Tags >

Arcade

Swap Job

Zorg dat je 3 gezichten op een rij krijgt. Gebruik de bommen en jokers ook goed!

9.4 / 10
The Rise of Atlantis

Waan je in de oudheid met het verslavende spel The Rise of Atlantis.

8.3 / 10
Brick Breaker: The Ultimate Challenge

Brick Breaker: The Ultimate Challenge is pingpong maar dan anders. Probeer het balletje in het spel te houden door het steeds tegen de blokken te stoten en weer op te vangen met je batje. Pak de vallende icoontjes die je handige krachten geven, maar ontwijk de icoontjes die het spel juist moeilijker voor je maken door bijvoorbeeld je batje te laten krimpen.

8 / 10
Pacman Classic

Speel het klassieke spel Pacman, een oude arcade favoriet. Verzamel de puntjes en ontwijk de vier spookjes, Blinky, Pinky, Inky en Clyde. Als je een power-pellet pakt (de grotere stipjes) dan worden ze tijdelijk donkerblauw en kan je ze pakken.

8.1 / 10
Gasoline Stand

Verbind alle buizen zodat de brandstof naar de scooters can vloeien. Hoeveel scooters kun jij laten bijtanken voor de tijd om is?

0 / 10
Rollercoaster Creator 2

Maak een mooie achtbaan en probeer ook het karretje langs alle edelstenen te laten rijden, dan verzamel je die ook in een keer. Krijg jij iedereen veilig naar de overkant?

8 / 10
Ms Pacman

Speel met Miss Pacman in deze bekende happertjes klassieker. Pacman's vrouwelijke tegenhanger heeft een iewat mindere deal gekregen met dit spelletje: haar tegenstanders zijn een stukje sneller. Ontwijk de vier spookjes Blinky, Pinky, Inky en Clyde en hap alle puntjes weg. Pak de power-pellets om de spookjes tijdelijk kwetsbaar te maken.

8 / 10
Tabby Island

Maak mooie match3 combinaties met de gekleurde katjes. Speel zo hindernissen weg, bevrijd gevangen katten, en speel elk level uit in dit leuke match and connect spel.

5 / 10
Kamer Verhuren

Kamertje verhuren wie kent het niet? Verover de cadeaus voor een bonuslevel.

7.8 / 10
Gravity White Ball

Rol door de levels en ontwijk alle stekels met het witte balletje. Kun jij steeds langs alle stekels rollen zonder er een te raken? Wissel snel van baan! Hoe ver kom jij?

6 / 10
Galaxy Invaders

Schiet met Galaxy Invaders al je vijanden neer. Probeer ook de ruimtewezens die voorbij komen te ontwijken of neer te schieten. Schiet alle vijanden neer en speel het level uit.

8 / 10
Youda Camper

Bouw een mooie camping en hou de bezoekers tevreden in Youda Camper.

8 / 10
Tunnel Rush

Tunnel Rush is een spannend ontwijken spelletje waarin je snel moet reageren om langs alle hindernissen in de kleurrijke tunnel te sturen. Scheur de hoeken om en zwerk omhoog, omlaag, naar rechts of naar links. Kijk goed naar de barrières die voor je opdoemen en reageer bijtijds om erlangs te komen.

5.2 / 10
Burgertime

Burgertime, bak hamburgers maar pas op voor de worsten en gebakken eieren. Pepper ze!

8 / 10
Escape the Harvest Festival

Je hebt helemaal geen zin in het oogst festival op de boerderij. Zoek goed en vind alle verborgen voorwerpen om te kunnen ontsnappen.

8.2 / 10
Amazon Quest

Wissel stenen onderling om 3 op een rij te krijgen en speel je door de levels in Amazon Quest. Je mag door naar het volgende level wanneer je alle stenen op de grijze vlakken hebt weggespeeld.

8 / 10
Digger

Speel de klassieker Digger uit het DOS tijdperk! In Digger moet je alle diamanten pakken met je happertje/graafmachine. Er zitten echter allemaal wezentjes achter je aan om je te pakken! Je kunt op ze schieten of geldzakjes op ze laten vallen. Succes!

8.1 / 10
BrickOut Online

Breek alle stenen om de levels van BrickOut Online uit te spelen. Dit kleurrijke arkanoid spelletje heeft blokken die aan legoblokjes doen denken. Stuiter de bal langs de muren omhoog om maximale schade aan te richten. Sommige blokken zal je meer dan eens moeten raken om ze te breken!

0 / 10
Luxor

Knal de ballen met de juiste kleur bij elkaar en speel de levels leeg in het hoogstverslavende marble line spel Luxor.

8 / 10
4 op een rij

Simpel, 4 op een rij. Tegen elkaar of tegen de computer.

7.9 / 10
Bejeweled 2

De opvolger van de eerste Bejeweled: nog leuker, sneller en verslavender.

7.9 / 10
Fruit Connect

Verbind alle identiteke plaatjes van lekker fruit met elkaar in dit connect spelletje. Kun jij ervoor zorgen dat alle blokken worden weggeruimd?

10 / 10
Escape the Clock Tower

Zoek in de klokkentoren naar handige voorwerpen die je kunt gebruiken om te ontsnappen. Kun jij alle sleutels en tandwielen vinden?

8 / 10
Jurassic Park

In dit spelletje reis je naar Jurassic Park. De dinosaurussen zijn ontsnapt en eten iedereen op! Kun jij ze neerschieten voor ze je opeten in dit grappige pixel spelletje? Veel plezier met spelen.

8.4 / 10
Phantom Mansion 5: Blue Ballroom

Hector is nogsteeds op onderzoek in het spookhuid de Phantom Mansion. Kun jij hem door de levels van de blauwe balzaal krijgen?

0 / 10
Escape the Pyramid

Vind de weg door de verschillende kamers van de pyramide. Je bent er opgesloten en moet zo snel mogelijk zien te ontsnappen. Kun jij de puzzels oplossen?

8.9 / 10
Airborne Wars 2

Laat je soldaten uit de lucht komen vallen met het vliegtuig. Parachuteer naar beneden op de basis en zorg dat jij alle gebouwen in handen krijgt.

8.3 / 10
Commander Keen

Deel een van de legendarische series spelletjes van Commander Keen is eindelijk beschikbaar als flash spelletje. In dit deel van deze geweldige reeks platform spelletjes moet Commander Keen, die met zijn schip gestrand is op Mars, de onderdelen van zijn ruimteship terug vinden die de Vorticons hebben gestolen.

7.3 / 10
Carnival Challenge

Bouw zo snel mogelijk je eigen pretpark met alles er op en er aan. Hoe snel kun jij alle attracties en upgrades kopen? Zorg ervoor dat je de dagelijkse doelstellingen haalt.

7.8 / 10
Zoo Keeper

Scoor drie dieren op een rij. Maak combo's voor extra punten.

4 / 10
Pac-Xon Deluxe

In Pac-Xon Deluxe speel je het bekende figuurtje PacMan en moet je de spoken happen. Gebruik de pijltjes om door het veld te bewegen. Hap stukken van het veld weg. Je moet 75% van het scherm bemachtigen in dit Chomp spelletje.

7.3 / 10
Pong

Speel de bal heen en weer in deze arcade classic. Probeer hem langs de paddle van je tegenstander te slaan. Met een scherpe bal vanaf de hoek van je paddle lukt dat vast!

8.4 / 10
Phantom Mansion: Arabian Sea

Hector is aan de Phantom Mansion ontsnapt, maar er blijven leuke puzzels verschijnen in deze serie. Verken de Zeven Zeeën met Hector. Begin in dit spelletje met de Arabische Zee.

0 / 10
Space Adventure Pinball

Probeer zoveel mogelijk punten te scoren in Space Adventure Pinball. Geef de bal een flinke mep met je flippers en probeer alle knoppen te raken om de lampjes aan te zetten en de bonussen vrij te spelen. Zorg ervoor dat het balletje niet tussen de opening tussen de twee flippers verdwijnt, of in een van de afvoertunneltjes aan weerszijden van de flippers tuimelt.

0 / 10
Duck Hunt

De originele Duck Hunt! Kies uit 1 of 2 ducks die je uit de lucht moet schieten! Richt goed met je geweer en knal de eenden neer. Ben jij snel genoeg?

8 / 10
Fun Game Play Bubble Shooter

Schiet alle gekleurde bubbels weg in Fun Game Play Bubble Shooter! Maak match-3 combo's met drie of meer van dezelfde gekleurde bubbels om ze te laten knappen. Laat de bubbels niet te ver naar beneden komen!

0 / 10
Paashaas

Help de paashaas wraak te nemen op de kip die zijn eieren heeft gestolen. Vind eerst het machinegeweer en een paar kogels, en dan kun je de kip onder handen nemen. (Je kunt er natuurlijk ook op springen, maar schieten gaat sneller.)

8.1 / 10
Sir Jump

Help jij hem om hier overheen te springen? Dan kan Sir Jump zijn weg veilig vervolgen. Help Sir Jump, haal de hoogste score en versla je vrienden!

0 / 10
Dino Assault

In dit spelletje moet je het eten beschermen tegen de dinosaurussen met je stam holbewoners. Bouw torens om de dino's te bekogelen en zorg ervoor dat ze het einde van het pad niet bereiken.

8.8 / 10
Candy Crush Saga

Laat de snoepjes wisselen van plaats en probeer een aantal lange combinaties te maken. Des te meer snoepjes je in een keer wegspeelt, des te meer bonus snoep je kan winnen!

8.4 / 10
The Viking's Revenge

Zorg ervoor dat alle eilandjes op de kaart van jou worden. Verdrijf de andere legers. Stuur je boten er op uit om alle andere legers te verdrijven!

8 / 10
Phantom Mansion 8: Black Sanctum

Het is de laatste kamer van de Phantom Mansion. Duw de kratten door het doolhof, pak de sleutels en ontwijk de monsters met Hector.

0 / 10
Diggy

Graaf onder de grond rond en vind alle verborgen schatten met Diggy. Koop handige upgrades met de schatten die je vindt. Kun jij ook alle geheime schatten vinden?

0 / 10
The Lost Planet Tower Defense

The Lost Planet Tower Defense is een strategisch tower defense spelletje waar je een verdediging moet opbouwen tegen een oprukkend leger aliens. Richt dodelijke bolwerken op langs de weg en zorg ervoor dat je torens elke aanvaller opblazen. Verzamel in de tussentijd zoveel mogelijk kristallen, koop nog gevaarlijkere wapens, en bereid je voor op het volgende gevecht!

0 / 10
Cradle of Rome

Tegels schuiven en mooie combo's maken in Cradle of Rome.

8 / 10
Multistage Mahjong

Een Mahjong variant waarin elk volgend level net iets moeilijker is.

8 / 10
Phantom Mansion: Black Sea

Hector is op zoektocht en vaart met zijn boot over de zeven zeeën. Hij zoekt de verborgen schatten. Pak de sleutels, open de deuren, en duw de kratten uit de weg.

0 / 10
Neon Rider

Rij met je neon motor door het level en spring zonder te vallen over alle gaten in de weg. Kun jij het tot het eindpunt halen?

8 / 10
Classicsnakes.io

Classicsnakes.io is een leuk Snake spelletje waarin je de strijd aangaat met de andere online spelers om te kijken wie de langste slang kan maken. Eet de gloeiende stippen om je pixel slang te laten groeien. Zorg dat je niet tegen de muren of andere slangen op botst. Probeer je tegenstanders in te sluiten zodat ze tegen jou op stoten. Zo schakel je de tegenpartij uit en verander je hun slangen in nog meer stippen die je aan jouw slang kunt voeren.

0 / 10
Sonic Blox

Tetris met Sonic. Maak combo's en pas op voor Dr. Robotnik!

8 / 10
Pacman Advanced

Een Pacman spel met allerlei nieuwe levels. Verzamel al de puntjes om naar het volgende level door te gaan, zoals gewoonlijk. Kijk uit voor de spookjes. Het zijn niet de oude bekende rode, roze, blauwe en oranje figuurtjes, maar de zelfde regels gelden: Pak de rode power-pellets en ze kunnen je even niets doen.

6.5 / 10
Space invaders

De legendarische Space Invaders. Need we say more? Schiet alle invaders weg! En doe het snel, want ze komen achter elkaar door naar beneden, dichter en dichter bij de aarde!

8 / 10
Bed And Breakfast 1

Zorg dat jouw hotel goed blijft lopen. De klanten moeten tevreden blijven, want zo betalen ze je het beste. Upgrade the faciliteiten en spaar voor uitbreidingen voor je hotel.

8.1 / 10
Teletubbie Tetris

Soort tetris van onder naar boven. Kleurtjes bij elkaar stapelen, Teletubbie!

7.8 / 10
Virus Wars

Verover alle cellen met je virus. Je moet ze allemaal zien te infecteren voordat een ander virus jou weet uit te roeien. Wat is de best strategie?

8.7 / 10
Phantom Mansion 2: Orange Library

Kun jij alle schedels vinden met Hector? In dit deel van Phantom Mansion kun je de oranje bibliotheek doorzoeken.

0 / 10
Elizas Garden Centre

Help Eliza bloemen te kweken zodat ze ze kan verkopen in haar tuincentrum. De bloemen hebben wel goede zorg nodig om mooi te blijven en voor een goede prijs over de toonbank te gaan.

8.6 / 10
Zombie Trapper

Leg in het level allerlei vallen neer voor de zombies en schiet ze ook neer met je pistool. Bescherm het altaar en kijk uit als ze van meerdere richtingen komen!

8 / 10
Tetris Arcade

Tetris Arcade is een goede degelijke versie van Tetris. De opties zijn talrijk en eenvoudig te bedienen. Tetris Arcade: voor een uitgebreid ouderwets degelijk spelletje Tetris.

8 / 10
Boerderij Simulator

In Boerderij Simulator kun je met je traktor allerlei gewassen zaaien en oogsten. Ook kun je dieren voor op je boerderij kopen: kippen, koeien, en varkens. Hang de verschillende machines aan je traktor om alle taken voor elkaar te krijgen!

0 / 10
Diggy 2

Find the precious ores under the moon’s crust in Diggy 2. Every rock or nugget of ore is worth money. Use upgrades to improve your equipment and increase the values of the ores you collect.

0 / 10
Magic Piano Tiles

Heb jij een razendsnel reactievermogen? Probeer dan Magic Piano Tiles, een leuk reactiespelletje waarin je de pianotoetsen die langskomen snel moet raken. Tik de toetsen aan voordat ze de bodem van het scherm bereiken. Het spelletje gaat steeds sneller! Hoe lang kun jij het volhouden?

0 / 10
Viking Warfare

Verdedig de Britse kust met je leger. Zorg dat de Vikings er niet met je geld vandoor gaan. Kun jij ze allemaal tegenhouden met je schutters, tovenaars en ridders?

8.8 / 10
Monkey Go Happy Xmas Time

In dit spelletje moet je het aapje helpen de kerst cadeautjes te vinden voor de baby aapjes. Kun jij ook de kerstboom vinden en de verlichting aan krijgen?

8 / 10
Ice Cream Shuffle

Maak allerlei combinaties van drie of meer met de ijsjes. Als je er meer dan drie op een rij weet te krijgen ontvang je bonus ijsjes om meer punten meer te scoren.

0 / 10
Robot Unicorn Attack: Heavy Metal

Ren over de platforms en val niet naar beneden. Ren niet tegen de muren aan. De sterren kun je wel kapot maken met een sprint.

8 / 10
Bloons

Help het aapje en gooi met de dartpijltjes de ballonnen kapot. Er zijn veel levels waartoe je toegang kan winnen, en vele ballonnen met speciale inhoud, zoals pacmans, light sabres, bommen, en een explosie van spijkers.

8.1 / 10
Robix

Zorg dat je jouw knikkers eerder beneden hebt dan de computer in Robix.

7.3 / 10
Island Clash

Op het eiland moet je alle vijanden verslaan en de baas die het eiland wil veroveren. Kun jij torens bouwen om iedereen van de weg af te blazen?

9.3 / 10
Roly Poly Eliminator 2

Maak alle Roly Poly monsters in elk level dood. Zet de vallen goed klaar, hak de touwen door of gebruik dynamiet om de boel op te blazen.

8 / 10
Escape the Car

In dit spelletje ben je opgesloten in een auto. De tijd loopt. Voor de ramen zitten tralies en alle deuren zitten op slot. Kun jij een manier vinden om uit de auto ontsnappen?

8 / 10
Farmington

Beleef een leuk avontuur op het platteland in Farmington. In dit spelletje heb je een kleine boerderij. Kun jij winst maken door zaadjes te planten, fruit en groenten te oogsten, en mooie producten te verkopen in je boerderijwinkeltje? Je kan ook je eigen boerderijdieren kopen!

0 / 10
Tetris Returns

Zoveel mensen, zoveel wensen. Past deze versie van tetris bij jou? Probeer het eens!

8.7 / 10
Egg 2 Mom

Kun jij alle obstakels uit de weg ruimen en ervoor zorgen dat het draken ei veilig naar de moeder draak toe kan rollen? Kijk goed naar alle voorwerpen in elk level.

8 / 10
Christmas Chain

Speel dit leuke Zuma spelletje met kerstballen! Kun jij de Kerstman helpen de Zuma keten weg te spelen in Christmas Chain? Mik goed en maak combo's met drie of meer van dezelfde kerstballen. Probeer vooral kettingreacties te veroorzaken waarmee je in een keer nog meer kerstballen laat knappen. Kun jij ze allemaal op tijd wegspelen?

10 / 10
Slapperazzi

De papperazzi is er op uit om je te fotograferen, maar vandaag ben je met het verkeerde been uit bed gestapt. Sla de papperazzi uit de weg voordat zij een foto kunnen nemen!

8 / 10
Phantom Mansion: North Sea

Hector is dit keer op zoek naar schattemn in een grot aan de koude Noordzee. Overal ligt ijs. Kun jij de sleutels pakken en de deuren openen?

0 / 10
Crystal Crown

In dit spelletje moet je de dieven tegenhouden die jouw koninkrijk willen veroveren. Hou ze tegen met draken en andere monsters.

6 / 10
Defend Your Nuts 2

Probeer je noten te verdedigen tegen iedereen die ze af wil pakken.

8 / 10
Bakery Escape

Zoek in de bakkers winkel naar handige voorwerpen. Je bent er opgesloten en moet nu zien te ontsnappen. Krijg jij het voor elkaar?

7.4 / 10
Jetpack Joyride

Probeer steeds zo ver mogelijk te komen met je doedelzak speler. Verzamel muntjes om mooie upgrades te kopen in dit grappige ontwijk spelletje!

8 / 10
Phantom Mansion 3: Yellow Tower

Help Hector in dit deel van de serie de weg te vinden door de gele toren. Kun jij alle doodshoofden pakken in elk level?

0 / 10
Gold Rush 2

Klik drie of meer dezelfde blokken om ze weg te spelen ,3 goudblokken voor het volgende level.

8 / 10
Steamlands

Rij met je tank door de Steamlands. Pak de blokken op voor extra bescherming en schiet kolen naar je vijanden om hun rijtuigen kapot te maken.

8.4 / 10
Worms

Speel een echte videogame klassieker gratis online: Worms! Schiet met jouw team Worms de vijanden overhoop met je bazooka. Goed mikken!

0 / 10
Knife Hit

Mik op de draaiende schijf in het messenwerpen spelletje Knife Hit! Steek de messen in de doelschijf en hak de appels in stukken door ze te raken. Zorg dat je de overige messen niet raakt, of je mes kaatst af en valt op de grond! Kun jij alle messen in het doel prikken zonder te missen?

4 / 10
Dino Jump

Spring van het ene naar het andere platform in het schattige springspelletje Dino Jump. Laat je kleine rode dinosaurus steeds een of twee vakjes vooruitspringen, maar zorg dat hij niet in het water valt. Probeer zo ver mogelijk te komen voordat de tijd op de meter afloopt!

0 / 10
Welcome to the Moon

Welcome to the Moon! En vlieg rond. Pas op voor de bergen...

8 / 10
Bomb Jack

Spring jezelf met spatie de levels door! Zorg dat je van platform naar platform komt zonder te vallen en pak alles wat je nodig hebt in elk level. Hoe ver kom jij met Bomb Jack?

8 / 10
Chain Reaction

Maak een zo lang mogelijk ketting reactie in Chain Reaction.

8 / 10
Bird Slice

Raak alle vogels die langsvliegen met je messen. Kun jij ze allemaal raken? Laat er geen een vallen, want dan verlies je een leven. Pak de hartjes voor extra levens, en kijk uit voor de bommen.

0 / 10
Phantom Mansion 7: Violet Vault

Na de indigo kerker is Hector nu aangekomen bij de paarse opslagkelder van de Phantom Mansion. Pak alle doodshoofden en kijk uit voor de monster.

0 / 10
Avengers Spot the Difference

Kun jij alle verschillen vinden tussen de twee plaatjes van het superhelden team The Avengers? Kijk goed en vind alle verschillen!

8 / 10
Tropical Farm Fun

In dit spelletje heb je een boerderij op een klein eiland. Kun jij allerlei planten verbouwen en per boot inruilen voor geld? Daarmee koop je weer handige upgrades.

8.2 / 10
Stunt Dirt Bike 3

Kun jij het eind van het pad bereiken? Kies of je op de bike bike of de ATV wil rijden. Kun jij dwars over alle hindernissen heen crossen zonder te vallen?

8 / 10
Monkey Go Happy Tales 2

Kun jij ook in deze aflevering van Monkey Go Happy weer alle puzzels oplossen en de verborgen voorwerpen vinden en weten te gebruiken?

