Tags >

3d

Mahjongg 3D

Een mooie 3d versie van het bekende Mahjong. Kom je er niet uit dan kun je hints krijgen.

8 / 10
Flash Chess

Schaken op een mooi 3D schaakbord. Schaakstukken verplaats je op het bord met de muis. Schaak tegen de computer zonder het opzetten en afruimen van het bord. Puur en alleen schaken!

8 / 10
BlockStarPlanet

In de 3D wereld van BlockStarPlanet kun je zo creatief zijn als je wilt. Bouw allerlei mooie spulletjes, van huizen en andere bouwsels tot een hele nieuwe avatar. Verken de Nexus, volg de nieuwste trends, en ontmoet de beroemdste bewoners van BlockStarPlanet. Speel bijvoorbeeld spelletjes met Games Master Rita Blasta, of bekijk de bouwtips van Bouwmeester Blockbjorn. Bekijk allerlei coole prefabs en skydomes die je kunt bouwen, en verzamel upgrades voor je personage zodat je meer spelletje kunt winnen. Speel samen met je vrienden en laat zien wat jij allemaal hebt bedacht en gebouwd.

7.9 / 10
City Stunts

Race door de steegjes in het Ado spelletje City Stunts terwijl je zoekt naar de schansen en loopings die tussen de gebouwen verborgen zitten. In dit gave spelletje van de makers van Ado Cars Drifter en Ado Stunt Cars 2 kun je de meest gestoorde stunts uitproberen in een volgebouwde binnenstad. Spring over de vert ramps en vlieg boven de huizen uit. Probeer bovenop de gebouwen te landen en kijk hoever jij over de mansardedaken, schilddaken, en puntgevels kunt rijden. Zo hoog bovenin kun je precies zien welke loopings en schansen er allemaal in de buurt staan. Nu moet je er nog zien te komen. Test 8 coole voertuigen: 8 sportauto's, een jeep, en zelfs een bus!

7.3 / 10
Mahjong Dimensions 3D

Zoek snel alle paren bij elkaar en speel alle stenen weg in dit mooie 3D Mahjong spelletje. Draai de Mah Jongg kubus rond en vind alle vrijliggende stenen die je in paren kunt wegspelen totdat er niet meer over is. Des te sneller je de puzzels oplost, des te meer tijd je erbij kunt winnen. Hoe ver kun jij komen binnen 6 minuten? Veel plezier met spelen!

0 / 10
Wolfenstein 3D

Speel het legendarische spel Wolfenstein 3D. Ontsnap uit het donkere kasteel Wolfenstein. Het is een doolhof vol Nazi's en valse waakhonden die je af moet schieten. Kijk uit voor de SS-leden, verzamel ammunitie en medicijnen.

8 / 10
Chess 3D

Schaken in dit 3D schaakspel. Je speelt met groene stukken, ook de schaaknotatie is te zien.

8 / 10
Sportsbike Challenge

Race op je motorfiets. Kun jij alle andere motorracers inhalen? Kom als eerste over de finish zonder ongelukken in dit mooie 3D race spelletje.

8.5 / 10
Mahjong Dimensions

In Mahjong Dimensions moet je een mahjong veld oplossen in 3D. Heel leuk en verslavend.

8.1 / 10
Red Flight

Je hoort bij de politie in deze futuristische stad. Schiet met je vliegende politiewagen alle slechterikken uit de weg.

8.1 / 10
3D Ball Drop

Kun jij de bal op de juiste plaats krijgen door de tafel schuin te houden?

8 / 10
LAB Online

In LAB moet je door een gevaarlijk lab vol gemuteerde monsters zien te komen. Verzamel ammo, voedsel, en panster in dit 3D doolhof en probeer te overleven!

10 / 10
Golf Master 3D

Lekker golfen in Golf Master 3D. Gebruik de juiste club om zo snel mogelijk op de green te komen. Een hole-in-one is onwaarschijnlijk in deze game, maar het is wel goed te doen onder par te blijven. Veel succes!

8 / 10
Boerderij Simulator

In Boerderij Simulator kun je met je traktor allerlei gewassen zaaien en oogsten. Ook kun je dieren voor op je boerderij kopen: kippen, koeien, en varkens. Hang de verschillende machines aan je traktor om alle taken voor elkaar te krijgen!

