Schieten

Wolfenstein 3D

Speel het legendarische spel Wolfenstein 3D. Ontsnap uit het donkere kasteel Wolfenstein. Het is een doolhof vol Nazi's en valse waakhonden die je af moet schieten. Kijk uit voor de SS-leden, verzamel ammunitie en medicijnen.

8 / 10
Six O Clock High

Vlieg rond in je vliegtuig en schiet al de vijandige vliegtuigen neer. Kun jij levend terugkeren van deze gevaarlijke missie?

9.9 / 10
Jungle Siege

Loop door het level en schiet alle andere soldaten. Kun jij iedereen uit de weg ruimen en zelf niet geraakt worden? Goed mikken en in een keer raken is hoe je het doet!

8.1 / 10
Stalingrad 2

Verdedig Stalingrad tegen de Nazi's in dit Tower Defense spelletje. Bouw torens en fabrieken en stuur taniks de weg op om de Nazi's te verslaan!

8 / 10
Phosphor Beta

Loop rond en schiet al je vijanden in deze mooie shockwave shooter. Het is net alsof je een compleet spel hebt geinstalleerd. Je kun zelfs gewoon kijken voor je lol door de bot count naar 2 te zetten.

8 / 10
Temple Guardian

Bouw torens en andere faciliteiten om te zorgen dat de vijandelijke troepen hun weg naar jouw tempel niet kunnen aflopen zonder aan flarden te worden geschoten. Hou de vijand op afstand, maar gebruik je geld wel strategisch...

8 / 10
Skullkid

Is hij een boze medewerker of een psycho met een doodshoofd masker op? Dat is onduidelijk, maar hij heeft het zeker wel op dit kantoor gemunt. Loop rond met je kettingzaag en geweer en schiet en zaag door alle kantoorspullen, medewerkers en bazen.

8.5 / 10
Super Energy Apocalypse

Aanvallen is de beste verdediging in dit zombie spel. Bouw een basis en breid langzaam uit om de hordes zombies aan te kunnen. Bouw fabrieken en upgrade je kanonnen om te overleven.

8.1 / 10
Max Damage 3

Schiet in het 3de spel van Max Damage in elk level genoeg schade aan de apparaten om door te gaan.

0 / 10
Warfare 1944

Win de oorlog. Stuur troepen op de tegenstanders af en win. Let wel goed op het aantal punten wat je hebt want anders kan je alleen de mindere mannetjes sturen.

8 / 10
Doom 1

Lekker knallen in deze flash-versie van de klassieke shooter Doom, de beroemde first-person shotter. Vernietig de demonische monsters en red de aarde in dit bloederige schietspel.

8 / 10
Xeno Tactic

Bouw je verdediging op in XenoTactic om alle waves van vijanden te verslaan!

8 / 10
Strategy Defense 3

Speel met de juiste strategie in het derde deel van Strategy Defense. Bouw een machtig leger op om het vijandelijke kasteel aan te vallen en beveilig je eigen kasteel met kanontorens.

8.1 / 10
Blackbeard Down

Je zit in de Golf van Aden bij Somalie en je kunt kiezen of je de marine van de Verenigde Staten of de Piraten speelt in Blackbeard Down: US Navy vs Pirates. Kun jij de piratenplaag tegen gaan en hun schepen tot zinken brengen of speel je liever zo'n piraat zelf?

8 / 10
Storm the House 3

Schiet alle mannetjes weg die het huis proberen aan te vallen. Kun jij ze allemaal wegschieten voor ze je huis echt schade weten aan te doen?

0 / 10
Cutlass Reef

Ben jij de schrik der zeven zeeen? Bewijs het in Treasure of Cutlass Reef

8 / 10
Space1.io

Stijg tot bovenaan het leaderboard in Space1.io, een leuk arena .io spelletje. Des te meer schepen je hebt, des te extremer de regen aan kogels is die je op je tegenstanders kunt loslaten!

10 / 10
Mafia Drive By

Rij naast je vrachtwagen en knal iedereen neer die hem probeer te beroven. Kun jij de goederen beschermen? Blijf upgrades kopen om je vijanden te kunnen bijhouden.

8.2 / 10
Battle Gear 2

Stuur je manschappen het slachtveld op om de tegenstander in de pan te hakken. Kies uit diverse speciale en minder speciale eenheden en sloop de basis van de vijand!

8 / 10
Peggle

Zorg dat je alle oranje pinnen raakt in het spelletje Peggle.

7.6 / 10

Goed mikken is van belang bij deze schiet-spelletjes. Links zie je de verschillende soorten spellen, zoals sniper en paintball.

Dit vinden wij de leukste spellen:Wolfenstein 3D, Six O Clock High, Jungle Siege, Stalingrad 2, Phosphor Beta, Temple Guardian, Skullkid, Super Energy Apocalypse, Max Damage 3, Warfare 1944