8 / 10
Age of Vikings

Stuur je Vikings er op uit om de Romeinen terug te dringen en uit je kamp te houden. Kun jij stand houden totdat de versterking er is? Zorg voor goede upgrades tussen de veldslagen in.

8 / 10
Cinema Time

Verdien lekker veel geld door in de bioscoop te werken. Verkoop tickets, drankjes en popcorn aan de klanten. Koop ook nieuwe films in, anders raken mensen verveeld.

8.1 / 10
Gimme 5 Arcade

Alle 5 de verschillen vinden in plaatjes van arcade games. Je krijgt leuke plaatjes van spelletjes te zien, maar er zijn altijd 5 verschillen. Kun jij ze vinden? Klik ze op de rechter foto aan.

0 / 10
Dakpannenpenarie

In Dakpannenpenarie zitten er allerlei chocoladeletters vast tussen de dakpannen van het huis. Kun jij ze met het balletje van hun plaats stoten? Vang het balletje met de bal en stuiter het steeds terug omhoog tegen de dakpannen aan!

10 / 10
Curveball

Curveball is een gepimpte versie van het aloude Pong! Het is Pong in 3D. Kun jij nogsteeds snel genoeg reageren en de bal steeds terugslaan met de paddle? Kijk goed, want het is een stuk moeilijker!

8 / 10
Demonic Flower

Als koning moet je ten strijde trekken, omdat je vier dochters, de prinsesjes, nogal hebberig zijn. Zet je leger slim in en versla de monsters.

7.7 / 10
Zuma

Maak setjes van drie gekleurde ballen in het zeer verslavende Zuma!

8.1 / 10
Fidget Spinner Master

Fidget Spinner Master, wordt de meester der hand spinners in dit mooie multitouch spelletje. Zet een nieuw record op de teller en verzamel genoeg muntjes om in het kleine winkeltje allerlei nieuwe spinners te kopen!

0 / 10
Blok Tetris

Waarom dit niet eerder is gebouwd is ons een raadsel. Tetris met flatgebouwen heeft net dat beetje extra's om helemaal in tetris op te kunnen gaan!

8 / 10
Shut the Box

Gooi de dobbelstenen, klap de vakjes dicht en Shut the Box!

8 / 10
Tales of Carmelot

Zoek goed in alle plaatsjes in het koninkrijk naar hints en handige voorwerpen, want je moet de verloren pot goud van Carmelot terugvinden.

10 / 10
Straaljager 1945

Als piloot van een straaljager moet je de vijand in 1945 neerschieten. Je komt veel vliegtuigen en krijgt veel kogels op je af. Ontwijk de kogels en schiet alle vliegtuigen uit de lucht. Dit retro spel doet aan Nintendo-spelletjes denken.

8 / 10
Phatman

Al die stipjes eten, dat kan niet goed zijn voor je taille. Vandaar dat je in dit Pacman spel steeds groter wordt naarmate je meer eet. Vrees niet! Als je even ophoudt met eten dan krimp je langzaam weer. Kijk uit voor de spookjes. Verzamel de power-pellets om ze tijdelijk kwetsbaar te maken.

8.1 / 10
Blockoban

Schuif slim met de blokken in Blockoban en clear alle levels.

0 / 10
Wheel of Fun

Stop de klanten in de draaimolen. Laat ze lekker draaien. En als ze het naar hun zin hebben gehad krijg je punten als je ze er uit haalt! Maar let op, ze kunnen ook misselijk worden!

8 / 10
Gold Miner Classic

Gold Miner Classic is een leuk goudzoeker spelletje waarin je vooral voor het goud moet gaan, maar ook de andere voorwerpen hebben een waarde. Gebruik de grijphaak om de hompen goud uit de grond te trekken. Je kunt ook rotsen en botten en geldzakken vinden en pakken. Probeer binnen de tijd genoeg schatten binnen te halen om de minimumscore te bereiken.

0 / 10
Lemmings

Speel nu een echte videogame klassieker gratis online: the Lemmings! Kun jij alle Lemmings door het level helpen komen? Geef ze ieder speciale taken en laat ze niet verongelukken!

0 / 10
Elite Tetris

Elite Tetris is de ware Aristocraat onder de tetris spelletjes. Meer hoeven we hier eigenlijk niet te zeggen: LETS PLAY TETRIS!

8 / 10
Paper.io

Snij de andere spelers af terwijl ze jouw land proberen weg te happen in Paper.io. Zorg alleen wel dat je zelf niet wordt afgesneden. Pas op, want er verschijnen steeds nieuwe spelers in de arena!

8.9 / 10
Adventures of a Tourist

Je bent op vakantie op een eiland ergens ver weg. Kun jij goed rondkijken en alle verborgen voorwerpen vinden die op het eiland verstopt zijn?

8 / 10
Game Corp

In dit spelletje ban je de baas van een games productie studio. Kun jij goeie werknemers inhuren en de beste games maken. Versla de andere studios bij de gaming awards. Zorg er ook voor dat je studio niet vreselijk blut raakt.

7.7 / 10
Pengapop

Schiet de gekleurde ballen bij elkaar en raak de chips!

8 / 10
Bittu Bomber

Plaats de bommen om de paden vrij te maken zodat je bij je tegenstander kan. Probeer deze met bommen klem te zetten zodat hij opgeblazen wordt. Er zitten allerlei bonus items verstopt die je daarbij kunnen helpen.

8 / 10
Shock Defence

Een mooi tower defence spel. Probeer de torens te bouwen die je nodig hebt om het volgende level te halen. Je kunt verschillende torens bouwen, maar je kunt ook je bestaande torens upgraden.

8 / 10
Cookie Needs Jam

Rol langs alle hindernissen heen en breng het koekje bij de jam. Klik de platformpjes weg die in de weg hangen. Zowel het koekje als de jam kunnen rollen.

0 / 10
Panda Flying Cookie Quest

Lanceer de panda met het kanon. Kun jij heel ver vliegen? Porbeer alle dieren de raken en zoveel mogelijk koekjes te verzamelen. Je kunt de koekjes inruilen voor mooie upgrades.

0 / 10
Willy Likes Cookies 2

Rol alle koekjes naar Willy het monstertje toe. Onderweg moet je ook proberen alle sterren te pakken. Gaat het je lukken?

0 / 10
Trojan War

Verdedig je kasteel tegen de troepen die aanvallen. Je kunt allerlei verschillende torens langs de weg bouwen om ze tegen te houden. Hou jij het vol?

8 / 10
Bob de Bouwer

Bob de bouwer, kunnen wij het maken? Nou en of! Reis door het dorp en klik op de huizen om te vragen wie er hulp nodig heeft. Iedereen heeft wel een klusje dat ze niet zelf kunnen klaren. Kun jij ze helpen?

8.1 / 10
Amoeba

Het leven is niet makkelijk als Amoeba. Eet de gele dingen en ontwijk de groene. hoe lang hou jij het level vol als amoebe? Zwem rond en eet wat je kan.

0 / 10
Minecraft Tower Defence 2

Een tower defence spelletje dat werd geinspireerd door Mincraft. Kun jij de creepers op het pad vernietigen? Leg eerst zelf het pad aan.

7.3 / 10
King's Rush

Rol met de koning in zijn oorlogskar de paden over. Knal allerlei gebouwen omver en spring over de hindernissen. Hoe ver kun jij komen met steeds meer nieuwe upgrades?

9 / 10
Star Ball

Balletje ketsen, blokjes wegkaatsen. Mooi vormgegeven!

8 / 10
Brick Out HD

Speel Brick Out HD voor een klassieke arkanoid ervaring! Sla de bal in de juiste richting en breek ieder blokje om door te gaan naar het volgende level. Vang zoveel bonus items als je kan om de boel sneller kapot te slaan of je puntenaantal te vergroten. Begin met 2 minuten en 3 levens, en kijk hoe ver jij en je betje komen!

0 / 10
Pen Pineapple Five Nights at Freddy's

Pen Pineapple Five Nights at Freddy's is een leuk pineapple pen spelletje dat Pikotaro's bizarre internet hit combineert met het horrorspelletje Five Nights at Freddy's. Je moet de appels en ananassen aan je pen rijgen. Af en toe zweeft er ook een gruwelijke robotpop uit Freddy Fazbear's Piratenkreek langs. De vluchtpatronen van deze horror-poppen zijn iets ingewikkelder, waardoor het moeilijker is om ze te raken. Kijk heel goed en werp je pen op het juiste moment om deze creeps uit de Five Nights at Freddy's serie te verslaan!

0 / 10
Papa's Pastaria

Papa Louie is terug met een hele nieuwe winkel. Dit keer kook je pasta in Venetie, en heb je zelfs bediening in je zaak! En er zijn ook veel nieuwe personages en recepten, en allerlei nieuwe minigames!

8 / 10
Creepy Ghosts

Een leuk zoek en vind spelletje. Kijk goed naar de plaatjes van deze verlaten plekken waar misschien wel allerlei geesten rondspoken. Kun jij alle verloren voorwerpen terugvinden?

8.1 / 10
Stickman Infiltrating the Airship

In this game you will have to infiltrate an airship with your stickman. Look around for useful items to help you along with your escape mission.

8.4 / 10
Army of Ages

De aliens vallen aan. Ze hebben hun basis gebouwd, dus maak die zo snel mogelijk kapot. Vecht door de eeuwen heen en wordt steeds sterker. De aliens evolueren ook, dus blijf ze voor!

7.9 / 10
Candy.io

Candy.io is een grappig .io spelletje waarin je met je worm alle snoepjes moet opeten. Je kan je worm ook leuk inkleuren als een snoepje. Pak andere wormen door erop te klikken en snel op ze af te stormen. Daardoor krimpt je worm je wel wat, dus zorg dat je genoeg te eten pakt!

0 / 10
Sandwich Baker

Als je dacht dat je weleens met ongeduldige en kieskeurige klanten te maken hebt gehad dan heb je de personages van Sandwich Baker nog niet ontmoet! Ze zijn niet alleen mega kribbig als de ingrediënten die ze hebben uitgezocht niet precies tussen de plakjes brood liggen zoals zij dat willen, maar ze hebben ook nog eens ontzettend veel haast. Maakt niet uit, want jij bent vast zo stressbestendig dat je toch nog alle dagelijkse verkoopdoelen kunt behalen!

0 / 10
Burger Time

Burger Time is een leuk online spelletje waarin je supergrote hamburgers voor je klanten maakt. Stapel hamburgers met een, twee, drie of meer lagen. Je moet de ingrediënten wel precies in de volgorde leggen die de klant steeds aangeeft, anders krijg je geen fooi!

0 / 10
Jelly Madness 2

Kun jij deze leuke match-3 jelly connect levels uitspelen door steeds combinaties van drie of meer van dezelfde jellies te verbinden en weg te spelen? Speel de levels uit voordat je geen zetten meer kan maken!

10 / 10
Funny Tetris

Funny Tetris. Ondanks wat de naam doet vermoeden is dit geen Tetris. Het spel is meer vergelijkbaar met 'Abyss' spelletjes. Hoe dan ook: Krijg 3 poppetjes op een rij en scoor punten!

2 / 10
SAM-site

Red je stad door met je SAM-site alle missiles uit de lucht te schieten! Je zal snel moeten mikken en schieten, want je hebt weinig tijd. Ben jij scherp genoeg?

8 / 10
Xevos

Kies je held en ren door het level. Kun jij alle monsters en andere tegenstanders verslaan die je in elk level tegenkomt? Hoe ver kun jij komen in Xevos?

4 / 10
Sweet Hearts

Probeer zo snel mogelijk zo veel mogelijk snoepjes weg te ruimen in dit spelletje. Vooral door op de chocolade hartjes te klikken ruim je in een keer veel op.

8 / 10
Trampoline Stickman

Doe allerlei gevaarlijke stunts met je stokfiguurtje in Trampoline Stickman. Doe niet te roekeloos, want een foute landing kan fataal zijn! Zorg dat je stokfiguurtje steeds op zijn voeten terecht komt en niet struikelt, want anders heeft hij straks een gat in zijn hoofd!

0 / 10
Rail of War

Bouw je trein op met wagons en wapens en voer de missies uit in Rail of War.

8.1 / 10
Guard of the Kingdom

In dit spelletje moet je de koning beschermen door kleine monstertjes in het kasteel te plaatsen. Zorg ervoor dat alle aanvallers het niet tot de koning halen. Upgrade je monsters ook om ze sterker te maken.

8.5 / 10
Battle Pong

De klassieker Pong in een nieuw jasje: Battle Pong!

8 / 10
Asteroid Burst

Speel nu het gratis spelletje Asteroid Burst, waarbij je bubbels schiet met een ruimteschip!

0 / 10
CubiClick

Speel het veld leeg door gelijke symbolen bijelkaar aan te klikken in deze kerst-game. Wel snel zijn, want des te meer icoontjes er in het spel komen, des te moeilijker het wordt!

8 / 10
Snake

Wie is er niet verslaafd geweest aan dit bekende spelletje? Bestuur de slang en verzamel de pixels. Spaar je batterij en speel het op spelletjesoverzicht.nl!

8 / 10
Magic Smash Hammer

Gebruik de hamers om het kasteel te verdedigen. Ram alle magische monsters ermee de grond in. Je kunt ook kleinere hamers naar ze gooien.

9 / 10
Skeeball

Je kent Skeeball waarschijnlijk van de kermis of misschien nog van de oude arcadehallen. Gooi de bal langs het hellende laantje omhoog en scoor punten door de bal in de gaten te mikken. Elk gat in de baan heeft een bepaalde puntenwaarde. Probeer voor de meest waardevolle putjes te gaan, maar pas op: mikken op de 100-punten putjes is ook link, want als je mist rolt de bal in het 10-punten putje -- de laagst mogelijke score! Je hebt tien balletjes. Krijg jij het voor elkaar om 1000 punten te scoren?

0 / 10
Totem Balls

Probeer met het kanon steeds alle steentjes weg te schieten en zo ook alle sterren te pakken. Het zijn er drie in elk level, maar soms zitten ze op slot. Kun jij het slot doorbreken?

4 / 10
Fall Ball

In het uitdagende 3D spelletje Fall Ball moet je het balletje van platform naar platform loodsen. Het balletje rolt met een rap tempo over de baan. Kun jij de vaart van dit behendigheidsspelletje goed bijhouden? Zorg dat je het balletje niet aan de diepe afgrond kwijtraakt. Verzamel muntjes voor de afstand die je hebt afgelegd en speel er mooie nieuwe skins mee vrij!

0 / 10
Nightclub Tycoon

In dit spelletje ben je de eigenaar van een discotheek. Kun jij zorgen dat jouw tent hip blijft en dat het een succesvolle zaak wordt?

7 / 10
Doctor Dice

Gooi de vijf dobbelstenen in het bakje. Kun jij zo vaak mogelijk de juiste combinaties werpen? Je kunt ook allerlei bonus worpen verdienen door veel punten te scoren.

0 / 10
Burger Man

Speel Pac-man met Ronald McDonald en de maker van Super Size Me.

0 / 10
Crazy Bomberman

Plaats waterballonnen rond de tuinen in dit bomberman spelltje, en probeer de piraat te raken. Pak de schildpadden, want daar wordt je veel sneller van. Dit is een best lastige en snelle versie van bomberman...

8 / 10
Demolition Inc

Sloop het gebouw door de dynamiet staven op een slimme plek te zetten. Je moet ervoor zorgen dat wat er na de knal overblijft onder de lijn komt te vallen.

8.1 / 10
Icy Fishes

De visjes zitten allemaal in het ijs verstopt. Kun jij de octopus helpen alle visjes te vangen en te eten? Veroorzaak een kettingreactie om de ijsbollen te breken.

8 / 10
Flash 3dx

Een tetris-variant in een ruimtelijke omgeving. Verkijk je niet op de 3d-Blokken!

8 / 10
Pomme Pomme

Vang met de twee poppetjes al het vallende fruit en laat het de blender in stuiteren. Zo maak je lekker fruitsapjes. Maak er genoeg van voor de tijd om is.

0 / 10
Snake vs Blocks Online

Speel Snake vs Blocks Online, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Angry Gran Toss

De boze oma is terug. Lanceer oma en probeer zoveel mogelijk hangjongeren te raken. Vergeet ook niet allerlei mooie upgrades te kopen.

9 / 10
Bubble Academy

Speel alle bubbels weg door combinaties van drie of meer te maken in dit leuke bubble shooter spelletje. Ga op verkenningstocht door de vele levels van Bubble Academy!

0 / 10
Bubblegum Tricks

Blaas bubbels van kauwgom in het spelletje Bubblegum Tricks. Probeer steeds de groene cirkels te raken. Kun jij je bubbels steeds precies groot genoeg maken? Voor elke perfecte bubbel scoor je een punt. Kun jij genoeg punten scoren om alle vier de personages vrij te spelen? Om te beginnen zijn de cirkels goed te raken als je je een beetje concentreert, maar het wordt geleidelijk lastiger!

0 / 10
Monster Town Defence

Bouw een dorp voor je monsters. Bouw huisjes, maar ook fabrieken en een plek om soldaten op te leiden. Zo kun je je dorp ook goed verdedigen.

8.3 / 10
Balcony Diving

Balcony Diving is een grappig spelletje waarin je vanaf het balkon met een grote duik het zwembad in springt. Mik goed op het water en stuiter over de hindernissen om er te komen. Kijk uit dat je niet naast het zwembad terecht komt, want dan loopt het slecht met je af!

0 / 10
De Vloer is Lava

Speel het gratis spelletje De Vloer is Lava!

0 / 10
Frenzy Salon

Was en knip de haren van je klanten. Zorg ook voor koffie en een leuk blaadje om te lezen. Sommige klanten willen ook nog eens een massage. Je bent maar in je eentje, dus huur ook wat personeel in!

8 / 10
Bomber Kid

Plaats de bommen en blaas de monsters op in Bomber Kid.

8 / 10
Phantom Mansion 1: Red Chamber

Help Hector het spookhuis door te komen. Wandel alle kamers binnen en speel de levels uit door de doodshoofden te verzamelen.

0 / 10
Space Frontier Online

Probeer met je raket op de Mars te landen in Space Frontier Online. Lanceer je raket en stuur genoeg astronauten naar de Rode Planeet om een ruimtebasis te bouwen. Nu kun je door naar de volgende planeet. Telkens als je raket wordt gelanceerd branden de tanks met brandstof snel op. Tik om ze los te koppelen als ze de groene lijn bereiken. Als je ze te vroeg loskoppelt verlies je een hoop brandstof en vaart, maar als je te lang wacht met loskoppelen gebeurt er een veel grotere ramp: je raket zal in de brand vliegen en exploderen. De astronauten aan boord overleven dat natuurlijk ook niet. Upgrade je raket om steeds verder te kunnen vliegen. Des te verder je komt, des te meer geld je verdient!

0 / 10
Block Shooter

Block Shooter is een schietspelletje waarin je snelheid en behendigheid op de proef worden gesteld. Schiet de rijen blokken kapot zodat je ruimteschip erdoor kan. Blaas per rij minimaal een van de blokken op om een gangetje vrij te maken. Kies een blok dat je niet te vaak hoeft te raken om het te breken. Veel succes!

0 / 10
Dungeon Blocks

Dit spelletje lijkt op tetris, maar je moet juist het tegenovergestelde doen. Geen lijnen maken maar gaten laten zitten om je monsters in te bewaren.

8 / 10
Pac Adventure

Versla dracule als pac-man in Pac Adventure: Dracula's Castle!

8 / 10
Bouncing Halloween

Maak combinaties van drie pompoenen van dezelfde kleur en schiet alle pompoenen weg voor ze te laag komen. Kun jij alle levels uitspelen in dit leuke Halloween bubbles spelletje?

2 / 10
Ecto Harvest

Ecto's zijn blok-vormige spookjes van gekleurde gelei. Kun jij ze allemaal wegklikken. Doe het zo snel mogelijk en win punten voor mooie upgrades.

0 / 10
Critter Kingdom

Bescherm het koninkrijk en hou stand op het pad voor de poort. Kun jij met je kleine leger alle monsters verslaan? Vergeet niet je manschappen te genezen en upgraden.

7.7 / 10
Linear Assault

In deze verslavende 2D shooter moet je proberen alle alien vliegtuigen neer te schieten voordat ze de aarde veroveren. Versla de grote baas aan het einde van elk level.

8 / 10
Bubble Shooter Saga

Laat alle bubbels knappen in dit bubble shooter spelletje. Maak combinaties van drie of meer gekleurde bubbels. De bubbels die in de tonnen vallen leveren extra punten op!

10 / 10
Brick Breaker Levels

Schiet het balletje tegen de blokken aan in Brick Breaker Level. Stuiter tegen de blokken en probeer per schot zoveel mogelijk blokken te breken. Bovenin staat aangegeven hoeveel blokken je moet breken om elk level uit te spelen.

0 / 10
Money Movers 3

Speel nu de derde game van de geld schuivende boeven!

9 / 10
Orbit Blaster

Schiet alle schietende ufo's neer die boven je hangen. Schiet ze allemaal kapot en dan speel je het level uit. Kijk uit dat je niet te vaak geraakt wordt!

0 / 10
Earth Invasion

Met dit spel kan je de wereld redden. De wereld wordt aangevallen door aliens. Schiet met je eigen tank alle ufo's kapot en voorkom dat de aarde wordt vernietigd! Gebruik vooral ook de speciale wapens om de ufo's kapot te schieten.