0 / 10
Tijger Simulator 3D

In Tijger Simulator 3D, transformeer je tot een grote tijger in de jungle. Ga op jacht om prooi te vangen, maar pas op voor de vallen en andere gevaren die in de jungle op de loer liggen. Probeer steeds de verschillende taken uit te voeren om geld te verdienen en je tijger gezond en sterk te houden. De tijger moet genoeg vlees vinden voor de hele tijgerfamilie.

0 / 10
Bay Race 3D

Race met je auto over de weg en rij over de blauw met gele pijlen om sneller te gaan. Kijk wel uit voor de olievlekken! Probeer al je tegenstanders voor te blijven!

8 / 10
Ping Pong 3D

Eenvoudig pingpong spel. Je batje bedien je met de muis. Tafeltennissen tegen de pc.

8 / 10
Monster Race 3D

Race lekker met je monstertruck en probeer als eerst over de finish te komen.

8.1 / 10
3D Doolhof

Probeer de weg te vinden richting de uitgang, er zijn een hoop gangen dus kies elke keer de juiste. Hoe snel kan jij de uitgang vinden in deze 3d doolhof?

8.1 / 10
Chinese Chess

Chinees schaken met fraaie schaakstukken. Speel schaak op dit 3D schaakbord.

8.3 / 10
Offroad Drive 3D

Offroad Drive 3D is een gaaf auto spelletje waarin je de verschillende auto’s kunt uittesten op zowel het asfalt als de zanderige paden in de bergen die direct om dit stadje heen liggen! Je kan gave stunts uithalen en allerlei auto’s en wagens testen!

9.6 / 10
Politie en Dief: De Achtervolging

In het leuke politie auto spelletje Politie en Dief: De Achtervolging scheur je in je politiewagen over de weg. In elk level krijg je een nog coolere en snellere wagen! Stop de dief!

8 / 10
Formula Fever

Scheur over het circuit als een f1 coureur! Kun jij alle andere auto's voor blijven, de muntjes pakken, en als eerste over de finishlijn komen? Veel succes!

8 / 10
Zombie Dead Race

Zombie Dead Race is een mooie combinatie van een auto spelletje en een zombie spel. De zombies vallen je auto aan! Kun jij wegkomen zonder je auto in de prak te rijden? Speel meer auto’s en wapens vrij en blijf in leven!

0 / 10
Moon Defender

3D spel waarbij je over de maan rijd met een tank en probeert ufo's uit de lucht te schieten! Probeer zoveel mogelijk ufo's te raken en te blijven leven.

8 / 10
3D Kubus

Probeer met het blokje de kubus te bereiken. Beweeg goed en springen maar. In levels met meerdere kubussen kun je de verschillende kubussen besturen door het nummer in te tikken wat er op staat.

8 / 10
The Missile Game 3D

Vlieg met de raket door de tunnel. Er zitten allerlei hindernissen in de weg. Vlieg precies overal tussendoor! Hoe ver kun jij komen?

0 / 10
3D Pool

Loop rond de tafel alsof je echt in een poolhal bent in dit 3D pool spel. In 3D Pool heb je een goed zicht op de tafel.

8 / 10
3D Motorbike Racing

Doe mee aan een motorrace op verschillende parcoursen in allerlei verschillende landen. Race tegen drie tegenstanders en kijk of jij de titel kan behalen.

8.1 / 10
3D Net Blazer

Schiet zo veel mogelijk driepunters binnen de tijd in 3D Net Blazer!

8 / 10
Street Kiter

In dit spelletje kun je in de stad over de straat kitesurfen. Spring in de lucht en doe allerlei stunts terwijl je de verkeersborden, boten en de haaien ontwijkt. Pak de K-Swiss logos voor extra punten.

7.8 / 10
3D Micro Wars

Je vliegt over je eigen gebied heen en moet alle indringers neerschieten. Ze vliegen boven je gebied en moet ze gewoon naar beneden knallen!

