Tags >

Ben 10

Ben 10 Savage Pursuit

In dit leuke avontuur moet je samen met Ben 10 de kwaadaardige Dr Animo tegenhouden. Hij heeft allerlei gemuteerde monsters gemaakt, dus pas op! Gebruik je alien transformaties om obstakels te overwinnen!

8 / 10
Magic Puzzle

Maak de puzzels. Maar de naam zegt het al, het zijn magic puzzels. Kies een puzzel en zoek uit wat je moet doen.

6.5 / 10
Ben 10 Aankleden

In dit spelletje kun je Ben Tennyson, de held van de serie Ben 10 aankleden! Je kunt uit allerlei kleren kiezen. Probeer ze allemaal! Wat staat het beste?

8 / 10
Ben 10 Bubble Shooter

Schiet de bubbles door het leven en probeer zoveel mogelijk dezelfde bij elkaar te krijgen.

5 / 10
Ben 10 Dragon War

Ga met Ben Tennyson van de tekenfilm Ben 10 op avontuur en versla steeds al je tegenstanders in het duel. Daarmee verdien je punten die je kunt gebruiken om upgrades te kopen!

8 / 10
Ben 10 Hero Matrix

In dit leuke spelletje kun je je eigen Ben 10 aliens maken! In wat voor monster wil jij kunnen transformeren? Kies de vormen, de lichaamsdelen en de kleuren zelf uit!

8 / 10
Ben10 Master of Flame

Probeer met Ben 10 de kwaadaardige aliens neer te schieten. Kun jij de finish halen met Heatblast? Je kunt vuur schieten, maar je hebt ook bommen om te gooien.

8 / 10
Ben 10 Hilltop Drive

Rij met Ben Tennyson van de serie Ben 10 over de weg. Kun jij alle icoontjes pakken zonder van je motor te vallen?

8 / 10
Blockade Blitz

Breek de blokken met Ben 10 en gebruik de kracht van de Omnitrix. Vind de onderdelen van dit alien horloge terug en transformeer. Met de verschillende alien krachten kun je de levels makkelijker afmaken.

8 / 10
Ben 10 Airstrikes

Vlieg in een vliegtuig met Ben Tennyson van Ben 10. Kijk uit, want er vliegen ook allerlei aliens, en die proberen je neer te schieten. Schiet terug! Maar zorg vooral ook dat je niet met ze botst!

8 / 10
Ben 10: Ultimate Alien Rescue

In dit spelletje ben je Ben Tennyson als Swampfire. Kun jij de bewakers verslaan, transformeren tot Ultimate Swampfire, en de andere aliens vinden en redden?

8 / 10
Ben 10 Kart

Race met de personages van de tekenfilm serie Ben 10 tegen elkaar in dit kart spelletje. Kun jij iedereen inhalen? Je hebt ook een laser om je tegenstanders tijdelijk still te leggen. Maar kijk uit, want zij hebben ook allemaal een laser kanon!

8.5 / 10
Ben 10 Alien Balls

Ben heeft een crypte gevonden vol met allerlei Vilgax eieren! Snel, speel ze weg in groepjes van drie voor het te laat is en ze uitkomen en alles verloren is! Kun jij ze weg spelen voor het er te veel worden?

2 / 10
Ben 10 Motorbike

Race met je motorfiets door het level en pak alle Omnitrix icoontjes met Ben Tennyson van de populaire tekenfilm serie Ben 10. Zorg dat je niet je balans verliest en valt.

8 / 10
Ben 10 Puzzels

In dit spelletje kun je kiezen uit allerlei mooie legpuzzels met plaatjes van de serie Ben 10! Eerst kun je het plaatje bekijken. Leg daarna de stukjes op de juiste plaats. Veel plezier!

8 / 10
Ben 10 Lange Boog

Probeer met Ben Tennyson, de held van de tekenfilm serie Ben 10, alle ballonnen kapot te schieten met je pijl en boog. Kun jij ze allemaal raken? Je mag vijf keer missen.

8 / 10
Ben10 Car Scene

Maak er een mooi plaatje van. Je kunt Ben 10 en andere personages uit de serie in het plaatje zetten, en ook een paar mooie Ben 10 alien autos!

8 / 10
Ben 10 vs Robots

Speel de levels uit op je skateboard. Het is wel het nieuwste van het nieuwste skateboard. Versla alle robots en kom aan het einde van het level.

8 / 10
Ben 10 Alien

Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk alle verschillen probeert te vinden in de Ben 10 alien plaatjes. Kijk goed en zie of jij kan ontdekken welke kleine aanpassingen er zijn gemaakt in de plaatjes van deze leuke tekenfilmserie.

8.3 / 10
Ben 10 Dragon

Vlieg op de draak en blijf lang leven. Schiet en ontwijk goed.

8 / 10
Ben 10 Top Gun

Schiet iedereen neer met het vliegtuigje. Je vliegt met Ben van Ben 10 en moet zorgen dat je niet uit de lucht word geschoten.

7.3 / 10
Ben 10 Demon Hunter

Rij rond in een speciale tank met Ben Tennyson, de held van de tekenfilm serie Ben 10. Probeer met je kanon alle slechterikken uit de weg te schieten.