8 / 10
Beaver Bubbles

Schiet de bubbels met de katapult en maak match-3 combo’s van drie of meer bubbels van dezelfde kleur. Zorg dat je niet te vaak mist, want dan verschijnen er nog meer bubbels bij!

2 / 10
Arcane Arena

Loop rond in het bos en gebruik je toversreuken om alle monstertjes te verslaan. Zorg dat je zelf niet te vaak geraakt wordt.

0 / 10
Bubble Up 2

Schiet de bubbels tegen elkaar aan. Je moet de bubbles van dezelfde kleur bij elkaar schieten. Drie of meer vormt een combo. Kun jij alle bubbels wegspelen?

8 / 10
Mine Blocks

Loop rond in de vreemde wereld en maak de blokken kapot. De stukken kun je verzamelen en daar kun je dingen mee bouwen. Kijk wel eerst even bij de instructies.

8 / 10
Space Bugs

Schiet alles neer wat je tegen komt! Er komen steeds meer dingen in beeld zolang je ze niet raak schiet. Probeer ook alle kogels te ontwijken.

8 / 10
Dot Adventure

Stuiter met het balletje over de platforms om de uitgang te bereiken in Dot Adventure. Je moet onderweg steeds de drie sterren pakken en vaak ook een of meerdere sleutels zien te bemachtigen. Met de sleutels kun je de blokkades verwijderen die de weg naar de uitgang versperren. Kun jij langs de stekelige muren en platforms komen, en via de gammele platforms die na één sprong instorten de uitgang bereiken? Veel succes!

0 / 10
Pinboliada

Knal de ballen met dezelfde kleur bij elkaar in Pinboliada.

8 / 10
Donkey Bomb

Ontwijk de bommen van de ezel door op de ladders te klimmen of door er overheen te springen. Verzamel alle sterren, maar je moet je wel in de juiste volgorde verzamelen. Van onder naar boven.

8 / 10
Oldschool

Verplaats je door het level en zorg dat je niet naar beneden valt. Kan jij aan het eind van het level komen en veel punten verzamelen?

0 / 10
Grid

Zorg dat je een balletje tussen 2 andere balletjes schiet in Grid. Simpel maar leuk!

0 / 10
Finger Basketball

Stuiter de bal door de hoepels in Finger Basketball. Elke kaar dat de bal onder de streep valt moet je snel in actie komen en de juiste kant van het scherm aantikken om de bal weer omhoog te laten stuiteren. Laat de bal niet op de grond vallen. Hoeweel punten kun jij scoren? Laat je niet voor de gek houden: het spel wordt steeds lastiger naarmate je verder komt.

0 / 10
Basket Pinball

Basket Pinball is een grappige kruising tussen een flipperkast en een basketbal spelletje. Flapper de flippers op en neer en schiet de bal door de hoepel. Laat de bal van de muren kaatsen, klem hem vast met je flippers, maar laat het balletje niet door het gat in het midden glippen!

0 / 10
Animal Raceway 2

Race met de dieren op de atletiek baan. Kies je eigen dier uit en train hem om de wedstrijd te winnen door verschillende oefeningen te doen.

8 / 10
Tesla War of Currents

Help Nicola Tesla om het pad af te lopen en het einde van het level te halen. Omsingel jezelf met robots om niet geraakt te worden en schiet de robots van Edison neer.

0 / 10
99 Problems

Spring met het blokje door de tunnel omhoog. Onderweg kom je allerlei hindernissen tegen. Wel 99! Kun jij ze allemaal voorbij komen? Als je er ver genoeg voorbij bent wordt je voortgang opgeslagen.

0 / 10
Angry Faic

Stuiter op emoticons maar vergeet niet de kleur van Angry Faic te veranderen. Laat hem ook niet vallen, want dan verlies je ook punten. Des te meer kleuren er verschijnen, des te sneller je zal moeten reageren.

8 / 10
Barney Chase

Het ganzenbord van de Flistones! Help Fred snel naar Barney te gaan.

8 / 10
Into Space 3

Vlieg zo hoog als je kan de ruimte in met de raket. Eerst kom je nog niet zover, maar met voldoende upgrades schiet je zo de lucht in.

9 / 10
Ben10 Master of Flame

Probeer met Ben 10 de kwaadaardige aliens neer te schieten. Kun jij de finish halen met Heatblast? Je kunt vuur schieten, maar je hebt ook bommen om te gooien.

8 / 10
Phlocks

Laat de blokken vallen en probeer ze allemaal in het level te laten.

0 / 10
Jumbi Zombie

Jumbi Zombie is een wild en panisch avontuur waarin je uit een diepe stenen put moet zien te klimmen terwijl gevaar overal loert. Buk en zigzag om de kogels te ontwijken, en de hindernissen te omzeilen terwijl je richting het licht klimt. Je mag niet te lang uitrusten, want van onderaf komen er ook nog cirkelzagen achter je aan!

0 / 10
Mars Encounter

Je moet proberen om alles neer te schieten wat boven je vliegt zonder geraakt te worden. Op sommige plekken kan je schuilen voor de kogels zodat je niet wordt geraakt.

2 / 10
Outpost Dedlaw

In dit spel is het de bedoeling dat je je tegenstanders neerschiet die van bovenaf in het beeld komen zonder geraakt te worden, ze schieten met lasers op jou ruimteschip en daarmee proberen ze je uit te schakelen.

2 / 10
Sir Coinsalot

Ren met de ridder door het doolhof. Om de levels uit te spelen moet je Sir Coins A Lot helpen alle muntjes te pakken. Kijk uit voor de spookjes. Met de zwaarden wordt je tijdelijk sterker dan de spoken!

8 / 10
On the Toys Trail

In dit sidescroller avontuur is het de bedoeling om zo veel mogelijk speelgoed te verzamelen. Maar niet al het speelgoed is van plan om hier aan mee te werken! Blijf uit de buurt van de opwind gorilla!

8 / 10
Little Farm

Verbouw de groenten en zorg dat de vrachtwagen volkomt. Hoe je dat moet doen is vierkanten maken en zorgen dat elke hoek gelijke groente heeft. Je mag zelf weten waar je het vierkant of rechthoek maakt en hoe groot!

8 / 10
The Slope

Ski de heuvel af. Er ligt allerlei onzin in de weg, dus spring er overheen. Reuze krabben en al! Haal jij het tot het einde?

0 / 10
The Seeker

Het leren besturen van dit schip is even een lastig handigheidje, maar daarna wordt het al snel vrij verslavend. Schiet de andere ruimteschepen neer en verzamel de wapens die door de ruimte zweven.

8 / 10
Battle Star Ace

Spel waarbij je alles wat van bovenaf komt neer moet schieten! Schiet alles neer en je gaat naar het volgende level, probeer niet geraakt te worden door de lasers.

2 / 10
Amber Helix

Reis door de ruimte op zoek naar de Amber Helix. Onderweg zul je het tegen veel andere aliens en ruimteschepen moeten opnemen.

0 / 10
Jumping Trol

Houd de Trol in de lucht en speel alle voorwerpen weg in deze sprookjes versie van Arkanoid. Als het veld leeg is, spring dan door de hoepels of tik de plant aan om een bloemetje te laten groeien. Hierdoor gaat het deurtje open en kan de trol door naar het volgende level.

8 / 10
Voetbal Skills Runner

Voetbal Skills Runner is een rap reactiespelletje! Ren met je voetballer over het zwevende laantje en zorg dat je de bochten goed neemt. Er verschijnen andere voetballers die de bal willen onderscheppen. Spring en duik er omheen!

0 / 10
Brave Knights

Alle ridders komen dingen naar de hand van zijn dochters, en dat vind de koning maar niets. Bouw torens om de ridders tegen te houden en weg te schieten. Spaar voor handige upgrades door de challenges te volbrengen.

8.5 / 10
Alien Annihilators

Zorg dat de beesten die op je afkomen je niet raken en niet neerschieten. Schiet met je eigen ruimteschip de beesten neer en ontwijk alles wat op je af komt om zo het volgende level te halen.

2 / 10
Startship Ranger 2

Ga aan de slag met je eigen ruimteschip, schiet al je tegenstanders die op je af komen neer en zorg dat je niet geraakt wordt.

2 / 10
Funny Bubbles

De legendarische funny bubbles met beestjes in plaats van ballen. Kan jij alles wegspelen voor het er teveel worden? Reageer snel en schiet slim. Enjoy the Bubbles!

8 / 10
The Galactic Maze

Zwaai naar links of naar rechts om steeds door de opening tussen de muren te vliegen in The Galactic Maze. Zorg dat je ruimteschip nergens tegenaan botst. Soms is de directe route niet de snelste. Maak snel de juiste keuze, anders haal je het niet!

0 / 10
The Floor is Lava Online

In het spelletje The Floor is Lava Online moet je over alle meubelstukken heen springen en vooruit blijven rennen. Af en toe komt de lava ineens opborrelen, en dan wordt het helemaal moeilijk, want dan mag je de vloer ook niet meer aanraken! Hoe ver kun jij komen?

0 / 10
Qubes Online

Kun jij de weg langs alle gevaren vinden in Qubes Online? Je moet snel reageren om alle afbrokkelende rotsen, de wilde dieren, en het gif te ontwijken. Met de sterretjes die je kunt verzamelen speel je nieuwe figuurtjes vrij!

0 / 10
Easter Flip

Bejeweled met paas eieren. Je moet de eieren steeds sneller in rijtjes van drie weten te krijgen. Voor elk level is de timer weer net iets korter.

8 / 10
The Halloween Chain

The Halloween Chain is een uitdagend zuma spelletje speciaal gemaakt voor Halloween! Kun jij de knikkers de keten in schieten om match-3 combo's te maken? Kijk naar de heks in het midden. Ze heeft steeds de volgende knikker vast. Waar moet ze hem heen gooien? Speel de knikkers weg voor ze het eindpunt bereiken!

0 / 10
Olli Ball

Hoe krijg je de 4000 kilo zware Olifant Olli de lucht in?
Dat kan met Olliball. In het spel Olliball moet je Olli zolang en zover mogelijk laten vliegen. Onderweg kun je punten verzamelen door vliegende eendjes te vangen. Met die punten kun je Olli meer snelheid geven door bijvoorbeeld extra poep-speed toe te voegen. Je kunt Olli in een outfit laten vliegen en als je genoeg punten hebt verzameld kun je ook een ander level kiezen.

Olli® is de 100% namaak olifant gemaakt van namaak-olifant spullen. Olli® is een karakter van Ollimania® bekend van vele kinderen boeken, speelgoed en succesvolle goede doelen. Alle Ollimania karakters zijn uiterst vriendelijk en kunnen een kernramp overleven.
Wil jij ook een vriend van Ollimania zijn? We zijn op Facebook, Twitter, Instagram, Line en nog meer dingen waarvan je nog nooit hebt gehoord. Of bezoek ons op www.ollimania.com
Ollimania is een familie van karakters en geregistreerde handelsmerken. Alle Ollimania karakters worden ontworpen, gemaakt en geïllustreerd door Hein Mevissen en Didi Bok / John Doe BV, Ollimania LLC. Alle rechten voorbehouden © 2017

10 / 10
Candy Crush Online

Kun jij alle snoepjes omwisselen. Probeer horizontaal of verticaal rijtjes te maken van drie of meer. Des te meer snoepjes je wegspeelt, des te meer punten je scoort!

8 / 10
Robbers in Town

Help de twee dieven te ontsnappen door over de daken te rennen in Robbers in Town. De platte daken liggen vol met kratten en andere hindernissen. Zorg ervoor dat beide dieven steeds overal overheen springen om het tot de finish te halen. Grijp onderweg de zakken met geld.

0 / 10
Tower Up

Bouw je eigen flat in een druk deel van de stad. Zorg ervoor dat alles er in goed blijft lopen. Zorg voor bewoners en medewerkers.

8.1 / 10
Davey Jones Tower Defence

Het strand zit vol beestjes die de piraat willen aanvallen. Bouw allerlei torens in het zand om de piraat te beschermen. Een spelletje met veel leuke upgrades!

0 / 10
James Bomb

Plaats bommen in het doolhof en blaas de monsters op. Vind de deur die ook achter de stenen verborgen is en versla alle monster on door te kunnen naar het volgende level.

8 / 10
Demon Destroyer 2

Mik het kikkervisje vanuit de circel het level in en stoot alle demonische blokken van de platforms af. Pak ondertussen ook alle drie de doodshoofden. Niet alle blokken hoeven te vallen, maar je krijgt er wel meer punten door.

8 / 10
Celestica

Schiet alles neer wat je tegen komt, kijk wel uit dat je zelf niet geraakt wordt! Een eenvoudig maar leuk schietspel.

2 / 10
Zombie Crusade

Bescherm het dorp en zorg dat er geen enkele zombie heel de straten door komt. Kun jij ze allemaal tegenhouden met je ridders, boogschutters en tovenaars?

8 / 10
Flip the Mix

Flip de M&M's en maak drie op een rij. Deze game smelt niet in de hand!

8 / 10
Viking Escape

Houd je draak op koers en je wapens bij de hand in het spannende schietspel Viking Espace! Kan jij levend ontsnappen uit het trollenwoud? Je hebt een ruim arsenaal en een voorspuwende draak, maar er staan genoeg enge monsters klaar om je tegen te houden. Bereid je voor op een ruwe tocht!

0 / 10
Bump Copter 2

Stuur je helikopter door de levels en bots niet te veel.

8.2 / 10
Timberman

Hak met de houthakker de boom in stukken, maar kijk uit voor de takken die naar beneden komen. Wissel steeds van kant om de takken te ontwijken.

0 / 10
Ms Pacman 2

Ms Pacman is terug in de originele versie van Neave. Verzamel de puntjes en het fruit. Kijk uit voor de spoken, maak ze tijdelijk donkerblauw met de powerpuntjes, en eet ze op als je de kans krijgt.

8.2 / 10
Zoyaz Attack

Probeer alles wat boven je is neer te schieten met je eigen kanon. De ufo's boven je komen snel naar beneden dus schiet alles zo snel mogelijk neer. Probeer ook de grote ufo bovenin te raken!

7.2 / 10
Need Water

Kan jij door de aarde graven en het water naar de pijp krijgen. Olie moet juist naar het boorapparaat toe! Verzamel ook onderweg alle edelstenen.

8 / 10
Timbermen Halloween

Dit is een grappige Halloween editie van het spelletje Timberman. Kun jij de hoge boom in stukken hakken? Zorg dat je niet geraakt wordt door de takken. Wissel steeds op het juiste moment van kant. Hoe ver kom jij in dit uitdagende spel? Speel allerlei Halloween kostuums vrij!

0 / 10
Christmas Challenge

De kerstman wil cadeautjes geven aan alle kindjes die in het grote gebouw wonen in het spelletje Christmas Challenge. Wacht tot de kindjes in het raam verschijnen en werp ze een cadeautje toe. Zorg dat je de prachtig ingepakte doosjes niet tegen een gesloten raam mikt, anders breek je nog iets!

0 / 10
Viruses Defence of Hospital

Hou alle virussen en bacteriën uit het ziekenhuis. Bouw torens en medicijnkanonnen om het pad dat door de zaal loopt te verdedigen.

8 / 10
Crab Shooter

Vang elke keer het balletje op en zorg dat je alles weg speelt met de krab. Hoelang hou jij het vol en kan je zonder het balletje te laten vallen alles raken?

0 / 10
Color Stars

Vlieg met je ster om de planeten en verander steeds van kleur in Color Stars. Er verschijnen ook andere sterren in de baan om de planeet. Je kunt er alleen langs als jouw ster dezelfde kleur is, anders exploderen de sterren als ze elkaar aanraken. Verzamel genoeg sterren om nieuwe planeten vrij te spelen. Kun jij alle planeten in de galerij verzamelen? In de galerij kun je ook meer lezen over de nieuwe planeten die je vrij hebt gespeeld.

0 / 10
Blob Thrower 2

Schiet met het kanon the zwarte blobs door het level. Zo kun je de gele blobs door het level duwen. Kun jij de gele blobs bij elkaar krijgen zodat ze samen een grote blob worden?

0 / 10
Rumble Ball

Kaats de bal om in zo min mogelijk zetten het veld te clearen.

8 / 10
Phantom Mansion 6: Indigo Dungeon

In dit deel van Phantom Mansion daal je verder af tot de indigo kerkers. Kun jij ook hier de uitweg vinden door de schedels te verzamelen?

0 / 10
Toastellia

In het restaurant spelletje Toastellia ben je de eigenaar van een tosti zaakje. Bedien je klanten met allerlei hotte tosti's met gesmolten kaas en verdien punten om nieuwe ingredienten en versieringen voor je winkel te kopen!

0 / 10
Poke Mania 2 Maze Master

Speel Poke Mania 2 Maze Master als je op zoek bent naar een uitdagende 3D doolhofsspel! Pak jij de juiste kaarten op een rij voordat de timer op nul staat? Ga de dodelijke vallen uit de weg en zit je vast, gebruik dan de draai- en zoomfuncties van de camera om je te orienteren. Vind een weg naar buiten en red ondertussen je vrienden!

0 / 10
Slither Birds

Vlieg door de arena met je verschrikkelijke Angry Birds vogel-slang in Slither Birds. Dwing je tegenstanders tegen je giftige lijf op te botsen. Hierdoor spatten ze uiteen tot lekkere eitjes die je kunt oppeuzelen om nog langer te worden. De langste speler wordt de nummer 1 op het scorebord!

0 / 10
Happydemic

De grijze blokken zijn bang voor een nieuwe ziekte: je wordt en oranje en blij van. Kun jij met de oranje bal alle grijze blokken raken om deze zogenaamde ziekte te verspreiden?

0 / 10
BioBots

BioBots eten vuilnis zodat de omgeving niet vervuild word. Zet ze in het veld en probeer al het vuilnis tegen te houden. Er zijn ook speciale BioBots die extra strek zijn, maar alleen een soort vuilnis tegen kunnen houden. Je kunt al je BioBots ook upgraden.

7.9 / 10
Bubble Riders

Pak alle sleutels om de tempel in te kunnen. Ze worden bewaakt door de gekleurde bollen. Speel ze weg in combinaties van drie of meer om alle sleutels vrij te spelen.

0 / 10
Warrior Jump Toad Mix

Spring van het ene naar het andere paaltje in Warrior Jump Toad Mix. Mis je doel niet, of je kikker tuimelt zijn tragische dood tegemoet! Kijk uit, want een blauw laagje op het paaltje is een glibberig ijslaagje waardoor je kikker iets vooruit glijdt bij het landen.

0 / 10
Solarsaurs

Smijt dinosaurussen de ruimte in en laat ze zoveel mogelijk botsen. Hoeveel punten kun jij zo scoren? Dinosaurusen en planeten, en planeet-vormige dinosaurussen. Wat wil een kind nog meer?

8 / 10
Jumping Box Online

Speel Jumping Box Online, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Find the Candy: Kids

Speel Find the Candy: Kids, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Pou Goes Home

Help Pou terug bij zijn huisje te komen. Hou je adem in om te vliegen. Kun jij alle kratten en schuifdeuren zo verplaatsen dat Pou er steeds langs kan?

8 / 10
Jewel Spin

Draai de stenen per drie zodat ze combinaties van drie vormen. Voordat de tijd om is moet je er een bepaald aantal hebben gemaakt om het level te winnen.

0 / 10
Sunset Solitaire 2

Speel de kaarten weg door de kaarten van dezelfde waarde te combineren. Kun jij alles wegspelen voordat je kaarten op zijn geraakt? Je mag twee keer spelen. Een mooi patience spelletje om van te genieten!

8 / 10
Happy Hero

Ren door de deuren en gangen en probeer een pad langs alle gevaren te vinden. Kun jij dit doolhof kasteel uitkomen? Kijk goed rond!

2 / 10
Slurpy Derpy

Een nucleaire oorlog heeft weinig leven over gelaten op aarde in Slurpy Derpy. Alleen de Goden en de Derps zijn nog over. Kun jij als de Godin Vita de Derps aan het werk zetten om zich verder te ontwikkelen als levensvorm?

2 / 10
Spinner Astro: The Floor is Lava

Spinner Astro: The Floor Is Lava is een combinatie van twee hotte game trends: fidget spinners en lava! De lava kruipt steeds verder omhoog! Zorg dat je steeds op tijd naar de volgende fidget spinner springt!

0 / 10
Helios and the Spartan

Stuiter met het schild van je Spartaanse krijger de zonnegod door het level. Kun jij alle blokken breken en tegelijkertijd ook je vijanden met de Spartaan verslaan?

0 / 10
Faraon Arcanoid

Hou het balletje zo lang mogelijk in de lucht met het balkje zodat je alle dingen in de lucht kan weg spelen.

8 / 10
Music Line

In Music Line is de weg naar het leven wel heel erg smal en nauw, want als je over de rand schiet is het meteen afgelopen: game over! Wend en draai, zig en zag zodat je elke bocht op tijd neemt in dit leuke reactiespelletje. Haal jij het tot het einde van het kronkelende paadje?

0 / 10
Neon Bal

Met Neon Bal test je je reactievermogen en hoe nauwkeurig jij kunt werken terwijl je het balletje over het platform stuurt. Kantel het platform om het balletje in beweging te brengen. Pak alle sterretjes en laat als laatste de ballon knappen om de levels uit te spelen. Kijk uit, want als je van het platform valt ben je af!

0 / 10
Tap My Water

Tap My Water is een leuk en uitdagend spelletje waarin je een warrig watersysteem moet repareren zodat alle delen van de pijpleiding goed op elkaar aansluiten. Er loopt ook nog eens een klok, dus je moet niet alleen slim zijn maar ook snel! Als de pijpleiding niet goed is verbonden voor de tijd om is, dan ben je af!

