Race

Ghost Racer

Race met je auto over de baan heen. Reageer snel want je kan niet zien hoe de baan gaat en probeer niet te veel buiten de baan te komen.

8 / 10
Drift Runners

Race tegen wat andere auto's en probeer als eerste de finish te bereiken. Zorg ervoor dat je niet teveel botst en dat je niet van de baan raakt.

8 / 10
Manic Rider

Stap op je motor en zorg ervoor dat je er niet meer vanaf valt. Race over de heuvels heen en springen maar. Blijf goed balanceren, ook in de lucht. Vergeet niet bonus punten te halen met mooie trucs.

8 / 10
Turbo Tanks

Ga op weg met je tank en race over het parcours heen. Verzamel onderweg sterren en zorg ervoor dat je tank niet kapot gaat. Je hebt maar een bepaald aantal levens.

8 / 10
Rock It Racer

Rij op je skateboard door het bos en zoek alle muzieknoten die een band verloren heeft. Ze hebben ze snel nodig want ze moeten bijna het podium op. Kan jij ze helpen?

8 / 10
Jump Gear Random

Rij met je karretje over het zand en door het water heen. Zorg ervoor dat je lekker snel gaat en veel bonussen pakt. Gebruik die bonussen dan ook goed!

8 / 10
American Dragracer

Win de dragrace. Je kan elke keer je auto kiezen een andere kleur of wielen geven. Kan jij alle auto's verslaan die je tegenkomt?

8 / 10
Stunt Pilot 2

Race tegen een ander vliegtuigje en haal de sterren die tussen de ringen zitten. Probeer het vliegtuigje in te halen en eerder alles te hebben gehaald!

8 / 10
Steampunk Rally

Rij met je ouderwets voertuig over alle andere machines en machine onderdelen heen. Een hoop onderdelen bij elkaar maar zorg dat het heel blijft en dat je niet valt.

8 / 10
Snowmobile Stunt

Ga op je sneeuw scooter op weg en zorg dat je het einde van het level haalt. Je kan lekker door de sneeuw rijden. Let goed op de heuvels en maak ook eens een salto.

8 / 10
Mickey And Friends Super Racer

Kies een auto van Mickey of van 1 van zijn vrienden. Zorg ervoor dat je auto lekker snel vooruit gaat en je onderweg de juiste dingen pakt.

8 / 10
Strongest Truck

Rij met je truck over het parcours heen. Zorg ervoor dat je je lading bij je houdt terwijl je aan het rijden bent en ook niet omslaat of crasht met je vrachtwagen.

8 / 10
Frenzy Drive

In dit grappige autospelletje moet je in je gele auto alle obstakels op de weg vermijden en de cadeautjes pakken.

2 / 10
Rollercoaster Rush

Maak de rit van de dag in dit achtbaan spelletje. De achtbanen staan gave steden. Jij bestuurt de remmen op deze achtbanen. Zorg ervoor dat de mensen in het karretje de achtbanen leuk vinden, maar ze moeten ook weer niet zo hard gaan dat ze crashen.

8 / 10
Scania Driver

Rij met je vrachtwagen over de weg heen en kom zover je kan. Niet te veel botsen onderweg en zorg dat je niet elke keer te hard rijd want dan komt de politie achter je aan.

8 / 10
Ice Road Truckers

Race met je truck over het ijs en zorg ervoor dat je het einde haalt. Kijk wel uit dat je niet teveel botst! Pak onderweg ook extra benzine!

8.1 / 10
Office Drive

Rij met je auto door het kantoor heen. Bots niet teveel en rij ook niet achteruit en probeer zo op elke verdieping het einde te halen.

8 / 10
Trooper Truck

Ga op weg met je truck en zorg ervoor dat je het einde van het level haalt. Je kan onderweg veel sterren verzamelen en zorg ervoor dat je niet omslaat.

8 / 10
Crazy Orks Racing

Race met je ork wagen. Zorg ervoor dat je bij het einde van het level komt zonder om te slaan. Kan jij de snelste tijd neerzetten?

8 / 10
Racehorse Tycoon

Leuk paardenrace spelletje waar je ondermeer zelf je jockey en paardentrainer kiest. Kies ook het beste paard, paardenvoer, transport, en de meest geschikte stal, en kijk hoeveel winst jij bij de races kan binnenslepen.

8 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:City Stunts, Rider Online, Hill Climb Racing, Earn To Die, Rollercoaster Rush, Baby Biker, Sportsbike Challenge, X Trial Racing, Sewer Run, Lego Racer