8 / 10
Ben 10 Jeep

Race over de velden en de heuvels en pak alle ballonnen. Gebruik de nitro boost voor extra snelheid en extra grote sprongen.Zorg dat je jeep niet omkiepert!

8 / 10
Ben10 BMX

Cross door het level met de BMX fiets en probeer de tegenstander te verslaan.

8 / 10
Ben 10 Power Dive

Duik onderwater met Ben van Ben 10 en pak de bubbles. Daarmee verander je in een insect en kun je boven het water vliegen om de slechterikken in de boot te bestoken.

8 / 10
Ben 10 Space Battles

Vlieg rond met Ben 10 en schiet alle aliens neer die je proberen aan te vallen. Zal het jou lukken in leven te blijven? Pak de kanon upgrades die af en toe verschijnen als je een alien schiet.

8 / 10
Ben 10 Grot

Wandel door de donkere grotten met Ben 10 en schiet de monsters. Kijk uit, van als je in het vuur valt of door een monster wordt geraakt ben je meteen dood! Vind eerst de kogels en de jetpacks!

8 / 10
Ben 10 Speedy Runner

Spring van het ene platform naar het andere met Ben Tennyson, de held van de populaire tekenfilm serie Ben 10. Kun jij alle kristallen pakken en de finish bereiken?

10 / 10
Ben 10 Armored Attack

Rij rond in een gewapende jeep met Ben Tennyson van de bekende tekenfilm serie Ben 10! Kijk uit voor de slechterikken! Ze vallen je aan, maar schiet terug en verzamel de muntjes die ze laten vallen. Ook goed kijken waar je rijdt!

8 / 10
Ben 10 Critical Impact

Een meteoor gaat op de aarde inslaan. Transformeer in Heatblast om de brokstukken kapot te schieten, en in Ghostfreak om door obstakels heen te vliegen.

8 / 10
Ben 10 Grotten

Ben 10 rent door de grotten. Pak de muntjes en ren door naar de uitgang! Teken snel een lijn voor Ben om op te rennen, anders valt hij naar beneden!

8 / 10
Ben 10 Alien Hunter

Help Ben 10 de ontsnapte alien crimineel te vangen. Vlieg rond in je ruimte ship en ontwijk de aanvallen. Schiet de raketten en satellieten stuk. Kun jij de slechterik inhalen?

2 / 10
Ben 10 Moto Ride

Rij met Ben op de motor en probeer elke keer veilig het einde het halen. Race goed en probeer je evenwicht te houden op de motor.

0 / 10
Ben 10 ATV Quad

Rij met Ben Tennyson, de held van de Ben 10 tekenfilm serie, op een quad! Spring en doe truukjes voor extra punten, en probeer alle Omnitrix icoontjes te pakken! Veel succes!

0 / 10
Ben 10 en de Geest

Speel een leuk snowboard spelletje met Ben Tennyson van de tekenfilm serie Ben 10! Race van de piste en blijf het spook voor! Zorg dat je niet valt! Spring over de rotsen heen!

0 / 10
Ben 10 Halloween Night

Ben wil een pompoentaart voor Gwen bakken. Help hem op de bezem te vliegen en de pompoenen te verzamelen, maar kijk wel uit voor alle vleermuizen.

0 / 10
Ben 10 Legpuzzel

Leg alle stukjes op de juiste plaats om het plaatje uit de televisie serie Ben 10 goed neer te leggen. Goed mikken met de stujes zodat ze goed op elkaar aansluiten!

0 / 10
Ben 10 Top Gun 2

Vilgax heeft Opa Max ontvoerd! Help Ben Tennyson, de held van de tekenfilm serie Ben 10, om zijn opa te redden van deze slechterik!

0 / 10

Ben 10

Ben 10 is een populaire tekenfilm serie gemaakt door Cartoon Network Studios. De serie gaat over Ben, een heel gewone jongen die tijdens een campeer vakantie een alien horloge vindt. Dit horloge, de Omnitrix, hecht zich vast aan zijn pols, en al snel blijkt dat deze alien machine Ben in allerlei verschillende alien vormen kan veranderen, zoals Four Arms, Heatblast en Upgrade. Deze moet hij gebruiken om het kwaad te bestrijden, maar soms gebruikt hij ze ook wel eens om kattekwaad uit te halen! De Omnitrix geeft Ben geweldige superkrachten, en natuurlijk zitten er ook andere aliens achter deze machtige gadget aan. Dat niet alleen! Niet alle alien vormen in de Onmitrix blijken even vriendelijk, bijvoorbeeld de vorm Ghostfreak!

Speel Ben 10 Games

Natuurlijk zijn er officieel en ook door fans van de serie een hoop Ben 10 spellen gemaakt. Ben jij ook een fan van Ben 10? Dan kun je hier een aantal leuke spellen spelen met Ben en de Omnitrix in de hoofdrol! Transformeer mee met Ben en ga de strijd aan tegen de slechterikken! We hebben hier even al de leukste Ben 10 spelletjes voor je op een rij gezet!

Dit vinden wij de leukste spellen:Ben 10 Savage Pursuit, Magic Puzzle, Ben 10 Aankleden, Ben 10 Bubble Shooter, Ben 10 Dragon War, Ben 10 Hero Matrix, Ben10 Master of Flame, Ben 10 Hilltop Drive, Blockade Blitz, Ben 10 Airstrikes