Agent Gun

Ren de trappen op met je geheimagent, Agent Gun, en schiet de slechteriken neer. Op elke nieuwe verdieping springt er een slechterik tevoorschijn. Laat Agent Gun zijn wapen op en neer zwaaien en klik om op het juiste moment te schieten en de boef te raken. Zorg dat je niet mist. Als ze de kans krijgen schieten de boeven terug!

0 / 10
Sling Drifter

Maak scherpe bochten in het autospelletje Sling Drifter door je kabels om de rode pillaren te werpen en zo je auto door de bocht te trekken. De échte truc zit 'm in het tijdig loslaten. Houd je te lang vast dan schiet je auto door en knal je tegen de muur. Maar als je te snel loslaat schiet je auto de bocht uit. Probeer in het midden van de weg te blijven om zoveel mogelijk geld te pakken.

0 / 10
Kardashians Graduation

Wie had dat gedacht? In het spelletje Kardashians Graduation zijn vier van de Kardashian zusjes naar de universiteit gegaan en ze zijn allemaal tegelijkertijd geslaagd voor hun opleiding. Dat vraagt natuurlijk om een groot feest! Zorg dat de meiden allemaal een mooie feestjurk en leuke schoenen onder hun toga aan hebben, want na de ceremonie gaan ze met z'n allen direct door naar het feest! Je kan de meiden ook allemaal een mooi lint geven, en glas wijn of champagne om alvast te proosten op de bijzondere gelegenheid.

0 / 10
Ado Stunt Cars 2

Race door een gaaf 3D stuntpark in Ado Stunt Cars 2 en test je auto's op de verschillende schansen - gedraaide springschansen, vert ramps, quarter pipes met een balk om over te sliden - en de gigantische super loopings! Scheur het park door in allerlei verschillende auto's, van brute jeeps tot gelikte sportwagens, en probeer alle duizelingwekkende sprongen uit. Je kan op de vert ramps zoveel hoogte maken dat je over het hele park uit kunt kijken. Er zijn verschillende stuntparken om te verkennen en veel auto's om mee te experimenteren!

0 / 10
Apple Shooter Remastered

Schiet de appel van het hoofd van je maatje in het pijl en boog spelletje Apple Shooter Remastered. De twee maatjes hebben besloten dat ze het epos van Willem Tell gaan naspelen, maar zelfs de legendarische Willem Tell had een reservepijl in de hand voor het geval hij zou missen... Tenzij jij ze helpt, loopt dit spel verdrietig af voor het ene maatje, met ernstig lichamelijk letsel voor de ander. Span de boog en laat je pijl vliegen. Je hoeft niet in een keer raak te schieten, dus kun je eerst een voorzichtige poging wagen om een tragisch ongeluk te voorkomen. Splijt de appel in tweeën, en niet je maatje.

0 / 10
Hop Quest

Vind de weg door het kasteel in Hop Quest en loods je springende ridder over alle wankele platforms. Sommige platforms storten in als je erop blijft staan, terwijl er uit andere platforms ineens dodelijke stekels tevoorschijn schieten. Kun jij de vechtrobots verslaan en de goudstaven verzamelen om alle personages vrij te spelen? Hoe ver kom jij voordat alle moordlustige machines in dit kasteel je teveel worden?

0 / 10
Color Magnets

Ren door de levels in Color Magnets en probeer zowel het blauwe als het rode magneetje langs alle hindernissen en over de eindstreep te krijgen. In dit side-scrolling spelletje mogen de magneetjes niet achter de blokken en platforms blijven hangen want dan worden ze het level uitgeveegd. Probeer dus goed op beide magneetjes te letten en op het juiste moment over de wegversperringen heen te springen.

0 / 10
Unpark Me

Je coole sportauto staat totaal ingebouwd door de andere auto's op het parkeerterrein in Unpark Me. Kijk goed naar iedere puzzel en ontdek hoe jij het snelste het terrein af kunt komen. Des te minder zetten je maakt, des te meer punten je scoort. Rol de andere auto's en de lange vrachtwagens opzij om een pad naar de uitgang vrij te maken.

0 / 10
Ariel en het Mysterieuze Parfum

Ariel heeft met alle macht geprobeerd de aandacht van Erik te trekken in het spelletje Ariel en het Mysterieuze Parfum, maar tot nu toe is het nog niet echt gelukt. Help Ariel en haar maatje Anna een speciaal parfum te maken om Erik weg te lokken bij zijn vrienden, de andere prinsen. Kun jij de juiste ingrediënten kiezen om alleen Erik aan te trekken? Ariel heeft er namelijk niet echt behoefte aan dat ALLE prinsen achter haar aan komen hollen.

0 / 10
Line Biker

In het moto trial spelletje Line Biker moet je de steilste hellingen zien te overwinnen met je motor. Spring, maak salto's, en draai je motor om goed op beide banden neer te komen. Een mislukte landing kan je coureur zijn leven kosten en je motor wordt er ook door gesloopt. De groene platforms dienen als liften, maar de terracotta platforms zakken door als je er overheen rijdt. Zorg dat je je balans niet verliest!

