Tags >

Aap

Bongo Balls

Kun jij met de bubbel-schietende aap alle inkomende bubbels wegschieten? Schiet de ballen wel snel weg in groepen van drie of meer, want als de lijn het gat bereikt dan is het spel voorbij.

8.1 / 10
Monkey Go Happy Mini Monkeys 3

Zoek goed met de aap op het schip en vind alle kleine aapjes terug die zich daar verstopt hebben. Kun jij ze allemaal in je mandje stoppen? Het zijn er 15. Kijk goed rond!

7.9 / 10
Spank The Monkey

Gebruik een uitvergrote hand cursor om deze aap een mep te geven. Sleep de hand snel naar de andere kant van het scherm om de aap uit beeld te slaan. Het spel geeft dan aan hoe hard je sloeg. Dat kan harder!

8 / 10
Monkey Taxi

De snelste taxi chauffeur van Londen is een aap. Rijd als een malle met je auto door de stad en haal je passagiers op, maar kijk wel uit voor de politie. Die willen je namelijk van straat halen!

7.9 / 10
Monkey Go Happy Mini Monkeys 2

Vind alle 15 aapjes en los de puzzels op om het spel uit te spelen.

7.9 / 10
Monkey Go Happy Christmas

Help het aapje in deze aflevering van Monkey Go Happy zijn huisje mooi versieren voor de kerst. Kun jij alle kerstspulletjes vinden en verzamelen? Kijk goed!

8.1 / 10
Monkey Go Happy Xmas Time

In dit spelletje moet je het aapje helpen de kerst cadeautjes te vinden voor de baby aapjes. Kun jij ook de kerstboom vinden en de verlichting aan krijgen?

8 / 10
Going Bananas

Waan je tussen de apen in Going Bananas. Twee apen geven je de mysterie prijs.

8 / 10
Monkey Go Happy Easter

Kun jij met het aapje goed zoeken en alle verborgen paaseieren vinden? Om bij allezones te kunnen moet je ook de puzzels oplossen.

8 / 10
Toki

Je bent een aap en moet er voor zorgen dat je het einde van het level haalt. Je kan schieten en springen met de aap. Let goed op want boven je vliegen ook vijanden.

8 / 10
Apen Tandarts

De aap heeft teveel lekkers gegeten en heeft nu last van zijn tanden. Kan jij ervoor zorgen dat die rotte tanden er uit worden gehaald. Je krijgt heel even te zien welke het zijn en dan mag je je gang gaan.

8 / 10
Kiba and Kumba Puzzel

Kun jij alle stukjes van de Kiba en Kumba legpuzzels van plek laten wisselen totdat ze allemaal goed liggen? Veel plezier met puzzelen!

8 / 10
Bloons Tower Defense 4

Zorg ervoor dat je alle ballonnen onderweg kapot laat gaan. Zet de aapjes op verschillende plekken en natuurlijk ook andere dingen die pijlen schieten. Zorg voor updates en moeilijkere levels.

8 / 10
Find Boots

Probeer het aapje te vinden wat ze elke keer verstopt! Je kan van alles aanklikken maar moet er voor zorgen dat je het aapje vind.

7.9 / 10
Jumping Bananas

Help het kleine aapje alle bananen en munten verzamelen. Kijk uit voor de giftige slangen en spinnen. Pak de spring icoontjes om grotere sprongen te kunnen maken.

8.3 / 10
Monkey Trouble 2

Verplaats een hele rij met smiley's en zorg ervoor dat er 3 of meer op dezelfde rij naast of onder elkaar zitten om ze weg te spelen. Hoeveel punten kan jij halen?

9 / 10
Sportkleding Aankleden

Geef dit meisje wat kleren die ze nodig heeft. Ze gaat zometeen sporten dus moet er dan wel de kleren voor aan hebben. Geef haar wat leuke kleren en de juiste schoenen.

