Race

Rocky Rider 2

Rij rond in de gele truck en pak alle muntjes en bonus letters. Dat zal op het begin niet helemaal goed lukken. Maar met steeds betere upgrades haal je het wel!

8 / 10
Kolenmijn Race

Race door de kolenmijn heen en zorg dat je het einde haalt. Je komt onderweg wat onbstakels en ravijnen tegen maar dat moet voor jou toch geen probleem zijn?

6 / 10
Tornado Race

Race met de tornado door het level en zorg ervoor dat je als eerste over de finish komt. Probeer wel onderweg zoveel mogelijk te slopen.

9 / 10
Traffic Collision

Race over de snelweg met je auto. Ontwijk alle andere auto's en de vangrails zodat je op tijd langs alle checkpoints kunt scheuren zonder dat je auto in de fik vliegt in Traffic Collision!

0 / 10
Moto Rallye

Spring over alle obstakels op de weg: Wegversperringen, balen hooi, en grote gaten in de weg. Verzamel de spel-icoontjes voor extra tijd.

8 / 10
Lagoon Quest

Help Mog het lieve kleine dolfijntje zijn vriendjes te vinden. Eerst moet je wel door de gevaarlijke lagune zwemmen. Ontijk de haai, the vissers, de kogelvissen, de propellers van schepen, olievlekken, en nog veel meer. Het is een gevaarlijke queeste dus! Kan jij Mog helpen?

8 / 10
Mini Moto

Een motor-race op hele kleine motors die grappig sturen. Kijk uit voor alle plassen olie en passeer in elke race als eerste de finishlijn.

8 / 10
Lil Racer 2

Race over de verschillende banen heen en kom zo aan het eind van het level. Je kan ook je boost gebruiken maar let goed op dat je niet van de baan raakt met je auto!

8 / 10
Ghost Racer

Race met je auto over de baan heen. Reageer snel want je kan niet zien hoe de baan gaat en probeer niet te veel buiten de baan te komen.

8 / 10
Mars Buggy

Rij met de buggy over mars heen. Let goed op dat je niet crasht en verzamel nog wat marsmannetjes onderweg.

8 / 10
Urban Truck

Rij met je truck door het level en probeer zonder teveel schade aan het einde van het level te komen. Gebruik een extra boost om hoog te kunnen springen.

8 / 10
Primitive Rush

Probeer met de auto door de sneeuw aan het einde van het level te komen. Sla niet om en pak zoveel mogelijk bonuspunten.

8 / 10
High Speed

Rij met hoge snelheid door de levels en probeer in elk level aan het eind te komen. Bots niet teveel want je wilt die hoge snelheid vasthouden.

8 / 10
Creepy Rider 2

Race met je creepy motor door het level en probeer zonder van je motor te vallen aan het einde van het level te komen. Onderweg heb je wel wat obstakels die je moet overwinnen.

8 / 10
Nuke Rider

Speel alle 16 levels uit met de motor. Beweeg je door het level en over de obstakels en zorg dat je veilig de finish bereikt.

8 / 10
Hell Chopper

Rij op de motor door het level en probeer veilig het einde te halen. Val dus niet van de motor en stuur goed.

8 / 10
Space Colony

Probeer zonder botsingen over de weg te rijden. Ontwijk de auto's en haal de finish.

8 / 10
Forest Truck

Vervoer met je truck van alles door het bos heen. Probeer de lading in de truck te houden en zo het einde te halen.

8 / 10
Winter And V12

Het heeft gevroren en het is glad op de weg. Ontzettend moeilijk sturen in de bochten dus. Kun jij ondanks dit alles nog altijd de andere autos voor blijven en de autorace winnen?

8 / 10
Rod Hots Racing

Race met je auto over de baan en probeer als eerste over de finish te komen. Met het prijzengeld kun je allerlei upgrades kopen om je auto beter te maken. Pak ook de nitro boost icoontjes voor extra snelheid!

8 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:DragRacer V2, Gorillaz Racer, Drift Battle, Bumpercars Demolition, Hill Climb Racing, City Stunts, Super Drift 3D, Politie en Dief: De Achtervolging, Rally Racer, Pizza City