Nieuw

Kick Ups Online
Kick Ups Online is een superleuk voetbalspelletje waarin je moet proberen de bal zo lang mogelijk van de vloer te houden. Klik op de bal om hem hoog te houden en laat hem niet vallen. De klok houdt de tijd bij terwijl je speelt. Hoe lang kun jij het volhouden? Probeer bij beide spelvariaties een record te vestigen.
0 / 10
Princess Tinder Wars
Princess Tinder Wars is een grappig aankleedspelletje waarin Vaiana, Assepoester en Elsa ten strijde trekken om de beste Tinder-date te scoren. Om de aandacht te trekken van leuke jongens willen ze mooie selfies maken voor hun profiel. Kleed de meisjes leuk aan en geef ze een prachtige makeover voor de foto. Welke prinses verovert de beste date?
0 / 10
Coloring Book - Animals
In Coloring Book - Animals ben jij een kunstenaar die allerlei dieren alle kleuren van de regenboog kan verven. Kies de konijntjes, puppy's, beren, en andere knuffelbare die je wilt inkleuren. Verf ze de kleuren die jij het mooist vindt. Je kan de plaatjes ook downloaden en bewaren als je klaar bent.
0 / 10
Swing Jetpack
Speel Swing Jetpack, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!
0 / 10
Road Fight
Road Fight is van de startstreep tot de finish een spannende race waarin je de andere auto's moet ontwijken. De groene auto's blijven gewoon in een lijn doorrijden, maar de andere auto's proberen allerlei streken uit te halen om je te laten verongelukken. Probeer er steeds net langs te glippen. Als je de kanten van de baan raakt, ben je er ook geweest, dus pas op!
0 / 10
Ultimate Swish
Speel Ultimate Swish, een leuk Sports spelletje nu gratis!
0 / 10
Battle for the Galaxy
Neem nu gratis deel aan het galactische ruimteavontuur Battle for the Galaxy! Speel samen met vrienden en neem het hele galactische systeem over!
0 / 10
Bomb It 5
Je bent in het snoepstad en alles is gratis! Verzamel snoepjes en drankjes in dit leuke spel terwijl je je tegenstanders bombardeert. Wees de eerste om vijanden te vernietigen! Je kunt je instellingen wijzigen en de moeilijkheidsgraad van de niveaus kiezen en zelfs arena’s kiezen. Behaal maximale scores op alle niveaus.
0 / 10
Mommy Goes Shopping
In Mommy Goes Shopping kun je het meisje helpen zich klaar te maken voor als de baby komt. Ze heeft allerlei spulletjes nodig, zoals babyflesjes en speentjes. Maar de baby heeft natuurlijk ook wat schattige kleertjes nodig. Help mama werken zodat ze geld kan verdienen. Als je genoeg geld hebt verzamelt kunnen jullie samen helemaal losgaan in de winkels.
0 / 10
Stick Freak
Laat de stok precies lang genoeg groeien om naar de volgende rots te kunnen lopen en ontwijk alle obstakels onderweg om te kunnen overleven.
0 / 10
Viking Battle
In het geinige spelletje Viking Battle moet je je tegenstanders uitschakelen in een gevecht met strijdbijlen. Verzamel munten om upgrades voor je Viking te kopen door je bijlen tegen het hoofd van je tegenstander te werpen. Kijk uit, want de sterke wind op zee kan zomaar van richting veranderen...
0 / 10
Neon Bal
Met Neon Bal test je je reactievermogen en hoe nauwkeurig jij kunt werken terwijl je het balletje over het platform stuurt. Kantel het platform om het balletje in beweging te brengen. Pak alle sterretjes en laat als laatste de ballon knappen om de levels uit te spelen. Kijk uit, want als je van het platform valt ben je af!
0 / 10
Blocky Squad
Drijf je vijanden terug in Blocky Squad! Stuur je blok-soldaten het veld in en zorg dat het vijandige leger het signaal voor retraite moet geven! Roep de beste eenheden op die je je kunt veroorloven. Tussen de veldslagen door kun je je eenheden upgraden en nieuwe eenheden vrijspelen voor de volgende aanval.
0 / 10
Spiky Circle
Speel Spiky Circle, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!
0 / 10
Asteroid Burst
Speel nu het gratis spelletje Asteroid Burst, waarbij je bubbels schiet met een ruimteschip!
0 / 10
Wargame 1942
Speel nu het strategische spelletje over de Tweede Wereldoorlog gratis: Wargame 1942!
0 / 10
Tunnel Rush
Tunnel Rush is een spannend ontwijken spelletje waarin je snel moet reageren om langs alle hindernissen in de kleurrijke tunnel te sturen. Scheur de hoeken om en zwerk omhoog, omlaag, naar rechts of naar links. Kijk goed naar de barrières die voor je opdoemen en reageer bijtijds om erlangs te komen.
0 / 10
Go Robots 2
Speel Go Robots 2, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!
0 / 10
AirWings.io
Speel AirWings.io, een .io spelletje nu gratis!
0 / 10
Gun Box
Speel Gun Box, een leuk Vecht spelletje nu gratis!
0 / 10