0 / 10
Hop Hop Hop Online

Hop Hop Hop Online is een leuk en verslavend flappy bird spelletje waarin je de muren en de randen van het scherm niet mag raken. Hoe ver kun jij komen? Stuiter de bal door alle hoepels en scoor zo veel mogelijk punten!

0 / 10
Tinysasters 2

Bouw een nieuwe samenleving op de kleine planeetjes. Eerst gaat alles soepel, maar na een tijdje krijg je met natuurrampen te maken en moet je goed je best doen!

8.4 / 10
Animals Home Free

Bevrijd alle dieren in dit spelletje door te schuiven met de blokken en mooie combinaties te maken. Zo kun je sleutels verzamelen, en die kun je gebruiken om te kisten te openen.

8 / 10
Splatman Mini

In Splatman kun je de spookjes met je hamer helemaal platslaan! Heerlijk! eindelijk eens wraak voor al die keren dat ze je in Pacman gepakt hebben en je weer overnieuw moest beginnen. Wraak is zoet!

8 / 10
Tiny Town

Bouw een stadhuis, fabrieken, winkels, en energiecentrales in het leuke spelletje Tiny Town. Het doel is om van je kleine dorpje een grote stad te maken. Om nieuwe bewoners aan te trekken zal je voor goede banen en diensten moeten zorgen.

0 / 10
Maze Man 2

Loods Maze Man door alle doolhoven terwijl je de gele muntjes op pikt.

7.3 / 10
Fidget Spinna

Laat je Fidget Spinna zo snel mogelijk draaien in dit verslavende behendigheidsspelletje. Verzamel muntjes om nieuwe onderdelen te kopen die je fidget spinner steeds soepeler maken en beter in balans brengen. Kies uit allerlei coole vormen, kleuren, en patroontjes!

10 / 10
Galaxy Jewels

Laat twee stenen die naast elkaar liggen van plek veranderen en maak zo combinaties van drie of meer stenen. Doe dit op de gele vakken om ze weg te spelen en het level te winnen.

0 / 10
Van Helsing vs Skeletons

Schiet met Abraham van Helsing alle skeletten neer. Je moet ze met zo min mogelijk kogels proberen allemaal uit de weg te ruimen.

0 / 10
Zombie Match

Maak rijen en kolommen met de zombies. Zet ze op een rijtje in dit Match3 spelletje. Kun jij genoeg combinaties maken om in elk level de zombie meter vol te krijgen?

0 / 10
Schoorsteenrace

In Schoorsteenrace kun jij als Piet aan de slag. Ren over de daken en werp de Sinterklaascadeautjes door de schoorstenen. Kijk uit dat je niet afgeleid raakt en van de daken af valt. Je hebt vijf levens!

0 / 10
Famaze

Probeer de koolrapen en de uitgang te vinden in dit doolhof. Bovenin zie je een kaart, en onderin zie je je ridder. Hou ze allebij in de gaten!

0 / 10
Roly Poly Cannonbomb 2

Mik goed met je kanon om alle Roly Poly monsters overhoop te schieten. Kun je ze niet direct raken dan kun je ze misschien wel opblazen!

8 / 10
Fire Up Online

Fire Up Online is een leuk schietspelletje waarin je de blokken snel stuk moet schieten zodat je er met je ruimteschip langs kan vliegen. Het getal dat op elk blokje staat laat zien hoe sterk of zwak elk onderdeel van de barrière is. Ook de kleur geeft een indicatie van de sterkte van elk blokje. Mik op de zwakkere blokken om een doorgang vrij te maken.

0 / 10
Rush Hour Bus

In dit spelletje bestuur je een schoolbus vol kinderen. Kun jij ze steeds veilig bij de school afzetten? Kijk goed uit voor andere auto's en rij niet over de stoep.

0 / 10
Bubble Tanks

Je bent een Bubble Tank. Groei door andere bubbles op te slokken. Je moet ze wel eerst schieten om ze klein genoeg te maken dat je ze kunt weghappen.

8 / 10
NitroDrift.io

NitroDrift.io is een gaaf multiplayer .io spelletje waarin je door de arena moet racen en nitro-brandstof moet verzamelen. Jaag je tegenstanders achterna en vernietig hun auto's. Kun jij je voertuig heel houden en tot aan de top van het scorebord komen door de andere spelers te slopen?

0 / 10
Hit the Troll

Stoot met de kleine balletjes alle blokken uit elk level. Eerst leer je de balletjes en hun krachten kennen. Kies daarna steeds de juiste.

0 / 10
Day Dream Adventure

Ren door de levels en versla alle blobs en andere vijandige wezens. Pak de schatkisten en kies er steeds eentje uit om te openen. Zo vind je nieuwe wapens en kostuums.

0 / 10
Money Movers

Deze twee criminelen hebben je hulp nodig om uit deze zeer bewaakte gevangenis te ontsnappen! Verzamel zoveel mogelijk geld en wordt niet gepakt door de beveiliging. Succes!

0 / 10
Sheepish

Help je schaapjes op het droge, maar pas op voor auto's en deze schapen kunnen niet zwemmen! Het is net Frogger, maar dan met schapen. Lukt het jou ze te helpen oversteken?

8 / 10
Moedige Tomaat 2

Speel nu dit groente schieter spelletje: Moedige tomaat 2!

0 / 10
Carrot Fantasy Extreme

In dit tower defence spelletje moet je de wortel aan het eind van het pad beschermen. Kun jij alle monstertjes wegschieten met je grappige torens?

8 / 10
Sushi Go Round

Maak de juiste sushi op tijd klaar en houd de klanten tevreden.

8 / 10
Naval Fighter

Kies voor elke missie eerst een gevechtsvliegtuig uit. Hiermee moet je alle vijandelijke vliegtuigen, boten, onderzeeers, zeppelins en meer kapotschieten.

8 / 10
Box Tower

Bouw een hoge toren met de blokken in Box Tower. Laat de blokken op het juiste moment stoppen zodat ze precies goed op het vorige blok komen te liggen. Kijk uit, want alle delen die uitsteken worden er af gehakt, waardoor het bebouwbare oppervlak na een paar missers al flink kan krimpen!

0 / 10
Pakjes Rapen

Op weg naar Nederland heeft een storm de cadeautjes van de boot geblazen. Ze liggen allemaal op het strand. Help Sinterklaas de pakjes weer in de zak te stoppen in het leuke spelletje Pakjes Rapen!

0 / 10
Zee Mahjong

Zee Mahjong is een leuke versie van Mahjong met vissen in plaats van de gebruikelijke Mahjong stenen. Het is de bedoeling dat je alle stenen wegspeelt. Dit doe je door de paren bij elkaar te zoeken. Zorg dat je alle stenen weet vrij te spelen.

0 / 10
Beer Rush

Beer Rush is een spelletje waarin je snel moet reageren om het te maken als barman of barvrouw. Je moet zo snel mogelijk biertjes opdienen en de lege glazen pakken die je klanten terugschuiven over de tafel. Als de glazen over de rand gaan, of als je klanten te lang moeten wachten, dan is je carrière voorbij!

0 / 10
Color Switch Challenges

Color Switch Challenges is het nieuwste gratis behendigheids spelletje! Kun jij door alle hoepels springen? Je kan alleen met het balletje door de gelijke kleuren heen springen. Zorg dus dat je op het juiste moment omhoog springt!

7.3 / 10
Pinball Breakout

In het behendigheidsspelletje Pinball Breakout probeer je steeds een reeks stuiterballetjes door de flipperkast te jagen om alle gekleurde figuurtjes te raken. Op elk figuurtje staat een cijfertje dat aangeeft hoe vaak je het figuurtje moet raken om dat vormpje weg te spelen. Probeer alle vormpjes te laten verdwijnen voordat ze de bovenste rand kunnen bereiken.

0 / 10
Sketchman Gun

Probeer in leven te blijven in Sketchman Gun. De hindernissen en vijanden komen met een rap tempo op je af. Spring over de stekels en de kratten, duik onder de cirkelzagen en de mijnen door, en ontwijk de kogels die op je af worden gevuurd. Schiet terug om de andere stokfiguurtjes uit de weg te ruimen en pak genoeg muntjes om handige upgrades vrij te spelen.

0 / 10
Stick Running

Ren over het platform met je stokfiguurtje in Stick Running. Spring over de openingen en val niet naar beneden. Je moet ook alle blokken ontwijken. Het spel wordt steeds lastiger, met allerlei hellende vlakken en dodelijke raketten die uit het niets op je af komen!

0 / 10
Pet Pop Party

Laat de huisdiertjes van plek wisselen en maak zo mooie combo's van drie of meer in dit match-3 spelletje! Kun jij alle bejewelled diertjes snel verzamelen? Gebruik ook de bonus snoepjes!

0 / 10
Block Up!

Schuif het blokje naar links en naar rechts om steeds de juiste kleur te raken en de rijen weg te spelen in het reactiespelletje Block Up! Er blijven nieuwe rijen bijkomen, en het blokje wisselt ook nog eens elke paar seconden van kleur. Pas je steeds snel aan en zorg dat de blokken niet tot helemaal onderin het scherm komen!

0 / 10
Skid Cars

Race rond het circuit in je kleine rode raceautootje in het spelletje Skid Cars. Er rijden nog drie andere auto's op de baan, maar dan in de tegenovergestelde richting. Kun jij snel de andere rijbaan in glippen om ze te ontwijken wanneer je ze tegenkomt? Eerst rijden de andere auto's nog als een team achter elkaar, maar als snel gaan ze dwarsliggen en gaan ze afzonderlijk van rijbaan wisselen...

0 / 10
Penguins Attack 4

De pinguins vallen aan. Zorg dat je ze er niet door laat. Zet allerlei torens neer ter verdediging. Des te verder je komt, des te meer soorten torens je kan bouwen. Vergeet je torens niet te upgraden.

8.7 / 10
Alice in Clumsy Land

Help Alice door Clumsy Land heen te reizen. Als eerste moet je haar helpen het zakhorloge naar het konijntje toe te rollen. Laat het horloge niet naar beneden vallen!

0 / 10
Spring Ninja 2

In dit spelletje moet je se andere ninja raken door er met jouw ninja op te springen. Raak ook de vijandige vlag. Zrog er voor dat je niet op de stekels valt!

9 / 10
Color Line

Test je reflexen met het uitdagende spelletje Color Line! Zigzag met je gekleurde streep heen en weer om alle hindernissen te ontwijken. Vormpjes die dezelfde kleur hebben mag je raken, maar alle andere figuurtjes moet je ontwijken. Als je een kleurencombo maakt verdien je punten en verandert je streep van kleur. Blijf alert en pas je snel aan!

0 / 10
Balls Impact

In het behendigheidsspelletje Balls Impact moet je de balletjes de juiste vakken in schieten om de meter te vullen. Genereer een schokgolf in het lanceer-gedeelte van het level en kies het juiste moment om de balletjes te laten rondvliegen!

0 / 10
Break Liner Online

Break Liner Online is een leuk en uitdagend spelletje van Ketchapp! Zoef rond in je ruimteschip. Je moet door de witte lijnen heen vliegen om ze te breken, maar ontwijk de rode en zwarte onderdelen!

0 / 10
Smiley Ball

Speel Smiley Ball, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Skyfyre

Vlieg op je draak door de lucht. Kun jij alle muntjes pakken en alle monsters verslaan? Schiet ze allemaal. Ze laten soms veel muntjes achter!

8.7 / 10
Beach Bar

Speel Beach Bar, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Tetronimo Laboratory

In het lab worden experimenten gedaan met tetris blokken en het leger. Kun jij wisselen tussen speel modus en tetris modus en zo een pad bouwen voor je soldaat?

8 / 10
Zero Ball

Houd het balletje steeds binnen de cirkel door het met het betje terug naar het midden te tikken. Pak alle puntjes die verschijnen terwijl je speelt. Hoe lang hou jij het vol?

2 / 10
Wothan the Barbarian

De gespierde krijger Wothan the Barbarian heeft zijn ketens van de kerkermuur losgerukt, maar het gevaar is nog niet voorbij! De kerker zit vol vallen, en er komt van bovenaf een zware plank vol scherpe stekels omlaag gezet! Maak je uit de voeten en daal via de platforms snel af, dieper de kerker in, om aan deze dodelijke val te ontkomen. Mik met Wothan op de veilige platforms en ontwijk de plateaus met die van stekels of andere vallenzijn voorzien. Zorg dat Wothan niet te pletter valt!

0 / 10
Warehousepanic.io

In het .io multiplayer spelletje Warehousepanic.io speel je steeds tegen twee andere spelers. Je moet zo veel mogelijk spullen in het warenhuis proppen. Zet alles dicht tegen elkaar om je waren te upgraden en meer punten te verdienen. Je hebt 60 seconden om meer waren in het vak te proppen dan je tegenstanders.

0 / 10
Jellyfish

Vang de vissen met je tentakels. Pas op voor schoenen en emmers.

8.1 / 10
Idle Empire

Stel de juiste keuzes in en koop de juiste upgrades. Eerst Moet je veel klikken en gaat het niet zo snel. Maar met de juiste upgrades stroomt het geld steeds sneller binnen!

4 / 10
Slippery Sloth

Probeer met de luiaard de paal op te klimmen. Hij is wel super glibberig, dus je glijdt zo naar beneden!

0 / 10
Round Rong

Ken je Pong? Dit is Rong: Pong in een rond veld. Lastiger en leuker!

8 / 10
That's How We Roll

Rol met het balletje door de levels. Draai het level om het balletje de juiste kant op te sturen. Kun jij zo alle muntjes pakken en de uitgang bereiken?

0 / 10
Coastal Cannon

Schiet de bommen in de boot bij de piraten. Kun jij iedereen opblazen voordat je bommen op raken? Goed mikken met je kanon dus!

8 / 10
The Lost World

Schiet de juiste kleuren ballen bij elkaar om ze weg te spelen. Zorg dat je goed richt want er komen er steeds meer bij.

8.1 / 10
Bounzies

Kun jij met de pinball ballen alle bolletjes raken om ze wakker te maken? In sommige levels kun je de bal ook met je flippers in het spel proberen te houden.

0 / 10
Arkanoid For Painters

Arkanoid For Painters is een deksels lastige en heel erg creatieve versie van het arcadespel Arkanoid. Dit keer is er namelijk geen batje: Jij moet het batje steeds snel tekenen om het balletje op te vangen en terug te stuiteren. Probeer steeds het perfecte batje te tekenen door snel een streep onder de bal te zetten. Stuiter de bal goed tegen de blokken aan en probeer per beurt de blokken meerdere keren te raken.

0 / 10
Color Tower

Color Tower is een verslavend stapelspelletje waarin je steeds een torentje van tien blokken moet maken. Maar deze blokken zijn gemaakt van gelei, en dat maakt het in een keer een stuk lastiger! Probeer zo goed mogelijk de balans te bewaren en zorg dat je toren niet onderuit glipt.

0 / 10
Smashy City

Smashy City is een mooi spelletje waarin je monsters kan vrijspelen en de stad kunt slopen. Ren door de stad en sla en trap alle gebouwen om. Daar krijgt je monster energie van om door te draaien en nog meer schade aan te richten!

10 / 10
Tower Machines

Je moet zorgen dat er geen enkele vijandige truck het einde van de weg bereikt. Bouw allemaal torens op strategische plekken langs de weg om alle wagens er af te knallen!

6 / 10
Car Crossing

Er is een heel gevaarlijk kruispunt waar steeds ongelukken gebeuren. In Car Crossing ben jij toegewezen om te voorkomen dat er nog meer botsingen ontstaan. Telkens als er meerdere auto's op de kruising afstevenen moet jij er snel een of meerdere aantikken. Deze auto's scheuren ineens snel vooruit. Kies wel de juiste auto's, anders maak je de chaos juist alleen maar erger!

0 / 10
Bottle Flip Challenge 2

Bottle Flip Challenge 2 is een leuke en ontspannende onlineversie van het spelletje flesje draaien. Kies de spelmodus Challenge om een flesje te werpen en te laten draaien. Als je het flesje drie keer achter elkaar precies rechtop kunt laten landen dan speel je een nieuw flesje vrij. In de spelmodus Random geef je een draai aan het rad van fortuin om verschillende flesjes vrij te spelen.

0 / 10
Break the Limits

Probeer te ontdekken waar je bent en hoe je kunt ontsnappen door gedachten op te sparen en op de juiste manier in te zetten. Wat is er gebeurd?

0 / 10
Box Stack

In Box Stack zwaaien de kisten aan de hijskraan heen en weer. Kun jij ze precies op het juiste moment loskoppelen om de houten kratten netjes op te stapelen? Zorg dat je toren niet te scheef wordt, anders valt alles om en ben je af! Kijk uit voor de kratten met dynamiet!

0 / 10
Diamond Dazzle

Klik alle diamanten weg. Maak combinaties van drie of meer. Des te sneller je de combo's weg kan klikken des te meer punten je haalt, dus kijk goed!

8 / 10
Rolly Birds

Wat een schattige vogeltjes! Ze zijn zo mollig dat het net balletjes zijn. Kun jij ze door het level rollen zodat ze goed uitkomen?

0 / 10
Kaardion

Verplaats je balkje en probeer het balletje hoog te houden. Raak met het balletje de blokjes om alles weg te spelen.

0 / 10
Painters Guild

Je hebt een kleine gilde voor kunsternaars. Help jouw artiesten genoeg geld te verdienen om de rekeningen te kunnen betalen. Kijk uit dat ze ook af en toe uit kunnen rusten, anders vallen ze tijdens het schilderen in slaap.

0 / 10
Apple Shooter Remastered

Schiet de appel van het hoofd van je maatje in het pijl en boog spelletje Apple Shooter Remastered. De twee maatjes hebben besloten dat ze het epos van Willem Tell gaan naspelen, maar zelfs de legendarische Willem Tell had een reservepijl in de hand voor het geval hij zou missen... Tenzij jij ze helpt, loopt dit spel verdrietig af voor het ene maatje, met ernstig lichamelijk letsel voor de ander. Span de boog en laat je pijl vliegen. Je hoeft niet in een keer raak te schieten, dus kun je eerst een voorzichtige poging wagen om een tragisch ongeluk te voorkomen. Splijt de appel in tweeën, en niet je maatje.

0 / 10
Black Bit Ninja

Kijk uit voor de dodelijke vallen in elk level! Spring met je ninja overal langs en probeer alle rode ninja's te doden met je zwaard!

0 / 10
Bottle Flip Challenge Dab

Bottle Flip Challenge Dab is een verrassend moeilijk behendigheidsspelletje. Werp het flesje met een draai de lucht in. Zorg dat het precies rechtop neerkomt en ook zo blijft staan. Als dat je drie keer op een rij lukt kun je er ook extra flesjes bij winnen. Maar verkijk je er niet op, want het is makkelijker gezegd dan gedaan!

0 / 10
Monkey Go Happy Candy

Vind alle verborgen snoepjes met het aapje. Je moet alle plekken goed afzoeken om ze te vinden, dus help de andere personages zodat ze je erdoor laten.

6 / 10
Match Masters

Ben jij ook dol op match3 spelletjes? Doe er nog een schepje bovenop met Match Masters en speel mee in allerlei vriendelijke wedstrijdjes tegen andere spelers om je match3 talent op de proef te stellen. Je mag per beurt twee keer een icoontje van plaats laten wisselen om de beste combo's te maken. Probeer steeds grotere combo's en betere kettingreacties te creëren dan je tegenstander zodat je meer punten scoort. Verdien genoeg punten om in een hogere klasse terecht te komen. Des te hoger de spelersklasse, des te groter de beloningen die je kunt winnen. Word een internationale Match Master!

0 / 10
Shop Empire 3

In dit spelletje bouw je niet zomaar een winkelcentrum, maar een winkelhof in de middeleeuwen. Kun jij de juiste zaken bouwen om ook in dit middeleeuwse koninkrijk succes te behalen met je zaken?

8.9 / 10
Candy Match Saga

Candy Match Saga is het match 3 spel met een timer element dat je scherp houdt! Verplaats de snoepjes en vorm rijen van minstens 3 dezelfde kleuren. Hou het tempo hoog, want anders staat de timer voor je het weet op nul!

0 / 10
Zombie Crisis

In Zombie Crisis moet je alle zombies afslachten voor ze te dichtbij komen. Ze komen toch verdomd snel de gang door geschuifeld met z'n allen... Leid ze snel af met een verse kwab hersenen en tik snel alle groene gedrochten aan om ze te pletten!

0 / 10
Lord III Catapult

Stel je katapult goed in en raak de zwarte ridder.

8 / 10
Loot Hero

Verdien geld door de monsters uit de weg te rammen, en koop dan allerlei handige upgrades. Aan het eind van elk level moet je een baas verslaan.

8 / 10
Cube Ninja

Ren en spring met de cube ninja! Ren over de muur of ondersteboven over het plafond. Wissel steeds snel als ere en hindernis op je pad verschijnt. Hoe ver weet jij het te schoppen met je ninja?

0 / 10
Gumball Blind Fooled

Gumball heeft een nieuw spelletje bedacht: geblindoekt tegen elkaar aanlopen. Zorg ervoor dat ze onderweg niet vallen en veilig naar elkaar toe kunnen lopen.

0 / 10
Bubble It 2

Probeer een bubbel te kiezen om naar het midden trekken. Zo schuiven alle bubbels op en kun je combinaties maken van vier of meer. Klik ook op de bubbels met speciale symbooltjes er op.

