Geschreven op 24 april 2013 door admin

Over 9000!

Wij zagen hem gelukkig al een tijdje aankomen, deze klassieker, en daar is ie dan: We hebben meer dan 9000 spelletjes op SpelltjesOverzicht.nl! En daar zijn we best trots op, want dat maakt ons toch wel tot een van de grootste casual games websites van Nederland.

over9000

Nu betekent dat natuurlijk niet dat we – ondanks het heerlijke weer – maar lekker achterover gaan zitten en genieten van de zomer. 9000 is een mooi getal, maar we zijn uiteraard nog lang niet klaar! Er zijn nog veel meer mooie spelletjes die we voor je klaar willen zetten, nu en in de toekomst.

Wat is er nieuw?

Onze allernieuwste spelletjes kun je natuurlijk altijd, op volgorde van de meest recente spellen, vinden in ons overzicht van nieuwe spelletjes. Een grote favoriet is de GoodGames serie, met onderandere GoodGame Farm, Galaxy, en Poker. Als je deze spelletjes nog niet uitgeprobeerd hebt dan raden we ze je zeker aan! Veel plezier!

text Header
Geschreven op 8 januari 2013 door admin

Een Mooi 2013

SpelletjesOverzicht.nl wenst je een mooi 2013, met natuurlijk veel toffe spelletjes en online speelplezier! Wij zijn er alweer helemaal klaar voor om ook dit jaar weer flink uit te breiden met nog meer leuke spelletjes. Hier zijn alvast een paar leuke die we recent hebben toegevoegd.


Bezerk Ball 2

Hoewel de zure geek in dit spelletje wel zeurt dat afstand spelletjes “zooo 2000″ is, blijft Bezerk Ball 2 ontzettend grappig en verslavend. Creeer je eigen geek, kies je knuppelaar uit, en mep hem door de lucht. Probeer zoveel mogelijk slijmbeesten te raken en geinige upgrades te scoren.


My Undead Neighbours 2

In My Undead Neighbours 2 zit Mr Clumsy alweer in de problemen. Dit keer is hij tijdens een toeristisch bezoekje aan de pyramides in Egypte door een tunnel naar beneden gevallen. Kan je hem uit het doolhof helpen ontsnappen? Er zwerven wel mummies, zombies en vleermuizen rond, maar gelukkig heeft Mr Clumsy zelf ook paranormale krachten…


Deep Sea Hunter

Daal met je onderzeeer tot de diepste diepten van de zee in Deep Sea Hunter. Eerst kom je niet zo ver, maar met wat upgrades wordt het al spannender. Diep in de zee zijn namelijk niet alleen nieuwe zeedieren verborgen, maar ook vier grote zeemonster bazen om te verslaan. Kun jij ze aan? Kun jij ze uberhaupt eerst vinden?


Dat waren alvast 3 van onze recent toegevoegde spelletjes, maar er blijven er natuurlijk steeds meer bij komen. Voor alle nieuwste spelletjes kun je onze nieuwe spelletjes pagina in de gaten houden, waar alle nieuwe spelletjes voor je op een rijtje staan. Veel plezier in 2013!

text Header
Geschreven op 24 december 2012 door admin

Fijne Kerst!

Het sneeuwt misschien nog niet, maar om helemaal het kerstgevoel te krijgen hoef je niet verder te zoeken dan onze verzameling kerst spelletjes! Lekker veel sneeuw, sneeuwpoppen en sneeuwballen gevechten, maar natuurlijk is ook de kerstman van de partij met zijn rendieren en elfjes. SpelletjesOverzicht.nl wenst je een hele fijne kerst!

text Header
Geschreven op 8 november 2012 door admin

Het wordt weer kouder…

Het begint alweer donkerder en kouder te worden. De temperatuur is gedaald tot in de enkele getallen, de pepernoten liggen al in de winkel, en in veel steden is ook al de kerstverlichting voor in de winkelstraat alweer uit de kast getrokken. Het is duidelijk: het winterseizoen breekt weer aan. De sneeuw is er nog niet, maar wie weet hebben we ook dit jaar weer sneeuwballen gevechten en natuurijs!

Winter en wintersport spelletjes online!

Zit jij er al op te wachten, een flink sneeuwballen gevecht of een paar lekker koude nachten zodat je de schaatsen weer tevoorschijn kan halen. Of misschien ga je wel op wintersport? Of vind jij het juist lekker om met al die kou de hele winter knus dichtbij de kachel te zitten met een grote kop warme chocolademelk? Hoe dan ook, wij hebben de leukste winter en wintersport spelletjes voor je op een rij gezet!

Dus of jij je nu klaar wil maken voor een sportieve snowboard- of skivakantie, of een warme winter binnenshuis, wij hebben precies de winter spelletjes voor jou! Veel sneeuwplezier!

text Header
Geschreven op 28 oktober 2012 door admin

Ben 10!

Ben 10 is een erg populaire tekenfilm serie van Cartoon Network. Er zijn zelfs allerlei vervolg shows gemaakt na de oorspronkelijke serie. Daarom is het ook niet verbazend dat er online ook veel Ben 10 spelletjes te vinden zijn! Er zijn natuurlijk officiele Ben 10 spelletjes, maar ook leuke spellen die gemaakt zijn door fans van de serie.

Waar gaat het over?

In de serie vindt Ben Tennyson een soort horloge dat uit de ruimte is komen vallen. Deze machine heet de Omnitrix, en Ben kan ermee in allerlei verschillende aliens veranderen. Als hij transformeert heeft Ben superkrachten, maar hij kan maar voor een korte tijd transformeren voor hij weer terug verandert. In de vele Ben 10 spelletjes kun je meestal ook in een of meer van Ben 10 aliens veranderen!

