Tags >

Abyss

Five

Zorg dat er 5 ballen van dezelfde kleur op een rij komen. Doe het snel voordat het level vol zit.

10 / 10
Egypt Puzzle

Duw de dozen van dezelfde kleur tegen elkaar aan om ze te laten verdwijnen in dit Egyptische spel. Duw drie of meer dozen bij elkaar en maak het midden van het veld leeg.

8.1 / 10
Bubble Breaker

Laat de gekleurde ballen knallen in het spel Bubble Breaker door te klikken op bubbels van dezelfde kleur. Hoe meer bubbles in een keer knallen, hoe meer punten je krijgt! Probeer dus om bubbles van 1 kleur te verwijderen zodat alle bubbles van de andere kleuren aan elkaar grenzen en jij wint! De eerste levels zijn gemakkelijk, maar Bubble Breaker wordt snel een stuk moeilijker. Je kunt ook selecteren op welke level je wilt starten.

8 / 10
Samephysics

Een grappig abyss spelletje waarbij je de kratten weg kunt klikken. Ze vallen alleen niet zo netjes neer. Probeer zoveel mogelijk combinaties weg te klikken. Je kunt ook de boel door elkaar schudden, en enkele kratten wegklikken, maar dat mar maar een bepaald aantal keer (zie de telling rechts).

8 / 10
Gold Strike

Hak verschillende blokken weg in dit Abyss achtige spelletje. 2 of meer dezelfde stenen kunnen weg! Probeer alle schatten ook te bemachtigen!

8 / 10
Same Game

In dit abyss blokken spelletje moet je het hele veld leegkrijgen. Elke ronde komt er een nieuwe kleur bij. Je hebt drie soorten bommen rechtsonder in het scherm. Eentje voor een vlak van 9 blokken, eentje voor een rij en eentje voor een kolom.

8 / 10
Bricks Breaking

Klik de blokken weg en probeer het veld leeg te spelen. Twee of meer blokken van dezelfde kleur die tegen elkaar aan liggen kun je wegspelen door er op te klikken.

7.5 / 10
Cascade

Net als in Bubbles breek je in Cascade de blokken door groepen blokken van dezelfde kleur aan te klikken. Voor elke tegen die je niet weg kunt klikken maar moet opblazen verlies je een leven. Je moet wel snel zijn, want je krijgt maar kort de tijd de levels uit te spelen.

8 / 10
Ball Chimes

Klik de juiste kleuren bubbels weg om zoveel mogelijk punten te halen. Je kan meer punten halen als er meer van dezelfde kleur ballen aan elkaar zitten.

8 / 10
Gold Rush Deluxe

Klik de blokken weg voordat ze te hoog opstapelen. Je kunt de blokken wegklikken als er drie of meer van dezelfde kleur naast elkaar liggen. Verzamel de gouden blokken om naar het volgende level door te gaan.

8 / 10
Bricks Breaking 3

Breek de blokken door op drie of meer blokken van dezelfde kleur die naast elkaar liggen te klikken. Soms verschijnt er tussen de levels door een reclame. Maak je geen zorgen, na 15 seconden gaat je spel gewoon verder met het volgende level.

7.8 / 10
Cascade 2

Net als in Abyss moet je in dit tweede deel van Cascade de groepen blokken van dezelfde kleur wegklikken. Klik alle blokken weg om het veld zo leeg mogelijk te krijgen. Je mag in deze versie alleen groepen van 3 of meer blokken wegklikken. Voor elke groep van 15 of meer die je wegklikt krijg je een bom.

8 / 10
Puzzle Defence

Klik zoveel mogelijk vijanden weg. Je moet er voor zorgen dat die niet beneden komen. Je kan ze wegklikken als er 2 of meer bij elkaar zitten.

8 / 10
Blocked

Breek alle blokken in dit leuke abyss spelletje. Kun jij het perfect spelen zodat je ze echt allemaal breekt? Hoever kun jij komen in Blocked?

8 / 10
Qross Fire

Leuke variant op wat blokken spelletjes. Je moet de blokken zo draaien zodat er meerdere van dezelfde kleur bij elkaar komen en zo worden weggespeeld.

8 / 10
Qbeez

Maak het veld leeg. Elke combinatie van twee of meer van dezelfde blokken kan worden weggeklikt, maar zorg wel dat je niet met alle losse eindjes komt te zitten. Als je toch vastloopt kun je op het icoontje met de gekleurde blokken onderin klikken om de blokken van kleur te laten wisselen.