8 / 10
Bloons Super Monkey

Je vlieg met de super aap door het level en moet zoveel mogelijk ballonen kapot schieten in elk level. Je kan steeds met de de punten die je haalt upgrades kopen zodat je meer pijltjes kan schieten of extra hulp krijgt.

8 / 10
Jumping Monkey

Spring met je aapje zo hoog mogelijk. Time goed en spring van platform naar platform. Je kunt ook leuke combos behalen.

8 / 10
Monkey Wizard

Gebruik de magische poep van de Monkey Wizard om verder in het level te kijken, stenen te laten zweven, en andere dieren te laten doen wat jij wilt. Vind steeds aan het einde van elke level de tros bananen.

8 / 10
Aap Inkleuren

Geef deze aap wat leuke kleuren. Je mag zelf kiezen welke kleur je hem geeft. Laat jij hem op een echte aap lijken of een fantasie aap?

8 / 10
Apentandarts

Trek de rotte tanden, maar pas op voor je vingers. Of je het nu goed doet of niet, de app wil wel eens bijten, dus blijf sherp!

8 / 10
Bloons Tower Defence 3

Kun jij met de aapjes alle ballonnen laten knallen? Zet aapjes met verschillende wapens langs het pad en zorg dat er geen ballon langs kan komen. Je kunt ook upgrades kopen voor de verschillende aapjes en machines.

9 / 10
Bonbon Foliz

Schiet met het aapje alle bubbels kapot voordat ze bij het einde van het level zijn. Doe het snel want de bubbels zijn voorbij voordat je het weet.

8 / 10
Grrrilla

Kies een celebrity en mep er op los met de gorilla. Pak containers, autos, betonblokken, verkeerslichten - het maakt niet uit wat je gebruikt - en mep er op los. Reageer je frustraties af op de celebrity die je het meest irriteert.

8 / 10
Bloons Player Pack 5

Laat alle ballonnen knallen met het bloons aapje. Mik op de juiste ballonnen. soms heb je maar een of twee pijltjes, en dan moet je echt de goede ballon weten te vinden die een kettingreactie zal veroorzaken. Je kan ook de unlimited darts optie in het hoofdmenu aanzetten (rechtsonder).

8.1 / 10
Bloons Insanity

Schiet alle ballonnen in het level kapot. Bloons Insanity is weer nieuw met veel levels en vooral moeilijkere levels. Probeer goed te schieten en te richten.

8.4 / 10
Monkey Go Happy Tales 2

Kun jij ook in deze aflevering van Monkey Go Happy weer alle puzzels oplossen en de verborgen voorwerpen vinden en weten te gebruiken?

8 / 10
Monkey Go Happy Dragon

Help het aapje alle verborgen spullen bij elkaar zoeken. Kijk goed rond. Welke spullen heb je nodig om verder te komen? Kun jij de draak vinden?

8.3 / 10
Monkey Diving

De aapjes duiken van de klif af. Zorg dat ze in de golven belanden en niet op de grond, want dat loopt het niet goed met ze af. Ben jij er op tijd bij? Spring op het juiste moment.

8 / 10
Bloons 2 Christmas Pack

Schiet alle ballonnen kapot met het aapje. Kan jij alle levels uitspelen? Mik goed en haal extra's om levels uit te kunnen spelen.

8.1 / 10
Monkey Go Happy Marathon 4

Kun jij alle Monkey Go Happy puzzels in dit spelletje oplossen? Kijk goed en ontdek wat er in elk level moet gebeuren. Krijg jij het voor elkaar?

8 / 10
Monkey Go Happy Balloons

Help de app alle ballonnen te laten knappen. Je moet wel eerst goed zoeken om alle ballonnen te vinden. Probeer op vanalles te klikken en kijk wat er gebeurt.

8 / 10
Monkey Go Happy Western 2

Weer ben je met het aapje in het wilde westen. Kies een mooie hoed uit en ga op zoek naar de hints en alle handige voorwerpen die je nodig hebt om verder te komen.

