Race

3D Deathrace

Rij op je motor door het bos en ontwijk alle bomen die er staan. Anders kan je wel raden wat er gebeurd. Het heet niet voor niets dodemansrit.

8 / 10
Motobots

Race door de levels en probeer als eerste te eindigen op je motor. Race goed en snel en versla je tegenstander door de hobbels beter te nemen.

0 / 10
Goosehead Racing

Scheur de racebaan op in de auto die jij hebt geoptimaliseerd. Win je geinvesteerde geld terug in de drag race om verder te upgraden.

8 / 10
Big Monster Truck

Rijd met je monstertruck over deze trails. Er staat je maar weinig in de weg in de eerste paar levels. Druk op shift voor een turbo boost en scoor extra punten door flips en hoge sprongen te maken.

8 / 10
Freeway Fallguy

Er staat iemand voorop je auto en die moet je proberen daar te houden. Stuur dus goed en zorg dat die er niet vanaf valt. Haal onderweg wat bonuspunten!

8 / 10
Road Trip

Road Trip gaat over hoe een rampzalige reisvakantie toch leuk kan zijn. Alles gaat fout: file's, UFO landingen etc. Maar ondanks alles kan jij het aan met jouw speciale wagen die kan varen, vliegen en rijden!

8 / 10
Speed Racer Meteoro

Race over de baan heen maar blijf goed opletten. Want de baan heeft geen zijkanten en je kan dus zo naar beneden vallen. Spring over de juiste dingen heen en race je rondjes!

8 / 10
Ducklife 3 Evolution

Train je eendje voor ale wedstrijden. Je kunt op allerlei verschillende onderdelen trainen: rennen, springen, vliegen, en zwemmen. En het zijn net pokemon, want in dit spelletje kunnen ze ook nog eens evolueren!

8.3 / 10
Ambulance Frenzy

Race met de ambulance door het level en probeer aan het einde te komen zonder om te slaan. Maak genoeg vaart voor wat jumps! Als je aan het einde bent zal je de patient terug moeten brengen.

8.1 / 10
Cowboy Biker

Fiets met de cowboy door het level en probeer overal alles te pakken en veilig de finish te halen.

8.3 / 10
Super Bike X

Rijd met je motor over deze ongebruikelijke en mooie parcoursen. Probeer je evenwicht te houden en overeind te blijven zonder de diepte in te tuimelen. Veel plezier!

8 / 10
Diesel And Death

Diesel racet tegen Death. Gebruik de power ups!

8 / 10
Mickey And Friends Super Racer

Kies een auto van Mickey of van 1 van zijn vrienden. Zorg ervoor dat je auto lekker snel vooruit gaat en je onderweg de juiste dingen pakt.

8 / 10
Gun Express

Rij met je sneeuwscooter door het level en sciet alle andere auto's en sneeuwscooters onderweg kapot. Schiet ze kapot want jij wilt erlangs en je snelheid behouden.

8 / 10
Galaxy Rush 3D

Haal al je tegenstanders in op dit space circuit door met je ruimteschip overal voorbij te scheuren. Finish jij als eerste?

8 / 10
Stuarts Crazy Drive

Help Stuart racen en gebruik alle wapens en reparatie-sets die je kunt vinden. Rij de race uit zonder dat je auto uit elkaar valt en versla je tegenstanders.

8 / 10
Mini Wave

Race tegen een ander bootje op zee in deze mooie tropische locatie! Blijf wel binnen de boeien en kijk uit voor de eilandjes die je tegenkomt!

8 / 10
Smart Car Drive

Race met je smart door het level en zorg ervoor dat je zo snel mogelijk bij de finish komt. Verzamel de muntjes en sla niet om.

8 / 10
Rich Cars

Probeer in elk level veel punten te halen en de auto veilig naar het einde te rijden.

8 / 10
Desert Zone

Race spel dat zich midden in de woestijn afspeelt. Race tegen drie andere quads en zorg dat je iedereen voor blijft. Probeer op de weg te blijven want in het zand kom je nauwelijks vooruit.

8 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:DragRacer V2, Gorillaz Racer, Drift Battle, Bumpercars Demolition, Hill Climb Racing, City Stunts, Super Drift 3D, Politie en Dief: De Achtervolging, Rally Racer, Pizza City