8 / 10
Sonic 3D Snowboarden

Snowboard met Sonic in dit wintersport spelletje. Er zijn 15 schanzen. Elke keer als je op een schans staat kun je op de spatiebalk drukken om een stunt te doen. Des te beter je timing, des te beter de stunt. Hoeveel punten scoren youw 15 jumps?

8.1 / 10
Kogama Love Land

Het decor van het nieuwe 3D Kogama spelletje Kogama Love Land is geïnspireerd door Valentijnsdag en de liefde. Alles is roze of in de vorm van een hartje. Verken deze vrolijke wereld met je avatar en pak de muntjes!

0 / 10
Mijneveger 3D

Speel mijnenveger 3d en probeer alle mijnen te vinden.

8 / 10
Tower Bloxx Deluxe 3D

Bouw een mooie toren van verdiepingen en zorg dat die blijft staan. Hoe beter die is hoe meer mensen er zullen gaan wonen.

8 / 10
Rapid Gun

Ren rond met je geweer en schiet al je vijanden wanneer ze tevoorschijn komen. Kun jij ze uitschakelen voor ze jou weten te raken?

8 / 10
Kogama: Portal 2

Kogama: Portal 2 is een mooi multiplayer spel. Er spelen niet alleen andere spelers mee, je zal ook met anderen moeten samenwerken om verder te komen. Poel je krachten en help elkaar uit de brand!

0 / 10
3D Tunnel

Blijf zo lang mogelijk heel als je door de tunnel heen vliegt. Het lijkt makkelijk maar het is een stuk moeilijker. Hoelang kan jij heel blijven?

7.9 / 10
Match Craft

Ruim alle 3D blokken of voxels uit de weg. Kun jij alle opdrachten voltooien voor een prachtige hiscore? Veel succes in dit Minecraft connect spelletje!

8.5 / 10
Doom Triple Pack

Speel een van de klassiekers: Doom, Heretic en Hexen. In deze spellen moet je items verzamelen en monsters doden.

8 / 10
Block Block

Probeer combinaties te maken met de gekleurde blokken die aan de hoeken liggen. Kun jij ze allemaal binnen de tijd wegspelen in dit mooie Mahjong Connect spel in 3D? Veel plezier! Kijk goed, en handel snel om met bonus combo's meer tijd op de klok te zetten!

2 / 10
Kogama: Harry Potter and the Castle of Hogwarts

Zoek in Kogama: Harry Potter and the Castle of Hogwarts naar alle geheimen van Zweinstein, de school van Harry Potter. Ga zelf naar Zweinstein en ontdek alle geheime kamers en gangen uit de films en boeken!

6 / 10
Flash 3dx

Een tetris-variant in een ruimtelijke omgeving. Verkijk je niet op de 3d-Blokken!

8 / 10
3D Buggy Racing

Race in de buggy door de verschillende levels en zorg ervoor dat je wint. Blijf goed oppletten en rij niet het water in!

8 / 10
Kogama Cat Parkour

In Kogama Cat Parkour zijn de vlaggetjes de checkpoints. Als je in dit 3D parkour spelletje de voxels van groen slijm raakt ga je dood en moet je overnieuw beginnen vanaf het laatste vlaggetje dat je hebt aangeraakt.

10 / 10
Alien Slayer 3D

Een gaaf 3D spel waarin je in een futuristische legerbasis op verkenning moet gaan en de aliens moet afschieten die je aanvallen. Verzamel de ammunitie en vind de juiste keycards, maar kijk uit voor de aliens!

8 / 10
Torus Tetris

Speel deze super leuke versie van tetris in 3D! Draai de blokken zo zodat je rondom een lijn krijgt. Als dat zo is zal die lijn verdwijnen!

0 / 10
Hide Online 3D

Hide Online 3D is een mooi gemaakt 3D multiplayer spel. Verstop je en zorg dat de gewapende spelers je niet kunnen vinden. Daarna is het jouw beurt om de andere spelers te zoeken.

10 / 10
3D Urban Madness

Race met de auto door de straten en probeer alle objecten te ontwijken. Haal andere auto's in en finish als eerste.

8 / 10
Legion of Red Wolves

In dit spelletje ben je een geheim agent. Je zoekt een ondergrondse bunker. Kun jij de bunker binnendringen en de vijandige soldaten neerschieten? Verzamel de nuttige voorwerpen om verder te komen.

