Tags >

Airhockey

Air Hockey

Speel Air Hockey tegen de computer. Ben je snel genoeg?

8.3 / 10
Galactic Tennis

Speel tennis tussen de planeten in Galactic Tennis.

8 / 10
Garfield Pong

Speel airhockey met Garfield tegen Odie. Win het spel door punten te halen. Speel via de zijkanten om makkelijker te scoren.

8 / 10
Bumper Ball

Probeer de bal in het doel van de tegenstander te schieten terwijl je in een botsautotje rond rijdt. Ze zijn moeilijk te besturen en de bal stuitert. Het is een beetje zoals airhockey, maar dan iets moeilijker.

8 / 10
Zapak Air Hockey

Versla je tegenstander met air hockey. Let wel goed op dat je geen eigen goal maakt en de puck de goede kant op stoot.

8 / 10
Lumidisk

Stoot de lumidisks tegen die van je tegenstander en laat ze allemaal in jouw kleur veranderen. Je wint als alle Lumidisks van jou zijn. Kijk wel uit, want nog een stoot en ze zijn weer van je tegenstander!

2 / 10
Air Hockey 2

Een mooi vormgegeven Air Hockey game, waar je een land kan uitkiezen om het toernooi te winnen.

8.3 / 10
Disc Battle

Win in disc battle! Probeer de schijf bij de tegenstander in het doel te krijgen. Je hebt alleen iets in je handen waarmee je de schijf kan terug ketsen.

8.7 / 10

Kan jij goed Airhockey spelen in het echt?

Speel een Airhockey Spelletje, niet in een speelhal, maar op je computer. Hockeyen op een tafel met 1 puk en twee pods - handgrepen. De puck zweeft boven, en gijdt over, de tafel door de lucht die uit de gaatjes komt. Zorg dat je vinger er niet tussenkomt en maak die goal!

Dit vinden wij de leukste spellen:Air Hockey, Galactic Tennis, Garfield Pong, Bumper Ball, Zapak Air Hockey, Lumidisk, Air Hockey 2, Disc Battle