Race

Street Speed

Kies je auto en race door de levels heen. Probeer steeds zo snel mogelijk over de finish te komen en natuurlijk wil je daar als 1ste zijn.

8 / 10
Super Moto Bike

Race over het parcours met je motor en probeer iedereen in te halen om vervolgens als eerste over de finish te komen.

8 / 10
Global Gears

Race door het level en win. Koop betere auto's, upgrades voor auto's en probeer in elk level eerste te worden.

8 / 10
Monster Truck Rush

Race over de weg met je gevaarlijke monstertruck. Ben jij sneller dan alle andere autos en kun jij ze allemaal inhalen? Vind je doelwitten en ram ze van de weg.

8 / 10
Peakart

Race met de kart door het level en probeer een zo snel mogelijk tijd neer te zetten.

8 / 10
The Real Trial

Rij langs alle obstakels. Volg het pad en rij overal overheen. Hou wel goed balans en val niet. Kun jij ook je twee tegenstanders verslaan?

8 / 10
Counter Drift

Je kan kiezen uit sprint, parcours, of driften. Waar ben jij het beste in? Win van de andere 3 auto's en speel zo nieuwe auto's en nieuwe levels vrij!

7.7 / 10
Crash Classic

Zorg dat je als eerste eindigt om naar het volgende level te gaan. Niks raken!

6.3 / 10
Death Car

Death Car is het multiplayer auto spelletje dat auto’s tegen elkaar opzet totdat alleen de beste en grootste wegpiraten het overleven! Kies een wagen en een alias, betreed het strijdtoneel en laat zien wat je in huis hebt! Begin eenvoudig en ga achter kleine en beschadigde auto’s aan, totdat je groot genoeg bent om het op te nemen tegen de geharde gladiatoren bovenaan de ranglijst. Blijf nooit op dezelfde plek staan en houd de andere auto’s in je vizier. Hoe lang houd jij het vol in deze ruige auto arena?

0 / 10
Monster Truck Rampage

Rijd met je monstertruck door het veld en schiet op de vijandelijke auto's voordat ze jou beschieten. Verzamel het geld en de reparatie icoontjes om je pantser weer te repareren.

8 / 10
Sprint Race 3D

Race tegen een andere auto in een wereld van blokken. kijk uit voor de tegenliggers en de huizen en bomen. Krijg jij het voor elkaar om als eerste de finish over te komen?

8 / 10
Sandstorm

Race door de woestijn in je karretje. Race tegen anderen en upgrade je auto als je wint. Je glijd weg alle kanten op over het zand.

8 / 10
Jam XM

In dit race parcours spelletje race je met de blauwe auto. Zorg dat je je tegenstanders voorbij scheurt en lang genoeg de voorsprong weet vast te houden om als eerste over de finish te komen. Je kunt ook op je tegenstanders schieten.

8 / 10
Snowmobile Stunt

Ga op je sneeuw scooter op weg en zorg dat je het einde van het level haalt. Je kan lekker door de sneeuw rijden. Let goed op de heuvels en maak ook eens een salto.

8 / 10
Bike Upgrade

Maak wause stunts met je motorfiets. Verdien geld en verbeter je motor. Doe meerdere stunts voor extra veel geld!

8 / 10
Max Dirtbike

Race met je motor over het parcours heen en probeer zo min mogelijk te vallen. Kan jij snel en goed alle levels uitspelen? Laat dat hier maar eens zien dan.

8 / 10
Desert Rider

Rij door de woestijn heen en probeer het einde van het level te halen.

8 / 10
Microboats

Race met de boten over het water en probeer als eerste over de finish te komen. Bots nergens tegenaan want daar gaat je boot kapot van.

8 / 10
Drive 'em Up

Race over de weg heen en probeer zo lang mogelijk te blijven level en zoveel mogelijk auto's kapot te schieten.

8 / 10
Crazy Ride

Race met je monstertruck door het level en probeer aan het einde te komen. Rij over de weg zonder dat je truck omslaat en explodeert.

8 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:DragRacer V2, Gorillaz Racer, Drift Battle, Bumpercars Demolition, City Stunts, Super Drift 3D, Hill Climb Racing, Rollercoaster Rush, Lego Racer, Sewer Run