Race

Box 10 Rally

Race met je zelf gekozen auto over de baan die je van bovenaf ziet en probeer als eerste te eindigen tegen de 3 andere auto's!

8 / 10
Motor Meisje

Race met je motor meisje over de heuvels heen en haal het einde van het level. Doe onderweg wat leuke trucs om zoveel mogelijk punten te halen!

8 / 10
Lizzie Mcguire Turbo Racer

Race met het wagentje van Lizzie Mcguire over het parcours heen en versla alle tegenstanders. Pak onderweg wat bonuspunten en let goed op de weg.

8 / 10
N2O Rush

Race met je auto door het level en probeer eerder over de finish te komen dan je tegenstander. Let goed op de obstakels onderweg.

8 / 10
FMX Team 2

Race met je motor over het parcour en probeer veilig aan het einde te komen maar onderweg wel veel punten te verzamelen door stunts te doen.

8 / 10
Milk Truck

Verplaats de auto met de melk door het level. Breng alle melk veilig naar de andere kant van het level, dus probeer voorzichtig te rijden.

8 / 10
Rock Transporter 2

Verplaats alle stenen naar de andere kant van het level. De stenen zijn allemaal wat waard dus probeer veel geld te verdienen.

8 / 10
Micro Motors

Race door het level. Alles is mini dus je zal op bijzondere plekken komen. Zo begin je namelijk op een roulette tafel.

8 / 10
Dead Paradise

De weg naar paradise. Onderweg zal je wel het 1 en ander aan moeten rijden.

8 / 10
Heat Rush USA

Race door de USA heen op de verschillende race circuits en probeer zo snel mogelijk over de finish te komen.

8 / 10
T.R.N 47 Subversion

Ontwijk de rode obstakels en gebruik de boosts in T.R.N 47 Subversion.

8 / 10
Disney Racers

Race met 1 van de disney wagens over het parcours en probeer als eerste over de finish te komen.

8.3 / 10
Freeway Fighter

Race over de snelweg heen en probeer niemand te raken en zolang mogelijk heel te blijven. Stuur goed en raak niet van de weg af.

8.3 / 10
Supreme Stunts

Doe allerlei gave stunts op een motorfiets. Het parcours ligt vol shroot, dus als het in de weg ligt kun je het weghalen door er overheen te rijden tot het inelkaar zakt en opblaast.

8 / 10
Monster Truck Trials

Kun jij met de monster truck zo hoog mogelijk springen? Van je absolute springrecords worden fotos gemaakt zodat je je beste sprongen kunt vergelijken.

8 / 10
Race Choppers

Je rijdt op een mooie motor en moet proberen als eerste te finishen! Haal onderweg wel de checkpoints voordat de tijd om is.

8 / 10
M1 Championship Racing

Race met je auto tegen andere auto's! Als je wint krijg je geld om een nieuwe auto te kopen en je kan op andere parcours rijden. Kan jij de beste auto krijgen en het spel winnen?

8 / 10
Revenge Rider

Rij in je auto en schakel alle tegenstanders uit. De tegenstanders staan aangegeven met een rode cirkel om te auto heen. Kan jij iedereen uitschakelen voordat je zelf kapot bent.

8 / 10
Drift Runners

Race tegen wat andere auto's en probeer als eerste de finish te bereiken. Zorg ervoor dat je niet teveel botst en dat je niet van de baan raakt.

8 / 10
Driftrunners

Race met je autootje door het level heen en probeer steeds de opdrachten te vervullen. Zoals binnen de tijd finishen en veel slippen of lekker veel objecten raken.

8 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:DragRacer V2, Gorillaz Racer, Drift Battle, Bumpercars Demolition, Hill Climb Racing, City Stunts, Super Drift 3D, Politie en Dief: De Achtervolging, Rally Racer, Pizza City