke helpen een plan te bedenken en te ontsnappen aan zijn dodelijke date? Veel plezier met spelen.

10 / 10
Viking King

Ren heen en weer en ontwijk alles. De Noorse God Odin is boos, en daarom probeert hij je vanuit de lucht plat te stampen en slaan. Duik steeds uit de weg om de vuisten en voeten van Odin te ontwijken. Kun jij alle grappige personages vrijspelen? Veel plezier!

4 / 10
Hexa Blocks

Hexa Blocks is een verslavend 10x10 spelletje met zeshoekige stenen waarmee je horizontale en diagonale rijen kunt leggen. Gebruik de drie stenen die onder het bord klaarliggen en leg rijen van de ene kant van het bord naar de andere. De stenen verdwijnen en de rode meter bovenin vult zich langzaam op. In elk level heb je maar een klein aantal zetten. Kun je genoeg rijen leggen om de meter helemaal te vullen? Je krijg pas drie nieuwe stenen als je de vorige drie een plekje op het bord hebt gegeven. Des te minder zetten je gebruikt, des te hoger je score aan het einde van het level.

0 / 10
Block Craft 3D

Verken een vliegend eiland in Block Craft 3D en bouw je eigen wereld. Verzamel 3D blokken (voxels) en zet ze neer om gebouwen te vormen. Je kan hele stukken uitgraven om steen en aarde te verzamelen (maar graaf niet te diep of je graaft de bodem onder je eiland uit!) en plaats ze op elkaar om de muren van een huis of kasteel te maken. Plant bomen en ga op zoek naar bloemen om bijvoorbeeld een mooie binnenplaats aan te leggen, of maak gewoon een groot bos vol bomen. In dit door Minecraft geïnspireerde spelletje kun je bouwen wat je maar wilt!

0 / 10
Masked Forces 3

Betreed de multiplayer arena in Masked Forces 3 en baan je een weg door de verlaten en vervallen stad die half in puin ligt. Zorg dat je niet wordt neergeschoten. Probeer de Ability Boosters te vinden zodat je in een confrontatie met andere spelers de overhand hebt. Sluip door de steegjes en wacht het juiste moment af om plotseling toe te slaan. Andere spelers verschijnen als rode stippen op je radar, maar vergeet niet dat ze zich ook bovenop de containers, noodtrappen, en daken kunnen bevinden!

0 / 10
Gladiators.io

Snel met je felgekleurde blokje door de multiplayer arena van het .io spelletje Gladiators.io en ga op zoek naar andere spelers om aan te vallen. Verzamel de stippen en zwaai je lans heen en weer door snel te draaien. Probeer je vijanden te raken terwijl je bij hun lans uit de buurt blijft. Een speler die door een lans wordt geraakt sterft onmiddellijk en verdwijnt uit de arena. Voor elke confrontatie die je wint wordt je lans een klein beetje langer. In een gevecht kun je hier je voordeel uit halen. Als je wordt bedreigd dan kun je snel wegsprinten, maar bedenk je wel dat je geen eindeloze energie hebt om sprintjes te trekken...!

0 / 10
Pixel Battle Royal

Vecht om te overleven in Pixel Battle Royal, een gaaf 3D Battle Royale spelletje waarin je jezelf moet verdedigen op een klein, heuvelachtig eilandje waar ook 20 vijandige bots rondwaren. Ren het eiland over om wapens en dekking te zoeken. Spring met je parachute uit het legervliegtuig en probeer zo gauw je voeten de grond raken het open terrein te overbruggen. Het spel is afgelopen als je doodgaat, of als het je lukt al je vijanden uit te schakelen. Veel succes!

10 / 10
Conquer

Conquer - Verover zoveel mogelijk territorium in dit multiplayer Chomp spelletje. Des te meer grond je opeist, des te hoger je op het leaderboard komt te staan. Het deel dat in jouw kleur is weergegeven is je veilige zone. Loep in en om dit gebied heen om lijnen te tekenen en extra vakjes aan je zone toe te voegen. Het moment dat je je gebied weer binnenkomt worden alle vakjes binnen de lijn die je hebt getrokken van jou. Je kan andere spelers uitschakelen en hun gebied afpakken door met je wormpje door de lijnen te kruisen die je tegenstanders trekken. Als je ze afsnijdt voordat ze hun veilige zone binnen kunnen komen dan zijn ze af en verliezen ze alle vakjes die ze hebben verworven. Het kan jou ook overkomen, dus dwaal niet te ver buiten je eigen gebied!

0 / 10
Vikingheim Halloween Slots

Laat de rollen draaien met de griezelige gokkast Vikingheim Halloween Slots en doe mee aan een wedstrijd om allerlei mooie Halloween-prijzen te winnen, zoals bijvoorbeeld twee tickets naar het kasteel van Dracula in Transsylvanië (Roemenië)! Dit mooie 5-rollen gokkasten spel houdt het helemaal bij het griezelige Halloween thema!

0 / 10
Draw and Guess

Teken plaatjes en raad de woorden in het multiplayer spelletje Draw and Guess. Dit spelletje lijkt een beetje op Pictionary. Spelers tekenen om de beurt plaatjes zodat de rest van de spelers in de groepchat kunnen proberen het juiste woord te raden. Als een speler het juiste woord heeft geraden, dan krijg je een berichtje te zien dat zij het woord al weten, maar het woordje zelf krijg je nog niet te zien. Zo kun je zelf ook nog proberen het woord te raden en punten te scoren. Als je niet wilt tekenen, dan kun je de tekenbeurt overslaan. Het spel slaat inactieve spelers automatisch over.

0 / 10