10 / 10
Monkey Go Happy North Pole

Het aapje is nu op de Noordpool. Kun jij in de kou en de sneeuw zoeken naar alle handige voorwerpen en hints om dit leuke zoekspelletje uit te spelen?

2 / 10
Crossword Puzzle Premium

In dit puzzel spel moet je de blikken de de gorilla aanbied in de juiste volgorde opstapelen. Maak een stapel met de hoogste nummers onder en de laagste boven. Voor elke serie van nummers die op elkaar volgen die je in de juiste volgorde opstapelt krijg je bonus punten.

8 / 10
Monkey Go Happy 4

Probeer de aapjes weer blij te maken door de juiste dingen aan te klikken in de juiste volgorde. Kun jij alle puzzels oplossen in dit spelletje?

8 / 10
Monkey Go Happy: Survive

Help het aapje zijn blonde en nogal onbeholpen vriend te redden. Tik steeds de juiste voorwerpen aan om de puzzels op te lossen, de wapens te pakken, of over the stenen te springen. Wat er ook nodig is om hem the redden!

8 / 10
Jungle Jiggy

Hoe goed kan jij dansen? Laat dat maar eens zien met het aapje. Druk op het juiste moment de pijltjestoetsen in en laat maar wat mooie moves zien.

8 / 10
Bananamania

Gooi bananen naar het de mannetjes- en de vrouwtjesgorilla om ze van kostuum te laten wisselen. Ze hebben heel veel grappige kostuums. Zorg alleen wel dat je niet mis gooit, want daar worden ze zwaar ongelukkig van!

0 / 10
Monkey Go Happy Candy

Vind alle verborgen snoepjes met het aapje. Je moet alle plekken goed afzoeken om ze te vinden, dus help de andere personages zodat ze je erdoor laten.

6 / 10
Even More Bloons

Schiet alle ballonnen kapot, sommigen zitten in een glazen pot...

8.3 / 10
Monkey Go Happy Adventure

Ook in de riddertijd zijn er puzzels om op te lossen. Kun jij het aapje helpen? Kijk goed rond en ontdek waar je op moet klikken.

8 / 10
Monkey Go Happy

In ieder level moet je een spelletje of puzzeltje oplossen om de app gelukkig te maken. Hoe kun jij elke kaar het aapje blij maken?

8.1 / 10
Monkey Go Happy Mini Monkeys

Probeer de kleine aapjes terug te vinden. Ze hebben zich overal verstopt. Kun jij ze allemaal terug vinden in dit leuke point-and-click spelletje?

8 / 10
Monkey Go Happy Thanksgiving

Het is Thanksgiving! Zoek met het aapje in alle hoeken. Struin the sneeuwlandschap af en vind alle nuttige voorwerpen. Kun jij de puzzels allemaal oplossen? Kijk goed rond!

8 / 10
Monkey Dentist

De aap heeft kiespijn en jij moet de juiste kiezen en tanden trekken. Kijk goed welke tanden eruit moeten en trek ze er daarna uit bij de aap.

8.1 / 10
Monkey Kart

Racen tegen de verschillende tegenstanders met je aapje in dit race spel dat het uiterlijk van een trail spelletje heeft. Spring over de obstakels en gebruik de extras die je oppikt om je tegenstanders te dwarsbomen.

8 / 10
Monkey Go Happy Sci-Fi

Er zijn drie baby aapjes ontvoerd door aliens. Kun jij alle puzzels oplossen en zo de weg vinden op deze alien planeet?

8 / 10
Monkey Go Happy Western

Dit keer zijn de aapjes in het Wilde Westen beland. Kun jij ze helpen zoeken naar allerlei verloren voorwerpen en handige hints om de puzzels op te lossen?

0 / 10
Monkey Matric

Help het aapje naar de uitgang. Onderweg zal je wel wat dingen moeten doen om hem overal langs te kunnen laten gaan.

