Race

Goosehead Racing

Scheur de racebaan op in de auto die jij hebt geoptimaliseerd. Win je geinvesteerde geld terug in de drag race om verder te upgraden.

8 / 10
Monster Truck Trials

Kun jij met de monster truck zo hoog mogelijk springen? Van je absolute springrecords worden fotos gemaakt zodat je je beste sprongen kunt vergelijken.

8 / 10
Drag Racer

In dit Drag Race spelletje moet je alle andere autos voor blijven. Je doet dit door precies op het goede moment te schakelen. Des te dichter je op de witte SHIFT GEAR lijn zit des te sneller je auto zal rijden.

8.1 / 10
Monkey Kart

Racen tegen de verschillende tegenstanders met je aapje in dit race spel dat het uiterlijk van een trail spelletje heeft. Spring over de obstakels en gebruik de extras die je oppikt om je tegenstanders te dwarsbomen.

8 / 10
Jam XM

In dit race parcours spelletje race je met de blauwe auto. Zorg dat je je tegenstanders voorbij scheurt en lang genoeg de voorsprong weet vast te houden om als eerste over de finish te komen. Je kunt ook op je tegenstanders schieten.

8 / 10
Mini Moto

Een motor-race op hele kleine motors die grappig sturen. Kijk uit voor alle plassen olie en passeer in elke race als eerste de finishlijn.

8 / 10
Sandstorm

Race door de woestijn in je karretje. Race tegen anderen en upgrade je auto als je wint. Je glijd weg alle kanten op over het zand.

8 / 10
Pirate Race

Andere piraten hebben ook de schatkaart gezien. Zorg dat je als eerste bij de schat bent in deze piraten race. Piraten zijn natuurlijk wel piraten, dus ze spelen niet gelemaal eerlijk. Je mag in deze race namelijk ook op elkaar schieten!

8 / 10
Winter Rider

Probeer goed in balans te blijven in dit motor trail spelletje terwijl je door het winter landschap raast. Kan jij met je motor over alle huizen, autos en sneeuwscheppers heen komen zonder te vallen?

8 / 10
Sprint Race 3D

Race tegen een andere auto in een wereld van blokken. kijk uit voor de tegenliggers en de huizen en bomen. Krijg jij het voor elkaar om als eerste de finish over te komen?

8 / 10
Super Racer

Rijd alle trails helemaal uit in je monstertruck zonder te crashen of om te slaan. Elke missie is niet weer iets moeilijker, met stijlere heuvels en afdalingen, en meer kuilen om in te vallen.

8 / 10
Monster Truck Curfew

Rij naar huis in je monstertruck. Waarom zou je moeilijk doen en andere autos keurig inhalen als je ze ook kan verpletteren? Plet de autos, busjes, en politiewagens. Je monstertruck is moeilijk kapot te krijgen, maar het kan wel!

8 / 10
Extreme Trucks

Rijd met je monstertruck over deze trails. Zorg dat je niet ondersteboven komt te liggen om klem komt te zitten. Vooral om op en langs de lift te komen vergt enige precisie.

8 / 10
Crazy Mustang

Rijd in deze gepimpte mustang auto over de trails heen. Zorg dat je in balans blijft terwijl je over allerlei autos en trucks heen rijdt. Probeer een beetje vaart er in te houden, maar kantel niet om!

8 / 10
Big Monster Truck

Rijd met je monstertruck over deze trails. Er staat je maar weinig in de weg in de eerste paar levels. Druk op shift voor een turbo boost en scoor extra punten door flips en hoge sprongen te maken.

8 / 10
Monster Truck Rampage

Rijd met je monstertruck door het veld en schiet op de vijandelijke auto's voordat ze jou beschieten. Verzamel het geld en de reparatie icoontjes om je pantser weer te repareren.

8 / 10
Top Truck

Scheur met je monstertruck over deze trail. Verpulver de autos die je onderweg tegenkomt maar probeer wel enigzins in balans te blijven, want als je omslaat dan is het gadaan met je truck.

7.9 / 10
Monster Racers

Kies een truck en race tegen andere monstertrucks. Je truck is best stevig, maar probeer hem niet te slopen voor de race voorbij is. Je begint met een race waarin je 6 rondjes moet rijden. Probeer als eerste te eindigen.

8 / 10
Toyroom

Rijd met je afstandbestuurbare autotje over de vloer. Rijd tussen alle legoblokken en ander speelgoed door en verzamel de paars-blauwe sterren.

8 / 10
Lego Racer

Wordt de kampioen van alles racers door alle drie de rondes te winnen in deze lego race. Ontwijk de obstakels die op de weg liggen en pak de hulpstukken en boosters. Veel succes!

8 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:City Stunts, Hill Climb Racing, Earn To Die, Rollercoaster Rush, Baby Biker, Sportsbike Challenge, Gorillaz Racer, Lego Racer, Sewer Run, X Trial Racing