Race

Nuclear Motocross

Race met je motor door het level en zorg dat je alle obstakels de baas bent. Balanceer goed en val er vooral niet vanaf.

8 / 10
Landrider

Cross in je Landrider over het parcours. Water en modder inbegrepen.

8 / 10
Desert Rally

Lekker racen in de woestijn. Bots niet te veel, dan ontplof je.

8 / 10
Off Road Transporter

Pimp de auto, Zet de juiste banden eronder en zorg ervoor dat je zo snel mogelijk de finish haalt! Zo kan je de volgende levels vrij spelen en de mooie dames blij maken!

8 / 10
Risky Rider

Kies de kleur van je motor en ga op weg. Race over de hindernissen heen en zorg ervoor dat je niet omvalt. Kan jij elke keer het einde van het level halen met de motor?

8 / 10
Micro Boats

Race met de kleine bootjes tegen elkaar en kom als eerste over de finish. Kies je boot en zorg dat je alle obstakels ontwijkt en de boot niet laat zinken.

8 / 10
Moto Trail Fest 2

Race met je motor door het level en ontwijk alle obstakels en probeer zo snel mogelijk aan het einde van het level te komen.

8 / 10
BMX Adventure

Stap op je fiets en probeer je tegenstander te verslaan. Je fietst over bergen heen en kan wat leuke sprongen maken. Hou wel de vaart erin anders kom je de berg niet meer op.

8 / 10
Death Chase

Death Chase moet wel de meest wilde en dodelijke autorace ooit zijn. Alle regels zijn opgeheven: je mag je tegenstanders uit de weg beuken, opblazen met raketten, en voorbij scheuren met behulp van een nitro boost. Haal jij het tot de eindstreep zonder al te veel blikschade op te lopen?

0 / 10
Offroaders 2

Off road rijden is het leukste wat er is. Pak de monstertruck en probeer iedereen in te halen.

9.1 / 10
Knugg Rally

Kies een goede wagen en race tegen de computer! Zorg dat je je tegenstander inhaalt en voor blijft en zo als eerste de finish oversteekt.

8 / 10
KGB Hunter

Red de wereld van de KGB. Wees snel en dapper!

8 / 10
Office Drive

Rij met je auto door het kantoor heen. Bots niet teveel en rij ook niet achteruit en probeer zo op elke verdieping het einde te halen.

8 / 10
Demolition Drifters

Weet jij hoe het voelt om mee te doen met een demolition derby? Speel de snelste slooprace game van Nederland!

8 / 10
Mickey Machine

Race met mickey en zijn auto over het parcours en zorg ervoor dat je als eerste over de finish komt. Let wel op dat je niet teveel raakt want dan zakt je snelheid gelijk.

8 / 10
Super Champ

Rij met je motor door het level en probeer aan het einde te komen zonder te vallen. Stap op je motor en racen maar.

8 / 10
Rally

Kies uit drie wagens (die van Monkey, Zed, of de 3 Foot Ninja) en drie circuits. Pak de bonusses en versnellingen mee in een race tegen de tijd. Haal jij de finishlijn?

6.5 / 10
Racegame.io

Racegame.io is een uitdagend .io race spelletje! In dit multiplayer spel moet je de andere spelers op het race circuit voor zien te blijven. Kijk uit voor de spookrijders die zich af en toe aandienen!

2 / 10
Mad Truck

Rij met de monstertruck door het level en probeer het eind van het level te halen zonder op zijn kop te gaan. Bedwing de bergen en kijk uit voor obstakels.

8 / 10
Turbo Spirit

Motorracen in optima forma. Hang strak in de bochten in Turbo Spirit.

8 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:DragRacer V2, Gorillaz Racer, Drift Battle, Bumpercars Demolition, Hill Climb Racing, City Stunts, Super Drift 3D, Politie en Dief: De Achtervolging, Rally Racer, Pizza City