Tags >

Afreageren

LA Rex

De T-Rex uit New york valt opnieuw een Amerikaanse stad aan. Dit keer moet LA er aan geloven. Bestuur de bloeddorstige dino en maak alles kapot!

8.1 / 10
Computer Meppen

Heb je even helemaal genoeg gehad van computer-problemen en sla je hem liever helemaal kapot dan dat je weer voor een reparateur gaat betalen? Map er in dit spelletje even helemaal op los!

8 / 10
Hobo 5

In dit spelletje is de agressieve zwerver ontvoerd door aliens. Vecht tegen de aliens met al je vieze en vreemde aanvallen, en ook tegen de klonen die ze van je hebben gemaakt.

10 / 10
Kick My Dear Bosses

Op een dag heb je het helemaal gehad met je gemene baas. Schop al de boze bazen het raam uit. Hoe ver kun jij ze laten vliegen?

6 / 10
Spank The Monkey

Gebruik een uitvergrote hand cursor om deze aap een mep te geven. Sleep de hand snel naar de andere kant van het scherm om de aap uit beeld te slaan. Het spel geeft dan aan hoe hard je sloeg. Dat kan harder!

8 / 10
Whack Your Boss

Voel je je een beetje gefrustreerd vandaag? Reageer al je woede af op je baas zonder je baan te verliezen in dit online spel. Er zijn 16 manieren om je baas te lijf te gaan. Kan jij ze allemaal vinden? The schoonmaker lost de rest op.

8 / 10
Justin Bieber Bash

Gooi flesjes naar het hoofd van justin bieber en probeer hem zoveel mogelijk te raken in het aantal seconden wat je hebt.

8 / 10
Falling Bush

Bekijk in dit immens populaire spelletje de val van voormalig president George Bush terwijl hij langs de bubbles naar beneden tuimelt. Als je wat meer actie wilt kan je hem ook met de muis heen en weer smijten. Het is bijna hypnotiserend.

8 / 10
Rotten

Speel een klein rotjoch in dit spel en trap je speelgoed zo hard mogelijk door de kamer. Des te meer je vernielt des te meer punten je scoort in Rotten.

8 / 10
Darten op je Baas

Pas zelf eerst het plaatje aan zodat de figuur in de foto op je baas lijkt. Pak daarna de darts en gooi er op los. Je kunt zo lang als je wilt blijven darten door op de dartpijl te klikken.

8 / 10
Whack Your Computer

Je werkt op een luxe kantoor, maar je bent het helemaal zat. Net als de vrouw binnenkomt besluit je je computer te slopen om een mannelijke indruk op haar te maken. Vind alle creatieve manieren waarop je de computer kunt slopen.

9 / 10
Monster Truck Curfew

Rij naar huis in je monstertruck. Waarom zou je moeilijk doen en andere autos keurig inhalen als je ze ook kan verpletteren? Plet de autos, busjes, en politiewagens. Je monstertruck is moeilijk kapot te krijgen, maar het kan wel!

8 / 10
Bush2

Slinger oud-president George W Bush door het veld heen. Hij botst tegen allerlei bubbels op en stuitert daar als ragdoll heel grappig overheen.

8.2 / 10
Interactive Buddy

het doel van dit spelletje is waarschijnlijk om alle items te verzamelen. We weten het niet zeker. Maar het is wel erg verslavend. Treiter je buddy of maak hem juist helemaal blij. Koop nieuwe items om uit te proberen.

8 / 10
Grrrilla

Kies een celebrity en mep er op los met de gorilla. Pak containers, autos, betonblokken, verkeerslichten - het maakt niet uit wat je gebruikt - en mep er op los. Reageer je frustraties af op de celebrity die je het meest irriteert.

8 / 10
Rockband Rampage

Als je een rock legende bent moet je ook aan bepaalde verwachtingen voldoen. Sla alles dat je niet aanstaat kort en klein met je gitaar, je hotel kamer, je tourbus, de club waar je moet optreden... Maar kijk uit voor de politieman. Als die langskomt moet je even stoppen alles te mollen, anders sluiten ze je op!