8 / 10
Naruto Invaders

Schiet met Naruto Invaders alle poppetjes neer. Elk poppetje is een hoeveelheid punten waard en schiet er zoveel mogelijk neer om door te gaan naar volgende levels

2 / 10
Ninja Miner 2

Ren door de mijn met je ninja en zoek alle diamanten en gouden sterren bij elkaar. Kijk uit voor de vleermuizen en het water. Zoek ook naar handig gereedschap.

8 / 10
Arrow Master

Het boogschieten spelletje Arrow Master test of jij het in je hebt om een echte boogschutter te worden! Om ver te komen in dit spel moet je niet alleen aan je reflexen werken, maar ook aan je geduld. De ronddraaiende schietschijf heeft een eigen wil, dus vaak is het wachten op een geschikte opening om elke pijl in de schijf te steken. Schiet jij elke keer perfect raak?

2 / 10
LavaNoid

Houd een oogje op de bal in LavaNoid en mep hem steeds snel terug omhoog. Je moet steeds alle blokken breken om de levels uit te spelen. Raak de diamantjes en sterretjes om bonuspunten te winnen. Het balletje stuitert vliegensvlug door het level, dus blijf goed opletten!

0 / 10
Soldier Rush

Ontsnap aan de vijandige helikopters in Soldier Rush, een leuk rennen en ontwijken spelletje. Race over de daken met je drie soldaten, Colin, Annie, en Bob. Spring over de raketten die op je worden afgevuurd, of duik er juist onderdoor. Probeer je teamgenoten niet kwijt te raken. Je personages gaan steeds sneller rennen!

0 / 10
Boulder

Graaf je een weg door het bakstenen doolhof in Boulder. Pak alle peentjes en probeer bij de uitgang te komen. Je kan niet door beton heen graven, maar als je de blokken er onder weg ruimt dan tuimelen de betonblokken in het gat. Kijk alleen wel uit dat de blokken niet bovenop je vallen!

0 / 10
Save The Monsters

In Save The Monsters moet je alle monsters redden. De bange dorpelingen hebben de monsters gevangen en aan de galg gehangen. Bevrijd ze snel voor het te laat is! Mik goed met je pijl en boog en hak de touwen door. Kijk uit dat je de monsters niet raakt, want ze zijn al aardig gehavend en daar wordt hun gezondheid uiteraard niet beter van!

0 / 10
Tetrix 2

Blok na blok na blok alles op elkaar neerzetten. Als je dit netjes doet en er een complete rij van maakt scoor je punten. U raad het al: Tetrix, een van de vele tetris varianten, maar dan deze keer met een Egyptisch smaakje! Blijft altijd leuk!

8.1 / 10
Rebuild Chile

Bouw chili weer opnieuw. Er is van alles ingestort en jij moet zorgen dat alles weer netjes op zijn plaats komt en heel is. Haal ook al het puin weg.

8 / 10
Bomb It 4

Speel Bomb It 4, een leuk Actie spelletje nu gratis!

0 / 10
Tetris Game

Maak zoveel volledige rijen als je kan, dat is het doel. De blokken van het legendarische Tetris hebben geen verdere introductie nodig.

8 / 10
Dungeon Defender

Verdedig de grot tegen de indringers. Plaats bewakers langs de kant. Je hebt allerlei orcs en andere monsters tot je beschikking. Kun jij iedereen buiten houden?

0 / 10
The Keeper of 4 Elements

Zorg dat er geen indringen langskomt! Gebruik de vier elementen om de iedereen te verslaan en de magische manuscripten te bewaken!

8 / 10
Retro Unicorn Attack

Ren met de eenhoorn over het gras en pak alle mini eenhoorns. Kijk uit dat je niet valt en nergens tegenop knalt. De sterren kun je kapot rammen met een sprint.

10 / 10
A Different Color

Je bent eenzaam. Want je bent geen kleur. Kan jij vriendjes maken en dat blijven?

0 / 10
Combat instinct 3

In deze Space Shooter moet je je 'Combat Instinct' gebruiken om te overwinnen!

8 / 10
Phage Wars

Kies een becterie uit en zorg dat je jouw infectie het best verspreid en wordt de dominante infectie.

8 / 10
Blob Lander

Kun jij de Blob op de juiste plaats landen? Wel eerst de goede sleutels vinden want anders kom je het level niet uit. Kijk goed waar je heen moet.

8 / 10
Loot Clicker

Je kunt in dit spelletje de diensten van allerlei manschappen opkopen. Zij verslaan monsters voor je en verdienen zo geld. Kun jij alle achievements uitspelen?

0 / 10
Robots vs Zombies 2

Bescherm je basis tegen de zombies. Bouw stations en een sterke verdedigingslinie. Stuur je soldaten in mechanische pakken er op uit om de zombies tegen te houden.

8.5 / 10
Twisted Kingdom 2

Kun jij alles maken wat er op het lijstje staat? Kijk goed, want het is moeilijker dan het lijkt! Combineer huizen, bedelaars en kastelen om steeds waardevollere dingen te maken.

8.3 / 10
Sea Party

Sea Party is een grappig match3 spelletje met allerlei kleine zeediertjes. Ook al loopt de klok, je krijgt best veel tijd voor elke ronde, dus voelt het spel niet gehaast of gestresst. Ontspan, speel, en kijk hoeveel punten jij kunt verzamelen.

0 / 10
Slap the Nerd

Sommige kids krijgen nooit de kans een vraag te beantwoorden doordat de nerds zo opdringerig zijn. Slap the Nerds, maar laat de coole kids hun gang gaan.

8 / 10
Flappy Little Pony

Fladder door de lucht met de My Little Pony. Je moet in dit spelletje steeds door de openingen tussen de groene pijpen door vliegen.

0 / 10
Cheesy Wars

Het zijn de Cheesy Wars en er heeft nooit meer op het spel gestaan! Houd je kostbare kaas veilig door elke hongerige vijand meteen af te schieten. Zet je groeiende collectie wapens in en zorg ervoor dat de kaas overwint!

0 / 10
Pencil War

Verdedige de weg die dwars door elk level loopt en zorg dat er geen enkele auto langs komt. Bouw torens langs de weg die de passerende vijanden beschieten.

0 / 10
I, Robot

Speel verschillende games uit de filmhit I, Robot. Je kunt verschillende soorten spelletjes spelen, zoals een legpuzzel, een race spelletje, een shooter, en een platform spel.

8 / 10
Match Terror

In Match Terror, een speciale Halloween versie van match-3, moet je de juiste monsters wegspelen door de combo's van drie of meer aan te tikken. Des te minder beurten je gebruikt, des te meer punten je scoort aan het eind van elk level.

0 / 10
Burn Everything

Probeer met je lucifer alles in de fik te steken. Kijk goed hoe alles brand en hoe de wind staat. Zorg dat alles vlam vat en opbrandt.

9 / 10
Missile Game 3D

Kan je jouw rocket door het gangen stelsel sturen zonder de wanden te raken?

8 / 10
Timber Guy

Met Timber Guy kun je laten zien hoe snel jij hout kunt hakken. Hak de boom in stukken en verzamel zo veel mogelijk hout voordat de tijd om is. Kijk wel uit dat je niet wordt geraakt door de takken die steeds verder omlaag komt. Wissel van kant om de takken te ontwijken, anders loopt het slecht af met je houthakker!

0 / 10
Bear & Cat

Knal de ballen! Maak combo's door de ballen slim te plaatsen.

8 / 10
Wall Street Massacre

Speel steeds elk level uit met je stickman. Elk level gaat anders dus krijg je steeds voor elk level uitgelegd hoe je het moet spelen.

8 / 10
Line Runner

Verf de weg voor de Line Runner en verzamel power ups. Je rent precies over die lijn die je net hebt getekend, dus zorg dat je hem netjes verft zodat je overal bij kan.

8.2 / 10
Bumpercraft

Stuur je bumpercraft langs obstakels en vijanden. Je moet proberen de chemische fabriek te bereiken. Deze vervuilt namelijk de rivier, en dat moet jij zien te stoppen.

8 / 10
Batman The Rooftop Caper

Ren over de daken heen en zorg ervoor dat je door niks geraakt wordt en alle bonuspunten haalt. Sla de tegenstanders neer en win.

8 / 10
Nail Noid

Je hoeft je niet langer te vervelen met dit leuke arkanoid spel dat er uit ziet alsof het met pen en papier in de schoolbanken getekend is. Lekker nostalgisch, maar vooral ook erg leuk! Je kunt bonuspunten scoren door ook de spijkers die uit de gebroken kisten vallen te verzamelen.

8 / 10
Royal Rush

In Royal Rush heb je er als koning maar een rommeltje van gemaakt, en nu hebben de dorpelingen honger en zijn ze woedend. Ze staan je aan de kasteelpoort op te wachten met honden en hooivorken. Spring snel op het enige schaap dat nog over is en zet het op een lopen om aan de kwade meute te ontkomen. Ren door de velden en spring over de hindernissen. Pak de muntjes om upgrades en boosters te kopen.

0 / 10
Omniludicon

Een leuk spelletje waarin je zelf levels kunt maken en ze dan kunt spelen. Maak het zo moeilijk of zo makkelijk als je zelf wilt. Als je inspiratie zoekt kan je ook een paar levels spelen die door andere mensen gemaakt zijn.

8 / 10
Hedgehog Launch 2

Lanceer de egel en probeer de maan te bereiken. Koop upgrades en mik ook op de gekleurde staafje. Zo kun je hoger stuiteren.

8 / 10
Tetris HD

Tetris HD is net als elk ander Tetris spel alleen is Tetris HD, de naam zegt het al, in high definition. Als u de oude tetris niet groot genoeg vond, vind u dit zeker groot genoeg!

8 / 10
Pre-Civilization Stone Age

Bouw je eigen samenleving. Kun jij alle holbewoners allerlei kennis bijbrengen zodat de bevolking groeit en ze binnen 100 beurten een paleis kunnen bouwen?

8.2 / 10
Classic Frogger

Probeer de kikker de weg over te krijgen en ook over het water onder er in te vallen. Kijk uit voor de vrachtwagens en autos en spring op tijd over naar andere drijvende objecten. Het gaat allemaal om goede timing.

8 / 10
Balloon Fight

Maak elkaars balonnen kapot in deze uitgebreide game met veel opties. Je kunt bijvoorbeeld het niveau van je tegenstander instellen, en een andere locatie kiezen om te spelen.

8 / 10
Queen's Quests

Stuiter de bal tegen de monsters aan. Zo versla je ze en verdien je geld voor nieuwe wapens. Kun jij alle monsters uitschakelen in dit arkanoid spelletje? Je betje is en draak!

8 / 10
Cable Capers

Loop door de levels van Cable Capers en schiet met X! Klim via de ladders de platforms op en af en schiet alles wat je schade zou kunnen brengen. Haal jij het einde van de levels?

8 / 10
Boulder Cannon

Goed mikken met het kanon en probeer de stenen te raken. Knal de stenen kapot voordat ze over je heen rollen. De kleine vonken die van je bom afspatten kunnen nog meer stenen breken.

8 / 10
Drakojan Skies Acolytes

Vlieg je spaceship door gangen en langs vijanden. Verzamel wapens om jezelf te verdedigen en kijk goed uit waar je vliegt. Kun jij alle vijandige jats uitschakelen?

8 / 10
247 Bombs

Plaats je bommen in het veld om paden te maken zodat je bij je tegenstander kunt komen. Leg bommen zo neer dat je tegenstanders in het pad van de explosies komen te staan. Rechts in het scherm kun je zien hoeveel levens iedereen nog over heeft. Als je het level niet snel genoeg uitspeelt verschijnen er ook nog eens wandelende bommen in het veld om het allemaal nog iets moeilijker te maken.

8 / 10
Ice Treasures

Je bent een pinguin en moet zorgen dat alle ijsblokken verdwijnen. Er rolt een mooie grote sneeuwbal en die moet jij steeds tegenhouden en weer terug kaatsen het spel in.

8 / 10
Daring Ride

In Daring Ride bestuur je een speedboat langs alle hindernissen, verzamel bonus punten door te schieten en scoor! Let op de wapen upgrades omdat het anders na een tijdje behoorlijk lastig kan worden!

8 / 10
Fierce Twilight

Schiet met jouw ruimteschip alle vijanden neer en ontwijk alle lasers en raketten. Naarmate het level volgt hoe moeilijker het wordt. Probeer elke keer weer zo ver mogelijk te komen.

8 / 10
Geometry Neon Dash Subzero

Blijf kalm en ontwijk alle stekels en cirkelzagen in het uitdagende reactiespelletje Geometry Neon Dash Subzero. Verzamel de gloeiende witte stippen om allerlei nieuwe blokjes vrij te spelen.

0 / 10
Rainbow Blitz

Raak de vallende bommen voordat je stadje plat is in Rainbow Blitz.

8 / 10
Space Gate

Schiet alles uit de lucht wat je tegenkomt. Je vliegt met een klein vliegtuigje en moet lekker blijven schieten.

8 / 10
City Blocks

Speel City Blocks, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Gather X

Je moet met de kleinzoon van Jaak uit het sprookje de Bonenstaak omhakken voor de reuzen naar beneden kunnen klimmen. Verzamel stenen om te verkopen en eet vissen voor extra energie. Je kunt ook hulp inhuren.

8 / 10
Lt Fly versus the Spiders

Een mix van 2 spellen: links moet je de blokjes wegspelen, rechts de spinnen bestrijden.

8 / 10
Allied Assault

Je vliegt met je ruimteschip door het heelal. Je moet je vijanden neerschieten doormiddel van lasers af te schieten of door bommen te laten vallen.

8 / 10
Airborne 2

Schiet alle ballonnen uit de lucht met je katapult. Zorg dat ze niet te hoog gaan want dan kan je ze niet meer raken. Maak mooie combo's door er meer te gelijk kapot te schieten

8 / 10
Jump 2001

Kun jij met je team van de schans af in de toboggan slee en door de brandende hoepel vliegen? Het is een simpel spelletje, maar je moet wel goed mikken!

8 / 10
Lovely Princess Dress Up

Kies de mooiste jurken en juwelen uit en kleed deze prinses prachtig aan. Je kunt allerlei kledingstukken kiezen en haar ook mooi opmaken!

8 / 10
Dig to China

Graaf een diepe tunnel door de hele wereld heen totdat je in China aankomt. Verzamel onderweg materiaal om upgrades van te maken.

8 / 10
Pocket Ninja

Ren rond met de pocket ninja's en versla alle vijanden. Je kunt de ninja's samenvoeren tot grotere en sterkere krijgers, om ze opsplitsen zodat je er meer hebt.

8.4 / 10
JetBot

Gebruik je Jet motor om jezelf in de lucht te houden en alle items te pakken.

8 / 10
Amberial Nebulosa

Krijg de bal naar het eindpunt en ontwijk de gevaren in Amberial Nebulosa!

8 / 10
TNT Zombies

Kijk goed naar alles wat je in het level ziet. Waar kun je het beste de bommen plaatsen om alle zombies uit te schakelen? Maak goed gebruik van al het schroot dat in elk level ligt.

8 / 10
Feed Me Moar 2

Schiet de paarse gelei op de alien monstertjes af om ze te voeren. Kun jij alle aliens in het ruimteschip te eten geven?

0 / 10
Virus Attack

Virus Attack is een grappig chomp spelletje waarin je een virus moet uitroeien. Hap stukken van het geïnfecteerde gebied weg door op spatie te drukken en te bewegen. Laat het virus je niet aanraken terwijl je de grenzen aan het verleggen bent.

0 / 10
Stop GMO 2

Schiet de gemuteerde wortels en ander groente en fruit overhoop met het konijn. Je kunt ook sparen voor allerlei handige upgrades om steeds verder te komen.

8.5 / 10
Cod With Steamed Fennel

Kook een heerlijke maaltijd met kabeljauw en venkel. Kun jij alle ingredienten goed klaarmaken? Snij ze allemaal netjes fijn en doe d juiste ingredienten bij elkaar.

9 / 10
Digi Ninja

In dit platform spel ben je een Ninja en met je samuraizwaard moet je je tegenstanders verslaan!

8 / 10
The Hulk

Spring, klim en sloop als het groene monster The Hulk. Ren door het level en breek de boel af als het boze en oersterke alter ego van Dr Bruce Banner.

8 / 10
Aquatris

Altijd al onder water willen tetrissen? Het kan in Aquatris.

8 / 10
Puzz Pinball

Bouw je eigen flipperkast zodat de bal bij het gat komt in Puzz Pinball.

8 / 10
Boom Box

Een tetris variant, waarbij drie dezelfde blokjes bij elkaar BOOM doen!

8 / 10
Frantic

De bommen en kogels vliegen je om de oren in dit ruimte schietspelletje. Ontwijk alle kogels van je tegenstanders en schiet zoveel mogelijk alien schepen kapot. Verzamel alle gouden bolletjes om zoveel mogelijk geld voor power ups te vezamelen.

8 / 10
Armored Ashura

Schiet alles neer wat op je af komt. Je vliegt door de lucht in Armored Ashura en wordt continue aangevallen. Ontwijk de kogels en schiet iedereen neer.

8 / 10
Ray Quest

Zorg dat je met het vliegtuigje alles en iedereen neerschiet. Probeer elk level uit te spelen. Het vliegtuige schiet automatisch.

8 / 10
Impale 2

Zorg ervoor dat alle zombies op de verschillende martelwerktuigen gespiest worden. Mik goed en schiet ze er tegenaan.

8 / 10
Dice Mice

Probeer met de dobbelstenen een hoge score te gooien. Kies welke je vast wilt houden en welke je nog een keertje gooit. Kun jij een zo hoog mogelijke score neerzetten?

8 / 10
Shuriken Challange

Vecht als een echt ninja met werpsterren. Elke keer als je een vijand tegenkomt moet je hem uitschakelen met deze speciale ninja wapens.

7.5 / 10
Break In 2

Breek in, maar zorg er voor dat je niet door de zoeklichten wordt gevangen. Loop rond en blijf uit de buurt van de lichtstralen. Lukt het jou om de uitgang te bereiken?

8 / 10
Hybrid Fighter

Een remake van de ultieme klassieker space invaders: Hybrid Fighter!

8 / 10
Aengie Quest

Bevrijd Aengie uit de doolhoven in Aengie Quest. Ben jij slim genoeg?

8 / 10
Skyball

Finish alle levels en pak de bonus power-ups in Skyball!

8 / 10
Fine Blocks

In deze tetris variant moet je de lijnen volschieten met gekleurde blokken.

8 / 10
Disney Tish's Bookball

Ga in dit Disney spel een arkanoid-achtige battle aan met de tegenstander. Verdedig jouw blokken!

8 / 10
Insane Orb

Dit pong spelletje is net iets moeilijker. Met negatieve en positieve zwaartekracht velden gat de bal ineens helemaal de verkeerde kant op, of komt hij ineens weer met een boog terug. Ook Pacman komt binnen vallen, en je kunt met je paddle schieten!

8 / 10
Festival Bottler

Mis je het festivalgevoel? Speel dan Festivalbottler voor de echt festival experience! Gooi flessen gevuld met gezeik richting het podium!

8 / 10
Wreck Road

Rem hard en ram de andere auto's. Zo kom je vooruit in dit spelletje. Blijf de helicopter voor. Spaar geld om upgrades te kopen. Ook moet je een bepaald aantal missies afmaken om nieuwe upgrades te ontgrendelen.

8 / 10
The Final Boss

Kun jij alle eindbazen verslaan. In dit spel zijn er alleen maar eindbazen. Kun jij ze allemaal aan? Kijk uit voor obstakels op de baan!

8 / 10
Fruits

Het fruit in dit spel houdt ervan er op los te beuken. Knal ze hard tegen elkaar aan om fruitsap te maken. Kun jij zo alle stukken fruit wegspelen? Kijk goed naar de structuur van elk level.

8 / 10
Shot Firer

Pak alle diamantjes. Je zal ze met je dynamiet uit de muren en de vloer moeten blazen. Kun jij de ladders beklimmen, de monsters ontwijken, en de weg uit de mijn vinden?

8 / 10
Vivo Kitty

Reageer snel en los ook alle puzzels op in de mini games die je in dit spelletje samen met de kat speelt. Af en toe wil de kat ook geaaid worden.

0 / 10
World Eater Idle

In dit spelletje moet je alle planeten aanvallen en vernietigen. Zo verzamel je zielen waar je upgrades mee kunt kopen. Verzamel steeds meer kracht om grotere planeten aan te vallen.

0 / 10
Rope Ninja

Gebruik je touwen om de vogels te grijpen en zo door het level te springen. Slinger van vogel naar vogel, en naar de volgende platforms. Hoe ver kun jij komen zonder te vallen? Het draait allemaal om de timing!

0 / 10
Joy Stacker

Stapel alle blokken en andere figuren op. Vooral als je een beetje onhandige figuren krijgt wordt het lastig. Je toren moet namelijk wel goed blijven staan!

10 / 10
Jelly Escape Online

In Jelly Escape Online moet de de uitweg vinden. Zoek in de verschillende platform levels naar alle bliksemschichtjes. In elk level zitten er drie verstopt. Spring over de vlammen en vermijd de vijandige jellies!

0 / 10
Sphere Runner

Maak alle balletjes blauw, voordat je door de kanonnen wordt geraakt.

6 / 10
Starbound

Spring van platform naar platform als vrolijk sterretje in Star Bound.

8 / 10
Bomby

Stuiter de bommen tegen de beesten in Bomby. Pas op voor onontplofte bommen!

