Race

Drifting Championship

Laat hier zien hoe goed jij kan driften. Rij het parcours en haal de meeste punten. Hoe beter jij slipt met je drift hoe meer punten je kan halen.

8.2 / 10
Driftrunners

Race met je autootje door het level heen en probeer steeds de opdrachten te vervullen. Zoals binnen de tijd finishen en veel slippen of lekker veel objecten raken.

8 / 10
Drive 'em Up

Race over de weg heen en probeer zo lang mogelijk te blijven level en zoveel mogelijk auto's kapot te schieten.

8 / 10
Driving Warrior

Verzamel kogels en kijk uit voor de bommen. Kun jij alle andere auto's van de weg schieten? Zorg dat je zelf niet geraakt wordt!

8 / 10
Drunk Driver

Drunken Driver: HET spelletje om te checken of het nog wel een goed idee is om te gaan rijden! Ontwijk het verkeer en probeer in een rechte lijn te rijden.

8 / 10
Ducklife 3 Evolution

Train je eendje voor ale wedstrijden. Je kunt op allerlei verschillende onderdelen trainen: rennen, springen, vliegen, en zwemmen. En het zijn net pokemon, want in dit spelletje kunnen ze ook nog eens evolueren!

8.3 / 10
Dune Bashing

Lekker door de duinen crossen met je quad in Dune Bashing in Dubai!

8 / 10
Earn To Die

Koop je auto en rijden maar. Je krijgt punten door de poppetjes in het level aan te rijden. Verdien veel geld voor nieuwe auto's.

8.1 / 10
Enjoyable Horse Racing

Wed op een paard. Kies ook een baan, kies het aantal paarden en dan racen maar! Grafisch beperkt.

8.1 / 10
Epic Coaster

Spring met de karretjes naar de banen van de achtbaan en val vooral niet naar beneden. Hou de linkermuisknop ingedrukt om hoger te kunnen springen.

8 / 10
Extreme 4x4 Racer

Race met de monstertruck door het level en probeer aan het einde te komen. Kan jij alle obstakels voorbij racen? Probeer het nu en stap in de truck!

0 / 10
Extreme Car Madness

Rij met je auto over de weg. Kun jij allerlei stunts uithalen voor extra benzine? Probeer ook de tonnen benzine onderweg te pakken en alle upgrades te bemachtigen.

0 / 10
Extreme Quad

Ga met je quad een stukje rijden in de bergen. Er zijn gevaarlijke hellingen om te beklimmen en ravijnen om overheen te springen. Voor het passeren van sommige obstakels heb je misschien een paar pogingen nodig, maar gelukkig heb je een helm op.

8 / 10
Extreme Rally 2

Race met de auto's over het parcours en probeer als eerste over de finish te komen. Stuur goed en blijf op de weg.

8 / 10
Extreme Truck

Rij met je monstertruck door het level en probeer de finish te halen. Blijf dus op je wielen en ga over alle obstakels heen.

8 / 10
Extreme Trucks

Rijd met je monstertruck over deze trails. Zorg dat je niet ondersteboven komt te liggen om klem komt te zitten. Vooral om op en langs de lift te komen vergt enige precisie.

8 / 10
Extreme Trucks 3

Race met je monstertruck door het level tegen een andere monstertruck. Probeer voor hem te eindingen of haal genoeg punten voor het volgende level.

0 / 10
Extreme Trucks II

Rijd met je monstertruck door de Amerikaanse staten in deel 2 van Extreme Trucks. In 9 levels scheuren met je monster truck.

8 / 10
FMX Team

Haal allerlei stunts uit in 15 verschillende levels. Probeer genoeg punten te scoren door allerlei freestyle stunts uit te proberen. Je kunt wisselen tussen drie personage, en elke heeft zijn eigen stunts.

8 / 10
FMX Team 2

Race met je motor over het parcour en probeer veilig aan het einde te komen maar onderweg wel veel punten te verzamelen door stunts te doen.

8 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:City Stunts, Rider Online, Hill Climb Racing, Earn To Die, Rollercoaster Rush, Baby Biker, Sportsbike Challenge, X Trial Racing, Sewer Run, Lego Racer