8 / 10
Thanks But No Thanks

In dit grappige Looney Tunes spelletje moet je als de Looney Tunes haan Foghorn Leghorn zo snel mogelijk van alle kado's af komen.

8 / 10
Simpsons Groeperen

Klik alle Simpson figuren weg. Klik op de figuren als er 2 of meer van dezelfde soort bij elkaar zitten. Probeer alles weg te spelen en zoveel mogelijk punten te halen. Maak combos voor explosieve Duff blikjes.

8 / 10
Helios and the Spartan

Stuiter met het schild van je Spartaanse krijger de zonnegod door het level. Kun jij alle blokken breken en tegelijkertijd ook je vijanden met de Spartaan verslaan?

0 / 10
Gravity Grid

Kun jij het bord zo draaien dat alle blokken van dezelfde kleur bij elkaar terechtkomen? De eerste paar levels zijn makkelijk, maar het wordt steeds moeilijker. Kom jij er nog uit?

8 / 10
Bubble Buster

Bubble spel waarbij de ballen vanaf onderaf komen. Zitten er 3 of meer bij elkaar dan kan je ze wegklikken. Zorg dat ze stapel niet te groot wordt.

8 / 10
CubiClick

Speel het veld leeg door gelijke symbolen bijelkaar aan te klikken in deze kerst-game. Wel snel zijn, want des te meer icoontjes er in het spel komen, des te moeilijker het wordt!

8 / 10
Puzzle Core

Klik op de blokken om ze weg te spelen. Je kan de blokken alleen wegspelen als er 3 van dezelfde kleur aan elkaar vast zitten. Als de stapel te hoog wordt speel je verder aan de rechterkant.

8 / 10
Ecto Harvest

Ecto's zijn blok-vormige spookjes van gekleurde gelei. Kun jij ze allemaal wegklikken. Doe het zo snel mogelijk en win punten voor mooie upgrades.

0 / 10
Blokz 2

Klik alle blokken weg in het level. Je kan ze weg klikken als er meerdere van dezelfde kleur aan elkaar vast zitten. Hoe meer er aan elkaar zitten, hoe meer punten.

0 / 10
Baby Smurf Doubbles

Klik op de speeltjes van de smurfen om ze te laten verdwijnen. Het kan alleen als er 2 of meer van dezelfde speeltjes bij elkaar zitten. Kan jij alles wegspelen?

8 / 10
Blockfall

Klik de blokken weg in combinaties van minimaal twee van dezelfde soort. Kun jij ze allemaal wegspelen? Kijk goed om steeds de juiste volgorde te ontdekken.

2 / 10
Pick Up Flowers

Probeer alle bloemen in elk level weg te spelen. Je kan de bloemen weg klikken als er 3 of meer van dezelfde kleur aan elkaar vast zitten.

3 / 10
Ben 10 Alien Balls

Ben heeft een crypte gevonden vol met allerlei Vilgax eieren! Snel, speel ze weg in groepjes van drie voor het te laat is en ze uitkomen en alles verloren is! Kun jij ze weg spelen voor het er te veel worden?

2 / 10
Fluffy Cuddlies

Help de dierenarts alle Fluffy Cuddlies te verzamelen. Kijk steeds welke ze nodig heeft en hoeveel. Kun jij ze telkens binnen de tijd verzamelen in het spel? Trek snel lijnen om combinaties te maken.

0 / 10
Marble Smash

Je moet in dit spelletje alle knikkers in het veld weg spelen. Klik op combinaties van drie of meer. Vind de juiste volgorde zodat je op het einde nul knikkers over houdt.

0 / 10
Diamond Chain

Klik op de combos van edelstenen om ze weg te spelen. Er komen er steeds meer bij. Zorg dat ze de top van het veld niet bereiken. Je moet wel snel zijn!

8 / 10
Smiley Clicker

Klik alle smilie's weg. Klik de kleur aan en alle balletjes met dezelfde kleur die er aan vast zitten zullen verdwijnen.

8 / 10
Mind The Blox

De blokken zijn in dit spelletje allemaal grappige figuurtjes. Klik groepen van twee of meer weg om het veld zo leeg mogelijk te houden. Er komen steeds meer verschillende kleuren. De paarde happertjes eten een hele rij weg.

8 / 10
Bubble Ducky

Klik zoveel mogelijk blokken weg. Klik een kleur aan en alles wat eraan vast zit van dezelfde kleur zal verdwijnen.

8 / 10
Driller

Boor een pad door de blokken heen en zorg dat er geen blokken op je hoofd vallen. Ondertussen moet je ook de flessen zuurstof proberen te pakken, want anders stikt je boze smiley. Je kunt ook opzij boren.