8 / 10
All Star Celebrity Brawl

Kun jij een paar celebrities echt niet uitstaan? Er zitten er een hoop in dit spelletje, dus boks tegen de sterren en reageer lekker even je woede af.

0 / 10
Celebrity Bash

Boks tegen allerlei celebrities in dit vechtspelletje. Kan je even een bepaalde celeb niet meer verduren, trek dan je boks handschoenen aan en mep er op los in Celebrity Bash.

8 / 10
Attack Of The Sprouts

Sla al de freaky geanimeerde spruitjes plat, anders moet je ze opeten en dat is geen goed idea, want deze spruitjes zijn flink gemuteerd. Na drie spruitjes ga je ook meteen dood, dus wees op je hoede, ze worden steeds sneller.

8 / 10
Drop Dead 2.5

In dit spelletje moet je Herbert de beer allerlei schade aan doen. Slinger hem alle kanten op en blaas ook vanalles op. Des te erger de schade, des te meer punten.

0 / 10
Rage Truck 3

Rij rond met de rage truck en sloop alles dat je onderweg tegenkomt. Ram iedereen uit de weg, veroorzaak explosies en zorg voor absolute chaos in de stad.

8 / 10
Pinata Party

Sla alle piƱata's kapot met je knuppel. Zorg dat je de bommen niet raakt. Hoeveel punten kun jij scoren? Als je het goed doet kun je snel upgraden en allerlei leuke achievements ontgrendelen voor extra punten!

0 / 10
Fury Officer

De strijd barst los op kantoor. Je hebt het gehad met het gezeur van collegas en de baas. Het is tijd voor wraak. Reageer je op iedereen af in dit kantoor vecht spelletje.

7.8 / 10
Rage Super Punch

Het is een saaie dag op het kantoor en alles zit je ook nog eens tegen! De maat is vol! Ram alles en iedereen uit de weg met je rage super punch!

8 / 10
Punchifier

Sla alle vijanden die je tegenkomt. Ze vechten ook terug, dus als je een keertje verliest kun je ook terug naar minder sterke tegenstanders.

0 / 10
Purrmageddon

Het is de Purrmageddon! Kun jij in de stad zoveel mogelijk chaos en schade veroorzaken met de kat in het grote mecha-pak?

8 / 10
Beat Me Up

Reageer je frustratie af in Beat Me Up. Slinger je mannetje alle kanten op en ram hem tegen allerlei punten en blokken aan.

8 / 10
Roly Poly Eliminator 2

Maak alle Roly Poly monsters in elk level dood. Zet de vallen goed klaar, hak de touwen door of gebruik dynamiet om de boel op te blazen.

8 / 10
Spank the Banker

Denk je dat de bankiers met de crisis te maken hebben? Reageer dan nu al je frustraties op ze af in dit spelletje.

7.8 / 10
Operation Slaps

Probeer elkaars handen te slappen, maar pas op voor schijnbewegingen.

8 / 10
Mad Monday

Laat je helemaal gaan in die road rage spelletje en ram alle medeweggebruikers van de weg. Je kunt ze ook kapot schieten, wat alleen maar eerlijk is sinds ze ook op jou gaan schieten na een tijdje.

8 / 10
Messing With The Neighbour

Je hebt ruzie met de buren en moet proberen die andere eerder kapot te krijgen dan hij jou! Je kan allemaal dingen kopen! Probeer het nu.

8.1 / 10
Acne Be Gone

Help de Acne oftewel alle puisten weg te halen. Klik op de puisten om ze weg te halen. Klik snel achter elkaar om zo wat bonussen te halen. Kan jij hem helpen?

8 / 10
Papier gooien

Dit spelletje maakt het propjes gooien net weer iets uitdagender doordat er ook een ventilator naast staat. Let dus ook goed op hoe hard het waait en in welke richting.

8.1 / 10
Bird Slice

Raak alle vogels die langsvliegen met je messen. Kun jij ze allemaal raken? Laat er geen een vallen, want dan verlies je een leven. Pak de hartjes voor extra levens, en kijk uit voor de bommen.

