Race

Wow What A Race

Race over het parcours heen met je auto tegen 3 andere auto's en probeer elke keer de gouden medaille te halen. Dat doe je door als eerste over de finish te komen. Veel succes.

8 / 10
Speed Warrior

Race over het parcour en probeer elke keer te winnen en zo geld te krijgen. Met het geld kan je weer betere auto's krijgen. Kan jij onverslaanbaar worden?

8 / 10
Desert Buggy

Race met je buggy door de woestijn. Stuur goed over de heuvels en spring op het juiste moment om het einde veilig te bereiken.

8 / 10
Foofa Race 2

Deel 2 van Foofa Race. Race jezelf door verschillende cups heen!

8 / 10
Motorbike Madness

Rijd door de bergen en houdt je motor in balans. Maak sprongen en duik de afdalingen in, maar zorg dat je motor wel een beetje heel blijft, want de schade blijft optellen. Hoeveel levels overleeft jouw motorbike?

8 / 10
Downhill Snowboard 3

Ga naar beneden op je snowboard en maak onderweg stunts! Ga lekker snel en vergeet vooral niet de sneeuwballen voor te blijven.

8 / 10
Crazy Orks Racing

Race met je ork wagen. Zorg ervoor dat je bij het einde van het level komt zonder om te slaan. Kan jij de snelste tijd neerzetten?

8 / 10
Reach The Goal Racer

Race over het parcours heen met je race wagen. Je kan ook je nitro gebruiken om lekker hard te gaan. Zorg er wel voor dat je op de baan blijft en dus niet uit de bocht vliegt.

8 / 10
Chrash The Cars

Bots met je auto en zorg dat je alle andere auto's laat ontploffen en je eigen auto heel blijft. Vergeet niet de bonussen te gebruiken.

8 / 10
Smash And Dash

Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk door het level heen gaat. Pak de munten onderweg en crash niet.

8 / 10
Animal Raceway

Ga de race aan en probeer elke race te winnen. Kies je dier en de race.

8 / 10
Crash Bandicoot Racer

Blijf al je tegenstanders voor met Crash Bandicoot, uit de gelijknamige videospelletjes serie. Kun jij alle wedstrijden winnen?

8 / 10
New Car Net Racer

Standaard-racer die behoorlijk moeilijk te besturen is. Haal iedereen in en zorg dat je het snelst ben. Probeer wel op de weg te blijven rijden!

7.8 / 10
Snow Plow

Sneeuw schuiven in Snow Plow. Pas op dat je niet uitglijdt.

8 / 10
Ultimate Dog Racer

Kies een hond uit en ren een race. Plaats eerst een weddenschap over in welke positie je zal eindigen op de ranglijst. Bestuur je hond tijdens de race. Verzamel de sterren voor een bonus.

8 / 10
Dolphin Shark

Probeer de orca voor te blijven in dit dolfijnen spel. Kijk ook uit voor de zeemijnen. Alhoewel je niet meteen doodgaat als je er tegenaan zwemt, wordt je wel versuft en kan de orca je dan pakken.

8 / 10
Box 10 Rally

Race met je zelf gekozen auto over de baan die je van bovenaf ziet en probeer als eerste te eindigen tegen de 3 andere auto's!

8 / 10
Motor Meisje

Race met je motor meisje over de heuvels heen en haal het einde van het level. Doe onderweg wat leuke trucs om zoveel mogelijk punten te halen!

8 / 10
Urban Drift

Ga op weg met je auto en vervul een aantal opdrachten. Je kan ook tegen de tijd rijden alleen wordt het dan wel een stuk moeilijker. Oefen eerst even en probeer het daarna met tijd!

8 / 10
Lizzie Mcguire Turbo Racer

Race met het wagentje van Lizzie Mcguire over het parcours heen en versla alle tegenstanders. Pak onderweg wat bonuspunten en let goed op de weg.

8 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:City Stunts, Rollercoaster Rush, Earn To Die, Rider Online, Hill Climb Racing, Lego Racer, Gorillaz Racer, Grand Prix Racing Online, Braap Braap, Buggy Simulator