Race

Line Flyer

Deze zeer crash-bestendige Line Rider racet op zijn motorfiets de baan over. Teken de beste line rider baan en zie wat er gebeurt als je je line rider allerlei gekke stunts laat doen.

8 / 10
Big Truck 3

Racen maar met je big truck. Rijdt er lekker op los en pak lekker veel bonuspunten. Je kan ook bonuspunten halen met salto's maken.

8 / 10
Trooper Truck

Ga op weg met je truck en zorg ervoor dat je het einde van het level haalt. Je kan onderweg veel sterren verzamelen en zorg ervoor dat je niet omslaat.

8 / 10
Micro Racers

Race met het autootje over het parcours heen en probeer eerder te eindigen dat je tegenstanders. Je bent aan het racen tegen 3 andere auto's. Vergeet je nitro niet.

8 / 10
Wow What A Race

Race over het parcours heen met je auto tegen 3 andere auto's en probeer elke keer de gouden medaille te halen. Dat doe je door als eerste over de finish te komen. Veel succes.

8 / 10
Speed Warrior

Race over het parcour en probeer elke keer te winnen en zo geld te krijgen. Met het geld kan je weer betere auto's krijgen. Kan jij onverslaanbaar worden?

8 / 10
Desert Buggy

Race met je buggy door de woestijn. Stuur goed over de heuvels en spring op het juiste moment om het einde veilig te bereiken.

8 / 10
Foofa Race 2

Deel 2 van Foofa Race. Race jezelf door verschillende cups heen!

8 / 10
Motorbike Madness

Rijd door de bergen en houdt je motor in balans. Maak sprongen en duik de afdalingen in, maar zorg dat je motor wel een beetje heel blijft, want de schade blijft optellen. Hoeveel levels overleeft jouw motorbike?

8 / 10
Downhill Snowboard 3

Ga naar beneden op je snowboard en maak onderweg stunts! Ga lekker snel en vergeet vooral niet de sneeuwballen voor te blijven.

8 / 10
Crazy Orks Racing

Race met je ork wagen. Zorg ervoor dat je bij het einde van het level komt zonder om te slaan. Kan jij de snelste tijd neerzetten?

8 / 10
Reach The Goal Racer

Race over het parcours heen met je race wagen. Je kan ook je nitro gebruiken om lekker hard te gaan. Zorg er wel voor dat je op de baan blijft en dus niet uit de bocht vliegt.

8 / 10
Chrash The Cars

Bots met je auto en zorg dat je alle andere auto's laat ontploffen en je eigen auto heel blijft. Vergeet niet de bonussen te gebruiken.

8 / 10
Smash And Dash

Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk door het level heen gaat. Pak de munten onderweg en crash niet.

8 / 10
Animal Raceway

Ga de race aan en probeer elke race te winnen. Kies je dier en de race.

8 / 10
Crash Bandicoot Racer

Blijf al je tegenstanders voor met Crash Bandicoot, uit de gelijknamige videospelletjes serie. Kun jij alle wedstrijden winnen?

8 / 10
New Car Net Racer

Standaard-racer die behoorlijk moeilijk te besturen is. Haal iedereen in en zorg dat je het snelst ben. Probeer wel op de weg te blijven rijden!

7.8 / 10
Snow Plow

Sneeuw schuiven in Snow Plow. Pas op dat je niet uitglijdt.

8 / 10
Ultimate Dog Racer

Kies een hond uit en ren een race. Plaats eerst een weddenschap over in welke positie je zal eindigen op de ranglijst. Bestuur je hond tijdens de race. Verzamel de sterren voor een bonus.

8 / 10
Dolphin Shark

Probeer de orca voor te blijven in dit dolfijnen spel. Kijk ook uit voor de zeemijnen. Alhoewel je niet meteen doodgaat als je er tegenaan zwemt, wordt je wel versuft en kan de orca je dan pakken.

8 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:DragRacer V2, Gorillaz Racer, Drift Battle, Bumpercars Demolition, Hill Climb Racing, City Stunts, Super Drift 3D, Politie en Dief: De Achtervolging, Rally Racer, Pizza City