0 / 10
Pedestrian Killer

Slechte dag? Reageer het lekker af op de voetgangers in dit spel. Race rond het scherm met je auto en laat geen enkele voetganger ontsnappen!

8 / 10
Texas Farm Thrasher

Rij met je maaimachine over het veld. Vijandige boeren uit de regio willen je veld kapot maken en je oogts vernielen. Dat kan natuurlijk zomaar niet. Op het platteland in Texas doen ze niet moeilijk, maai alle vandalen lekker neer.

8 / 10
Mole Hunter 2

Mep al die vervelende mollen in je tuin met de hamer. Wees er snel bij, want anders duiken ze weer hun tunnels in. Hoeveel mollen kan jij meppen?

8 / 10
Amorphous

Hak met je zwaard zoveel mogelijk Glooples aan stukken. De groene daar wordt je alleen maar een beetje duizelijk van, maar de blauwe zijn bijvoorbeeld wel gevaarlijk.

8 / 10
Kayne VS Taylor

Het gaat erom wie de prijs krijgt. Jij hebt de prijs in je handen maar iemand komt die afpakken. Sla de persoon die op je af komt zodat jij de prijs kan houden.

8.2 / 10
Shark Mountain

In dit spelletje ben de een haai die in een meertje bovenop de berg woont. Allerlei mensen willen je meertje opblazen, en dat kan natuurlijk niet. Val iedereen aan en scheur ze in stukken. Zelfs hun helikopters kun je vernietigen. Zorg alleen wel dat je niet van de berg valt!

7.3 / 10
Deconstructor

Lekkere retro shooter waarin je als Deconstructor het tegen de mensheid moet opnemen.

8 / 10
Exploderende Jeep 2

Stel de hoek van de steiger goed in en zet hem op de juiste afstand. Ram daarna je jeep zo hard mogelijk tegen de andere auto's aan. Probeer zoveel mogelijk schade te veroorzaken!

8 / 10
Rise of the Titans 2

Door vervuiling en uitbuiting van de aarde gaat de wereld ten onder. De oerreuzen staan op om de mensheid te stoppen. Maak alle huizen, wapens, en legers van de mensen kapot.

8 / 10
Mass Mayhem 2099 AD

Het is het jaar 2099, en aangezien het toch een totale chaos is, maakt het niet uit als je er nog een schepje bovenop doet door vanalles overhoop te schieten.

8.7 / 10
Wreck Road

Rem hard en ram de andere auto's. Zo kom je vooruit in dit spelletje. Blijf de helicopter voor. Spaar geld om upgrades te kopen. Ook moet je een bepaald aantal missies afmaken om nieuwe upgrades te ontgrendelen.

8 / 10
Awesome Cars

Ram alles uit de weg met je auto. Voor stunts krijg je nitro boost brandstof. Het is nogal een wrak, maar spaar voor mooie upgrades. Hoe ver kan jij komen?

8 / 10
I Quit, Must Dash

Aliens hebben je werkplek verpest, en nu ben je er grondig klaar mee. Je kapt ermee! Maar nu moet je nog het gebouw uit zien te komen. Kun jij langs alle dodelijke hindernissen en bewakers komen?

8 / 10
Pico Blast

Vernietig al je vijanden en versla de eindbaas. Zorg dat je zelf niet te veel geraakt wordt.

8 / 10
Beach Crazy

Rij met je auto over het strand en sloop onderweg alles wat je tegenkomt. Kun jij alle drie de rode, blauwe, en gele reels pakken?

8 / 10

Ben jij flink gefrustreerd?

Speel hier een spelletje om je goed te kunnen afreageren. Gooi al je agressie eruit! Of het nou je lompe baas, de lange vergadering, de grote hoeveelheid huiswerk of de eindeloze files zijn; hier kun je al je energie even kwijt!

Dit vinden wij de leukste spellen:LA Rex, Computer Meppen, Hobo 5, Kick My Dear Bosses, Spank The Monkey, Whack Your Boss, Justin Bieber Bash, Falling Bush, Rotten, Darten op je Baas