8 / 10
Click Maze 2

Klik je bal door het doolhof zonder de randen te raken in Click Maze 2.

8 / 10
Soul Survivor

Schiet iedereen die om je heen vliegt uit de lucht en zorg er zelf voor dat je niet geraakt wordt. Ontwijk de tegenstanders en knal er lekker op los.

8 / 10
Kill Me

Laat de blokken vallen en zorg dat je iedereen raakt. Laat niemand er doorheen komen en blijf de blokken gooien want je krijgt ze niet in 1 keer neer!

8 / 10
Assault Fleet

Probeer de planeet kapot te schieten. Maar daarvoor zal je toch echt eerst alle tanks en vliegtuigen kapot moeten schieten.

8 / 10
Enigmata

Schiet met het vliegtuigje alle targets uit de lucht. Richt goed en schiet de kogels er naar toe.

8 / 10
Tiny RPG

Ren over het eiland heen en zorg ervoor dat je alles vind wat je nodig hebt. Een slaap plek en veel meer natuurlijk.

8 / 10
Give Me Gems

Pak alle edelstenen door een combinaties van dezelfde kleur mee te maken. Des te meer je in een keer pakt des te beter!

8 / 10
Cheese Lab

Spring met de muis door het lab en verzamel alle stukken kaas. Kun jij alles pakken zonder dat de muis iets overkomt? Kijk goed!

8 / 10
Final Siege

In dit spelletje is er nog maar een stad over waar de zombies niet in zijn gekomen. Kun jij ze met je torens en waakhuizen en soldaten buiten de stad houden?

8 / 10
Don't Step on the White Tile

Tik de juiste nummers aan zodat je altijd op de gekleurde vakjes komt te staan en niet op de witte. Hoe snel weet jij bij het einde te komen?

8 / 10
Colorus

Laat de achtergrond van kleur wisselen terwijl je rent met de stickman. Zo kun je alle hindernissen wegwerken. Maar kies wel de juiste kleuren!

8 / 10
Another Life

Een jongen en een meisje worden naar een andere dimensie getransporteerd. Kun jij als de ridder en de prinses goed samenwerken om alle sleutels te pakken zodat je weer naar huis kan?

8 / 10
City Theft

Jouw dief waant zich een echte Spiderman in het behendigheidsspelletje City Theft. Kun jij hem helpen van dak tot dak te slingeren, net als de beroemde superheld? Werp je koord en zwaai door de lucht. Laat op tijd los, zodat je niet tegen de rand van het volgende dak aan smakt!

0 / 10
Fire Flies

Probeer alle vuurvliegjes te raken in FireFlies!

7 / 10
Valerian Space Run

Speel Valerian Space Run, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Gimme Friction

Een beetje vaag maar wel leuk. Shiet de genummerde ballen totdat ze helemaal afgeteld zijn. Maar voorkom daarbij wel dat de ballen te ver terugkaatsen en tegen de stippellijn komen.

6 / 10
Lego Nexo Knights Paren Zoeken

Vind de gelijke Nexo Knights kaarten in het leuke geheugen spelletje Lego Nexo Knights Paren Zoeken. Kijk goed naar de plaatjes. Je krijgt ze maar even te zien. Kun jij onthouden waar de gelijke paren liggen?

0 / 10
Spectre

Pik met jouw gekleurde balletje andere gekleurde balletjes op in Spectre.

10 / 10
Super Scary Stacker

In het leuke stapel spelletje Super Scary Stacker moet je het ene monstertje voorzichtig op het andere neerleggen om een grote toren te bouwen. Je moet alle monstertjes die bovenin op een rijtje staan gebruiken, en er mag er geen enkele omlaag vallen! Gaat het je lukken?

10 / 10
Slingshot Picnic Defender

Je bent lekker aan het picknicken maar je wordt aangevallen. Schiet alle beesten dood met je katapult en zorg dat je niet geraakt wordt door de waterbalonnen.

0 / 10
AirWings.io

Kun jij alle gewapende raketten ontwijken in AirWings.io? In dit leuke en spannende vliegtuig spelletje vuren je vijanden steeds raketten op je af. Maak scherpe bochten om uit de weg te draaien en te zorgen dat je niet wordt geraakt. Je kan verschillende boosters pakken om jezelf te beschermen. Kijk uit, want er komen vaak meerdere raketten tegelijk achter je aan!

0 / 10
Rolling Panda

In het reactiespelletje Rolling Panda moet je springen als het zwaaiende pijltje precies naar de volgende tak wijst. Spring van de ene naar de andere kant met je panda, maar mis niet, want anders val je helemaal naar beneden!

0 / 10
Sling Fire

Slinger van punt naar punt als elastisch wezen in Sling Fire.

8 / 10
Leap of the Ninja

Spring van blad naar blad en probeer zo hoog mogelijk te komen in Leap of the Ninja.

8 / 10
Fracture

Ontwijk de obstakels en schiet de tegenstanders kapot in Fracture!

8 / 10
Atomic Betty

Schiet met Atomic Betty alles neer wat je in de ruimte tegenkomt, van stenen tot inktvissen. Je hebt een Laser en een beschermschild en daar moet je het mee doen; Atomic betty and the space invaders!

8 / 10
Space Pips

Schiet iedereen neer die op je af komt. Je moet overleven en zorgen dat je sterker wordt. Daarvoor dus wel even alle andere wezens kapot schieten!

8 / 10
Spring Snow Fling

Schiet elke keer weer het hoofd van de sneeuwpop op zijn lichaam. Let wel goed op dat het hoofd ook hoort bij de juiste sneeuwpop anders blijft het hoofd niet zitten.

8 / 10
Tanaka Friendly Adventure

Loop door het level heen en zorg dat je wat nieuwe vrienden voor je feestje. Je weet niet waar je heen moet maar probeer vooral wat. Er zijn 72 vrienden voor je om te vinden.

8 / 10
Orbitron 2

Schiet alles wat uit de lucht komt neer. Je bent zelf een klein kanon en kan lekker veel schieten.

8 / 10
Tropical Dragon Slaughter

Schiet alles en iedereen uit de lucht. Vlieg goed, ontwijk de dingen en blijf lekker schieten totdat je het einde van het level hebt bereikt.

8 / 10
Lama Redden

Probeer alle lama's te bevrijden en te pakken. De lama's zie je niet zomaar dus je moet er wel naar opzoek.

8 / 10
Snoring Treasure Island 3

Duw de olifant om zodat hij wakker wordt en ophoud met snurken. Alle dieren helpen een beetje mee, dus duw en rol iedereen tegen de olifant aan zodat hij omvalt.

8 / 10
Gravitum

Ren weg van de andere robot. Hij wil je vernietigen. Verander de zwaartekracht om obstakels te kunnen vermijden. Blijf rennen!

8 / 10
Lucky Crab

Help het krabbetje alle parels terug te vinden. Kijk wel uit voor de scherpe voorwerpen. Maak bubbles om mee te vliegen, en laat ze knappen als je weer naar beneden moet.

8 / 10
Frozen Age

Help de egel naar eten zoeken in deze koude winter. Als je al het eten gevonden hebt moet je natuurlijk ook weer naar je huisje terug weten te keren.

8 / 10
Rodent Wars

Trek er op uit met de knaagdieren leger en verover alle andere molshopen en muizenholletjes. Kies je doelwitten strategisch uit, want je tegenstanders worden steeds sterker.

8 / 10
KittenZ

Help Oma haar katten terug te krijgen. Ze hebben in je laboratorium iets fouts gedronken. Gooi het tegengif tegen ze aan.

8 / 10
Hyper Path

Verover alle planeten en versla al je tegenstanders. De verschillende aliens hebben verschillende krachten. Kijk goed wie je als eerste kunt verslaan. Koop ook upgrades!

8 / 10
Soul Job

In dit spelletje werk je op kantoor in het leven na de dood. Je moet de administratie van de zielen van de overlenden mensen goed bijhouden. Stuur de goede en de kwade zielen de juiste kant op.

8 / 10
Pixel Grower

Vang de pixels die naar beneden vallen op en probeer een groot en breed bouwwerk ervan te maken. Laat er niet teveel vallen. Het level zoomt steeds verder uit naarmate je constructie groter wordt.

8 / 10
Lumber John

Help de houthakken om langs alle hindernissen en monstertjes te komen. Pak de muzieknoten om de poort te openen en vind de prinses.

8 / 10
Heroes of Mangara: The Frost Crown

Reis door het land met je helden en verdedig overal de dorpen tegen de monsters. Kun jij EXP verzamelen om je helden sterker te maken?

8 / 10
Planet 161

Spring naar de magische poort om thuis te komen. Kun jij de wel vinden door alle kleine levels? Je bent naar een heel klein planeetje verbannen.

8 / 10
City Wizard

Bouw een mooi dorp o het stukje land dat je hebt. Kun jij zo veel mogelijk punten scoren door veel huizen te bouwen.

8 / 10
Tesla Defence 2

Help de Nikola Tesla robot de wereld te beschermen tegen alle andere robots die op je af komen. Weet jij ze allemaal te verslaan?

8 / 10
Boss Level Shootout

Schiet in elk level de eindbaas neer. Je hoeft alleen de baas te schieten in elk level. Het wordt steeds moeilijker, dus scoor genoeg punten voor handige upgrades!

8 / 10
Alien Attack Game

Schiet alle aliens neer in een zo snel mogelijke tijd. Probeer alles te raken en zelf zo min mogelijk geraak te worden. Schiet alle aliens neer om door te gaan naar het volgende level.

6 / 10
Toto's Treat

Geef alle zombies de snoepjes die ze willen. Alleen dan zullen ze verdwijnen.

2 / 10
The Mopples

Speel alle rare beestjes weg in dit bejeweled spelletje. Er komen steeds meer nieuwe beestjes bij. De doodshoofdjes kun je alleen niet verplaatsen.

0 / 10
Heap Up Box

In Heap Up Box moet je een hoop kratten en rotsen opstapelen om de stippellijn te bereiken voordat de laatste seconden op de klok verstreken zijn. Maar pas op, want met wilde en onbeheerste bewegingen kun je per ongeluk je hele toren omver rammen of - nog erger - een of meerdere kratten het scherm af beuken!

0 / 10
Vector Runner

Ontwijk de obstakels en pak de groene balletjes in Vector Runner.

0 / 10
Turtle Flight

Vlieg met je turtle omhoog maar ontwijk de spinnen en andere obstakels.

2 / 10
SNT Tris

SNT Tris, een tetris variatie van de eerste categorie! Druk de 'Help' knop voor een leuke animatie en een handige laatste redmiddel!

2 / 10
Run Bird Run Online

Run Bird Run Online is een uitdagend rennen en ontwijken spelletje waarin je steeds naar de linkerkant of de rechterkant van het scherm moet duiken om de vallende kratten te ontwijken. Reageer snel!

0 / 10
Bouncing Balls HD

Bouncing Ball HD is een leuk behendigheidsspelletje waarin je moet mikken op het maximale aantal stuiters! Zoek een strategisch punt om je ballen vanaf te kaatsen, en zorg ervoor dat ze zoveel mogelijk blokjes raken. Hoeveel rijtjes kun jij laten verdwijnen voordat een van de blokjes de rode lijn bereik, en je uitgestuiterd bent?

0 / 10
Save The Planet

In Save The Planet moet je de aarde beschermen tegen een meteorenregen! Zorg dat de meteoren de aarde niet raken terwijl de planeet om de zon draait. Je hebt drie levens, maar als ze opraken zal het leven op aarde voorgoed veranderen!

0 / 10
Filler

Vul het scherm zo veel mogelijk met ballen zonder geraakt te worden in Filler.

2 / 10
Atomyx

Een bubbles variant waarbij het speelveld constant draait. Speel Atomyx!

2 / 10
Contra

In contra moet je alle vijandige troepen uitschakelen. Spring en duik om de kogels te ontwijken, en schiet alle soldaten en machines overhoop.

2 / 10
Evil Invader

Schiet met je eigen ruimte voertuig alles kapot wat je tegenkomt. Wordt niet geraakt door rondvliegende vuurballen of ruimtewezens. Gebruik de raketten om alles in een keer kapot te maken.

2 / 10
Doom Runner

Probeer met je ruimteschip iedereen in de omgeving neer te schieten. Je kan zelf met je ruimteschip overal heen en hebt meerdere mogelijkheden met schieten. Zo kan je 1 kogel tegelijk afvuren of meerdere kogels tegelijk.

2 / 10
Tetris Charity

In deze tetris variant heb je keuze tussen twee versies: Klassieke Tetris of een combinatie tussen tetris en space invaders. Welke je ook kiest: ze staan garant voor een leuke afleiding! Bovendien schenken de makers van dit spel een dollar naar een goed doel voor een ieder die level 3 bereikt!

2 / 10
Bolletjes kaatsen

Kaats met de grote bal steeds de andere ballen door het veld heen en zorg dat alle stil hangende ballen uit het veld verdwijnen.

2 / 10
Festive Fallout

Klik zo snel mogelijk alle figuurtjes weg. Je kan ze weg klikken als er meerder bij elkaar zitten.

2 / 10
Christmas Bubbles 2

Schiet de bubbels bij elkaar. Steeds drie of meer van dezelfde, dan knappen ze en verdwijnen ze. Kun jij ze allemaal wegschieten voor ze te ver naar beneden komen?

2 / 10
Fluffy Bat

Vlieg door het level en probeer met de vleermuis door alle openingen te vliegen zonder de muren te raken in dit Flappy Bird spelletje.

2 / 10
Winner Pet

Probeer alle verschillende wedstrijden te winnen met je huisdier. Je kunt in een auto racen, een zwemrace met hindernissen doen, en zo snel mogelijk door de mijn afdalen. Train je huisdier om de allerbeste te worden!

2 / 10
Fidget Spinner Hero

Fidget Spinner Hero, ontwerp je eigen fidget spinners! Je kan er zoveel maken als je wil, en je mag ze allemaal uittesten. Kies je favoriete kleuren en patroontjes, en probeer allerlei verschillende spinner vormen uit!

2 / 10
The Cars.io

In het uitdagende autorace spelletje The Cars.io is de brandstof de prijs en het water je vijand. Kijk uit voor alle andere auto's die erop uit zijn je te vernietigen. Ontwijk de auto's en het water. Pak brandstof om snel te blijven rijden. Hoe lang kun jij botsingen voorkomen?

0 / 10
Berry Jump

Speel Berry Jump, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Smash 2

Gebruik het betje om met de bal alle blokjes kapot te beuken. Kaats de bal er tegenaan en breek alles af in Smash 2. Je kunt het in normal mode of in marathon mode spelen.

0 / 10
Blasteroids

Blaas de Asteroids aan gruzelementen voordat je zelf in stukken ligt.

0 / 10
Lights Out

Zorg dat je alle lichten uit krijgt in Lights Out.

0 / 10
Icy Candy

Vang de Icy Candies op en drop ze kleur bij kleur!

0 / 10
Orbox B

Stuur wederom naar de rode exit unit in deel B van Orbox.

0 / 10
Rat Maze 2

Ren als een dolle in het rond en vind alle kaas in Rat Maze 2!

0 / 10
Squidgy

In Squidgy bestuur je een rubber balletje in outer space. Smash de vijanden!

0 / 10
Kinetikz

Schiet de bal met de schijven naar het doel toe in Kinetikz.

0 / 10
Notepad Invaders

Space invaders variant zoals die in je schetsboek eruit zou zien... Het kan natuurlijk niet echt, maar ziet er wel superleuk uit!

0 / 10
Star Serpent Sigma

In dit spel neem je het op tegen ruimteschepen die op je af komen met lasers en kanonnen. Je hebt zelf een keus of je met je kanon of laser schiet. Reageer snel want anders schieten ze je eigen ruimteschip kapot.

0 / 10
Comet Buster

Schiet er lekker op los met Cornet Buster. Alles wat in je buurt komt kan je kapot schieten en zorg dat je zelf zolang mogelijk heel blijft. Want je ruimteschip kan uiteraard zelf ook kapot.

0 / 10
Panic In A Skyscraper

Help de poppetjes te ontsnappen uit de gebouwen door het trappetje goed te plaatsen. Het gebouw zal steeds hoger worden.

0 / 10
Watermelon Hunter

Je bent een watermeloen en moet zoveel mogelijk dingen verzamelen. Dat doe je door alle mannetjes boven je neer te schieten en daarna alles op te vangen.

0 / 10
Beetle Wars

Zorg dat je alle insecten dood maakt en zelf blijft level. Je kan veel verschillende aanvallen doen en gebruik die dan ook.

0 / 10
Flower Blast

Klik zoveel mogelijk beestjes weg. Je kan ze wegklikken als er meer dan 2 bij elkaar zitten. Kan jij in elk level alles weg krijgen.

0 / 10
Duel Adventure

Versla elkaar door de juiste kaarten te spelen. Zorg voor verdediging en voor genoeg aanvallende krachten om zo je tegenstander te verslaan.

0 / 10
Gallaxhar Invades

Schiet iedereen die boven je vliegt neer. Beweeg zelf heen en weer zodat je niet geraakt wordt. Kan jij iedereen uit de lucht schieten?

0 / 10
Chromium

Je vliegt in een level en moet iedereen neerschieten die langskomt. Je zal je tegenstanders wel vaak raken want ze zijn niet zomaar stuk.

0 / 10
Jasmines Flying High

Je staat met jasmijn op een vliegend tapijt en springt dan omhoog. daarna moet jij het vliegende tapijt besturen en jasmijn elke keer opvangen.

0 / 10
Beerbarf Blastoff

Na een avondje stappen heb je iets te veel gedronken. Om thuis te komen moet je de politie ontwijken door middel van projectiel kotsen!

0 / 10
Gekleurde Stuiterbal

Zorg ervoor dat je met het stuiterende balletje alle blauwe dingen in het level te pakken. Kijk uit voor de rode ballen.

0 / 10
Starmageddon

Probeer alles wat op je af komt neer te schieten. Richt goed en ontwijk alles wat je aan wil vallen.

0 / 10
Varkensgriep Vaccin

Probeer met het varkentje bij de vaccins te komen zodat die kan blijven leven. Zorg dat je het snel doet want anders is het te laat.

0 / 10
Mega Tank Man

Probeer het einde van het level te bereiken maar let op tegenstanders. Schiet ze neer of spring er overheen maar zorg dat je niet naar beneden valt.

0 / 10
Sitch Breakout

Probeer aan de overkant te scoren. Maar eerst moeten alle blokken verdwijnen. Probeer een doorgang te vinden en het balletje aan de andere kant achter het balkje te laten verdwijnen.

0 / 10
Rbots

Zet de juiste apparaten aan om te zorgen dat het robot balletje zo goed mogelijk door het level beweegt.

0 / 10
Ultimate Waterfalls

Probeer de figuurtjes te vullen met de kleuren die door het level schieten. Gebruik spiegels, teleporteer machines en andere gadgets om het gekleurde licht de goeie kant op te sturen.

0 / 10
Gunbrick

Schiet een pad door het level met de gunbrick, een steen met een geweer aan een kant. Schiet jezelf omhoog, rol, en schiet door de muren om steeds naar het einde van het level te komen. De achterkant van de gunbrick is kogelvrij.

0 / 10
Once In The Cave

Help de tovenaar door het level te komen. Verzamel alle muntjes en raak alle trollen met je vuurballen en andere magische aanvallen in dit platform avontuur!

0 / 10
Towers Trap

Hou alle creeps tegen die er langs willen komen. Blokkeer het pad en maak het ze zo moeilijk mogelijk met je torens.

0 / 10
Kingdom Reaction

Zorg ervoor dat er een grote kettingreactie ontstaat zodat je met een klik alle poppetjes uit het level kunt spelen. Kun jij iedereen raken en de schatten pakken?

0 / 10
Pocket Creatures PVP

Kun jij allerlei monsters verzamelen en de gevechten winnen. Upgrade je monsters door ze vaak te voeren en door upgrade gems te kopen het de punten die je bij de gevechten kunt winnen.

0 / 10
Froggy Cupcakes

Help de kikker zoveel mogelijk cupcakes te eten. Schiet de hapjes met het cupcake kanon zijn mond in. Probeer onderweg ook alle drie de sterren te pakken.

0 / 10
Stickman Paintball Adventure

Je kunt het level niet goed zien, want daar is het veel te donker voor. Maar met je neon verf paintball geweer kun je alles bekladden en zo toch nog de weg vinden!

0 / 10
Golden Intuition

Je moet elke keer raden waar je heen moet springen en rennen. Goed geraden? Dan kun je verder. Fout geraden is een leven kwijt. Gelukkig kun je tussendoor ook weer levens winnen. Hoe ver kom jij?

0 / 10
Rolling Ghosts

Kwaadaardige magie heeft de blobs in spoken veranderd. Verander ze terug en duw tegelijkertijd met de blobs de slechte blobs het level uit!

0 / 10
Blooper Orange

Schiet de sinaasappels steeds door de poortjes. Kanonskogels gebruik je om obstakels uit de weg te ruimen, want die kunnen niet door de poortjes heen. Je hebt maar een paar kogels en sinaasappels!

0 / 10
Dungeon Deadline

Ren zo snel je kan door de levels. Je moet binnen zeer korte tijd zoveel mogelijk schatten proberen te vinden zodat je upgrades kan kopen. Hoe ver kom jij?

0 / 10
Lemonade Land

Je hebt een limonade tentje. Kun jij lekker limonade maken en genoeg verkopen om een beetje winst te maken?

0 / 10
Zombie Impaler

Goed richten met je pijl en boog, en schiet alle zombies neer. De meeste punten scoor je met een headshot, dus probeer alle zombies in het hoofd te raken. Je moet af en toe ver schieten, dus goed mikken!