8.1 / 10
Monkey Go Happy The Castle

Kan jij aan aapjes vinden die in vleermuizen zijn veranderd. Pak de spullen en gebruik de op de juiste plekken.

8 / 10
Monkey Go Happy Halloween

Het is Halloween, en weer is het aapje op zoek naar allerlei spulletje. Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden? Help het aapje de puzzels op te lossen in het donkere bos.

8 / 10
Monkey Go Happy Elevators

Gebruik de lift om naar de verschillende verdiepingen te gaan. Vind handige voorwerpen en probeer ze te gebruiken om het verborgen speelgoed te vinden voor de baby aapjes.

8 / 10
Choose Your Weapon 2

Je hebt een grote hoeveelheid wapens om uit te kiezen. Schiet of sla de gemuteerde computer virussen neer met de Glowmonkey in deel 2 van Choose Your Weapon.

8 / 10
Jingle Juggy

Dans lekker op de muziek en zorg dat je ook de juiste dans pasjes maakt. Dat kan je doen door op het juiste moment de pijltjestoetsen in te drukken. Dans lekker met het aapje.

8 / 10
Monkey Go Happy Mayhem

Kun jij het aapje helpen bij het oplossen van de verschillende klikpuzzels? Kijk goed, ontcijfer de hints, en klik op de juiste voorwerpen.

8 / 10
Monkey Go Happy Tales

Kun jij alle puzzels oplossen en zo de baby appjes terugvinden? Kijk goed rond en ontdek welke voorwerpen je moet verzamelen en gebruiken.

8 / 10
Monkey Lander

Laat je Monkey netjes landen met het ruimteschip. Verzamel onderweg ook de bananen, maar pas op dat je niet hard tegen muren of het platform aanknalt!

8 / 10
Choose Your Weapon 4

Zorg dat je iedereen neerschiet of slaat die op je af komt. Je hebt keuze uit heel veel wapens. Wacht niet langer en speel het nu.

8 / 10
Aapjes laten springen

Laat je aapje de appels uit de bomen halen door de trampoline goed te zetten met de spatiebalk. Laat het aapje niet op de grond vallen.

6.4 / 10
Monkey Go Happy SciFi 2

Zoek met het aapje in alle hoeken van het ruimteship. Verzamel handige voorwerpen en los alle puzzels op om de aapjes bij elkaar te zoeken.

8 / 10
Monkey Go Happy Guess

Kan jij de woorden raden. Alles is het engels dus je kan het gelijk testen hoe goed dat is. Maak de mini monkeys blij.

8 / 10
Ton Reloaded 1

Geheime overheids experimenten hebben One Ton gecreeerd: een boze, bewapende gorilla. One Ton is vervuld van haat voor zijn makers. Help de gorilla uit het militaire complex ontsnappen.

8 / 10
Monkey Monkey

Spring op de plank en schiet het aapje de lucht in. Spring niet te hard op de plank want dan gaat het aapje te hoog! Probeer de juiste snelheid en hoek te vinden om het aapje aan het andere aapje te laten hangen.

8 / 10
Jungle Stapelen

Stapel zo hoog mogelijk in de jungle. Je kan alles laten vallen met het aapje. Stapel recht want anders valt de toren om.

8 / 10
Monkeys

Stapel de aapjes op elkaar en zorg dat de stapel zo hoog mogelijk wordt zonder dat de aapjes omvallen.

8 / 10
Jungle Breakout

Speel alle bananen weg. Je schiet het balletje naar boven en daarna moet je met je balkje het balletje hooghouden en zoveel mogelijk bananen wegspelen.

8 / 10
Fashion Monkey Dress Up

Geef het aapje wat daar slingert wat leuke kleren. Je kan uit heel veel dingen kiezen. Een leuke shirt of een leuke broek of geef hem eens een iets ander gezicht.

