Race

Winter Drift Game

Race met de auto's over het parcours en drift er op los. Zorg dat je niet uit de bocht vliegt.

8 / 10
Monster Truck Racing

Race met je monster truck door het level en zorg ervoor dat je als eerste de finish bereikt. Stuur goed en probeer niet teveel te botsen.

8 / 10
Desert Buggy

Race met je buggy door de woestijn. Stuur goed over de heuvels en spring op het juiste moment om het einde veilig te bereiken.

8 / 10
Audi 3D Racing

Race met je audi over het parcours heen en zorg dat je als eerste over de finish komt. Stuur goed en bots niet teveel want dan verlies je snelheid.

8 / 10
Uphill Farmer

Rij met motor over de heuvels bij de boerderij. Pak onderweg al het geld en haal het einde van het level zonder van je motor te vallen.

8.1 / 10
Maniac Truck

Race met je maniac truck door het level. Je hebt 3 keuze's uit 1 van de grote trucks en moet daarmee de levels uitspelen.

8 / 10
Wind Rider Grand Prix

Vlieg door het level en probeer alles en iedereen te ontwijken en te zorgen dat je als eerste over de finish komt.

8 / 10
Epic Coaster

Spring met de karretjes naar de banen van de achtbaan en val vooral niet naar beneden. Hou de linkermuisknop ingedrukt om hoger te kunnen springen.

8 / 10
FMX Team 2

Race met je motor over het parcour en probeer veilig aan het einde te komen maar onderweg wel veel punten te verzamelen door stunts te doen.

8 / 10
Kill All Zombies

Rij met je auto door het level en probeer alle zombies te doden. Zorg dat je ze goed raakt met je auto en dan het einde van het level haalt.

8 / 10
ATV 3

Race met je quad door elk level, spring over ravijnen en bedwing elke heuvel om de beste te worden.

8 / 10
Stickman BMX

Rij met de stickman op een bmx en probeer veilig aan het einde van het level te komen. Let op de obstakels en blijf op je fiets zitten.

8 / 10
Micro Boats

Race met de kleine bootjes tegen elkaar en kom als eerste over de finish. Kies je boot en zorg dat je alle obstakels ontwijkt en de boot niet laat zinken.

8 / 10
Stunt Master

Kan jij de echte stuntmaster worden. Kies je voertuig en zorg dat je het level overleeft. Zodat je bij de filmploeg komt en zo speel je het level uit.

8 / 10
Nuclear Motocross

Race met je motor door het level en zorg dat je alle obstakels de baas bent. Balanceer goed en val er vooral niet vanaf.

8 / 10
Street Speed

Kies je auto en race door de levels heen. Probeer steeds zo snel mogelijk over de finish te komen en natuurlijk wil je daar als 1ste zijn.

8 / 10
Fastest Times Wins

Race door de levels en probeer steeds als eerste over de finish te komen. Kies de baan, poppetje en voertuig om te starten.

8 / 10
Zombie Racing

Race met de zombies tegen elkaar. Kies een zombie + een auto en race tegen de andere zombies. Probeer altijd als eerste over de finish te komen.

8.2 / 10
Bike Adventure

Race door het level en verzamel alle muntjes. Je zit op een motor dus je kan lekker hard rijden maar let op voor alle obstakels.

8 / 10
Motorbike Mania

Stuur met je motor door de levels heen en zorg ervoor dat je je tegenstander verslaat. Stuur goed en val niet om.

8 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:City Stunts, Hill Climb Racing, Earn To Die, Rollercoaster Rush, Baby Biker, Sportsbike Challenge, Gorillaz Racer, Lego Racer, Sewer Run, X Trial Racing