Race

Jam XM

In dit race parcours spelletje race je met de blauwe auto. Zorg dat je je tegenstanders voorbij scheurt en lang genoeg de voorsprong weet vast te houden om als eerste over de finish te komen. Je kunt ook op je tegenstanders schieten.

8 / 10
Snowmobile Stunt

Ga op je sneeuw scooter op weg en zorg dat je het einde van het level haalt. Je kan lekker door de sneeuw rijden. Let goed op de heuvels en maak ook eens een salto.

8 / 10
Bike Upgrade

Maak wause stunts met je motorfiets. Verdien geld en verbeter je motor. Doe meerdere stunts voor extra veel geld!

8 / 10
Max Dirtbike

Race met je motor over het parcours heen en probeer zo min mogelijk te vallen. Kan jij snel en goed alle levels uitspelen? Laat dat hier maar eens zien dan.

8 / 10
Desert Rider

Rij door de woestijn heen en probeer het einde van het level te halen.

8 / 10
Microboats

Race met de boten over het water en probeer als eerste over de finish te komen. Bots nergens tegenaan want daar gaat je boot kapot van.

8 / 10
Drive 'em Up

Race over de weg heen en probeer zo lang mogelijk te blijven level en zoveel mogelijk auto's kapot te schieten.

8 / 10
Crazy Ride

Race met je monstertruck door het level en probeer aan het einde te komen. Rij over de weg zonder dat je truck omslaat en explodeert.

8 / 10
Blast Driver

Het is een race tegen de klok want bovenop je auto ligt een bom! Kun jij alle obstakels ontwijken en de bomb squad op tijd bereiken? Haal het einde voordat je auto ontploft. Als je omslaat ontploft hij natuurlijk ook! Doe stunts voor extra tijd.

8 / 10
3D Racing

Race tegen een aantal andere auto's en probeer het parcours als eerste af te ronden! Het is erg lastig bestuurbaar maar kan jij het onder de knie krijgen?

7.2 / 10
KiLLer Cars! 2

Simpel: scoor genoeg punten binnen de tijd door poppetjes omver te rijden. Rij zo hard je kan over de weg in dit autospelletje.

8 / 10
Krazy Kar 2

Speel verschillende racevormen in deze vermakelijke racegame. Klik spatie om te starten. Verzamel steeds de klokjes om de tijdslimiet nog iets uit te stellen.

8 / 10
Party Interrupted

Spring over alle obstakels heen en fiets langs alle problemen! Alleen zo kun je de wereld redden van Racatan de Reuzehamster en nog op tijd terug zijn voor het feestje van Jody.

8 / 10
Downhill ATB Racer

Fiets van de berg af, maar raak niet te veel bomen, stenen of berggeiten.

8 / 10
Quad Racer 200

Het budget van deze Bond was kennelijk alleen genoeg om de quad te kunnen huren voor 007. Race door het weiland en ontwijk de koeien en hekken. Pak de flessen en zie of jij het haalt naar de top van HiScore lijst.

8 / 10
Reach The Goal

Race naar het eind toe en bereik die als eerste. Je bent de rode auto en rijdt tegen 3 andere auto's! Vergeet niet je nitro te gebruiken.

8 / 10
Tune And Race

Pimp je auto en win de race. Je bent aan het racen over verschillende parcours. Geef je auto verschillende kleuren en lichten of bumpers. Kan jij al je tegenstanders verslaan?

8 / 10
Buggy Run 2

Rij met je buggy auto zo snel mogelijk naar het einde van het level voordat ze de bommen op je loslaten! Kijk onderweg wel uit voor explosies en pak genoeg reparatie om het einde te halen. De buggy is best snel en kan ook een leuke salto maken, Probeer dat ook eens!

8 / 10
Rock It Racer

Rij op je skateboard door het bos en zoek alle muzieknoten die een band verloren heeft. Ze hebben ze snel nodig want ze moeten bijna het podium op. Kan jij ze helpen?

8 / 10
VXR Racing

Kies je auto en race met je auto over het parcours heen. Je bent aan het racen tegen 1 andere auto en zorg ervoor dat je daarvan wint. Let wel goed op dat je niet uit de bocht vliegt.

8 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:City Stunts, Zip Zaps, Rollercoaster Rush, Hill Climb Racing, Gorillaz Racer, Pizza City, Lego Racer, Sportsbike Challenge, Rider Online, Stunt Dirt Bike