0 / 10
Baby Boom Red Redux

Zet de babyface zo in het level neer dat hij niet door scherven van de bom geraakt wordt als deze explodeert. Kijk dus telkens goed wat er gebeurt als de bom opblaast.

0 / 10
Gem Cave Adventure

Ga elke keer een deur in. Deze deuren leiden je naar steeds een nieuwe grot. Pak elke keer de kristal, maar kijk uit! Als je de kristal hebt gepakt gaan ook alle vallen in het level af. De terugweg is dus altijd een stuk lastiger dan de heenweg!

0 / 10
Headless Zombie

Carl was ooit een rijke man van adel. Nu is hij een zombie. Help hem toch genoeg muntjes te verzamelen om zijn kasteel terug te kopen. Kijk uit voor de dorpelingen, want die zullen niet vriendelijk voor je zijn nu je een zombie bent. Je kunt je hoofd er af halen en gebruiken om de juiste knopjes en dergelijke in te drukken in elk level.

0 / 10
Snailiad

Help Snaily wapens en eten te vinden. Kijk uit voor de monstertjes. Je kunt als een slak langs de muren omhoog klimmen, maar je kunt springen en schieten!

0 / 10
Sweet Floyd

Floyd is een zoetekauw. Kun jij hem helpen al het snoep te pakken door hem met de machines en knoppen in het level door de lucht te lanceren zodat hij alles kan oppeuzelen?

0 / 10
Colorful Penguins

Kun jij ervoor zorgen dat de pinguins op de juiste gekleurde stenen terecht komen. De kleur van de pinguins moet overeenkomen met de kleur van het platform.

0 / 10
Paper Chain Angry Monsters

Knip de ketting door en zorg ervoor dat de kogel de monsters raakt. Je moet alle monsters uitschakelen om te winnen in dit spelletje.

0 / 10
Madville

Een dwaas maar verslavend spelletje. Ren rond in de arena en versla alle aliens met je wapens. Sommige zijn handig, andere best knullig. Spaar voor betere upgrades.

0 / 10
Mummy Mojo

Vlieg door de tempel en vind de schatten. Verzamel muntjes voor upgrades en verdedigingen tegen de mummies en de magische vallen.

0 / 10
SmashZ

Help Big Bob om allerlei zware dingen op de zombies te laten vallen en ze zo te pletten. Kun jij tegelijkertijd ook de drie sterretjes pakken? Je hebt maar een paar dingen om te laten vallen steeds, dus mik goed.

0 / 10
Blocky Christmas

Verplaats de blokken in elk level en bouw ze op zoals in het plaatje. Je kunt alles alleen met het kleine blokje verplaatsen, dus pak ze allemaal in de juiste volgorde.

0 / 10
Snata

Kun jij de kerstman steeds naar de groene deur krijgen? Je moet creatief gebruikmaken van je omgeving en de rendieren die mijnen aanslepen.

0 / 10
Candy Ride

Duw alle snoepjes met de grote rode kauwgombal naar het jongetje toe. Doe het niet te onbezonnen en wild, want anders vallen ze nog op de vloer!

0 / 10
Transmyter

De Transmyter is een alien die allerlei vormen kan aannemen. Kijk goed rond, want tijdens je reis zul je verschillende vormen moeten kiezen om verder te komen!

0 / 10
Attack of the Cake Munchers

Hou alle monsters tegen die je grote cake willen opeten! Ze komen er aan, maar gelukkig zit het level vol vallen die je kunt laten afgaan!

0 / 10
Space Pirate vs Alien Lobsters

Stoot de alien kreeften van alle platforms as met de space piraat. Gooi bommen naar ze en zorg ervoor dat ze de platforms afgeblazen worden.

0 / 10
Saws Storm

In dit spelletje komen en allemaal cirkelzagen op je af. Eerst komen ze alleen uit een hoek, maar al snel komen ze uit alle vier de hoeken van de kamer! Ontwijk ze allemaal!

0 / 10
Grumpy Beaks

In dit spelletje vlieg je niet met een flappy bird langs alle hindernissen, maar met een heel rijtje! Kun jij ze goed besturen?

0 / 10
Tiger and Monster Hassle

Kun jij de beste vrienden Tijger en Monster bij elkaar brengen? Rol ze of laat ze de goeie kant op tuimelen. Gebruik de blokken en kettingen.

0 / 10
Harmony of Elements

In dit spelletje moet je steeds bij de magische poort komen zonder naar beneden te vallen of vast te komen te zitten. Gebruik de elementen en de elementale monsters!

0 / 10
Shy Bot

Je bent door de andere robots verstoten en op een vreemde nieuwe planeet beland. Hier wonen ook robots, maar zijn ze ook alemaal even vriendelijk?

0 / 10
Cathode Raybits

Dit spelletje is lekker druk en hectisch, met een klassieke layout. Kun jij het met de soldaat helemaal tot het einde halen?

0 / 10
Pyjama Jump

Schiet jouw kogeltje af en zorg dat je niet als laatste aankomt. In elke ronde valt de laatste af. Pak onderweg muntjes om upgrades mee te kopen.

0 / 10
Bloons 3

Je hebt net genoeg pijltjes om met het appje alle ballonnen kapot te schieten. Zal het je lukken? Goed mikken om er zoveel mogelijk te raken.

0 / 10
El Dorado Deadly Trip

Vind de weg uit de verborgen stad El Dorado. Leg bommen neer om de monstertjes op te blazen. Kun jij genoeg schatten verzamelen om upgrades te kopen?

0 / 10
Working Stiffs

Ontsnap uit het kantoorgebouw. Een virus heeft iedereen in een zombie veranderd! Kun jij de zombies neerschieten en de weg naar de uitgang vinden?

0 / 10
Adventure Planet

De aliens hebben een noodlanding moeten maken op een vreemde planeet. Rol over het pad en gebruik je speciale krachten. Verzamel de sleutels en open de poorten.

0 / 10
Space is Key 2

Space is Key is weer terug met een nieuwe reeks uitdagingen! Spring met je blokje over alle andere blokken heen. Krijg jij de timing net goed?

0 / 10
Kripperz

In dit spelletje moet je door de ruimtebasis rennen om de Pink Locust te vinden. Dit is de leider van de Kreeperz die het Space EMpire aanvallen.

0 / 10
World of Bees

Kun jij de wereld vullen met bijen? Laat de mensen langzaam verdwijnen om meer geld te verdienen. Des te duurder de bij des te effectiever.

0 / 10
Tower of the Archmage

Versla alle beesten en tovenaars in de toren van de magiers. Verzamel de runen en maak je eigen toverspreuken om je vijanden te verslaan.

0 / 10
Adventure Duel

Speel een duel met magische kaarten tegen de computer. Er komt wat geluk bij kijken, maar je moet ook strategisch je kaarten kiezen.

0 / 10
DPS

In dit fantasy spelletje kun je het opnemen tegen monster. Upgrade zodat je meer punten kan verdienen door sterkere monsters te verslaan.

0 / 10
Eco Battler

Vecht tegen alle machines die door de lucht vliegen. Kun jij ze allemaal verslaan met jouw vliegende robot.

0 / 10
Dungeon Run

Ren door het doolhof en pak alle voorwerpen. Je hebt niet veel tijd, maar je kunt meer tijd verdienen door de klokjes naar de grote klok te brengen. Kun jij alle voorwerpen vinden?

0 / 10
Fly Qumi

Vlieg door het level met de kleine blauwe alien. Kun jij alle muren en andere voorwepen ontwijken? Hoe ver kun jij komen?

0 / 10
Minder

In dit spelletje ben je de geest van een monnik. Zweef door het level en probeer het verloren manuscript te vinden. Als je het hebt gevonden moet je snel terugkeren naar de poort.

0 / 10
Zombie Riot

Help in dit spelletje de politievrouw alle zombies tegen te houden. Kies een plek op straat en laat de zombies er niet langs komen.

0 / 10
Galaxy Siege 2

Vlieg met je ruimteschip van de ene planeet naar de andere en versla alle aliens. Pak de sterren en de kristallen om nieuwe wapens te ontgrendelen en kopen.

0 / 10
Emma: Zombie Defence

Help Emma en haar vrienden het pad beschermen. Er komen allerlei verschillende soorten zombies het pad af. Stop ze allemaal door ze neer te knallen of in stukjes te hakken.

0 / 10
Konki Chuck

Gooi Konki de kleine robot zo ver als je kan. Koe ver kun jij in een worp komen? Probeer door allerlei power-ups meer snelheid en hoogte te winnen terwijl je vliegt.

0 / 10
Captain Mayham

Help Captain Mayham zich te verdedigen met zijn ruimtekanon. Kijk uit voor de Bunny Invaders. Pak de muntjes, ontwijk de lasers, en schiet raak terug om alle levels van dit leuke space invader spelletje uit te spelen.

0 / 10
Match Dash

In dit spelletje moet je snel reageren. Telkens als het figuurtje over het juiste silhouet draait moet je de cirkel aantikken. Kun jij het ook met meerdere cirkels tegelijk? Veel plezier!

0 / 10
Mixed World

Help de vierkantjes alle cirkels uit het level te werken door ze van het platform af te duwen. Ieder vierkantje heeft een speciale kracht. Laat ze goed samenwerken om alle cirkels weg te duwen.

0 / 10
Shoot Them All

Vuur op het juiste moment je blauwe ster af om de gele ster bovenin te raken. Zorg dat je niet mist, anders knal je tegen de stekels. Wacht ook niet te lang, want je ster zak langzaam naar beneden, en ook daar zitten stekels!

0 / 10
Color Pin

Speel Color Pin, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Match Drop

Match Drop is een leuk gem combo klikker spelletje. Kijk goed naar alle combinaties van drie of meer gekleurde gems in het grid. Probeer de beste combo’s weg te klikken om de juiste gems te verzamelen.

0 / 10
Super Sticky Stacker

Net als Super Stacker 2 stapel je blokken, maar in Super Sticky Stacker blijven ze plakken!

0 / 10
Snowball Fast

Snowball Fast is een sneeuwballen spelletje waarin je snel moet reageren! Probeer zo veel mogelijk sneeuwmannen te raken! Mik goed en werp je sneeuwballen. Als je raak gooit mag je langer doorspelen!

0 / 10
Wire

Speel Wire, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Fidget Spinner Mania

Speel Fidget Spinner Mania, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Robo Twins

Speel Robo Twins, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Neon Jump

Speel Neon Jump, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Climbing Ball

Speel Climbing Ball, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Ball vs Boxes

Speel Ball vs Boxes, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Nynjump

Speel Nynjump, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Two Neon Boxes

Speel Two Neon Boxes, een leuk Behendigheid spelletje nu gr

0 / 10
Bubble Rain

Speel Bubble Rain, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
HHTAN Online

Kronkel door de levels met je slang in het snake spelletje HHTAN Online! De blokken die af en toe verschijnen kun je pakken. Zo kun je steeds kort pauzeren terwijl je slangenstaart tegelijkertijd weer even iets wordt ingeperkt. Handig!

0 / 10
Space Jack

Space Jack moet alle sterren verzamelen die bewaakt worden door de robots. Vlieg omhoog en ren over de platforms om alle robots te ontwijken en de sterretjes te pakken. Sommige robots kunnen schieten, dus pas op!

0 / 10
Foot Brain

Foot Brain is een leuk zombie spelletje met American Football als thema. Ren over het veld tot de touchdown streep. Bescherm je hersenen en ontwijk de zombies! Als je in de buurt komt beginnen ze op je af te rennen!

0 / 10
Snake and Blocks

Breek in Snakes and Blocks de blokken door met je slang. Daardoor wordt je slang wel steeds iets korter. Zorg dus dat je onderweg genoeg stippen opeet om lang genoeg te blijven, en pas op voor de taaiste blokken!

0 / 10
Duo Online

Duo Online is het mooie behendigheidsspel waarin je blijft klikken. Houd de stok met de balletjes hoog terwijl je het langs de objecten boven je sleept. Probeer alle sterren die je ziet te verzamelen voor maximale punten. Met het abstracte design en uitdagende gameplay verveel je je geen moment!

0 / 10
Cyclops Ruins

Test je heldenmoed tegen de Cycloop in het behendigheidsspelletje Cyclops Ruins! Vermijd de vallende keien en pak alle munten! Kun jij het monster verslaan op eigen terrein?

0 / 10
Bouncing Hell

Blijf uit de vlammen in Bouncing Hell, een superleuk springspel. Spring snel genoeg omhoog naar het volgende vlak om het hellevuur te snel af te zijn! De vallende aambeelden duwen je terug naar beneden, dus wees voorzichtig!

0 / 10
Zombie Cows

Zombie Cows from Hell is een hilarisch reactiespel waarin je met je hamer zoveel mogelijk zombiekoeien moet meppen als je kan. Sla ze allemaal terug de grond in om de doelscore te halen voordat je tijd op is!

0 / 10
The Pollywog

In het verslavende online spelletje The Pollywog moet je het kikkervisje helpen steeds groter te worden door alle kleinere kikkervisjes op te eten. Zwem door de arena op zoek naar prooi. Slok ze snel op, maar kijk uit voor de grotere kikkervisjes. Als je er eentje aanraakt die groter is dan jou, dan loopt het slecht met je af!

0 / 10
Tower of Monsters

Stapel de blokken op in Tower of Monsters. Elk blok heeft een grappig monster hoofd. Probeer de blokken op het juiste moment te laten vallen zodat ze precies goed op het vorige blok terecht komen, anders wordt je toren veel te scheef en gammel!

0 / 10
Ouch Finger

Het razendsnelle ontwijken spelletje Ouch Finger is niet voor tere zieltjes! Overal zijn scherpe randjes waar je je aan kan snijden. Houd je vinger paraat en je ogen open om heelhuids langs de obstakels te komen. Hoeveel punten kun jij scoren voordat je je zielige vinger spiest?

0 / 10
Yeggman

Yeggman is een leuk reactiespelletje met een steampunk look. Kun jij de code breken door de juiste getallen in te voeren? Je ziet de serie getallen bovenaan. Het pijltje gaat de klok rond en rond. Klik snel als het pijltje het juiste nummer aanwijst!

0 / 10
Duet

In het reactiespelletje Duet vlieg je met twee gekleurde stippen door de ruimte. Je hebt een rode en een blauwe stip. Beide stippen moeten de witte blokken die je onderweg tegenkomt ontwijken. Draai steeds behendig om alle blokken heen door een cirkeltje te maken.

0 / 10
Hardbounce

Hardbounce is een behendigheidsspelletje waar simpel design samengaat met een zeer uitdagende spelervaring. Je bent een bal die heen-en-weer rolt in een serie zwarte hokjes die langzaam maar zeker een plafond vol spiezen naderen. Als je op de pijltoets omlaag drukt, spring je van het ene naar het andere hokje. Als je links of rechts drukt, kun je andere dodelijke objecten vermijden. Maar houd het pijltje omhoog ingedrukt, laat de bal stuiteren, en plotseling moeten de obstakels bang zijn voor jou! Hoe ver kom jij voordat je te dicht bij de spiezen vliegt?

0 / 10
Flippy Knife Online

Gooi je mes als een meester door de lucht in het messenwerpen spelletje Flippy Knife Online! Het mes 1 keertje goed gooien is een kwestie van geluk, maar om het mes worp na worp perfect te laten landen vergt een ware meester. Oefen met verschillende zwaarden, een strijdknots of een zeis om te zien hoe goed je bent. Test je vaardigheden vervolgens door appels te hakken in de 'FRUIT' modus, de arena voor kampioenen!

0 / 10
Finger Stick

Stoot de stok met genoeg om kracht in dit bedrieglijk eenvoudige behendigheidsspelletje! Als je dit spel wilt winnen, moet je het gekleurde stokje met een zeer specifieke hoeveelheid kracht omduwen. Als je er ook maar een beetje naast zit, dan zal het bolle staafje niet meer overeind komen. Hoe vaak moet jij het proberen tot je de winnende techniek in de vingers hebt?

0 / 10
The Floor is Lava vs Dancing Hotdog

Spring omhoog van platform tot platform om aan de lava te ontsnappen in The Floor is Lava vs Dancing Hotdog. De lava blijft maar stijgen, dus je moet steeds hoger klimmen om eraan te ontkomen. Pak onderweg de zakjes ketchup. Met genoeg punten speel je namelijk extra personages en achtergronden vrij!

0 / 10
Pac Bird

Zorg dat je geen geroosterd kippetje wordt in Pac Bird! Fladder met je vleugeltjes om hoger of lager te vliegen. Ontwijk de vuurballen en verzamel de muntjes!

0 / 10
Kitty Diver

In Kitty Diver probeert je katje de gouden schelpen op te duiken. Kun jij alle schelpen pakken door de ijsblokken te breken zodat je kat omhoog kan zwemmen? Zorg dat je de cirkelzagen en andere scherpe en gevaarlijke hindernissen ontwijkt!

0 / 10
Katana Fruits

Katana Fruits is een reactiespelletje waarin je elk stuk fruit dat je ziet doormidden moet hakken. Gebruik je scherpe samurai zwaard en snijd al het fruit in de lucht in stukjes. Je wordt beloont als je je coole vechtkunsten laat zien en in één slag meerdere vruchten tegelijk raakt. Maar laat de bommen met rust, of jij bent straks nog degene die in stukken ligt!

0 / 10
Space Jumper

In het omhoog springen spelletje Space Jumper ben jij een dappere astronaut die naar de sterren springt! Je moet blijven doorspringen, want het heelal is te groot om op elk stukje rots te blijven plakken. Lach zwaartekracht in het gezicht en overwin buitenaardse gevaren terwijl je door het heelal stuitert zonder ooit omlaag te kijken (tip: kijk niet omlaag!). Pak de blauwe kristallen, haal een lekkere score binnen, en zie hoe ver je komt!

0 / 10
Ball in The Hole

In hoeveel worpen krijg jij de bal in het vierkante mandje in het spelletje Ball in The Hole? Mik voorzichtig en laat de bal door de lucht suizen. Scoor jij een hole-in-one of heb je toch nog een paar extra pogingen nodig voor het je lukt?

0 / 10
Missiles Master

In het gratis spelletje Missiles Master moet je de raketten ontwijken die jouw vliegtuigje achtervolgen. Je kan ze maar tijdelijk afschudden, dus je zal een strategie moeten bedenken om ze op te blazen. Kijk uit, want je wordt door meerdere projectielen op de hielen gezeten!

0 / 10
Don't Destroy The Ball

Zorg dat de bal niet lek wordt geprikt in het gratis spelletje Don't Destroy The Ball! Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want de vloer, het plafond, en beide muren zitten vol bewegende stekels! Vind steeds openingen waar je de bal veilig kunt laten stuiteren!

0 / 10
Tap Neon

Stuiter het blokje steeds verder omhoog in Tap Neon. Hoeveel verdiepingen kun jij voorbijkomen in dit spelletje zonder de muren, mijnen, en andere hindernissen te raken?

0 / 10
Music Submarine

Vaar onderwater tussen alle hindernissen door en verzamel de sterren in Music Submarine. In deze side-scroller moet je steeds door de openingen in de muren heen varen. Kijk ook uit voor de vijandige onderzeeër!

0 / 10
Tap Tap Parking

In het parkeer spelletje Tap Tap Parking moet je de auto's op het juiste moment laten remmen. Zorg dat ze precies op het groene parkeervak komen stil te staan. De auto's rijden veel te hard, dus zorg dat ze op tijd stoppen!

0 / 10
Super Pineapple Pen 2

De online hit gaat nog altijd als een trein met Super Pineapple Pen 2! Schiet de pennen in het fruit en probeer de kroon en de andere pennen niet te raken. Verzamel muntjes en speel nieuwe pennen vrij. Hoe ver kom jij in dit leuke behendigheidsspelletje?

0 / 10
Monsters Up

Help het monstertje alle sterretjes te verzamelen in Monsters Up. Spring op de bewegende blokken om ze stil te zetten. Stapel de blokken op tot een toren die hoog en stabiel genoeg is om bij het volgende sterretje te komen.

0 / 10
Rock Hero

Ben jij een echte gitaarheld, of wil je er eentje worden? Oefen dan met Rock Hero! Speel de juiste noten door op de snaren te tikken als de gekleurde fiches tot onderin het scherm schuiven. Je ziet ze aankomen, dus blijf geconcentreerd!

0 / 10
Halloween Wheel

Hou de pompoen heel in het behendigheidsspelletje Halloween Wheel! Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want de pompoen zit van een het zadel van een eenwieler. Heb jij genoeg evenwichtsvermogen om lekker ver te fiesten voordat het mis gaat en de pompoen uiteen spat?

0 / 10
Whack a Creep

Mep de bovennatuurlijke verschijningen en Halloween monsters weg van het raam in Whack a Creep. Reageer snel, maar kijk wel eerst even onderaan om te zien welke monsters je wel en niet moet raken voordat je zomaar klappen gaat uitdelen. Zorg dat je ze niet mist!

0 / 10
Nimble Boxes

Nimble Boxes is het reactiespelletje waarin je een rollende vierhoek veilig moet houden. Spring zo behendig als je kan langs de draaiende obstakels en gaten in de weg. Kijk of je het doosje langs je persoonlijke record kan laten springen!

0 / 10
Just Feed Me

In Just Feed Me moet je goed voor een lief klein monstertje zorgen door het fruit te voeren. Pak gelijke stukken fruit voor een bonus, maar zorg dat je de bommen opzij gooit, want die kosten je monster groeipunten!