Ben 10 Spelletjes

Wij hebben al deze geweldige Ben 10 spelletjes voor je op een rijtje gezet. Je kunt ze allemaal terug vinden in dit handiges Ben10 Spelletjes overzicht. Kijk eens rond op deze nieuwe pagina en vind je nieuwe favoriete spelletjes!

text Header
Geschreven op 17 september 2012 door admin

Didi Spelletjes

We hebben de afgelopen dagen hier op SpelletjesOverzicht.nl een hoop nieuwe Didi Games togevoegd. Leuk! Maar wat zijn didi games nou eigenlijk? Didi spelletjes zijn spelletjes die veelal voor meisjes ontworpen zijn. Vaak zijn het aankleed en make-up spelletjes, maar er zitten ook winkel spelletjes tussen, en spelletjes met leuke dieren zoals puppies en kittens!

Meteen spelen!

Dus kijk snel bij de nieuwe didi tag om al deze nieuwe spellen op je gemak te kunnen bekijken en spelen! Er staan er nu al bijna 30, en er komen er snel nog meer bij!

text Header
Geschreven op 2 september 2012 door admin

Boogschietende helden zijn helemaal hip deze zomer!

Boogschieten lijkt helemaal in deze zomer. Heb je de film Brave al gezien? In die film moet prinses Merida een vloek verbreken die ze per ongeluk over haar familie uitroept. Maar Merida is niet het gewoonlijke hulpeloze prinsesje. Ze is namelijk behoorlijk sportief, en haar favoriete wapens zijn haar pijlen en boog.

Of misschien heb je wel The Avengers gezien, en ben je toch wel een beetje fan geworden van de superheld Hawkeye, die allerlei speciale pijlen heeft om kwaadaardige aliens en superschurken mee te bestoken. Die actiefilm film heeft ook in ieder geval deze zomer voor een plotse interesse in het boogschieten gezorgd.

Speel Pijl en Boog spelletjes!

Ook jij kunt je even een echt held wanen met pijlen en een boog om ze mee af te schieten in een van onze vele boogschiet spellen. Verdedig een kasteel, of schiet je er liever eentje omver? Schiet ballonnen kapot, of misschien schiet je liever op monsters? Hoe dan ook, leuke online pijl en boog spellen vind je hier!

text Header
Geschreven op 5 juli 2012 door admin

The Dark Knight Rises

Het is voor Batman alweer 8 jaar sinds hij de schuld voor de misdaden van Two-Face op zich nam. Nu verschijnt er ineens een nieuwe topcrimineel in Gotham City, de gespierde, gemaskerde en gestoorde Bane. Batman, voorheen tot crimineel uitgeroepen, moet weer ten tonele verschijnen om een stad te redden die hem nu vreest en haat.

Batman Spelletjes

Kun jij niet genoeg krijgen van Batman, en kun je niet wachten tot de film uitkomt? Hier op SpelletjesOverzicht hebben we een grote verzameling Batman spelletjes voor je. Kies een spel en speel het avontuur uit met deze duistere superheld.

text Header
Geschreven op 17 april 2012 door admin

Avengers

Volgende week komt de superhelden film The Avengers uit. In deze film moet Nick Fury van S.H.I.E.L.D. een team van superhelden samenstellen om de superschurk Loki tegen te houden. Spannend natuurlijk, want de film zit dus barstensvol Marvel superhelden en schurken, onder andere Iron Man, de Hulk, Thor, Captain America, en de Black Widow!

Superhelden Spelletjes

Natuurlijk hebben we op SpelletjesOverzicht.nl ook superhelden spelletjes. Van bijvoorbeeld Iron Man en de Hulk, maar ook Batman en andere helden zoals de Teen Titans en de Young Avengers! Superhelden puzzels, actie spelletjes en meer! Genoeg leuks te doen tot volgende week wanneer de film uitkomt dus!

text Header
Geschreven op 8 maart 2012 door admin

Zombies als Motivatie

Mensen zijn af en toe best creatief als het op motivatie om te gaan of blijven sporten komt. Wil je een zombie film en games fan van de bank af krijgen? Dan is daar zelfs een app voor, die speelt de geluiden van naderende zombies af herinnering door te blijven gaan als je te langzaam beweegt. Maar misschien is zo’n audio steuntje niet genoeg…

5K Zombie Obstakel Race

Daarom heeft een Amerikaanse organisatie besloten een complete zombie hardloop ervaring aan te bieden: Run For Your Lives. Dit is een hardloop event waarbij je maar liefst 5 kilometer lang obstakels moet overkomen en zombies moet ontwijken. Renners krijgen een riem met roge vlaggetjes er aan die je levens voorstellen. Tijdens de race kruipen en sprinten te zombies achter je aan, en bespringen ze je vanuit de struiken om de vlaggen van je riem te trekken. Je raad het al: alle vlaggetjes weg, dan ben je dood. En als bloederige, kwijlende zombies nog niet genoeg motivatie waren om hard te rennen, meedoen aan zo’n hardloop event is niet goedkoop ($87 incl. afterparty), dus natuurlijk wil je als renner niet meteen al afgaan.

Zombie Games

Natuurlijk zit niet iedere zombie fan er op te wachten om besmeurd met modder, “zombie ingewanden … en andere apocalyptische vloeistoffen” door het bos te hobbelen (voor de meeste renners zal de “decontaminatie zone” na afloopt echt een must zijn). Met onze zombie spelletjes kan je gewoon lekker warm thuis blijven zitten, en hoef je zelfs je portemonee niet open te trekken.

text Header