Race

Crazy Ride

Race met je monstertruck door het level en probeer aan het einde te komen. Rij over de weg zonder dat je truck omslaat en explodeert.

8 / 10
Blast Driver

Het is een race tegen de klok want bovenop je auto ligt een bom! Kun jij alle obstakels ontwijken en de bomb squad op tijd bereiken? Haal het einde voordat je auto ontploft. Als je omslaat ontploft hij natuurlijk ook! Doe stunts voor extra tijd.

8 / 10
3D Racing

Race tegen een aantal andere auto's en probeer het parcours als eerste af te ronden! Het is erg lastig bestuurbaar maar kan jij het onder de knie krijgen?

7.2 / 10
KiLLer Cars! 2

Simpel: scoor genoeg punten binnen de tijd door poppetjes omver te rijden. Rij zo hard je kan over de weg in dit autospelletje.

8 / 10
Krazy Kar 2

Speel verschillende racevormen in deze vermakelijke racegame. Klik spatie om te starten. Verzamel steeds de klokjes om de tijdslimiet nog iets uit te stellen.

8 / 10
Party Interrupted

Spring over alle obstakels heen en fiets langs alle problemen! Alleen zo kun je de wereld redden van Racatan de Reuzehamster en nog op tijd terug zijn voor het feestje van Jody.

8 / 10
Downhill ATB Racer

Fiets van de berg af, maar raak niet te veel bomen, stenen of berggeiten.

8 / 10
Quad Racer 200

Het budget van deze Bond was kennelijk alleen genoeg om de quad te kunnen huren voor 007. Race door het weiland en ontwijk de koeien en hekken. Pak de flessen en zie of jij het haalt naar de top van HiScore lijst.

8 / 10
Reach The Goal

Race naar het eind toe en bereik die als eerste. Je bent de rode auto en rijdt tegen 3 andere auto's! Vergeet niet je nitro te gebruiken.

8 / 10
Tune And Race

Pimp je auto en win de race. Je bent aan het racen over verschillende parcours. Geef je auto verschillende kleuren en lichten of bumpers. Kan jij al je tegenstanders verslaan?

8 / 10
Buggy Run 2

Rij met je buggy auto zo snel mogelijk naar het einde van het level voordat ze de bommen op je loslaten! Kijk onderweg wel uit voor explosies en pak genoeg reparatie om het einde te halen. De buggy is best snel en kan ook een leuke salto maken, Probeer dat ook eens!

8 / 10
Rock It Racer

Rij op je skateboard door het bos en zoek alle muzieknoten die een band verloren heeft. Ze hebben ze snel nodig want ze moeten bijna het podium op. Kan jij ze helpen?

8 / 10
Land Rider

Rij zo snel mogelijk het parcours af. Dit is echter niet zo maar een parcours, maar eentje waar race wagens niet thuis horen. Alleen een echte RangeRover of andere fourwheel drive kan dit parcours aan!

8 / 10
M1 Car Racing

Race tegen de computer, verdien geld en koop nieuwe auto's in dit leuke race spel!

8 / 10
Military Rush

Rij met je motor of quad door het level heen en zorg ervoor dat je het einde van het level haalt. Over de bergen heen en tegen de granaten aan. Haal punten met salto's!

8 / 10
Speed Trucks

Race met je truck door het level en probeer in elk level weer als eerste over de finish te komen.

8 / 10
Bike Trix

Je bent op je fiets aan het racen en met trucs doen om punten te halen. Die trucs kan je alleen doen door het figuur wat in beeld staat na te tekenen op het juiste moment.

8 / 10
Box10 Rally

Race met je auto door het level heen en zorg ervoor dat je van de andere 3 auto's wint. Je kan in het begin kiezen welke auto je wilt, kies je voor de snelheid of voor het betere sturen?

8 / 10
Bike Adventure

Race door het level en verzamel alle muntjes. Je zit op een motor dus je kan lekker hard rijden maar let op voor alle obstakels.

8 / 10
Wind Rider Grand Prix

Vlieg door het level en probeer alles en iedereen te ontwijken en te zorgen dat je als eerste over de finish komt.

8 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:DragRacer V2, Gorillaz Racer, Drift Battle, Bumpercars Demolition, Hill Climb Racing, City Stunts, Super Drift 3D, Politie en Dief: De Achtervolging, Rally Racer, Pizza City