Race

DragRacer V2

Koop een wagen, customize hem en race in een dragrace. Verdien geld voor betere wagens! Des te beter je wagen, des te meer geld er te winnen valt in de race.

8 / 10
Gorillaz Racer

Gorillaz - misschien wel het lekkerste spel om gewoon even rond te racen. Het maakt niet uit als je bij een sprong, looping of scherpe bocht van de baan af vliegt. Gewoon terug rijden en nog een poging wagen!

8 / 10
Drift Battle

Drift door de bochten in Drift Battle!

8 / 10
Bumpercars Demolition

In dit botsauto spelletje moet je de vijandelijke botsautos net zo lang wegrammen totdat ze breken en verdwijnen. Des te harder je op een autotje inrijdt, des te meer schade je veroorzaakt.

8 / 10
Hill Climb Racing

Kijk hoe ver je kunt komen met je auto in dit trail spelletje. Zorg dat je niet valt en dat je benzine niet op raakt. Tussen je pogingen door kun je upgrades kopen om je auto beter te maken. Veel succes!

9.5 / 10
City Stunts

Race door de steegjes in het Ado spelletje City Stunts terwijl je zoekt naar de schansen en loopings die tussen de gebouwen verborgen zitten. In dit gave spelletje van de makers van Ado Cars Drifter en Ado Stunt Cars 2 kun je de meest gestoorde stunts uitproberen in een volgebouwde binnenstad. Spring over de vert ramps en vlieg boven de huizen uit. Probeer bovenop de gebouwen te landen en kijk hoever jij over de mansardedaken, schilddaken, en puntgevels kunt rijden. Zo hoog bovenin kun je precies zien welke loopings en schansen er allemaal in de buurt staan. Nu moet je er nog zien te komen. Test 8 coole voertuigen: 8 sportauto's, een jeep, en zelfs een bus!

8.3 / 10
Super Drift 3D

Race tegen een andere auto op een heel lastige baan vol bochten! Haal je tegenstander in en blijft voorop door strak door de bochten te driften!

8.8 / 10
Politie en Dief: De Achtervolging

In het leuke politie auto spelletje Politie en Dief: De Achtervolging scheur je in je politiewagen over de weg. In elk level krijg je een nog coolere en snellere wagen! Stop de dief!

8 / 10
Rally Racer

Probeer steeds als eerste over de finish lijn van dit autorace spelletje te komen. Zorg dat je al je tegenstanders achter je laat. Laat ze je niet van het circuit rijden.

10 / 10
Pizza City

Bezorg de pizza's en probeer alles binnen de tijd op de juiste plek te brengen. Rij de goede kant op en probeer niet te botsen.

8.2 / 10
Sewer Run

Race in deze mooie game op je longboard tegen andere personen. Doe onderweg trucs en haal daardoor versnellingen. Probeer als eerste te eindigen.

7.8 / 10
Lego Racer

Wordt de kampioen van alles racers door alle drie de rondes te winnen in deze lego race. Ontwijk de obstakels die op de weg liggen en pak de hulpstukken en boosters. Veel succes!

8 / 10
Run Away Train

Probeer zo snel mogelijk met de trein het einde van het level te bereiken. Let op alle obstakels op het spoor en probeer alle wagons bij je te houden.

8 / 10
Cararena.io

In Cararena.io moet je de onschuldige smileys doodrijden met je auto om gavere auto’s vrij te spelen. Zorg dat je alleen de smiley raakt en niet de muren. Bij teveel schade gaat je auto kapot!

0 / 10
Pirate Race

Andere piraten hebben ook de schatkaart gezien. Zorg dat je als eerste bij de schat bent in deze piraten race. Piraten zijn natuurlijk wel piraten, dus ze spelen niet gelemaal eerlijk. Je mag in deze race namelijk ook op elkaar schieten!

8 / 10
Rollercoaster Rush

Maak de rit van de dag in dit achtbaan spelletje. De achtbanen staan gave steden. Jij bestuurt de remmen op deze achtbanen. Zorg ervoor dat de mensen in het karretje de achtbanen leuk vinden, maar ze moeten ook weer niet zo hard gaan dat ze crashen.

8 / 10
Zip Zaps

Geef plankgas in je op afstand bestuurbare wagen in Zip Zaps Street Race!

8 / 10
Pingu Crazy Sledging

Kies je pinguïn en het level en slee naar beneden! Ontwijk alle obstakels en pak alle bonussen. Kan jij alle levels uitspelen en zo die nieuwe slee kampioen worden? Probeer ook onderweg nog wat vissen te vangen!

7.3 / 10
Dream Car Racing

Bouw je eigen auto en race er dan mee om punten te scoren voor upgrades. Je moet natuurlijk wel een auto bouwen die niet meteen uit elkaar valt!

8.6 / 10
Braap Braap

Maak de mooiste jumps als motorcrosser in Braap Braap!

8.1 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:DragRacer V2, Gorillaz Racer, Drift Battle, Bumpercars Demolition, Hill Climb Racing, City Stunts, Super Drift 3D, Politie en Dief: De Achtervolging, Rally Racer, Pizza City