0 / 10
7x7 Ultimate

Schuif de blokken over het bord in 7x7 Ultimate en probeer combinaties van vier of meer van dezelfde blokken te maken. Je kan blokken wegspelen door horizontale, verticale en diagonale lijnen te leggen. Zorg dat je steeds genoeg ruimte overhoudt om blokken te verplaatsen, want blokken kunnen niet over andere blokken heen springen. Als de route naar een bepaald vakje wordt geblokkeerd, dan kun je er dus niet langs met je blokje. Na elke beurt verschijnen er bovendien nieuwe blokken op willekeurige plekken op het bord.

0 / 10
Hanger Online

Zwaai in Hanger Online de tunnel door met je ragdoll stokfiguurtje. Je stokfiguurtje is net Spiderman. Hij kan touwen omhoogwerpen die aan het plafond blijven plakken en zo door de lucht zwaaien en springen. Het is ook een ontzettende bikkel. De tunnel puilt namelijk uit van de gevaarlijke hindernissen die je zomaar een arm of een been kunnen kosten, zoals de scherpe cirkelzagen bijvoorbeeld. Maar laat dat je er niet van weerhouden de tunnel door te komen. Zelfs als je een arm of een been verliest -- of zelfs bijna je hele lichaam! -- je kunt alsnog door blijven gaan!

0 / 10
Skyfight.io

Vlieg je tegenstanders tegemoet in Skyfight.io en schiet ze uit de lucht met je vliegtuigje. In dit spelletje speel je online tegen andere spelers in de .io arena. Kun jij de andere spelers in dit multiplayer spelletje voorblijven op het leaderboard? Vuur kogels op je vijanden af terwijl je al hun kogels ontwijkt.

0 / 10
Geometry Tower

Versleep de blokken en laat ze vallen om een toren te bouwen in Geometry Tower. Je moet blijven bouwen totdat je de top bereikt. Onderweg passeer je verschillende 'checkpoints'. Als je deze tussenhaltes bereikt wordt je toren stabiel en verschijnt er bovenop een nieuw blok. Nu heb je weer even iets meer ruimte om verder te bouwen. Bedenk steeds een oplossing voor de vreemde en onhandige vormen die je af en toe krijgt.

0 / 10
Basketball Line

Vang de ballen in Basketball Line. Teken lijntjes om de basketballen te onderscheppen en naar de hoepel te laten rollen en stuiteren. In veel van de levels moet je bovendien meerdere ballen tegelijk vangen. Om de levels uit te spelen mag je geen enkele bal laten vallen, maar de bommen moet je wel uit de buurt van de hoepel zien te houden. Laat de bommen vallen of teken lijntjes om ze te weren.

0 / 10
Paper Racer

Rijd alle unieke, grappige en gestoorde hindernissenbanen uit in Paper Racer, een spannend motor trial spelletje met een bijzondere look. Alle levels lijken net lijntekeningen met pen en potlood. Het design is simpel, maar de levels zijn dat zeker niet! Kun jij je zonder ongelukken een weg banen langs allerlei vreemde en komische hindernissen?

0 / 10
Super Robo Fighter 3

Bouw een robot in Super Robo Fighter 3 en vecht in de arena. Door gevechten te winnen kun je muntjes verdienen. Spaar genoeg munten op om nieuwe bouwplannen vrij te spelen en sterkere robots aan je collectie toe te voegen. Bouw de robots door de onderdelen naar de juiste vlakken op de bouwtekening te verslepen.

0 / 10
Arrozoid

Tik de pijltjes van de streep af in Arrozoid en probeer alle woorden en letters te raken. In elk level staat een bericht voor je geschreven. Je moet steeds alle woordjes verwijderen door de letters met je pijltjes te raken. Klik om de pijltjes van de lijn te laten springen. Ze schieten recht vooruit in de richting die ze met hun puntje aanwijzen, dus wacht op het moment dat ze precies goed in de bocht liggen!

0 / 10
Sketchman Gun

Probeer in leven te blijven in Sketchman Gun. De hindernissen en vijanden komen met een rap tempo op je af. Spring over de stekels en de kratten, duik onder de cirkelzagen en de mijnen door, en ontwijk de kogels die op je af worden gevuurd. Schiet terug om de andere stokfiguurtjes uit de weg te ruimen en pak genoeg muntjes om handige upgrades vrij te spelen.

0 / 10
Princesses at Met Gala Ball

Princesses at Met Gala Ball is het hoogtepunt van het galaseizoen, en jij bent aangewezen als de styliste voor drie bijzondere prinsesjes: Assepoester, Belle, en Sneeuwwitje. Geef iedere prinses een unieke look voor de rode loper. Als je eenmaal klaar bent kun je de prinsessen bewonderen op de rode loper.

0 / 10