8 / 10
Gold and Arrows

Gold and Arrows is een leuk schietspelletje dat zich in de middeleeuwen afspeelt. Reis door het koninkrijk en vecht met alle gevaarlijke monsters die je onderweg tegenkomt. Schiet ze met je pijlen!

0 / 10
3D Championship Golf

Loop een 9 holes ronde op deze golfbaan. Kies de juiste golfclub en blijf onder par. Golf als een pro in 3D Championship Golf.

7.6 / 10
Kogama Castaway

Kogama Castaway is een gratis spelletje in 3D. Probeer als drenkeling van het onbewoonde eiland te ontsnappen!

0 / 10
3D Penalty

Speel om de beurt aanval en verdediging en schiet de penalties langs de keeper of houd ze juist tegen in 3D Penalty.

7.9 / 10
Toon Soldiers

Neem het op tegen de andere spelers in Toon Soldiers, een mooi actie spel dat zich in een mysterieuze 3D jungle afspeelt. Zoek goed rond om betere wapens en handige voorwerpen te bemachtigen!

0 / 10
3D Car Racing Deluxe

Race lekker met je zelf gekozen auto over de parcours heen. Mooi gemaakt spel waarbij je wel moet proberen je tegenstanders te verslaan. Probeer niet van de baan te raken.

8 / 10
Beach Trends 3D

In dit zonnige makeover spelletje mag je dit meisje haar make up doen en ook kleding voor haar uitkiezen zodat ze helemaal klaar is voor een heerlijke dag op het strand.

7.9 / 10
Block Block Online

In dit 3D Mahjong Connect spelletje speel je niet met Mahjong stenen maar met gekleurde blokken. Lekker simpel! Maak paren met de blokken die dezelfde kleur hebben en speel zo snel mogelijk alle blokken weg! Veel succes!

10 / 10
3D Deathrace

Rij op je motor door het bos en ontwijk alle bomen die er staan. Anders kan je wel raden wat er gebeurd. Het heet niet voor niets dodemansrit.

8 / 10
3D Logic Cube

Draai de kubus rond en ontdek hoe je de gekleurde blokken met elkaar kunt verbinden. Op het begin is het makkelijk, maar het wordt al snel moeilijker. Kan jij in elk level langs de juiste banen leiden?

8 / 10
Top Striker

Speel langs alle verdedigers heen en schiet de bal in het doel. Werk samen met je aanvallers om deze penalty shots tot punten te maken.

8 / 10
Kogama Clash Royale

In Kogama Clash Royale you can pick all kinds of weapons and shoot at other players in the big battle arena. Run for cover behind the pillars and walls. Shoot other players and try not to get hit!

10 / 10
Snake Condo

Probeer met de slang zo ver mogelijk over het pad te kruipen zonder de zijkanten te raken in dit 3D mobiele snake spelletje. Pak alle gele blokjes en de worteltjes!

0 / 10
Missile Game 3D

Kan je jouw rocket door het gangen stelsel sturen zonder de wanden te raken?

8 / 10
Tetrix

Tetrix is tetris in 3d en wij van SpelletjesOverzicht vinden dat er wel gaaf uitzien. Helemaal netjes afgewerkt is Tetrix niet, maar de 3D-looks maken het helemaal goed!

5 / 10
Sprint Race 3D

Race tegen een andere auto in een wereld van blokken. kijk uit voor de tegenliggers en de huizen en bomen. Krijg jij het voor elkaar om als eerste de finish over te komen?

8 / 10
Wrestling Legends

Vecht tegen allerlei worstelaars in de arena. Het publiek juicht je toe. Kun jij al je tegenstanders verslaan met jouw signature moves? Kies een worstel-held uit en ga de arena in!

8 / 10
3D Racing

Race tegen een aantal andere auto's en probeer het parcours als eerste af te ronden! Het is erg lastig bestuurbaar maar kan jij het onder de knie krijgen?

7.2 / 10
Sail Voyage

Zeil met je zeilboot tussen de boeien door in dit 3D watersport spelletje. Misschien zie je onderweg zelfs wel een paar dolfijnen.