8 / 10
Hungry Hippo

Zorg ervoor dat je met het nijlpaard zoveel mogelijk fruit pakt en ervoor zorgt dat je niet geraakt wordt. Want er staan aapjes beneden die van alles gooien.

6 / 10
Grabrilla

Help de gorilla de kokosnoot in de lucht houden door hem steeds te vangen in dit razendsnelle arkanoid spel. Het spel gaat meteen weer door als je een kokosnoot laat vallen, dus soms is het niet meteen makkelijk te zien of je er nu in bent geslaagd de bal terug te stuiteren of dat dit een nieuwe kokosnoot is.

8 / 10
Fruit Chimp

Vang met het aapje al het fruit. Kijk wel uit voor de blikjes boeken en andere dingen want dan ga je af.

8 / 10
Stunt Karts

Race over het pad met het aapje in de jeep. Kun jij alle gouden muntjes pakken en de finish bereiken? Pak alle muntjes en sloop je jeep niet!

0 / 10
Monkey's Money

Deze apen geven geld weg. Het Monkey symbool is een joker en de maximale uitbetaling is 3000!

6 / 10
Jungle Juggle

Slinger het beestje naar het einde van het level. Slinger goed want je hebt 1 kans, pak onderweg ook nog de muntjes.

6 / 10
Blast Passage

Leg met het aapje bommen neer en zorg dat je je tegenstanders kapot maakt. Verzamel ook zoveel mogelijk munten en zorg dat je het einde van het level haalt.

8 / 10
Flying Monkey

Het aapje met wat je speelt hangt aan een paar ballonnen. Zorg ervoor dat die lekker ver kan zweven. Pak onderweg wat extra punten maar let wel op de tegenstanders. Anders valt die naar beneden.

8 / 10
Funkey Monkey

Deze funkey gokkast draait om bananen en bamboehutjes. Een winlijn is alles wat je nodig hebt.

8 / 10
Monkey Escape

Ontsnap met het aapje en zorg ervoor dat je steeds goed springt. je springt van rad naar rad en moet het juiste moment kiezen. Kan jij steeds helemaal bovenaan komen?

8 / 10
Mr And Mrs Chimps

Slinger met je aap over de rivier opzoek naar je vriendin. Zorg wel dat je goed slingert en de juiste takken valt anders val je naar beneden. In de rivier zitten krokodillen dus dat overleef je niet.

2 / 10
Monkey Sokoban

Zorg dat alle bananen op de goede plek liggen. Schuif ze met je aap op de goede plek en zorg dat ze niet in een hoek of tegen een muur gestrandt raken.

0 / 10
Physics Phrenzy

Zorg ervoor dat je met het aapje bij de bananen komt. Je kan het aapje een andere kant op laten gaan door de groene ballen op een andere plek te leggen. Kan jij elk level weer bij de banaantjes komen?

0 / 10
Tarsy's Balloons

Help het appje Tarsy alle ballonnen te laten knappen. Je hebt alleen maar een pijltje. Daarmee moet je alle ballonnen laten knallen en ook nog alle sterren pakken. Plaats de ballonnen daarom zo dat je een kettingreactie veroorzaakt.

0 / 10
Bloons 3

Je hebt net genoeg pijltjes om met het appje alle ballonnen kapot te schieten. Zal het je lukken? Goed mikken om er zoveel mogelijk te raken.

0 / 10

Speel met andere apen...

Apen spelletjes speel je hier. Uiteenlopende spelletjes waarin de aap centraal staat. Speel met een baviaan, chimpansee, gorilla, orang-oetang of misschien wel een mensaap! Pak er een pinda of banaan bij, je speelt immers een aapje.

Dit vinden wij de leukste spellen:Bongo Balls, Monkey Go Happy Mini Monkeys 3, Spank The Monkey, Monkey Taxi, Monkey Go Happy Mini Monkeys 2, Monkey Go Happy Christmas, Monkey Go Happy Xmas Time, Going Bananas, Monkey Go Happy Easter, Toki