Nieuw

Crazy Cabbie
De taxichauffeur is helemaal doorgedraaid in Crazy Cabbie. Hij is plots op het midden van de snelweg omgekeerd en rijdt nu tegen het verkeer in! Om te zorgen dat je niet omkomt in een verschrikkelijk auto-ongeluk moet je over alle andere auto's, bestelbusjes en vrachtwagens heen springen die op je af komen rijden. Over de weg liggen ook groene diamantjes. Kun jij ze allemaal verzamelen?
0 / 10
Legendary Warrior Goblin Rush
Neem het op tegen de monsters in Legendary Warrior Goblin Rush en probeer alle 63 levels van dit leuke boogschieten spelletje uit te spelen. Gebruik je pijl en boog om te mikken en laat je pijlen op het juiste moment door de lucht suizen om alle springende en bewegende monsters te raken. Kun jij in elke ronden de perfecte score neerzetten?
0 / 10
Watercraft Rush
Hoe ver kom jij in het spannende waterrace spelletje Watercraft Rush? Probeer de finish te bereiken voordat de tijd afloopt. Probeer je jetski binnen de grenzen van de racebaan te houden. Als je buiten de boeien komt verlies je namelijk veel snelheid. Blijf dus binnen de lijnen!
0 / 10
Pong Goal
Pong Goal is een grappige versie van de arcade klassieker Pong. Dit keer speel je een wedstrijdje op een voetbalveld, en je doel is om de bal langs het batje van je tegenstander het doel in te schieten. Probeer de bal via je batje en de zijkanten te stuiteren zodat je tegenstander in de war raakt. Je kunt het spelniveau aanpassen in het opties menu.
0 / 10
Super Stickman Biker
Je Super Stickman Biker moet een spannende trial race uitrijden waarbij het gevaar overal op de loer ligt. De draaiende wielen lanceren je de lucht in, de cirkelzagen snijden je banden aan flarden, en als je je balans verliest komt je motorrijder onder zijn vallende motor terecht. Versnel en leun goed voor- of achterover om je balans te bewaren. Verzamel de tandwielen om nieuwe motors vrij te spelen.
0 / 10
ChopChop
Hak het fruit en de groenten aan stukken in ChopChop, een leuk reactiespelletje. Je kunt bonusmuntjes verzamelen door het fruit precies doormidden te hakken. Kijk uit, want af en toe zit er een bom tussen het fruit verstopt. Zorg dat je de bom niet door probeert te hakken, want dan gaat hij af! Er zijn 10 andere grappige soorten voedsel die je kunt vrijspelen.
0 / 10
Pinball Breakout
In het behendigheidsspelletje Pinball Breakout probeer je steeds een reeks stuiterballetjes door de flipperkast te jagen om alle gekleurde figuurtjes te raken. Op elk figuurtje staat een cijfertje dat aangeeft hoe vaak je het figuurtje moet raken om dat vormpje weg te spelen. Probeer alle vormpjes te laten verdwijnen voordat ze de bovenste rand kunnen bereiken.
0 / 10
Puppet Soccer Challenge
Kun jij de bal langs de vele hindernissen schoppen in Puppet Soccer Challenge? Het voetbalveld is eerst nog leeg, maar al snel komen er allerlei kratten en platforms in de weg te staan. Het doel wordt geblokkeerd. Mik goed en schiet de bal precies tussen alle hindernissen door het net in.
0 / 10
Coachella Kapsels
In Coachella Kapsels kun je de perfecte look voor het meisje bedenken om naar het beroemde muziekfestival Coachella te gaan. Was haar haren en kies een opvallend kapsel - van bijzondere stijlen en kleuren tot stoere accessoires. Kies daarna een outfit en zoek de balans tussen comfort en festival chic.
0 / 10
Flipping Gun Simulator
Vuur naar beneden om je geweer omhoog te laten vliegen in Flipping Gun Simulator, een uitdagend behendigheidsspelletje waarin je vooral niet zonder kogels moet komen te zitten. De terugslag zorgt ervoor dat je geweer de andere kant op wordt gelanceerd als je schiet, dus schiet alleen als de geweerloop omlaag wijst. Hoe ver kun jij komen?