8.5 / 10
Windosill

Verken een schemerachtige wereld vol onmogelijke wonderen. Vind de voorwerpen die verborgen liggen en speel de levels uit!

8 / 10
3D Tris

Speel tetris maar dan in 3d. Je ziet het speelveld van bovenaf en moet zorgen om goed te stapelen.

8 / 10
3D Bike Race

Stap op de motor en versla de tegenstanders op het parcour. Stuur goed in de bochten en gas geven maar.

8 / 10
3D Pacman

De titel zegt het al. Je speelt Pacman, maar dan in 3D. Kan jij het level in 1 keer uitspelen? Het is op deze manier wel iets moeilijker.

7 / 10
3D Super Snowboarder

Snowboard met wat vriendelijke ventjes in dit wintersport spelletje. Het is een drukke piste. Spring van schanzen en ontwijk de sneeuwpoppen en andere obstakels. Let ook op je tijd.

8 / 10
Mass Mayhem 2

Probeer de juiste weg te vinden. Loop goed, schakel je tegenstanders uit en pak de juiste dingen in mass mayhem 2.

8 / 10
Gunball Emperor's Revenge

In dit spelletje moet je steeds meer en grotere wapens kopen, want je vijanden worden steeds sterker. Kun jij het tournament winnen?

6 / 10
Andagel

Beweeg je al schietend door prachtige 3d-omgevingen in Andagel. Neem wraak voor de vermoorde onderzoeker en steel de formule terug van ChemiCoy!

8 / 10
Zombie Days 3D

Zombie Days 3D is een ren en schiet spel waarin je de zombies in het bos overhoop moet schieten voor ze je kunnen aanvallen en opeten. Speel de missies uit voor betere bonus wapens!

0 / 10
Space Flash Arena

Vlieg rond het ruimtestation en schiet alle andere ruimteschepen neer. Kun jij alle schoten ontwijken, de wapens pakken, en iedereen uitschakelen?

8 / 10
Blueprint 3D

Waar is deze 3D blauwdruk een plaatje van? Kan jij het raden? Draai de blauwdruk totdat je het plaatje goed in beeld hebt.

8 / 10
Kogama Boys vs Girls

Kogama Boys vs Girls is een uitdagend 3D parkour spelletje waarin de jongens en de meiden het tegen elkaar opnemen. Kun jij snel langs allerlei dodelijke hindernissen komen en de vlaggetjes allemaal raken?

0 / 10
Crossy Path

Schuif het blokje door het level door het met de muis in de juiste richting te slepen en swipen. Kun jij deze 3D doolhof puzzels oplossen? Kijk goed, want elk level is een optische illusie!

7 / 10
Tetris Cuboid 3D

Speel nu tetris in 3D! Leg de blokjes op de juiste plaatsen neer zodat je lijnen krijgt. Alleen zo kan je de blokken wegspelen.

0 / 10
Beyond Lightspeed

Pak de shield upgrades maar ontwijk de asteroïden terwijl je op hoge snelheid door de ruimte vliegt. De snelheid bepaal je zelf, maar sneller is natuurlijk wel uitdagender!

0 / 10
Die Hipster

Vind iets om de verveling en de apathie van deze vreselijke hipster te doorbreken. Ren en spring door de stad, maar als je stilstaat gaat hij toch weer klieren met zijn telefoon en zaniken.

0 / 10
Kogama: Jurassic World

In Kogama: Jurassic World staat het dinopark vol met dinosaurussen, winkeltjes en kraampjes. Ga op verkenningstocht uit en spaar iedere dag weer nieuwe muntjes en gave gadgets in dit mooie 3D spelletje!

0 / 10

Heb jij goed drie dimensionaal inzicht? Doorzie jij snel ruimtes?

De 3D spelletjes zijn mooi vormgegeven. Je kunt van alle kanten kijken en ze zijn niet plat of 2D. 3D staat voor drie-dimensionaal. Veel plezier met deze ruimtelijke spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Mahjongg 3D, Flash Chess, BlockStarPlanet, City Stunts, Mahjong Dimensions 3D, Wolfenstein 3D, Chess 3D, Sportsbike Challenge, Mahjong Dimensions, Red Flight