0 / 10
Balloon Crazy Adventure

Zoef door de lucht in je heteluchtballon en raak alle sterretjes aan om ze te verzamelen. Je kunt de ballon besturen met het windmolentje. Kun jij de ballon veilig langs alle puntige hindernissen loodsen in Balloon Crazy Adventure?

0 / 10
Temple Dash

Temple Dash is een gaaf spelletje waarin je met je schattenzoeker door de tempel moet zien te komen. Het is behoorlijk spannend, want deze tempel zit bomvol dodelijke vallen! Kun jij alle rollende rotsblokken, vlammenwerpers, en verborgen stekels ontwijken? Blijf niet te lang stilstaan!

0 / 10
Cube Dash

Cube Dash is een lekker pittige hindernissenbaan vol levensgevaarlijke hindernissen waar je met je kleine kubus overheen moet zien te springen. Spring op de platforms of schiet er onderdoor. Ontwijk de cirkelzagen en spring over de stekels. Probeer steeds weer nieuwe levels vrij te spelen door de eindstreep te passeren!

0 / 10
Doctor Acorn 2

Doctor Acorn 2 geeft nooit op! Hij is zijn lamp weer eens kwijtgeraakt, dit keer door een niesende vos. Help hem door alle levels te rollen en langs de hindernissen te komen. (Hij moet wel rollen, want hij heeft geen benen!) Pas op, want de vogel laat hem er niet zomaar langs!

0 / 10
He Likes The Darkness

Breng je kleine spookje naar de magische poort in het platform avonturenspelletje He Likes The Darkness. Voordat je de poort kunt openen moet je eerst alle drie de sterretjes verzamelen. Spring van platform naar platform met je kleine schaduwspookje totdat je alle muntjes en sterren hebt gepakt. Kun jij bij de poort komen zonder in de afgrond te vallen?

0 / 10
Super Flippy Knife

Super Flippy Knife is een uitdagend spelletje waarin je met messen kunt werpen. Kijk hoe goed jij kunt mikken en werp het mes in 'target mode' op de bullseye af. In 'arcade mode' moet je de messen van het platform gooien en goed in de grond laten steken. Laat ze niet omvallen!

0 / 10
Wanderers.io

Je stam volgt je waar je ze ook heen leidt in Wanderers.io. Je bent de god die wordt vereerd door een kleine stam nomaden, en om ze te helpen voedseltekort en vijandige stammen te overleven kun je ze zegenen met wapens, gereedschap, en nieuwe leden van de stam om hun aantallen te vergroten. Kun jij je stam genoeg laten groeien om je vijanden aan te kunnen? Jaag op voedsel en zoek naar materialen terwijl je tussen de kleine oases van veldjes en bomen op de landkaart reist.

0 / 10
The Radioactive Ball

Het is een ramp! De Radioactieve Bubbel is uit het lab vrijgekomen! Schiet de grote bubbel om hem in tweeën te splitsen. Blijf schieten met je Taser geweer en raak de bubbels totdat ze knappen. De bubbels zijn giftig, dus zorg dat ze je soldaat niet aanraken. Ren snel onder de stuiterende bellen door om je soldaat in veiligheid te brengen. Als de bubbels je soldaat raken dan komt hij onder de radioactieve smurrie te zitten en sterft hij een verschrikkelijke dood. Hoeveel levels kun jij halen?

0 / 10
Bomb Challenge

Reageer snel in het spelletje Bomb Challenge en werp je bommen tegen de muren. Je moet de muren zien te raken terwijl je de vliegende blauwe obstakels ontwijkt. Het zwarte pijltje dat om je bom heen draait geeft de richting aan waarin je bom wegschiet wanneer je klikt of het scherm aantikt. De oranje booster icoontjes verdubbelen of verdrievoudigen je score, of verminderen de snelheid van de blauwe voorwerpen. Laat je niet afleiden door de schaduwen die door het level zwiepen!

0 / 10
Chilly Snow Ball

Rol de heuvel af en slalom tussen de bomen door in Chilly Snow Ball, een leuk behendigheidsspelletje waarin je zo lang mogelijk moet blijven rollen met je sneeuwbal. Als je een boom raakt, dan spat de sneeuwbal uit elkaar, dus zigzag keurig langs alle hindernissen. Hoe ver kom jij?

0 / 10
The Last Battery

Grijp de laatste batterij op aarde en ga er snel vandoor in The Last Battery. Spring de platforms op en af en blijf uit de buurt van de andere robots. Zij willen de batterij maar al te graag van je afpakken. Zo lang jij de batterij in handen hebt zal je genoeg energie hebben om ze te ontlopen!

0 / 10
Neon Dunk

Stuiter de bal naar links of naar rechts door op de linker- of rechterzijde van het scherm te tikken. Je moet de basketbal steeds door de hoepel werpen in Neon Dunk. Als je mist of als je bal lek wordt geprikt, dan verlies je de ronde.

0 / 10
Sliding Bricks

Tik de juiste blokken aan en maak kleurencombo's om elke rij blokken weg te spelen in Sliding Bricks. Alsof dat nog niet moeilijk genoeg was wisselt het blokje om de zoveel tijd ook nog eens willekeurig van kleur. Let goed op en pas meteen je klikgedrag aan!

0 / 10
Fidget Spinner Multiplayer

Neem het op tegen wel vier andere spelers in het multiplayer arena spelletje Fidget Spinner Multiplayer. Geef je spinner een harde draai en werp hem de arena in. Kun jij alle andere spinners buiten de grenzen stoten? Wie als laatste overblijft wint het spel!

0 / 10
Geo Dash

Loods het blokje door de lastige, met vallen bestrooide levels van Geo Dash! Spring over de stekels en ga door de neon poorten om de zwaartekracht om te keren. Laat je niet van de wijs brengen, want ook het plafond zit vol scherpe stekels!

0 / 10
Plane Go

Vlieg rond over de velden en verzamel alle muntjes en sterretjes in Plane Go. Kijk uit, want je weg wordt versperd door grote rotsen en heuvels. Kun jij ze allemaal ontwijken en de poort naar het volgende level openen? Veel succes met spelen!

0 / 10
Jump to the Core

Kun jij tot aan het middelpunt van de aarde afdalen in Jump to the Core? Zak steeds verder naar beneden en probeer op de monsters neer te komen. Kijk uit dat je niet door de ondergrondse beesten wordt geraakt, of door de cirkelzagen en vallende rotsblokken!

0 / 10
Fruit Slicer

Hak al het fruit aan stukken in het leuke reactiespelletje Fruit Slicer. Er vliegt allerlei fruit door het veld. Hak door met je muis of vinger te swipen en snijd al het fruit doormidden. Pas op voor de bommen, want als je ze raakt dan verlies je heel veel punten!

0 / 10
Angry Chicken

Speel een hilarische versie van multiplayer snake met het spelletje Angry Chicken. Je 'slang' bestaat uit een kip gevolgd door een lange rij kuikens. Verzamel de gebakken eitjes om nog meer kuikens erbij te krijgen. Speel al je tegenstanders eruit door ze in te sluiten. Als ze tegen je lijf aanbotsen veranderen ze in voedzame toastjes die je kunt oppeuzelen.

0 / 10
Air Wolves

Vlieg op en neer om je kogels uit te spreiden en ontwijk vijandig vuur in Air Wolves. Duik onder de andere vliegtuigen door en vlieg boven de regen van kogels uit. Zorg ervoor dat je niet wordt geraakt, want een enkele kogel kan al fataal zijn!

0 / 10
Hextris Online

Draai de zeshoekige steen rond en stapel alle gekleurde balken netjes op om match-3 combo's te maken in Hextris Online. De balken komen steeds sneller naar beneden. Zorg ervoor dat de stapels niet boven de grens van het speelveld uit komen te steken.

0 / 10
Knight Jump

Misschien wordt er bovenin de toren een prinses gevangengehouden, of ligt er een grote schatkist. Hoe dan ook, in Knight Jump, moet jij de top proberen te bereiken - ook al staat de toren in brand! Spring van platform naar platform en ontwijk alle kleine brandjes. Hoe ver kom jij?

0 / 10
Piler Sky

Stapel de vrolijk gekleurde blokken op en bouw een hoge toren in Piler Sky. In dit reactiespelletje mag je nooit twee van dezelfde blokken bovenop elkaar stapelen. Je kan steeds zien wat het volgende blok wordt. Als het volgende blok identiek is aan het vorige, dan moet je eerst het vorige blok verwijderen voordat je verder kunt bouwen. Doe je dat niet, dan explodeert je toren!

0 / 10
Mildly Infuriated Bird

Laat de gouden muntjes je niet afleiden terwijl je in het behendigheidsspelletje Mildly Infuriated Bird alle dodelijke hindernissen omzeilt. Fladder met je Flappy Bird vleugeltjes om in de lucht te blijven. Vlieg tussen de hindernissen door en raak niets aan behalve de gouden muntjes!

0 / 10
Moving Up

Schuif de balk omhoog om aan de stekels te ontkomen in Moving Up. In 'Level Mode' moet je de balk kantelen om het balletje in het geruite putje te laten rollen terwijl je alle andere gaten ontwijkt. In 'Endless Mode' moet je proberen zo hoog mogelijk op te klimmen met de balk. In deze versie moet je alle zwarte gaten ontwijken. Veel succes!

0 / 10
Super Neon Ball

Kun jij de bal in het spel houden in Super Neon Ball? Stuiter de bal over de platforms die door het level zweven. Je kan terugvallen op het onderste platform, maar let wel goed op: na elke stuiter verdwijnen de blokjes die je hebt aangeraakt. Kijk uit voor de dodelijke rode platforms. Als je die aanraakt dan raak je je balletje kwijt.

0 / 10
Jagged

Jagged werpt een heleboel scherpe hindernissen je pad op. Spring steeds weg bij de scherpe randen van het scherm. Probeer je poppetje in leven te houden en ondertussen zoveel mogelijk cupcakes te pakken. Je verdient punten voor elke seconde die je weet te overleven.

0 / 10
Spiky Circle

Spiky Circle is een uitdagend behendigheidsspelletje waarin je de stuiterende Smiley heel moet houden. De Smiley stuitert tussen de muren van de cirkel heen en weer. Na elke stuiter trekken de stekels die zich binnenin de cirkel bevinden zich terug en verschijnen ze op een nieuwe plek. Kun jij de cirkel naar links en rechts draaien om de stekels uit de buurt van de Smiley te houden?

0 / 10
Geometry Jump

Houd je blokje in leven in Geometry Jump! Spring langs de stekels, muurtjes, en andere dodelijke hindernissen en zorg ervoor dat je felgekleurde blokje niet wordt stukgeslagen. Des te meer punten je verzamelt, des te meer extra blokjes je kunt vrijspelen. Kun jij de volledige set bij elkaar sparen? Het is een behoorlijke uitdaging om alle levels van dit rappe reactiespel uit te spelen!

0 / 10
Swing Jetpack

Swing Jetpack is een grappig en rap reactiespelletje waarin je met je held tussen allerlei hindernissen door moet vliegen. Probeer zo hoog mogelijk te komen met je jetpack, terwijl je alle bommen en andere obstakels ontwijkt. Het hele luchtruim hangt er vol mee!

0 / 10
Roam Maze

In Roam Maze moet je allerlei uitdagende doolhoven vol blokken zien op te lossen. Je doel is om de zwarte blokken geel te maken. Beweeg naar links, rechts, onder of boven en bots tegen de andere blokken op zonder ze te breken. Zorg ook dat je niet te ver uitschiet en het blok mist. Als je over de rand de afgrond in keldert ben je af!

0 / 10
Scuba Turtle

Scuba Turtle is een leuk spelletje waarin je een lief klein schildpadje moet helpen door een oceaan vol gevaren te zwemmen. (Dat duikerspak is misschien een beetje overbodig, maar het staat wel grappig...) Leid het schildpad door een onderwater grot en ontwijk alle uitstekende rotsblokken, giftige zeedieren, en andere hindernissen om zo ver mogelijk te komen.

0 / 10
Geo Dash 2

Geo Dash 2 is een gaaf platform spelletje waarin je blokjes op een gevaarlijk avontuur gaat. Help je blokje een weg te vinden langs alle dodelijke obstakels en vallen. Spring over de stekels en duik onder de laaghangende platforms door. Pak onderweg de power-ups om meer superkrachten te ontgrendelen.

0 / 10
Breaking Lines

Breaking Lines is een leuk en verslavend spelletje met een lange hindernissenbaan waarin je met je stipje langs allerlei gevaren moet zien te komen. Ren en spring op de platforms, ontwijk de puntige stekels en andere hindernissen. Probeer zo lang mogelijk in het spel te blijven.

0 / 10
Falling Orbs

In Falling Orbs komt er een ware lawine aan bollen op je af. Je moet ze allemaal zien te ontwijken. Er zitten ook diamantjes tussen, en die moet je er snel tussenuit pikken. Kun jij de hagelstorm lang genoeg overleven om een respectabele scoren neer te zetten?

0 / 10
Fire and Water Geometry Dash

In Fire and Water Geometry Dash moet je met je water-en-vuur blokje een dodelijke hindernissenbaan vol lava, watervallen, uitstekende rotsblokken, en wiegende platforms overleven. Spring over alle hindernissen heen, vlieg langs de obstakels, en probeer het tot het einde te halen. Onderweg kun je de sterretjes pakken om extra punten te scoren.

0 / 10
Deliver Pro

In Deliver Pro moet je snel reageren om de pas erin te houden in het warenhuis. Pak de dozen snel van de lopende band en sorteer ze op kleur. De dozen moeten namelijk in de vrachtwagens met dezelfde kleur worden geplaatst. Ze komen een voor een over de band gevlogen, en het warenhuis is er niet echt optimaal op ingericht... Pak de dozen snel voordat ze er aan het einde van de band af vliegen en stukvallen.

0 / 10
Flappy Color Birds

Test je reflexen met Flappy Color Birds, een uitdagend Flappy Bird spelletje waarin je met je vogeltje steeds door het juiste stukje van de regenboog-barrière heen moet vliegen. Kijk uit, want je vogeltje verandert ook steeds van kleur. Duik of stijg snel naar de juiste hoogte!

0 / 10
Angry Checkers

Angry Checkers, de naam zegt het al. Werp je damstukken de tafel over en kaats alle stenen van je tegenstander van het bord. Probeer ze allemaal weg te rammen, want de speler die als laatste nog damstukken op het bord heeft wint! Je kan drie verschillende versies van dit spel spelen: Enkele speler, Multiplayer, of Stoelendans.

0 / 10
Endless Neon

Endless Neon is een collectie simpele en verslavende arcadespelletjes met neon blokjes. In het arkanoidspelletje moet je het batje gebruiken om het blokje tegen de andere blokken aan te stoten. De blokken blijven opnieuw verschijnen! In het circusspelletje moet je alle blokjes tegelijkertijd in het spel houden. Probeer ook de leuke ontwijkspelletjes Runner en Electro, of waag je aan een uitdagend potje pinpong.

0 / 10
Flappy Gunner

Test je reactievermogen met Flappy Gunner. Het is al lastig genoeg om je bewapende vogeltje in de lucht te houden, maar in deze flappy bird variatie moet je ook nog eens zelf de doorgangen maken door brokstukken uit de pilaren te schieten. Maak een gat dat groot genoeg is om er doorheen te vliegen. Kijk uit, want je kan niet alle soorten blokken stukschieten!

0 / 10
Jetpack Rusher

Jetpack Rusher is een grappig en razendsnel behendigheidsspelletje waarin je met je jetpack door een lange tunnel stuift. Vlieg en ren om alle hindernissen te ontwijken, want de tunnel zit vol vallen. Pak de muntjes en spaar voor handige upgrades. Hoe ver weet jij te komen in dit uitdagende spelletje?

0 / 10
Flappy Shooter

Flappy Shooter is deels een Flappy Bird spelletje en deels een schietspel. Schiet op de blokken die vanaf de zijkant steeds dichterbij komen. Je kanon moet goed in de lucht blijven vliegen en nergens tegenaan knallen. Probeer genoeg blokken weg te schieten zodat je er langs kan. Als je tegen de muur op vliegt ben je er geweest!

0 / 10
Sky War

In Sky War komen je vijanden op je af, maar je vliegtuigje heeft geen ammunitie meer. Ook heb je geen schilden om jezelf te verdedigen. Pak de geweren en schild icoontjes die in de lucht verschijnen. Zwerk tussen de vijandige vliegtuigen door en schiet er zoveel mogelijk neer als je eenmaal bewapend bent.

0 / 10
Werpmes Ninja

Hak de appels in stukken in Werpmes Ninja. Werp je messen op de draaiende doelschijven af en zorg dat je de andere messen niet raakt. Let goed op, want de doelschijven veranderen van draairichting, en de snelheid verandert ook steeds. Zo ontstaan er mooie kansen om je messen precies goed tussen alle andere messen in te planten, en de appels te raken.

0 / 10
Space Tunnel

Scheur door een gevaarlijke tunnel vol vallen in Space Tunnel, een rap 3D reactiespelletje. Zorg dat je niet tegen de barrières aan knalt en stuur je schip door de openingen in de muren. Pak de muntjes en wijk snel uit om dodelijke botsingen te voorkomen. Het spel gaat steeds sneller. Hoeveel barrières weet jij te passeren?

0 / 10
Jump Box Ninja

Jump Box Ninja is een uitdagend behendigheidsspelletje met in de hoofdrol een blokvormige ninja. Je moet proberen de blauwe diamantjes te verzamelen terwijl je tussen alle stekelige platforms door springt. Kijk goed naar hoe de platforms bewegen en kies het juiste moment om er snel tussendoor te glippen!

0 / 10
The Impossible Dash

Cross langs alle gevaren in The Impossible Dash. Scheur met je blokje alle stekels voorbij op deze gevaarlijke hindernissenbaan. Sommige stekels staan stil, maar andere bewegen plotseling. Kijk goed om de verschillende soorten stekels bijtijds te herkennen. Spring naar de overkant of blijf waar je bent. Kun jij het tot de eindstreep halen?

0 / 10
ChopChop

Hak het fruit en de groenten aan stukken in ChopChop, een leuk reactiespelletje. Je kunt bonusmuntjes verzamelen door het fruit precies doormidden te hakken. Kijk uit, want af en toe zit er een bom tussen het fruit verstopt. Zorg dat je de bom niet door probeert te hakken, want dan gaat hij af! Er zijn 10 andere grappige soorten voedsel die je kunt vrijspelen.

0 / 10
Flipping Gun Simulator

Vuur naar beneden om je geweer omhoog te laten vliegen in Flipping Gun Simulator, een uitdagend behendigheidsspelletje waarin je vooral niet zonder kogels moet komen te zitten. De terugslag zorgt ervoor dat je geweer de andere kant op wordt gelanceerd als je schiet, dus schiet alleen als de geweerloop omlaag wijst. Hoe ver kun jij komen?

0 / 10
Space Blaze

Zigzag tussen de vijandelijke ruimteschepen door in Space Blaze, een verslavend schietspelletje waarin je de kogels van de vijandige ruimteschepen moet ontwijken terwijl je alle boosters en sterretjes pakt. Je kunt je schip na elke ronde upgraden. Kun jij je eigen schip heel groot en sterk maken?

0 / 10
Crazy Cabbie

De taxichauffeur is helemaal doorgedraaid in Crazy Cabbie. Hij is plots op het midden van de snelweg omgekeerd en rijdt nu tegen het verkeer in! Om te zorgen dat je niet omkomt in een verschrikkelijk auto-ongeluk moet je over alle andere auto's, bestelbusjes en vrachtwagens heen springen die op je af komen rijden. Over de weg liggen ook groene diamantjes. Kun jij ze allemaal verzamelen?

0 / 10
Arrozoid

Tik de pijltjes van de streep af in Arrozoid en probeer alle woorden en letters te raken. In elk level staat een bericht voor je geschreven. Je moet steeds alle woordjes verwijderen door de letters met je pijltjes te raken. Klik om de pijltjes van de lijn te laten springen. Ze schieten recht vooruit in de richting die ze met hun puntje aanwijzen, dus wacht op het moment dat ze precies goed in de bocht liggen!

0 / 10
Hanger Online

Zwaai in Hanger Online de tunnel door met je ragdoll stokfiguurtje. Je stokfiguurtje is net Spiderman. Hij kan touwen omhoogwerpen die aan het plafond blijven plakken en zo door de lucht zwaaien en springen. Het is ook een ontzettende bikkel. De tunnel puilt namelijk uit van de gevaarlijke hindernissen die je zomaar een arm of een been kunnen kosten, zoals de scherpe cirkelzagen bijvoorbeeld. Maar laat dat je er niet van weerhouden de tunnel door te komen. Zelfs als je een arm of een been verliest -- of zelfs bijna je hele lichaam! -- je kunt alsnog door blijven gaan!

0 / 10
Color Magnets

Ren door de levels in Color Magnets en probeer zowel het blauwe als het rode magneetje langs alle hindernissen en over de eindstreep te krijgen. In dit side-scrolling spelletje mogen de magneetjes niet achter de blokken en platforms blijven hangen want dan worden ze het level uitgeveegd. Probeer dus goed op beide magneetjes te letten en op het juiste moment over de wegversperringen heen te springen.

0 / 10

Speel de spellen uit de speelhallen bij SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor verschillende categorieen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Swap Job, The Rise of Atlantis, Brick Breaker: The Ultimate Challenge, Pacman Classic, Gasoline Stand, Rollercoaster Creator 2, Ms Pacman, Tabby Island, Kamer Verhuren, Gravity White Ball