0 / 10
World Football Kick 2018
Gebruik je drie vrije trappen om de wedstrijden te winnen in World Football Kick 2018. Doe met je favoriete team mee aan het WK en schiet de bal langs de verdedigers en de keeper om te scoren. Als je scoort, behoud je je beurt en mag je nog eens schieten. Als je mist verlies je de bal en krijgt je tegenstander er een punt bij. Haal jij het helemaal tot de finale zodat je de beker mee naar huis kunt nemen?
0 / 10
Classicsnakes.io
Classicsnakes.io is een leuk Snake spelletje waarin je de strijd aangaat met de andere online spelers om te kijken wie de langste slang kan maken. Eet de gloeiende stippen om je pixel slang te laten groeien. Zorg dat je niet tegen de muren of andere slangen op botst. Probeer je tegenstanders in te sluiten zodat ze tegen jou op stoten. Zo schakel je de tegenpartij uit en verander je hun slangen in nog meer stippen die je aan jouw slang kunt voeren.
0 / 10
Magic Piano Tiles
Heb jij een razendsnel reactievermogen? Probeer dan Magic Piano Tiles, een leuk reactiespelletje waarin je de pianotoetsen die langskomen snel moet raken. Tik de toetsen aan voordat ze de bodem van het scherm bereiken. Het spelletje gaat steeds sneller! Hoe lang kun jij het volhouden?
0 / 10
Space Adventure Pinball
Probeer zoveel mogelijk punten te scoren in Space Adventure Pinball. Geef de bal een flinke mep met je flippers en probeer alle knoppen te raken om de lampjes aan te zetten en de bonussen vrij te spelen. Zorg ervoor dat het balletje niet tussen de opening tussen de twee flippers verdwijnt, of in een van de afvoertunneltjes aan weerszijden van de flippers tuimelt.
0 / 10
Doll Coloring Book
Kleur alle plaatjes van de meiden mooi in met de kleurplaten van Doll Coloring Book. De meisjes hangen samen wat rond, geven elkaar en makeover, en zitten de leuke jongens achterna. Gebruik de kwast om de vrolijk gekleurde verf uit te kiezen, en tik de vlakken aan die je wilt inkleuren.
0 / 10
Magic Discs Puzzle
Speel Magic Discs Puzzle gratis online en los deze pittige rekenpuzzel op. Draai de laagjes van de schijf en zet de cijfertjes in de juiste kolommen. Als je alle cijfers in de kolommen optelt moet je voor elke kolom op hetzelfde aantal uitkomen. Wat dat aantal is gaan we natuurlijk niet verklappen. Daar moet je zelf achter zien te komen!
0 / 10
Gold Miner Classic
Gold Miner Classic is een leuk goudzoeker spelletje waarin je vooral voor het goud moet gaan, maar ook de andere voorwerpen hebben een waarde. Gebruik de grijphaak om de hompen goud uit de grond te trekken. Je kunt ook rotsen en botten en geldzakken vinden en pakken. Probeer binnen de tijd genoeg schatten binnen te halen om de minimumscore te bereiken.
0 / 10
Sweets Match 3
Laat de snoepjes van plaats wisselen in Sweets Match 3 en maak rijen en kolommen van drie of meer identieke snoepjes. Als je een kettingreactie weet te veroorzaken dan kun je in een klap veel extra tijd op de meter zetten. Je kan blijven doorspelen zo lang er roze vloeistof in de meter blijft. Hoeveel van de doorlopende levels kun jij uitspelen?
0 / 10
Basketball Challenge Flick The Ball
Basketball Challenge Flick the Ball is basketbal maar dan net even anders. In dit spelletje werp je de bal niet door de hoepel maar gebruik je de hoepel om de bal op te vangen. De ballen vliegen door het basketbalveld. Wip de hoepel er snel onder om de vallende ballen te onderscheppen. Als je genoeg ballen pakt kun je nieuwe ballen vrijspelen en nieuwe uitdagingen aangaan!
0 / 10
Prinsessen en Huisdieren Fotowedstrijd
In Prinsessen en Huisdieren Fotowedstrijd, is er een vriendschappelijke wedstrijd gaande tussen de twee prinsessen: wie kan met hun huisdier de meeste 'likes' scoren in de selfie wedstrijd? Kies een grappig huisdier uit en wat leuke accessoires om de aandacht te trekken. Welk meisje sleept de meeste selfies binnen met haar foto?
0 / 10