Vier op een rij

Speel 4 op een rij tegen de computer. Laat de fishes in de juiste rijen naar beneden vallen in het veld. Zorg dat je er vier op een rij krijgt, verticaal, diagonaal of horizontaal, voordat de computer er vier op een rij kan krijgen.

7.9 / 10
4 op een rij

Simpel, 4 op een rij. Tegen elkaar of tegen de computer.

7.9 / 10
Connect 4

Connect 4 is helemaal met Scalable Vector Graphics gebouwd. Veel plezier met dit soepel lopende 4 op een rij spelltje. Speel het met een vriend of vriendin.

7.9 / 10
Fruit Matching

Of het nou meloenen of kokosnoten zijn, zorg dat je drie of meer op een rij krijgt. Voor vier-op-een-rij krijg je een bom en voor nog meer op een rij zelfs extra tijd en een wild fruit. Wat wordt jouw high score? Succes!

0 / 10
Sky Boy

Was al de ramen zo schoon dat ze glitteren, maar kijk wel uit voor de mensen in de flat. die willen nog wel eens een raan opengooien, en als jij daar net voor hangt, dan val je te pletter.

8.1 / 10
Jelly Madness

Kun jij deze ondeugende Jellies verbinden? Hoe langer de combinaties van Jellies van dezelfde kleur zijn, hoe spannender de speciale Jellies zijn. Er zijn regenbogen en bommen en nog veel meer. Ontdek het zelf!

5.3 / 10

4 Op een rij spelletjes

Hier vind je de vier op een rij spelletjes. Probeer vier op een rij te krijgen; horizontaal, verticaal of diagonaal. Winnen, of sleur er een gelijkspel uit!

Dit vinden wij de leukste spellen:Vier op een rij, 4 op een rij, Connect 4, Fruit Matching, Sky Boy, Jelly Madness