8 / 10
Aquacubes

Schuif de lijnen heen en weer om groepen van drie, vier of meer blokken van dezelfde kleur te vormen. Probeer de balk vol te kijgen voordat de zon het andere einde van de balk bereikt.

8 / 10
Collapse 400

Probeer het veld leeg te spelen door groepen van twee of meer blokken weg te klikken. Je krijgt strafpunten voor het klikken van losse blokken. Als er een reclame verschijnt kun je die wegklikken.

8 / 10
Tetris Race

Zorg ervoor dat je steeds 3 of meer dezelfde figuurtjes bij elkaar hebt. Kan jij alle figuurtjes wegspelen.

8 / 10
Blox Aqua

Klik alle blokken weg, als er 2 of meer van dezelfde kleur aan elkaar vast zit kan je ze weg klikken.

8 / 10
Polar Stars

Speel alle sterren weg. Maak combinaties met sterren van dezelfde kleuren. Je kunt ook speelgeld inzetten als je het spannender wilt maken.

8 / 10
Blockarelli

Blijf de blokken wegklikken totdat er geen blokken meer weg te klikken vallen. Groepen van drie of meer blokken met dezelfde kleur kunnen worden weggeklikt.

7 / 10
Aqua Blox

Probeer in dit spel zoveel mogelijk blokken weg te klikken. Je kan de blokken weg klikken als er 2 of meer van dezelfde kleur bij elkaar zitten. Maar hoe meer er bij elkaar zitten hoe meer punten je ervoor krijgt.

8 / 10
Treasure Diggers

Speel alle blokken weg in dit abyss spelletje door zo veel mogelijk combo's van drie of meer te maken. Doe het zo snel mogelijk, want dan krijg je een explosieve combo bonus!

8 / 10
Jelly Pop

Speel alle jelly blokken weg voordat ze de bovenkant bereiken. Je kunt combos maken van drie of meer door de jellies van plek te laten wisselen. Ze hoeven niet naast elkaar te liggen om te wisselen, zolang ze maar in de zelfde rij of kolom liggen.

0 / 10
Funny Tetris

Funny Tetris. Ondanks wat de naam doet vermoeden is dit geen Tetris. Het spel is meer vergelijkbaar met 'Abyss' spelletjes. Hoe dan ook: Krijg 3 poppetjes op een rij en scoor punten!

2 / 10
Knightfall

Een combinatie van een Abyss-spelletje en een adventure game waarin je de ridder speelt. Je moet de ontvoerde prinses zien terug te vinden. Click combos van drie of meer blokken weg en spies je vijanden, maar kijk uit hoe je de puzzel draait, want anders pakken ze jou.

0 / 10
Flower Blast

Klik zoveel mogelijk beestjes weg. Je kan ze wegklikken als er meer dan 2 bij elkaar zitten. Kan jij in elk level alles weg krijgen.

0 / 10
Phlocks

Laat de blokken vallen en probeer ze allemaal in het level te laten.

0 / 10
Kap'tein Klik

Speel Kap'tein Klik met allerlei spelers uit allerlei verschillende landen. Klik de combinaties van dezelfde kleuren weg uit het speelveld om de schatten te winnen.

0 / 10
Click Battle Madness

In dit spelletje heb je een leger tovenaars. Je moet het kasteel zien te beschermen tegen de vikings. Klik op de kleurencombinaties om de tovenaars te laten schieten.

0 / 10
Grab a Cat

Pak de katten snel en plaats ze ergens anders in het level. Zorg dat de stapels niet te hoog worden. Vorm rijtjes van drie om ze weg te spelen.

0 / 10
Cute Puzzle Witch

Speel steeds alle blokjes weg door combo's van drie of meer te maken. Er komen steeds sneller nieuwe blokjes bij. Kun jij het bijhouden? Gebruik de power-ups en zorg dat de blokjes niet te hoog komen!

0 / 10
Poker Challenge

In dit spelletje moet je de kaarten snel wegspelen voor ze te ver naar boven schuiven en de bovenste rand van het scherm raken. Kun jij de kaarten wegspelen door ze opzij te schuiven en poker hands te maken?

0 / 10

Abyss en wegklik spelletjes

Abyss is het bekende spelletje waarbij je twee of meer aangrenzende blokjes kunt wegklikken. Hier vind je Abyss en soortgelijke spelletjes!

Dit vinden wij de leukste spellen:Five, Egypt Puzzle, Bubble Breaker, Samephysics, Gold Strike, Same Game, Bricks Breaking, Cascade, Ball Chimes, Gold Rush Deluxe