Race

Pet Truck

Zorg dat je alle dieren veilig naar de andere kant van het level brengt. Zet ze achterin de truck en probeer het parcours af te leggen zonder ze te verliezen.

8 / 10
CycloManiacs 2

Kun jij alle Cyclomaniacs verslaan in dit gestoorde fietsrace spelletje? Verzamel upgrades en ontgrendel nieuwe levels op de kaart door wedstrijden goed te rijden. Er zijn in je thuisbasis ook leuke minigames om te spelen.

8.7 / 10
Extreme Truck

Rij met je monstertruck door het level en probeer de finish te halen. Blijf dus op je wielen en ga over alle obstakels heen.

8 / 10
Super Rally Challenge 2

Rij met de auto's over het circuit en haal alle andere auto's in. Probeer in het midden van de baan te blijven, want je verliest snelheid als je er buiten raakt!

8 / 10
Acceleration 3D

Probeer alle andere autos in te halen en voor te blijven. Je kunt ook driften in de bochten. Blijf goed sturen, want de besturing luistert nauw.

8 / 10
Pixel Outlaw

In dit spelletje rij je over de weg en moet je allerlei andere wagen en motorrijders neerschieten. Kun jij ze allemaal uit de weg ruimen? Schiet wel op, want ze schieten terug!

8 / 10
Foofa Race

Fijn racespelletje waarin je je op kan werken naar hogere levels en snellere wagens.

8 / 10
Dare Devil

Haal allerlei stunts uit terwijl je door de lucht vliegt op je motor. Spring over balen stro of brandende tonnen. Rem direct na je sprong af, want anders sla je alsnog tegen een baal stro aan. Voor elke goede sprong mag je je motor upgraden.

8 / 10
Speed Breed

Race er lekker op los. Kies je eigen auto en pimp hem! Speel snel het level uit voor meer punten en hoe meer punten en hoe sneller je je auto kan maken. Sturen is best lastig want je moet zelf weer tegensturen.

8 / 10
Stunt Dirt Bike 2

Race in Stunt Dirt Bike 2 op je motor of je quad lekker overal overheen. Kom zo snel mogelijk aan het einde zonder er van af te vallen natuurlijk. Kan jij alle obstakels aan?

8 / 10
Kill All Zombies

Rij met je auto door het level en probeer alle zombies te doden. Zorg dat je ze goed raakt met je auto en dan het einde van het level haalt.

8 / 10
Desk Rally

Race over het bureau met de autootjes en probeer steeds als eerste over de finish te komen.

6.7 / 10
Highway Of The Dead

Race en rij zoveel mogelijk mensen aan. Probeer wel de auto heel te houden en de finish te halen.

8 / 10
Ski Doo TT

Race met je sneeuwscooter door het winter landschap. Wintersport in de sneeuw. Probeer het in arcade mode of time trial mode.

8 / 10
Test Ride 05

Race de test ride challenge op je quad. Beuk je tegenstander opzij en verzamel de icoontjes terwijl je door goed weer, modder, water, zand en zelfs sneeuw scheurt. En dat allemaal op één parcours.

7.5 / 10
Bike Mania 5

Race met je motor over alles heen. Zo kom je in het eerste level al gelijk een tank tegen. Blijf op je motor en zorg dat je niet valt en zo het einde van het level bereikt.

8 / 10
Bmx Rijden

Stap op je fiets en haal genoeg punten om door te kunnen gaan naar het volgende level. Let alleen goed op dat je niet van je fiets valt en met mooie stunts haal je extra punten.

8 / 10
Web Training Car Chase

Kies een auto, dan een parcour en probeer als eerste over de finish te komen. Je bent aan het racen tegen 5 andere auto's! Kan jij iedereen verslaan?

8 / 10
Nuclear Motocross

Race met je motor door het level en zorg dat je alle obstakels de baas bent. Balanceer goed en val er vooral niet vanaf.

8 / 10
Landrider

Cross in je Landrider over het parcours. Water en modder inbegrepen.

8 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:DragRacer V2, Gorillaz Racer, Drift Battle, Bumpercars Demolition, City Stunts, Super Drift 3D, Hill Climb Racing, Rollercoaster Rush, Lego Racer, Sewer Run