Race

Motorbike Mania

Stuur met je motor door de levels heen en zorg ervoor dat je je tegenstander verslaat. Stuur goed en val niet om.

8 / 10
Extreme Rally 2

Race met de auto's over het parcours en probeer als eerste over de finish te komen. Stuur goed en blijf op de weg.

8 / 10
Disruptive Ride

Bereik het einde van het level voordat de aardbeving jou bereikt. En doe het ook binnen de tijd. Spring goed met de auto want er zijn veel obstakels.

8 / 10
3D Neon Race

Race door het level en probeer als eerste de finish te bereiken met de neon motor. Zorg dat je de finish snel haalt in dit spelletje.

8 / 10
Monster Truck Fever

Race met je monstertruck over het parcours. De autowrakken die er liggen, daar kun je makkelijk overheen knallen. Scheur iedereen voorbij in deze race!

8 / 10
Super Bike GP

Race met je motor over de weg. Kun jij alle je tegenstanders inhalen en als eerste over de finish komen? Zorg dat je iedereen voor blijft!

0 / 10
Ben10 BMX

Cross door het level met de BMX fiets en probeer de tegenstander te verslaan.

8 / 10
Max Torque

Kies een wagen en finish zo snel mogelijk. Simpel toch?

5 / 10
Rush Bike

Stap op je motor en rij door het level heen. Ga over de obstakels heen en zorg ervoor dat je niet van je motor valt.

6.7 / 10
Rocky Rider 2

Rij rond in de gele truck en pak alle muntjes en bonus letters. Dat zal op het begin niet helemaal goed lukken. Maar met steeds betere upgrades haal je het wel!

8 / 10
Kolenmijn Race

Race door de kolenmijn heen en zorg dat je het einde haalt. Je komt onderweg wat onbstakels en ravijnen tegen maar dat moet voor jou toch geen probleem zijn?

6 / 10
Power Bike

Stap op je motor en probeer elk level weer uit te spelen. Val niet van je motor en ben de baas over alle obstakels.

6 / 10
Tornado Race

Race met de tornado door het level en zorg ervoor dat je als eerste over de finish komt. Probeer wel onderweg zoveel mogelijk te slopen.

9 / 10
Traffic Collision

Race over de snelweg met je auto. Ontwijk alle andere auto's en de vangrails zodat je op tijd langs alle checkpoints kunt scheuren zonder dat je auto in de fik vliegt in Traffic Collision!

0 / 10
Moto Rallye

Spring over alle obstakels op de weg: Wegversperringen, balen hooi, en grote gaten in de weg. Verzamel de spel-icoontjes voor extra tijd.

8 / 10
Lagoon Quest

Help Mog het lieve kleine dolfijntje zijn vriendjes te vinden. Eerst moet je wel door de gevaarlijke lagune zwemmen. Ontijk de haai, the vissers, de kogelvissen, de propellers van schepen, olievlekken, en nog veel meer. Het is een gevaarlijke queeste dus! Kan jij Mog helpen?

8 / 10
Mini Moto

Een motor-race op hele kleine motors die grappig sturen. Kijk uit voor alle plassen olie en passeer in elke race als eerste de finishlijn.

8 / 10
Lil Racer 2

Race over de verschillende banen heen en kom zo aan het eind van het level. Je kan ook je boost gebruiken maar let goed op dat je niet van de baan raakt met je auto!

8 / 10
Ghost Racer

Race met je auto over de baan heen. Reageer snel want je kan niet zien hoe de baan gaat en probeer niet te veel buiten de baan te komen.

8 / 10
Mars Buggy

Rij met de buggy over mars heen. Let goed op dat je niet crasht en verzamel nog wat marsmannetjes onderweg.

8 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:City Stunts, Zip Zaps, Rollercoaster Rush, Hill Climb Racing, Gorillaz Racer, Pizza City, Lego Racer, Sportsbike Challenge, Rider Online, Stunt Dirt Bike