Tags >

Achtbaan

Roller Coaster 3

Probeer de kermis een beetje draaiend te houden door bijvoorbeeld een achtbaan te bouwen of een simulator. Huur mensen in en maak reclame. Vergeet alleen niet genoeg geld achter te housen om de rekeningen te betalen.

7.7 / 10
Rollercoaster Rush

Maak de rit van de dag in dit achtbaan spelletje. De achtbanen staan gave steden. Jij bestuurt de remmen op deze achtbanen. Zorg ervoor dat de mensen in het karretje de achtbanen leuk vinden, maar ze moeten ook weer niet zo hard gaan dat ze crashen.

8 / 10
Rollercoaster Creator

Ontwerp je eigen rollercoaster in dit achtbaan spelletje. Zorg dat je alle muntjes te pakken krijgt door je achtbaan zo te bouwen dat het karretje er langs komt.

8.1 / 10
Rollercoaster Creator 2

Maak een mooie achtbaan en probeer ook het karretje langs alle edelstenen te laten rijden, dan verzamel je die ook in een keer. Krijg jij iedereen veilig naar de overkant?

8 / 10
Rollercoaster Revolution

Stap in de achtbaan en haal het einde van het level met zoveel mogelijk karretjes. Onderweg kan je veel bonuspunten halen maar het belangrijkste is om niet te crashen.

8 / 10
Thrill Rush 3

Thrill Rush 3 is terug! Dit keer ook weer met een achtbaan die uit elkaar valt terwijl jij er nog in zit! Weet jij dit avontuur te overleven? Ontwijk de vallende voorwerpen en zorg dat je niet uit het karretje valt!

6 / 10
Build Your Own Coaster

Bouw hier je eigen roller coaster. Een achtbaan met loops, scherpe bochten en stukken over de kop? Jij bepaalt het. Klik op Submit Coaster om hem te testen.

8 / 10
Ghost Train Ride

Bestuur de karretjes van de achtbaan en probeer de karretjes met alle inzittende geesten veilig aan het einde van de rit te brengen. Ga afentoe niet te hard want dan chrash je de karretjes!

8 / 10
Coaster Racer 3

race over de baan heen en probeer iedereen in te halen. Stuur goed want alleen de eerste plaats telt.

8.4 / 10
Thrill Rush 1

In Thrill Rush 1 wordt een ritje op de achtbaan ineens een maf avontuur wanneer de achtbaan uit elkaar begint te vallen net als jij er in zit! Spring en buk om te zorgen dat je niet uit het karretje wordt gestoten door vliegende fragmenten van de rails en uit elkaar vallende decoorstukken!

8 / 10
Epic Coaster

Spring met de karretjes naar de banen van de achtbaan en val vooral niet naar beneden. Hou de linkermuisknop ingedrukt om hoger te kunnen springen.

8 / 10
Uphill Rush 5

Alweer de 5de versie. Kan jij in elk level het eind halen?

8.1 / 10
Thrill Rush 2

Achtbanen die door water gaan zijn fantastisch! Duik met een razend hoge snelheid recht het water in in Thrill Rush 2! Zo wordt de dodelijke thrill rush achtbaan nog even net iets gevaarlijker!

2 / 10
Thrill Rush 4

Rij het karretje van de achtbaan op en neer, maar pas op voor explosies in Thrill Rush 4!

4.7 / 10
Amuse Park

In dit spelletje moet je een mooi pretpark bouwen. Zorg dat je bezoekers allemaal weer tevreden het park verlaten. Als ze verveeld raken zul je nieuwe attracties moeten bouwen, of de bestaande attracties moeten upgraden.

8.1 / 10

Achtbaan en pretpark spelletjes

Achtbanen! Maak een rondje in een van de achtbaan spelletjes. Maak een enge roller coaster rit in een karretje op de kermis, in het attractiepark of pretpark of gemakkelijk vanachter je pc!

Dit vinden wij de leukste spellen:Roller Coaster 3, Rollercoaster Rush, Rollercoaster Creator, Rollercoaster Creator 2, Rollercoaster Revolution, Thrill Rush 3, Build Your Own Coaster, Ghost Train Ride, Coaster Racer 3, Thrill Rush 1